×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев


Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев
В момента младият мъж е болницата със сериозни наранявания по лицето
Тема в развитие
Биячът Мартин Душев иска вкъщи, не бил нападал Стоян Тончев Криминално проявени поморийци свидетелствали за побоя над Стоян Тончев (ОБНОВЕНА) Кметът на Поморие Иван Алексиев: Повече не мога да мълча по казуса „Стоян Тончев“ Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си? Мартин Душев: Полицията да си свърши работата, а не да арестува невинни хора, готов съм да се явя на полиграф Мартин с противоречиво алиби в нощта на побоя над Стоян Тончев Арестуваният за побоя над Стоян Тончев: Набеден съм! Кметът на Поморие: Стоян Тончев разпространи мой некролог с дата и час кога ще ме заровят. Зловещо е! (ВИДЕО) Ще бъдат ли разкрити поръчителите на Стоян Тончев. Вижте отговора на прокуратурата(ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му Версията за деликатна любовна драма натежавала в разследването на побоя над Стоян Тончев Първо във Флагман.БГ! МВР арестува биячите на журналиста Стоян Тончев, и поръчителят е ясен Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво Община Поморие остро осъжда побоя над журналиста Стоян Тончев Разследването за пребития журналист Стоян Тончев е за разстройство на здравето и средна телесна повреда Румяна Бъчварова за пребития журналист: Възмущавам се! Ще реагираме много бързо Нападението над журналиста Стоян Тончев – второ само за няколко месеца Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев Жесток побой в Поморие! 31-годишен мъж е в болница с разбит нос и рани по главата
виж още
скрий
15 Януари 2016, Петък, 03:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Двама непознати нападнали помориеца в близост до дома му


Журналистът и бивш кандидат за общински съветник Стоян Тончев е пребитият снощи в Поморие мъж, научи Флагман.БГ. В момента Тончев се намира в МБАЛ-Бургас, където му предстои операция. 31-годишният мъж е с контузни рани в областта на главата, счупен нос и комоцио.

Тончев подозира, че атаката срещу него е свързана с работата му като журналист. „Снощи бях причакан и брутално пребит. Докато ме биеха питаха до кога ще пиша. Изпочупен ми е черепът, лицевата част, слепоочието”, лаконичен бе помориецът.

Както Флагман.БГ вече съобщи, Стоян Тончев е причакан близо до дома си снощи около 23 ч. След което двама непознати са го пребили зверски.

Тончев се прочу с нестандартната си предизборна кампания, която включваше плакат, на който пробожда октопод с меч.

 

В категории: Крими


30
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
30
Коментара по темата
30.
Lubo
21.01.2016 23:21:45
0
0
Bulgarska rabota,prokleta rasa
29.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
17.01.2016 13:41:52
0
3
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
28.
до ИСТИНАТА
16.01.2016 08:42:11
1
2
много лесно споменавате имена !!!
27.
Чук
15.01.2016 22:21:02
0
0
Така съм ти събрала,че ще ударя точно където най боли , Ама защо го удрят човечеца ? Нали сте свободни и независими мислете ? Защо и #КОЙ
26.
до тракийски
15.01.2016 20:45:07
0
0
мизерен лайнояд компютърен ... докато си лееш благодарностите ще ти напиша само че в момента педалите са хванати от едни нинджи облечени в черно и мвр си свърши работата ... благодари на майка си и на съседа че на 3 мастики заченаха тебе... въоръжи се и се гръмни тъпак .
25.
НИК
15.01.2016 17:59:20
0
5
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.
Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
Чл. 33. (1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона.
СЕГАШНИТЕ ЗАКОНИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ПРАВОТО ЗА НОСЕНЕ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ НА НОРМАЛНИТЕ, ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ; НЕКРИМИНАЛНИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ИМУЩЕСТВОТО СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХОРАТА НЯМАТ НУЖДА ОТ ПОЛИЦЕЙСКА "ЗАЩИТА" ,КОГАТО ВЕЧЕ СА УБИТИ, ИЗНАСИЛЕНИ, БИТИ, ПРЕБИТИ ДО СМЪРТ И ОГРАБЕНИ.....ИЛИ ВСИЧКО ТОВА НА КУП!!!!!!!!!........ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ КОГАТО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА ИМ ПРИЧИНЯВА ТОВА, ЩЕ МОГАТ ДА ПРЪСНАТ ЧЕРЕПА НА ТОЗИ ИЗРОД И ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА/СЪДА ЩЕ ГИ ЗАЩИТИ, ЗАЩОТО СА СЪХРАНИЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ТОЗИ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ, КАКТО УЖ МУ ГО ГАРАНТИРА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.
Истината
15.01.2016 17:49:33
0
7
Мартинчо, ни та ли беше жал бе? Ни са ли кротна вече, щерка имаш отскоро. Внимавай, че като сееш ветрове, после ще пожънеш бури! ЧАКАЙ! СКОРО!
23.
Октопода отвръща на удара!
15.01.2016 14:02:37
3
12
Бива ли ся токова талантлив журналист да го пребият? Младежа има няколко статии в нечувана интернет медия,па те да вземат така зверски да го пребият.
Дайте линк поне към една статия която е писана от него.
22.
БУРГАСКА МАФИЯ
15.01.2016 13:51:49
7
2
Поморие чупят скули!
Бум бам чупат скули
21.
помориец
15.01.2016 13:48:40
1
10
Но е ясно на всички, кой го мрази най-много Стоян Тончев.Какво се чудите сега?
20.
до 17
15.01.2016 13:29:41
6
6
Това беше тъпа гавра. Този е толкова злобен индивид, че освен виртуални, други приятели няма. затова пък гнусните му мнения по всички възможни въпроси си намират "почитатели" от всякакъв сорт хора. въобще не е учудващо какво се е случило. като средата му е такава какво друго да се очаква?
19.
до 17
15.01.2016 13:22:19
0
4
същия! къде бяха защитниците на човешките права тогава?
18.
Худжник
15.01.2016 13:19:03
0
8
Баси, как да го нарисувам сега ?!
17.
vapros
15.01.2016 12:38:45
5
1
Ne e li Tozi s nekrolozite?
16.
Годжоман
15.01.2016 12:35:49
21
7
Гадните,продажни драскачи -това засужават. БРАВО
15.
евала
15.01.2016 12:28:08
16
7
Е, браво. Първия път като му обелиха лактите и коленцата не можа да стане известен, сега с това "жертва на свободното слово" ще добие по-голяма популярност. Така е, човек се учи докато е жив. Следващия път може и световна сензация да стане нашето поморийско октоподче. Да е жив и здрав!
14.
До 12
15.01.2016 12:26:09
4
26
По принцип свободата и демокрацията ти дават правото да се мислиш за какъвто си искаш, стига да не нарушаваш чужди права.
Значение няма що за журналист е този. Половин България работи като "разследващи" журналисти, заради това и сума ти честни бизнесмени ги имаме за мутри и мошеници, а престъпниците - за спасители.
Никой няма право обаче да те размаже от бой само защото пишеш или говореш нещо. И това не е нито смешно, нито тъжно. Това е страшно.
13.
mima
15.01.2016 12:23:58
7
11
Нито е журналист, нито е психически уравновесен. Той е просто раздрусано меко парче, което изпълнява поръчки срещу заплащане. Последно се чу че бил пиар на В. Костадинов - лаборатория ЛИНА.
12.
!
15.01.2016 12:08:49
8
14
МОЛЯ ВИ СЕ , БЕ ХОРА! КОЙ ГО Е ЧУВАЛ ТОЗИ , ЧЕ Е ЖУРНАЛИСТ. КАТО ПОЧНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ЖЕРТВИ...
ДАНО СЕ ОПРАВИ БЪРЗО МОМЧЕТО, НО Е СМЕШНО , ЧЕ Е ЖЕРТВА НА СВОБОДНОТО СЛОВО
11.
ujas
15.01.2016 12:00:23
2
13
chakam denq v koito vs medii shte kajat napadnaha jertva ,a ti gi gramna brutalno ! skoro
10.
Brdsword
15.01.2016 11:59:07
1
17
Решение - модела Лисичков ... без право на обжалване. Но за случаи като този (а и мнозинство други) трябва да се почне от ония, които дърпат конците на мутри, плюнки и всякаквата подобна помиярска свлоч - а именно разните дезориентирани чорбаджита с разхайтените им мании за величие. Нормалните хора не трябва да страдат заради кефа на една шепа едноклетъчни организми.
9.
НИК
15.01.2016 11:57:24
3
23
АБЕ ,ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТЕЗИ ПОЛИЦЕЙСКИ ОРГАНИ НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ЛИБЕРАЛИЗИРАТ НОСЕНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИТЕ И НЕКРИМИНАЛНИ ЛИЦА!!!!!!
НЯМА ЛИ ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕВЕНЦИЯ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!!!!!!
ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.....РАЗБЕРЕТЕ ГО ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ И ВИСШИ ПОЛИЦАИ!!!!!!!
ДАЛИ НЯМАШЕ МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ДА ТРЪГНАТ СРЕЩУ НЕГО, ТЕЗИ КОИТО СА ОБЕЗОБРАЗИЛИ ТОЗИ ОБИКНОВЕН ЖУРНАЛИСТ, АКО НА КРЪСТА СИ ИМАШЕ ЕДИН ПАТЛАК С ПЪЛЕН ПЪЛНИТЕЛ????????????
АКО,НА НОРНАЛНИТЕ И ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ И НЕКРИМИНАЛНИ БЪЛГАРИ ИМ СЕ ДАВАТ СВОБОДНО РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОГНЕСТРЕЛНО КЪСОНАРЕЗНО ОРЪЖИЕ ,ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ И ТОЗИ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ.....ТО БИТОВАТА И УЛИЧНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ДРЪСТИЧНО!!!!...ДРЪСТИЧНО!!!!!!!!
ДАЙТЕ ОРЪЖИЕ ОБРАЗОВАНИТЕ,НОРМАЛНИТЕ И НЕКРИМИНАЛНИ ХОРА ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА СИ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!!!!
Г-ДА И ДАМИ ЖУРНАЛИСТИ !!!.........ПОДКРЕПЕТЕ И ВИЕ ТОВА ИСКАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
Честен
15.01.2016 11:56:42
1
23
Ужас. Дано се оправи по-бързо момчето
7.
izrudi
15.01.2016 11:46:50
1
24
ei izrudi mrusni vijte kvo ste go napraili ve kolko vi platiha po 100 lrva li e prodajnici jalki dano va hvanat koi ste da va razpunem na krust
6.
не
15.01.2016 11:44:53
3
22
Ей ,това е държава.Докато не променят законите няма да стане.
5.
Тракийски
15.01.2016 11:42:21
1
34
Как беше онази реклама "Благодаря на МВР, че не си мръдва пръста за нашата сигурност...Изобщо благодаря на всичко, което ме кара да се справям сам с живота "
Скъпи съотечественици. Въоръжавайте се. Тази държава се е освободила когато чашата е преляла и топове са започнали да гърмят.
4.
флегмена
15.01.2016 11:37:01
2
45
Изроди само останаха в милата ни татковина!
Докога с тези безобразия?
3.
Инервю
15.01.2016 11:34:01
2
27
В поморие трябва да се внимава и да не си журналист
2.
nqmam kirilica
15.01.2016 11:30:54
2
49
Bahti darjavata vseki den nqkoi prebit ubit i vsichki ostawat beznakazani..
1.
l
15.01.2016 11:24:50
51
16
къде ходи по сред нощ кавала
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори