×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът: Някакви гадове и негодници казали, че съм спрял "Хемус" под натиск. Лъжат!


Премиерът: Някакви гадове и негодници казали, че съм спрял "Хемус" под натиск. Лъжат!
Бойко Борисов твърди, че спрял проекта заради липса на финансиране
15 Февруари 2016, Вторник, 00:31 ч.

Всеки, който има бизнес в България, си е направил или телевизия, ако е по-богат, или няколко вестника, или няколко електронни сайта и с тях се опитва да мачка правителството по безобразен начин, категоричен е Борисов
Управляващите дадоха различни обяснения защо точно сега спират тръжните процедури за продължението на магистрала "Хемус" от Ябланица до разклона Плевен/Ловеч. Първо беше заради съмнения за участие на Делян Пеевски. После беше заради липсата на пари.

Последното обяснение на премиера Бойко Борисов от Прага е, че това разминаване е било умишлено.

"Официално днес нямаме пари, утре имаме. Така че по документи днес нямаме пари, но от утре ще имаме. Говорил съм с финансовия министър за утре да ги подсигури – когато върнем и пуснем новия търг, да бъде обезпечен", обясни Борисов пред репортери в Прага.

Всеки с бизнес в България си е направил телевизия, няколко вестника, или няколко електронни сайта и с тях се опитва да мачка правителството по безобразен начин, каза още Бойко Борисов.

"Чух, че някакви гадове са казали, че едва ли не външни посолства или партньори ни били казали да спра конкурса. Това са гадове, които лъжат, мамят, медии-бухалки и негодници в двете посоки. Трябва да им кажа ,че няма да им се дам изобщо - и на едните, и на другите", коментира Борисов във връзка с публикации в медиите относно спряната обществена поръчка за АМ "Хемус".

По думите му, "менторите", които се опитват да се намесят в държавата, са медийните босове.

"Медиите на Прокопиев, медиите на Пеевски, медиите на кой ли не. Всеки, който има бизнес в България, си е направил или телевизия, ако е по-богат, или няколко вестника, или няколко електронни сайта и с тях се опитва да мачка правителството по безобразен начин. В същото време аз да се гърча и да ме питат кой виждам в огледалото", коментира премиерът.

В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
БумБухала............
18.02.2016 07:53:04
0
0
а ти какъв си !?
13.
отвратен от невъзпитания премиер
17.02.2016 14:26:50
1
4
"Гадове" и "негодници" - думи на премиер, който обича и мисли за доброта на народа си. Срам и позор за българите, които гласувахме за него.
12.
haiduk
16.02.2016 17:10:16
0
3
bokoo ne se prai na nedosegaem razni generali ti butat glavata mejdu krakata si ...
11.
j
16.02.2016 13:31:37
0
1
Как ти го вкарват лекичко без ВАЗЕЛИН усещаш ли
10.
Георги Бакалов
16.02.2016 11:44:47
0
7
Строителството в цял свят е далавера, но в България СТРОИТЕЛСТВОТО Е НАЦИОНАЛНА ДАЛАВЕРА!

Нямало европейски пари за "Хемус" - СЕГА ЛИ НАУЧИХМЕ ТОВА?!
Щяло да има пари от бюджета ?!

Всичко се свежда до това,
КОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ БАНИЦАТА и
КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ЗА ТЕЗИ, които РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА!!!
Всичко останало е
ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ.
9.
Знаещ
16.02.2016 09:11:32
3
1
В България са малко фирмите които могат да строят магистрали-иска се много добро собствено финансиране-обучени кадри-добра логистика-кариери-асфалтови бази -опит.
Всички отговарящи на тези условия са в сдруженията които спечелиха двата лота на "Хемус". Всичко друго е празни приказки-Пеевски -Златев и т.н.
Какво искате да дойдат чужди фирми да спечелят и отново да наемат нашите като подизпълнители и да си приберат едни пари.
А пропо досега няма фирма строила магистрала да е на печалба- особена АМ "Тракия" -Лот 2-3-4.
8.
яа
16.02.2016 00:39:32
7
5
4, националистически отрепки, стига сте отклонявали вниманието с тия бежански вълни. Никой бежанец няма да прекоси границите на ЕС и да стои в тоя кенеф. България е най-малко застрашена от наплив на бежанци и това дори трябва да ви плаши след като и бягащите от война не я намират за сигурно място.
Истинската заплаха за България са корупцията, Цацаров, Доган, Русия и техните слуги Борисов, Пеевски, Сидеров. Заплаха сте и вие глупаците с бръснати глави, които за някой друг лев ще продадете и майките си.
7.
фенче
15.02.2016 22:55:16
4
18
Днес нямало пари-утре ще има.......???? Как стават тези неща???? Ще ги печаташ ли тиква????? Iли отново ще вземеш нов заем.....който не се знае вече кой ще го връща....май пра-пра-пра-пра внуците ни......Проста тиква......
6.
аве мария
15.02.2016 22:43:56
2
14
Да разкопаят целия меден рудник мама му и село
5.
Ква вълна ве болен
15.02.2016 22:42:33
9
9
Кой българин е виждал бежанец на живо? Стига с тея вълни. Никой не иска да стои тук бастун тъп
4.
Bs
15.02.2016 22:37:04
3
16
Бат Бойко магистрали и рязане на лентички му се въртят в главата , а не вижда Голямата за България заплаха - бежанската вълна , която ще ни залее с идването на пролетта. Това е ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ !!!
3.
БРАВО БОЙКО
15.02.2016 22:16:34
4
7
РАЗЦЕПИ ДПС
2.
аве
15.02.2016 22:07:08
1
12
някакви клефуци са разкопали улиците между блоковете в МЕДЕН РУДНИК по миналата седмица и ги заебаха на дупки , ей кавали ко чакате да дойдат турците ли да ги асфалтират шпинги люспести
1.
Бургас!!!
15.02.2016 22:05:37
5
11
Скарай им се, бат' Бойко!
Ухапи ги по гъза!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори