×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой казва, че ГЕРБ ограбва бизнеси? Кои са медиите на ДПС? Ако ви е толкова интересно, ще питам за охраната на Местан


Кой казва, че ГЕРБ ограбва бизнеси? Кои са медиите на ДПС? Ако ви е толкова интересно, ще питам за охраната на Местан
За мен старците на село са приоритет, защото не могат да си позволят да плащат за охрана от десетки души
13 Януари 2016, Сряда, 14:56 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Хаштаг

Плащането за лични документи трябва да става с банкови карти



Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова днес бе в Народното събрание за участие в блиц парламентарен контрол. След това тя се спря пред журналисти в кулоарите и бе любезна да отговори на техните питания. Ето какво каза г-жа Бъчварова след въпросите на „Флагман”:

- Г-жо Бъчварова, Вие ли поискахте от главния секретар на МВР (Георги Костов - б.а.) да предложи снемането на държавната охрана на Лютви Местан?
- Не, аз нямам отношение към тази комисия... Не знам, питайте главния секретар – той участва в една комисия (заедно с шефа на ДАНС и началника на НСО – б.а.), а тя не е към мен.

- Вие сте негов началник, а това е много важен въпрос.
- Няма процедура, по която това да се обсъжда с мене – това е на друг принцип.

- Вие не го ли попитахте защо е поискал да се снеме охраната на Местан точно в този невралгичен момент?
- Не, не съм го питала, защото това излезе тия дни, не съм имала възможност да говоря с него. Аз от един ден и половина пътувам.

- Ще го питате ли? Трябва да го попитате, това е много важен въпрос.
- Ами ако ви е толкова интересно, ще го питам.
...

- Как си обяснявате, че само медиите на ДПС Ви атакуват, както и на „Атака”, между впрочем.
- Кое значи медиите на ДПС? Сега не знам, аз не мисля, че медиите на ДПС… са собственици…

- Не ги ли знаете медиите на ДПС? „Телеграф”, „Стандарт”… сега да не обидя някой от колегите…
- И „Дума” ме атакуват, да. Сигурно всеки си има някакво основание да си каже каквото иска.


- Старците на село ли са Ви приоритет спрямо убитите бизнесмени, както каза премиерът Бойко Борисов.
- Лично за мен са приоритет, ако трябва да сложа червена линия. Това са хората, които не могат да си позволят да си плащат охрана от десетки души. Това е, и така трябва да бъде, но на битово ниво престъпленията винаги са свързани с особеност на лични отношения, на личността и МВР не може  да ги превентира.

- Само че обвиненията към ГЕРБ са, че когато са на власт, започват да ограбват бизнеси буквално.
- Кой го казва това?

- Кой го казва ли?
- Да. Ами айде кажете кой го казва, за да мога да ви отговоря, защото всеки може да си каже нещо в трамвая.

- Ами сега се сещам, че примерно БСП го казва.
- Ха, не е сериозно. Хаха.


- Преди месец ми се наложи да си обновя шофьорската книжка. 25 лева струва самата книжка, а пет лева ми взе банката за привеждане по сметката. Това нормално ли е?
- Мисля, че това е към ДАИ. Моето мнение е, че навсякъде трябва да има POS терминали за разплащане с банкова карта, а цените вече се определят от органа, който издава.

В категории: Политика


Автор
8
Коментара
Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
8
Коментара по темата
8.
до другарката Бъчварова
13.01.2016 23:28:47
0
16
$Мисля, че това е към ДАИ.$ От кога ДАИ издават/преиздават книжки бе др.Бъчварова? Ха, ха ,ха-аха, бла-бла-бла, мммм, ц-ц-ц-ц-ц-, бръъъъммм-бръмммм-бръъмм. И от мен едно "Стига вече!"
7.
Алоо министърката
13.01.2016 19:52:57
0
23
с какво обикновения българин е по долен от обикновения американец ,че не може да си купува свободно пистолет ,а
6.
sic i vis
13.01.2016 19:34:13
1
22
АБЕ ФЛАГМАН АЙДЕ ДАКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ МЕДИЯ .... ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ЗА ЕМИЛ РАЙКОВ ЖИТИЕ И БИТИЕ ВРЪЗКИ С НЕЙ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА ...ИСТАРИЙКАТА НА ТОЗИ КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР ... ПОКРОВИТЕЛИТЕ МУ СЕГА И ЗАЩО Е НА СВОБОДА В СОФИЯ И НЕ ГО ЗАКАЧА НИКОЙ ... ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ
5.
Годжоман
13.01.2016 19:29:17
3
40
Дърта КОЧИНО,ГЕРБ са най-големите бандити и разбойници,които са се раждали в БГ в последните 150год.
Най-глемите лъжци и крадци-
ВЪН ОТ ВЛАСТТА ИЗРОДИ ДОЛНИ
4.
гербер
13.01.2016 18:59:08
2
39
герб са мафиотска структура и колкото по бързо си отидат от власт толково по добре
3.
ЦСКА гние във В група
13.01.2016 18:39:31
3
40
Аре сркий се ма,ГЕРБ държат всички контрабандни канали за нелегален алкохол,цигари и горива,държат целия трафик на дрога,ама ти от къде да знаеш...Мама ви крадлива герберастка...
2.
За Димитър Кадиев и БСП
13.01.2016 17:53:19
3
6
Неправомерно заетите общински апартаменти в Бургас ще трябва да бъдат освободени от наемателите им, стана ясно преди дни. От общината вече са изпратени предупредителни писма до ползвателите. Ответната реакция не закъсня - повечето от предупредените вече оспориха актовете и трескаво търсят начин да си узаконят пребиваването си в жилищата. Новата кметска администрация се нае да разследва как 12 години предишното управление на града е раздавало жилищата, които са създадени и имат задачата да изпълняват социални функции. Отдавна в Бургас те обаче не служат на многодетните семейства или социално слабите. Слуховете, че комисия тайно решава кой и как да вземе общинско жилище, че с големи жилищни площи се облагодетелстват предимно приближени на заемащите длъжности в общината, през последните седмици се оказаха истина. В списъците с настанени в общински жилища се появиха имената на приближени до екипа на бившия бургаски кмет Йоан Костадинов.

Близки връзки


В същата проверка излиза и още един общинар. Директорът на териториалната дирекция в жк "Изгрев" Димитър Кадиев е картотекиран като нуждаещ се ІІІ група на 24 януари 2007 г. и веднага влиза на 10-о място в списъка на чакащите. Не споменава нищо за родителите си, но е посочил, че живее на площ от 36 кв.м - кухня и баня, на ул. "Мара Гидик" 6, ет. 5 под наем. Никой не е проверил дали това е истина. С днешна дата обаче справка в ГРАО показва различен от подадения в декларацията му адрес. Той е жк "Славейков", бл. 21, вх. 8. Там е регистриран от 20 февруари 2007 г.- месец след като получава ІІІ група за жилищно настаняване. Кадиев продължава да стои в списъка за настаняване, въпреки че при промяна на адреса би трябвало да излезе автоматично оттам.

В същия списък фигурират и други общински служители, чиито документи в момента се проверяват детайлно.
1.
Борисов
13.01.2016 17:48:00
4
43
Селска кифла върни се в обора.Откакто си на власт само грабежи обири и убииства.Ето къде се харчат нашите данъци за такива хрантутници като тази
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори