×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преглед на регионалния печат: Софиянци напират за директори на бургаски школа


Преглед на регионалния печат: Софиянци напират за директори на бургаски школа
След уволнения в Югозапада, смут сред горските на изток от Сливен, пише местен вестник
19 Януари 2016, Вторник, 02:30 ч.
Източник: радио Фокус

Сланината и мазнините погубват хората, твърди диетологът Георги Славов през един от местните ежедневници


"Софиянци напират за директори на бургаски школа" е водещото заглавие на вестник„Черноморски фар”. Директорите на професионалните гимназии по туризъм и архитектура, както и техните колеги от ОУ "Елин Пелин", ОУ "Г. Бенковски" и ОУ "Антон Страшимиров" са в пенсия. От началото на годината директорът на РИО на МОН Виолета Илиева е назначила временно изпълняващи длъжността, обясни Таня Новакова от СБУ.

"След уволнения в Югозапада, смут сред горските на изток от Сливен" е друго водещо заглавие от днешния брой на всекидневника. Смут е настанал сред горски служители в стопанствата от Югоизточно държавно предприятие. Причина са уволненията и масовите наказания наложени на техни колеги от Югозападни държавно предприятие.

"Ученици: Чичо кмет, пусни ни във ваканция", пише още вестникът. Провокирани от еуфорията по дъждовните и снежни несполуки из родината, бургаските ученици решиха да се пробват дали няма да изкрънкат малко дървена ваканция, разписана лично от кмета, Димитър Николов, но удариха на камък.

"Над метър преспи в Сунгурларско" и "Държавата се активизира-погна нелегалните ракиджийници" са други водещи заглавия от първа страница на "Черноморски фар". На стр. 11 можем да прочетем интервюто с Георги Славов- диетолог, който казва, че сланината и мазнините погубват бавно хората.

В категории: Бургас


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
МидЛид
21.01.2016 09:32:22
0
0
Узова не са я пенсионирали. Тя е назначена за "ръководител проекти" и ще работи докато може да си пълни джоба. Кой е създал щатната бройка и кой я е назначил? Сега ще взима голямия процент от проектите, който се полага на ръководител, ще си получава пенсиата и ще прибира и заплата. Това дори и предишната директорка не посмя да го направи, че се почувства неудобно. Тази, обаче, няма срам, нейните покровители също.
3.
в2
19.01.2016 17:35:50
0
4
Как така се знае, че софиянци напират за директорски места в Бургас, при положение, че официално няма обявен конкурс?! Да не би картите вече да са разпределени? Защо ли се чудя?!. А относно имената на училищата: няма такава професионална гимназия по архитектура. Това е особено сложна наука, която се изучава в специализиран ВУЗ. Има ПГСАГ-професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия.Моля Ви, господа и дами допискници на "Флагман", бъдете точни в понятията.
2.
Юрий
19.01.2016 15:51:46
0
4
Не ни трябват софиянци ами Европейци. Дайте Европейци и Американци за директори. Така се строи поне бизнес. Хем ще свикнете да говорите Английски.
1.
ученик от областа
19.01.2016 11:13:10
1
10
Чудя се защо днес ,че и утре сме във ваканция.Няма вятър, пече, около нулата ...Софиянци ще напират за директори;като нашите са,,босички"Питам директора -защо не учим ;отговаря ми -такова било разпореждането от горе..а ти за какво си???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори