×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учениците с две дълги ваканции през зимата


Учениците с две дълги ваканции през зимата
Радост и еуфория обхванаха учащата се младеж, родителите са скептични
12 Декември 2015, Събота, 14:30 ч.

Ще разпускат общо 19 дни
Учениците ще се радват на по-голяма зимна ваканция от 9 дни през тази учебна година. Тя ще започне на 30 януари и ще е до 7 февруари включително.
За сравнение, през учебната 2014/2015 г. учениците почиваха само 3 дни. Зимната ваканция е предшествана и от десетдневна коледна, която е от 24 декември до 3 януари включително.

Учениците от 1-11 клас през пролетта ще почиват 9 дни /от 2 до 10 април включително/. Абитуриентите, вместо досегашните 5 почивни дни през пролетта, ще имат само 3 /между 2 и 4 април/.

Има промени и в датите на ДЗИ-тата и националните външни оценявания. Неучебни ще са 18.05., когато ще се проведат държавният зрелостен изпит и НВО-то по БЕЛ, и 20.05., за когато е насрочено второто ДЗИ и НВО в 7-ми клас по математика. За справка, през миналата учебна година тези изпити бяха на 20 и 22 май.

В категории: Просвета


8
Коментара
Череши има, пазар няма
Череши има, пазар няма 08/06/2024, Събота 12:00 1
Флагман.БГ Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка 08/06/2024, Събота 10:20 3
8
Коментара по темата
8.
РИО - Бургас
30.01.2016 18:40:27
0
0
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - Бургас
Случки от образователната практика на Стоян Налбантов - директор на СОУ "Н. Вапцаров" Приморско

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а дори и да е имало той има някакви основания да не го разгласява."

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
7.
българин
02.01.2016 11:52:55
0
1
света трябва се оправи и промени към добро по начини които Бог реши (а това човек да желае нечие (на човек и т.н) зло, умъртвяване, геноцид, ритници и т.н, заплахи (дори казани и т.н- и на шега и т.н),шеги с хора в беда (труден момент и т.н) и т.н, садизми, побои и т.н- видимо е грях)
6.
citizen
02.01.2016 11:51:55
0
1
Пиша от чужбина. Аз се съмнявам да съществуват роми (цигани) от бялата или монголоидната раси - освен ако някой не се преструва (за пари, от глупост и т.н) на такъв. Мисля, че повечето анални изнасилвания (ако наистина е имало или има- такива) в затвори, в семейството и т.н- се извършват над роми....предполагам, че ако има наистина жени, които да правят (или да са правили) ан.ален и/или ор.ален секс- то те са най-вероятно жени с по-тъмна кожа от ромски произход (и/или с по-тъмен цвят на кожата)- от какъвто е и вероятно основата от г.ей про.ституцията (и при деца- ако наистина е имало или има- такива) и т.н в Европа и т.н..... Чел съм, че още преди 15 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението- и кой знае дали и 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н доживяват до 25 годишна възраст, а по-възрастните до 70 годишна възраст, а децата до 10 годишна възраст - а и ако от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи (включително деца) от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) могат да са по-зле (с анално кървене, изтичане на изпра.жнения, сифилис, рак, СПИН и т.н) и от болните бели и монголоидни хора.... Може би е възможно хората с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи- и в затворите (а за тази цел да са наемани роми или други хора с по-тъмна кожа като надзиратели- специално за хората с по-тъмна кожа в затвори, домовете за изоставени деца и т.н), домовете за изоставени деца и т.н- с хората с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях......И аз мисля, че най-нередовните хора на света са хората с по-тъмна кожа и гейовете (независимо от цвета на кожата) и гейовете педофили и т.н (ако наистина има такива).Аз се съмнявам да съществуват роми (цигани) от бялата или монголоидната раси - освен ако някой не се преструва (за пари, от глупост и т.н) на такъв. В някои коментари (от друга информационна агенция) съм чел, че мъже са били родени от гей мъже (като са имали 2-ма бащи, единия от които им е бил и майка)- но за мене това са глупости. Може би някои от циганите не са се къпали от години, и носят (а понякога и продават) дрехи и прочие -изровени от кофи за боклук (без да са били изпрани това). Виждал съм бездомни кучета да лаят по цигани (а понякога да вървят след тях-или стоят до тях-ако те седнат някъде), а също наши цигани са си говорили сами или крещели (без причина) по улици, пешеходни зони и прочие. Може би наистина днес мнозинството мъже (особенно под 48-50 годишна възраст) са импотентни и/или гейове (тоест напълно загубили сексуално, полово и т.н влечение към жени- и без възможност да получат ерекция с жена).Който се присмива (или призовава за) с побои, омраза, злоба, убийства, хора нахапани от куче (или друго животно), насилие, заплахи и прочие- явно си е нямал работа с подобни хора и/или неща, но който го е преживял (или негов близък) знае, че тези неща въобще не са за смях и забава (интелигентен човек и без да го е преживял (или негов близък) го разбира). Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие- а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), а не смъртни присъди, омраза, злоба, гняв, насилие, изтезания, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надяваме скоро да стане със Земята). Вероятно повечето роми са без основно образование и без електричество, вода и канализация в домовете си (някои от тях може би и от деца се хранят с изп.ражнения). До уточнявам, че-вероятно повечето роми са без основно образование и без електричество, водопроводи и канализация в домовете си (някои от тях може би и от деца се хранят с изп.ражнения и гей простатуират (или снимат такива и т.н филми с тях (както вероятно правят и други хора (дори деца) с по-тъмна кожа)- а после с компютърни монтажи да правят, да изглеждат на бели деца, хора и т.н) от деца).... вероятно дори бездомните животни живеят по-добре и редовно от повечето роми (а може би и въобще от повечето хора с по-тъмни кожи)....
5.
man
02.01.2016 11:51:02
0
1
Ще напиша нещо на друга тема. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н). Аз съм против кастрации на хора и т.н и/или стерилизация (насилствена и т.н) на хора и т.н (дори и да са с по-тъмна кожа- мъже гей и педофили, изнасилвачи и т.н), самоубийствата и/или убийствата (дори казани на шега, като съвет и т.н), геноцид над нации от хора, прегазване на човек и/или хора (било с коли, крака и т.н) и т.н, садизмите, заплахи с оръжие и т.н (дори на шега и т.н)в филми и/или реално и/или на шега и т.н, филми и т.н- с насилие и/или лоши неща и т.н, шеги (подигравки, смях и т.н) с лекувани в психиатрични болници (включително наркомани) хора и/или с хора с психични проблеми (включително наркомани)-и/или незаконни и/или излишни съвети за тях , лъжливо и/или ненужно и т.н набеждаване на хора за наркомани и/или психично болни и т.н, лошите и т.н лъжи, избухливост, нетърпение, вулгарни думи и/или псувни, невъздържаност, неуважение към родител/и и т.н, незаконни и излишни снайперисти и т.н, юмруци по хора и т.н, удари, ритници, замерване с предмети и т.н (на части от човешкото тяло и т.н), наранявания и т.н-на части от човешкото тяло и т.н, побои, блъскане на хора (с ръце и т.), насилието (с или без объжия, побои, изтезания и т.н) в филми, сериали и т.н, изтезанията, ритници,замерване с предмети и т.н- по хора и т.н, заплахи, крясъци; побои; псувни и/или вулгарни думи към нечии роднини и/или други хора и т.н, несправедливи разрухи и унищожения- на хора и т.н; погледи със злост (и/или омраза,перверзност и т.н); злобата (между хора, в хора и т.н), убийства, злорадството; нетърпеливост; заплахите (истински или на шега и т.н)- с оръжие (хладно, огнестрелно и т.н) и т.н (дори в филми, кино, в мечти, илюзии и т.н), зложелателството; ненужните и незаконни снайперисти и т.н, съвети, мечти, обещания, обеденост, отешения,пожелания, желания (призиви и/или насаждане на омраза между хора и т.н- с лъжи и т.н) и т.н за убийства, (насилия и т.н) и т.н .И още неща на друга тема:няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав- би повторил това свое престъпление) – наказанието за всеки, човек може да реши само Бог. И простатуиращите деца може да са били принудени от мургавите си ромски роднини да простатуират- а педофила само си е плащал- но според мен за това те трябва да бъдат арестувани- и родителите принуждавали децата си, роднините си и т.н. Чувал съм, че дума която на китайски език е име (за мъже – може би и на жени), а също е име (и/или част от име) на региони в Китай (а аз мисля – е име и – на една (етническа) група в Китай) на български език (а може би и на руски език- а може би и на украински, полски и беларуски езици) означава една от най-вулгарните думи за мъжки полов орган. Друга дума на български език (която също – означава една от най-вулгарните думи за мъжки полов орган), а също на български език – първите три букви от тази дума (а мисля – и на всички славянски езици – с изключение на руския език) означава дума (която е пет буквена) която е най-вулгарната дума за блудница (мъж или жена – но самата дума на български език е в женски род) – а същата тази три буквена дума на български език (която също – означава една от най-вулгарните думи за мъжки полов орган) – е първите три букви от най-вулгарните думи за мъжки полов орган на (мисля) всички славянски езици от бивша Югославия – а същата тази три буквена дума на български език (за която (писах) досега, че – означава една от най-вулгарните думи за мъжки полов орган) е първите три букви от фамилно име – на мъже и жени (а също (мисля) е първите три букви от думи на руски, немски и френски езици) на руски, немски и френски езици. А аз мисля че е най-добре във всеки език да се махнат най-вулгарните думи (и по-слабо вулгарните – като за секс; мъже и жени блудници; за гърди, задни части и т.н) и най-силно вулгарните – като за полови органи. Относно употребата на думата „лудост“ по разни теми пиша- трябва да се знае, според разумни хора – нормален човек, не трябва да се присмива, да си прави шеги и т.н с хора, които са били лекувани в психиатрии, ходили на психиатър и т.н (а и много от хората (предимно мъже- може би предимно от гей мъжете- за които не знам дали могат да се променят или да осъзнаят грешния си път- дори и ако са ходили на лекар и т.н), които винаги са били на свобода или само и в затвор – са много по- агресивни, нередовни, опасни и т.н- от хората, които са били лекувани в психиатрии (а важното за хората, които са били лекувани в психиатрии и т.н- е да оздравеят и да се оправят, а не да стоят вечно в тях и прочие) и т.н). А с толкова страшни и садистични неща не трябва да се правят шеги и т.н. А определено (така аз мисля) психично болните и т.н хора в България и въобще по света – определено (така аз мисля) не трябва да бъдат наричани луди – а с някоя по-мека и прилична дума (примерна временно нестабилни, нередовни и т.н). Аз (а мисля, че и нормалните и интелигентни хора -независимо какви са етнически и т.н) мисля, че в цял свят трябва да отпадне съществуването на армии, танкове, оръжия, войски и т.н (а хората, които работят или са работили в подобни неща -трябва да си намерят други нормални професии). Не трябва в държавата ни (и въобще) да има дискриминация към инвалидите, лекуваните в психиатрии и прочие (а и техния брой може би е нарастнал в последните години)- а да не говорим какво е за тях и семействата им- не трябва хората чак до там да си губим човещината- важното е хората ако е възможно -да се оправят (ако е възможно по-бързо) и да се променят към добро….В книга притчи Соломонови в глава 19 в стих 29 пише „Присъди се приготвят за присмивателите, И бой за гърба на безумните.“; и в глава 17 в стих 5 пише „Който се присмива на сиромаха, нанася позор на Създателя му, И който се радва на бедствия, няма да остане ненаказан.“- така, че е видимо, че човек не трябва да се присмива и прочие със земетресенията, бедствията, физическото и т.н насилие (в какъвто и да е вид и по каквито и да е причини),садизми (дори казани на лъжа и/или на шега),психично болните (било роднини, родител или други хора- дори непознати), заплахите- с оръжие и т.н,хора от определени етноси, народности и т.н, хората с неприятен и/или некрасив и т.н външен вид и т.н, мургави роми-хранещи се с изпражнения, заекващите хора, мъже отгледани от гей двойки и т.н (малтретирани, изнасилвани и т.н- от тях и т.н), гейовете (и техни престъпления, гей проституцията, вулгарни изказвания и т.н), импотентните мъже, бедните, мизерстващите, хората с дефекти в походката, скитниците, просяците, самозащита и т.н, заплахи, крясъци, заекващите хора, хората с алергии и т.н (и техни прояви и т.н), побоите, хората с увреждания и всякакви други хора с проблеми и т.н.Виждал съм цигани, които излизат от адвокатски кантори, стоят на вестникарски будки, вървят по улица (или пресичат тротоар), или чакат в коридор на болница (за физически болести) и прочие- да разговарят с гласове като абсолютни дебили и дегенерати-веднъж и с най-пошлите думи -за мъжки гениталии (през 2010 година- една млада циганка крещеше (от разстояние 1 километър) най-вулгарните думи за полови органи към група момчета-а те я аплодираха). И аз съм чувал хора, говорещи много вул*гарно. Около 2012 година в центъра (докато е имало много - хора) на голям български град са вървели трима мъже (видимо по-млади) и единия (от тях) е нарекъл на висок глас (някакъв мъж - вероятно за когото те са говорили) с най-по*шлата дума за пе*нис. Някъде около 2012 година една жена е нарекла пред един човек едни фирми- и тя ги е нарекла "клати" и след това с най-по*шлата дума за пе*ниси (в множествено число).
4.
hfjehdhjdhejdhdhrnhrhh
12.12.2015 19:07:31
0
1
ПОНЯКОГА С ГЕРБ ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА , НАЧЕЛО С БОСТАНСКОТО ПЛАШИЛО. .......
3.
ghcmhgfjgv,jyvngvj,yvjnyvjy,
12.12.2015 17:36:42
0
0
изглежда че ти и толкова не си прочел, я си виж граматика..Дали си спомняш, че вм училище са те учили кога и къде се слагат запетайки и кои думи в българския език се пишат с главни букви? Едва ли, едва ли....тоест, направо НЕ!
2.
ghcmhgfjgv,jyvngvj,yvjnyvjy
12.12.2015 15:07:44
0
2
ДА ЦЕЛУВАТ РЪКА , НА БОЙКО , СЛЕДВАТ , ДЕЦАТА ПРИМЕРА НА ВИНЕТУ , ДЕТО Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА .......
1.
Нед
12.12.2015 13:29:58
0
2
Много преуморени лалетата от дискотеки и шмъркане
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
11 зрелостници са хванати да преписват 11 зрелостници са хванати да преписват Отчитат рекордно високи резултати на външните оценявания в края на 4-ти клас, каза служебният образователен министър проф. Галин Цоков Череши има, пазар няма Череши има, пазар няма Скъпи берачи и скъп транспорт отказват производителите да се занимават с продукцията си Млад мъж пробва самоубийство, гръмна се с пушка в главата Млад мъж пробва самоубийство, гръмна се с пушка в главата Лекарите се борят за живота му Румен Радев е в Бургас, почиства морското дъно с водолази край о-в Св.Анастасия Румен Радев е в Бургас, почиства морското дъно с водолази край о-в Св.Анастасия Вероятно по обед той и съпругата му ще се върнат до острова, за да се насладят на вкусна рибена чорба и специалитета - миди на тенекия Влак прегази млад мъж край Ямбол Влак прегази млад мъж край Ямбол Все още не се съобщават подробности за инцидента Прокуратурата в Бургас иска зад решетките украинеца Ваанг, атакувал златарски магазин Прокуратурата в Бургас иска зад решетките украинеца Ваанг, атакувал златарски магазин По-късно през деня чужденецът ще седне на подсъдимата скамейка, грози го затвор от 3 до 10 години Black Monday с 40% отстъпка на BOSS, EA7 и DKNY в Central Park Dream Shopping Black Monday с 40% отстъпка на BOSS, EA7 и DKNY в Central Park Dream Shopping Нека лятото на 2024 бъде най-стилното ви до момента Изгониха този певец от журито на "Гласът на България" Изгониха този певец от журито на "Гласът на България" bTV го зачеркнаха след участие в „Капките“ по Нова тв, а той твърди, че предложението им не го устройва Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Лично оръжие по време на работа служителят не може да използва, категоричен е той Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка По всяка вероятност, за да не се наруша имиджът на телевизията, Енева ще бъде освободена от работа
Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори