×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Стоян Тончев не скри размазаното си от бой лице


Защо Стоян Тончев не скри размазаното си от бой лице
Стоян Тончев се появи на светско събитие след първата лицево-черепна операция
17 Февруари 2016, Сряда, 14:47 ч.
Източник: 24часа, снимка: 24 часа

Амбициозният Тончев обаче не прецени, че публичността върви заедно с риска да чуеш за себе си неща, които няма да ти харесат
31-годишният собственик на сайт от Поморие превърна личното си изпитание в пиар. Преиграване или находчивост - всеки решава сам, пише 24 часа.

Той харесва да е под светлината на прожекторите. Стреми се да привлича вниманието с екстравагантни, дори скандални ходове, макар и с риска част от хората да приемат това като проява на лош вкус.

Не скри дори размазаното си от бой лице - състояние, в което повечето хора не биха се показвали със седмици.

31-годишният Стоян Тончев обаче превърна възстановяването си в своеобразно риалити. Без съмнение - нападението над собственика на сайт от Поморие го вкара освен в болницата и в новините. На 14 януари двама биячи потрошиха лицевата част на черепа на Стоян на няколко места. Инцидентът стана близо до адреса, където той живее с майка си.

Младият помориец търси активно професионалната си реализация основно в сферата на медиите. Известно време работи в телевизия “Алфа” на партия “Атака” и Волен Сидеров, после решава да създаде собствен сайт.

От начина, по който говори за себе си, се разбира, че е напълно убеден в едно - не само е стъпил на правилната писта, но е напред и с обиколките.

“В сайта ми влизат потребители от Щатите, Китай, от целия свят, интересуват се много чужди служби”, повтаря Стоян пред медиите, които идват да го навестят, докато той лежи в бургаската неврохирургия.

Преди да се появи бинтован и насинен в новините, той направи пробив и по друг начин.

“Не може да не може” е слоганът на предизборния му плакат като водач на листа и кандидат за съветник в Поморие. Но по-запомнящ от играта на думи е октоподът, увил в пипалото си пачки с евро, който Стоян хладнокръвно пробожда със самурайски меч.

Предизборният плакат стана известен в цяла България. Предизвика доста скептични усмивки. Но не липсваха и такива, които изръкопляскаха на хрумването.

“Насочих се към политиката, защото искам промяна в Поморие”, твърди самият Тончев.

Местната власт е основна мишена, както в предизборната кампания на Тончев, така и в сайта му. Анкета с единствен въпрос: “Искате ли оставката на Иван Алексиев, кмет на Поморие?” се мъдри точно под главата.

Общият опонент сближава Тончев с д-р Васил Костадинов, собственик на престижната лаборатория “Лина”, която имаше база и в морското градче, разположена в общинска собственост.

По договор лабораторията извършваше в продължение на 15 години необходимите изследвания за МБАЛ - Поморие, в която общината има основен дял. Местната администрация обаче предприе промени, които принудиха “Лина” да напусне. Това амбицира д-р Костадинов да влезе в местната власт. Той бе трети в листата на Партията на зелените с водач Стоян Тончев.

Заложи на далеч по-умерена кампания, но натрупаният авторитет очаквано му донесе 304 преференции. Самата партия има 613 гласа - достатъчни за едно съветническо място.

Междувременно Тончев получи и пиар ангажимент към “Лина”, макар че неговият импулсивен стил видимо се различава от балансираното поведение на д-р Костадинов.

Стоян няма тренинг “да брои до 10”, често действа импулсивно и с убедеността, че е единственият прав. Може да излее гневни реплики срещу някого, само защото не споделя неговата позиция, както и след това да се държи, все едно че нищо не се е случило. Създал си е собствена максима за справедливост и трудно допуска корекции.

Това поведение е дразнител за мнозина, особено когато го мултиплицираш безброй пъти и го прилагаш в медия, в която си всичко - собственик, автор и редактор.

Още с публикуването във фейсбук на първата си снимка от болничното легло - на 15 януари сутринта,Тончев лансира и единствената възможна за него версия. Постът гласи: “Снощи бях причакан и брутално пребит. Докато ме биеха, питаха докога ще пиша.”

Въпреки очевидно сериозните си травми Тончев непрекъснато говори с журналисти, поства във фейсбук през телефона си, участва в преки включвания по телевизии. В разговорите той конкретизира версията си и я насочва към община Поморие.

Тази теза той разви с цветисто изявление в ефира на национална телевизия на 16 януари. С това предизвика и първата реакция на кмета Иван Алексиев, който изпрати право на отговор. “Проверихте ли образованието и практиката на г-н Стоян Тончев, преди да го наречете в национален ефир ваш “колега”?”, попита Алексиев.

Всъщност Тончев е завършил публична администрация и в момента следва право.

Кметът съобщи още, че за публикации в сайта се извършват проверки, които до момента не са констатирали нарушения.

“Уважавам правото на всеки да изразява мнението си свободно, но намирам за неуместно ефирът на една от най-гледаните телевизии в страната да бъде използван като трибуна на човек, самопровъзгласил се да раздава правосъдие и справедливост. За целта има държавни компетентни органи и не бива да се допуска възможността някой друг да изземва функциите им”, не скри гнева си кметът.

Тази реакция предизвика нов прилив на адреналин у Тончев, който продължи да поддържа версията с още по-голяма ярост, като разшири таргета на критиките си.

Постовете му нямат нужда от коментар:

“Поръчката за моето ликвидиране се намира всеки ден в сградата на община Поморие!”

“Нужна е радикална промяна в България. Водената политика е погрешна и ракурсът ѝ трябва скорострелно да се промени. Дано властимащите го осъзнаят по-бързо, защото в момента тече грандиозен политически проект, който предвижда смяна на всички политици от прехода досега, ако не се подобри жизненият стандарт на българите до края на лятото, и връщане на българските емигранти на родна земя. Смятам, че управляващите са наясно с това.”

“Борисов, разбираш какво имам предвид. “Стига вече!”, както се изрази МВР министърът Румяна Бъчварова. Направи нещо и за този народ, след като толкова много искаш да си премиер.”

“За мен е от изключително значение, че цяло Поморие знае кой ме е поръчал

Обществена тайна е и не спира да се коментира между хората в града, но най-зловещото е, че се страхуват, защото Поморие вече не е спокойно място за живеене.”

Амбициозният Тончев обаче не прецени, че публичността върви заедно с риска да чуеш за себе си неща, които няма да ти харесат.

Резонно част от медиите представиха и други възможни версии за нападението - включително свързани с лични мотиви, което помориецът прие като кампания срещу себе си и отвърна с подобаваща доза злъч.

Друга гледна точка към неговите професионални и личностни качества представи кметът на община Поморие на извънреден брифинг на 4 февруари.

Иван Алексиев се почувства длъжен да застане пред медиите, тъй като след обвиняването на 30-годишния Мартин Душев за пряк извършител на побоя Тончев намекна, че той е близък до шофьор на общината и до общински съветник.

На брифинга кметът опасно се доближи до стилистиката на опонента си, след като си позволи следното изречение: “За да ме гони Тончев по този начин, мотивът трябва да е дълбоко личностен. За да мразиш толкова много един човек, значи много го обичаш. Но аз си падам по жени.”

Той го укори и заради разпространения във фейсбук некролог на негово име. Стоян Тончев отрече да е автор на жалейката, а за споделянето на некролога не намери за нужно да се извини.

Напротив, наля отново масло в огъня: “...нямам общо с авторството на некролога на мрънкащия поморийски кмет. Но той много показателно насочва разследването към вероятен мотив за извършеното тежко умишлено престъпление над мен. Освен това “некрологът” представлява колаж, а той сам си го е разпечатал на хартия и го разнася със себе си, за да се прави на жертва и да отклонява общественото внимание от истинското престъпление.”

Опозицията между двамата има и друго измерение - по жалба на Алексиев срещу Тончев се води дело за клевета.

По-малко от месец след покушението над него Стоян се появи и на събитие. Видимо отслабнал и все така енергичен, той се чувстваше в свои води на литературната вечер с поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев в Бургас, организирана от лаборатория “Лина”.

Поне още известно време към информацията за събитията с негово присъствие това ще се добавя като част от новината. Колко ще продължи - от него зависи. И от разследването. Защото ако все пак се стигне до поръчителите, историята за героя от един конвертируем побой може би ще звучи различно.



47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
Следовател
20.02.2016 14:40:55
0
3
А бе Тончев, нали каза. че спираш с политиката?
Сега лаборант ли ще ставаш?
46.
костадинов
19.02.2016 17:33:03
4
0
Оставете момчето, нали обеща че няма повече да прави сценки
45.
лаборант
19.02.2016 17:29:59
6
2
Само доктора му остана. Добре че още му дава по някой лев да преживява. Но не му стигат да си плати борчовете и затова яде бой
44.
аман от теБ
19.02.2016 15:29:35
7
4
стояне стига писа на латиница знаем че си ти ,педал мерзавец
43.
mnogo prosti si padat po jaltite saitove
19.02.2016 15:03:21
2
7
Vanko chuvame che boko shte te razkarva ako skandalite v pomorie prodaljat. kuchetata ti vmesto da di pomagat poveche vredqt. pak stoqn e otkazal na vsichki televizii i predavaniq za da ne vliqe na razsledvaneto i delata. inache pak shte se pokaje ako iska i shte izpadnete v panika otnovo.
42.
Прожектора
19.02.2016 13:50:38
7
5
Позатихна случая "Тончев" и го няма под светлините на прожектора. Това силно го възмути и... мина в обяснителен режим. "Големия" започна и да се моли да го чуем и разберем.
41.
Kostadinov
19.02.2016 13:38:59
6
1
Ne gi slushay Toni! Na men mi tqbvat shmatki kato tebe.
40.
Бял байряк
19.02.2016 13:36:49
6
0
Тончев развя белия байряк
39.
пак не разбрал
19.02.2016 10:48:48
7
0
Работодателите му точно затова му плащат - да създава интриги. За какво друго може да послужи Стоян Тончев? По-интересно е защо работодателят му има интерес непрекъснато да се маскари кмета? Да не би защото му засегнаха интереси и му спряха кранчето на изобилието? Или доктора не работи за пари???
38.
теинтригите и дрязгите си ги създаваш ти
19.02.2016 10:31:19
5
0
Защото умишлено се създават интриги и се целят дрязги, които не са необходими на никого, най-малко на мен и работодателите ми.
Стоян Тончев"
37.
Стояне ,Стояне
19.02.2016 10:19:26
5
1
Да не съм на мястото на майка ти и да чакам ти да ме гледаш и издържаш на по-стари години!Горко и!
36.
до 34
19.02.2016 09:21:07
5
1
След като отпадат политическите, партийните и общинските дейности от този скандал, то тогава остават само личните педерастки такива?
35.
do 32
19.02.2016 09:16:24
4
0
Kogato chovek e bezsilenq stava primitiven. a ti daje ne si i chovek a si kuha leika s anatomiq na primat. bog da ti prosti
34.
FB откровения
19.02.2016 09:06:40
0
6
"Намирам за необходимо да направя едно малко обяснение и уточнение. Моля се предварително да бъда извинен, че ви занимавам с тези неща, но за мен е от изключително значение да стане ясно и да бъде достояние за всички, за да не продължава да се спекулира с работата ми и да се бъркат две съвсем различни понятия, които нямат нищо общо.
С политиката (макар и занимаващ се косвено, ако може да се нарече "политика" изобщо една предизборна кампания за местни избори, още повече, след като и никога не съм бил член на която и да е партия) приключвам.
Имам прекрасна работа, която върша с удоволствие, обогатява ме и намирам за необходимо, за себе си, да насоча цялата си енергия в нея, както и в следването ми.
Тук е моментът да подчертая, че ангажиментът ми към медико-диагностична лаборатория "Лина" е много преди местните избори и предизборната кампания и няма никаква връзка с нея. За информираните е нелепо да се правят внушения, че съм нает след изборите, едва ли не като някакъв "подарък". На мен не ми подаряват -работя и си изкарвам по честен начин прехраната. Освен това конфликтът ми с Община Поморие датира от 2013 година, което е показателно, че отново няма общо и не може да бъде пришиван към работата ми, за която съм нает от март 2015 г.
Според мен не направих малко със сайта "Зад кулисите" за хората и това бе оценено. Но аз също трябва да имам собствен живот, професионално развитие и най-вече спокойствие. И в този ред на мисли, моля да не бъда свързван от този момент с политическа дейност, партии, общини, да се спекулира с работата ми и да се създават интриги. Защото умишлено се създават интриги и се целят дрязги, които не са необходими на никого, най-малко на мен и работодателите ми.
Стоян Тончев"
33.
хихии
18.02.2016 20:55:51
4
1
до 24
я кажи за този скок от тераса ,че много смешно ми стана . тоя беше казал ,че цяло Поморие го уважавало,но до колко знам му се смеят ,защото го знаят какво е
32.
do anka legloto, impotentniq i chernata sekretarka
18.02.2016 20:03:33
1
6
na izborite stoqn raboteshe za listata i nikoga ne e kazwal, da glasuvat preferencialno za nego. prosti selqni ste w pomorie. obache v cqlata oblast se znae kaki svirki varti anka, che otdolu mirishe, a na vanko picadjiqta ne mu stava dokato groznata mu sekretarka go lapa, shmurka i pripada na rabota
31.
Стояне да си платиш дрогата
18.02.2016 17:37:06
6
1
Всеки в Поморие знае що за стока е Стоян , че и майка му, да не говорим пък и за миризляк лелята той затова и събра толкова гласове по изборите големият авторитет...търсач на лесни пари и слава
30.
Do meleza
18.02.2016 10:50:10
8
2
Melez stiga restartira rutera
29.
1
18.02.2016 10:35:24
7
1
Хомосексуалист
28.
do 27
18.02.2016 06:36:59
0
0
Кой?
27.
Do 24
17.02.2016 23:50:49
8
7
Kakwa fotosesiq be smehskovci. Nai-veroqtno tazi, v koeto ebe jenite vi "jurnalistkite" i raboteshtite v sadena administraciiq. Smeete li da izkarate rogata si?
26.
Ванга проклятието
17.02.2016 22:59:45
10
12
Пожелавам на Касабова и мъжа й оня нерез Вальо да ги ебът в гъза Узуната, Широката и Нидялко от Поморие.
25.
lisan lisan
17.02.2016 22:54:04
7
12
НА БУНТ СРЕЩУ МАФИЯТА ГРАЖЗАНИ
24.
Do 21
17.02.2016 22:05:08
9
10
Sigurno kato mu razpraha gaza v noviq pak nqkoi mu bese slojil nesto v cashata ili kato skoci ot terasata nqkoi go e butnal.toq kloun deto se misli za jurnalist narkoman gaden.edinstveno toncev go obica samo odzad i nai veroqtno ste izleze fotosesiq
23.
фана ма страх
17.02.2016 22:01:19
9
3
...каза мама Божка!
22.
фана ма страх
17.02.2016 22:00:05
8
1
...каза мама Божка!
21.
Пишете против Тончев, пише ви се отзад
17.02.2016 21:24:56
8
10
Той Радан ли не бе педал, Слави Трифонов ли, кой, след като няма какво да кажете. За всички е ясно, че ви разказа играта и не можете да ги преживеете, както и че всички неудобни в България са курви, педераси и наркомани. Ама това вече се изтърка и не хваща тежест пред мислещите. Кажете му го в очите на Тончев. Телефонът му е публичен. Не, че не знае всички IP-адреси, от които се коментира и хората, които стоят зад тях, платени, за да заблуждават четящите, но не могат да заблудят мислещите. Много скоро ще останете неприятно изненадани, когато ви лъснат имената.
20.
Рунчев
17.02.2016 21:10:05
6
6
Viktor, така е!
Ебах го веднъж и той мене после!
19.
Viktor
17.02.2016 21:07:43
8
9
Hora poznavam go pasiven pedal e , nikoi v pomorie nqma da kaje dobro za.nego osven maika mu,i samo da kaja bivsh narkoman nqma.Melez spomnqsh li si kak letq ot 3tiq etaj
18.
Do lisan
17.02.2016 20:49:23
8
10
Toi e emblema kakav sin ne trqbva da imas nai loshata kompinaciq pedal i narkoman
17.
lisan lisan
17.02.2016 20:07:14
9
10
ТОЙ Е ЕМБЛМА ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО СЪС СВОЯТА САМОЖЕРТВА СРЕЩУ МАФИЯТА НА БУНТ СРЕЩУ МАФИЯТА ГРАЖДАНИ
16.
lisan lisan
17.02.2016 19:59:27
10
14
Стоян Тончев е гордост за гражданското ОБЩЕСТВО а плюещите са на страната на МАФИЯТА
15.
До Тони Лайното
17.02.2016 19:35:27
4
13
Кажи на жена си за любовниците. Време е кмета да те разкарва. Ти забърка всички интриги със Стоян и фамилията му и се стигна до пребиването му накрая, защото казва истината и не ви цепи басма.
14.
Помориец
17.02.2016 19:28:03
0
9
До едно тъпо бивше ченге което се е наместило на топло в Общината. Колкото и да плюещ си оставаш втора цигулка. Никога няма да те изберат за кмет.
13.
маман
17.02.2016 19:15:44
8
7
Браво #11. Това се казва майчина гордост!!! Да ти е жив и здрав и все така да те "радва ".
12.
Jjj
17.02.2016 19:15:24
8
12
100 % pedal,poznavam pone petima deto sa go dymtqli,i prodaljavat da go dumtat.a toq komentar ce bil s jena si go e pisal sam ili na valio cesana bivshata
11.
Браво на Тончев
17.02.2016 18:55:54
10
15
Показа им на всички откъде изгрява слънцето разбира си от работата само на 31 години а вече се е доказал и отвърдил с честността и труда си!! Адмирации!
10.
д-р
17.02.2016 18:49:14
15
10
и шизофреник. ту се представя за мъж-ту за жена. 100%
9.
Ot lichen opit
17.02.2016 18:45:45
6
10
Ne znae dali e gei s men go pravi phone vednaj na dve sedmici.ne mi e gadje a az sym 100% jana. Stiga ste mu zavijdali
8.
shei
17.02.2016 18:42:03
12
3
kyv kmet pak be. glei si rabotata.tapak
7.
sabqta
17.02.2016 18:36:17
6
11
Toq kmet e golqm viros znachi
6.
5
17.02.2016 18:36:03
10
10
мелез е
5.
До рибаря
17.02.2016 18:32:34
12
15
все още си е педерас но се натиска за гей
4.
Рибаря
17.02.2016 18:27:45
12
17
Ся тоя педераст ли е или гей?...за един манаф питам...
3.
........
17.02.2016 17:57:08
1
13
Не мога да се сдържа и да не кажа: "Браво за добрия пиар, който Стоян Тончев спретна на клиента си".
2.
Аман
17.02.2016 17:56:17
1
8
За съжаление покрай сухото гори и мокрото. В момента го отнася човек, който няма нищо общо.
1.
Бай Хуй
17.02.2016 17:00:37
1
3
И?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори