×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Стрелча искат линч за екскмета, обвинен в изнасилването на ученичка!


В Стрелча искат линч за екскмета, обвинен в изнасилването на ученичка!
Не мога да повярвам, че приятелката ми е била изнасилена от човека, на когото имаше голямо доверие, каза една от протестиращите девойки.
19 Януари 2016, Вторник, 11:25 ч.

Иван Евстатиев обвинен, че е упоил десетокласничката и е осъществил полов контакт с нея

Трети ден продължават протестите в Стрелча заради бившия кмет Иван Евстатиев, заподозрян в изнасилване на 16-годишна ученичка. Хората настояват за оставка на Евстатиев като общински съветник. Някои от протестиращите дори заплашиха да го линчуват, ако бъде освободен от ареста. Пред камерата на бТВ гневни граждани споделиха, че вече не вярват в българското правосъдие и затова протестират.
„Аз съм сестра на прабаба й и знам, че момичето отиде при него, защото му имаше голямо доверие. Майка й беше секретарка на Евстатиев, а детето бе в предизборния му щаб“, добавя възрастна дама.
Протестираме, за да няма насилие срещу нас, добавя момиче. Искаме справедливост, не щем развратници, повтарят протестиращите.
Евстатиев е преподавател в университет, представяте ли си да посегне на студентка,пита друг местен жител.
Най-добрата приятелка на изнасиленото момиче пък сподели пред камерата на Нова телевизия, че е шокирана и не може да повярва на това, което се е случило.
„Много добри приятелки сме с нея. Тя беше много зле, но не си спомняше нищо. Не мога да повярвам, че това се е случило. Имаше му голямо доверие, защото майка й е била секретарка на насилника“, добавя момичето.
Прокуратурата удължи ареста на бившия кмет на 72 часа. Той е обвинен, че е упоил десетокласничката и е осъществил полов контакт с нея. Момичето е подало жалба за сексуален тормоз.
Насиленото момиче твърди, че е пило само сок, но се предполага, че в него имало упойващи вещества. В сряда заради скандалния случай се свиква извънредна сесия на общинския съвет в града.
Последно Иван Евстатиев е работил към висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Евстатиев бил административен директор на центъра в Пазарджик. Изкарал три месеца и договорът му бил прекратен няколко дни преди инцидента с момичето.

В категории: Крими


9
Коментара по темата
9.
Aaaaaa
20.01.2016 22:57:44
0
0
Malko dete da se napiva s chovek na godinite na bashta si sramota kakvo vazpitanie ima tova momiche to e qsno che kato se napie do kozirkata sledva i drugoto ne sa li q uchili kak da se pazi
8.
Гражданка с отговор
19.01.2016 16:09:15
0
1
Абе, защо искаш момичето да е виновно,№7? Или защитаваш един насилник, дето явно от позиция на властта си прави каквото иска. А, и от позиция на измисления от ИЗБИРАТЕЛИТЕ му авторитет.
7.
ГРАЖДАНИН С ВЪПРОС
19.01.2016 13:34:40
3
4
АБЕ, ТАЗ МОМА НЕ БЕШЕ ЛИ СИ ТРЪГНАЛА ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА ДА ОТИДЕ НА ЗЪБОЛЕКАР ???
6.
Baj Kur
19.01.2016 12:44:32
0
4
Само у панделата му е мястото...Да му поразширят ауспуха дъртите манафи
5.
Потресен
19.01.2016 11:29:58
0
3
Вижте какви общински съветници имаме и ние си мислим,че държащвата ще се оправи!На кукуво лято!С крадени пари дъртите педали точно това правят!Ако си изкара парите с честен труд,дали ще ги харчиш за щяло и нещяло!Крадци,хората с честен труд няма да търпят повече тези гадове,да се вдигнем срещу тия извратеняци и да ги линчуваме!Българи опомнете се!Дърт педераст 60 годишен,Бог да те убие дано и целия ти род до девето коляно!!!!!Смъртза изрода!!!!!
4.
Ивана
19.01.2016 11:25:24
2
1
Не е очаквала,имала му доверие на тоя педал!
3.
човек
19.01.2016 10:58:14
1
5
Айде сега да попитам аз, как ще коментирате алкохола в кръвта на "девойчето" и къф кур дири посред обед на парти в хотела на дъртия педерунгел известен с това, че се ползва като публичен дом.
Имала му доверие - айде холъм.
2.
Пазарджик
19.01.2016 10:00:26
0
5
Защо си мисля,че по негово време убиха сестрите Белнейски!
Този човек е замесен в много неща,дано се намерят истински следователи да му разкрият убийствата!Рано или късно убийците се издават!Много хора които разследваха убийството на сестричките не са между живите,кой инфаркт,кой катастрофа и др.Всичко е дело на убийците които са живи,но идва денят на разплата!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Хора
19.01.2016 09:40:10
0
5
Дърт извратеняк!Общински съветник ли?Да се изселва от града ще го линчуваме тоя педерунгел!Отвратени сме от управници и педофили!
Има ли деца този педал?Ако го пуснат от ареста ще го разкъсаме тоя изрод дърт курварин,долен мръсник!Дано си сложи край на живота,докато не сме го направили ние!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори