×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • До края на месеца ремонт на 349 км на АМ„Тракия“ в посока Бургас
  • Съдът в Сливен не уважи искането на Иванчева за предсрочно освобождаване
  • На 21 февруари отбелязваме Международния ден на майчиния език
  • Безплатно саниране на 2200 сгради предлага ГЕРБ
  • Бившият хазартен бос Васил Божков атакува отново българската политика, създава партия ЦЕНТЪР
  • Един човек е загинал, а 13 са ранени при катастрофи през последното денонощие
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пълно примирие в Приморско! ГЕРБ тотално превзе ОбС, Димитров ги подкрепя поне за 6 месеца


Пълно примирие в Приморско! ГЕРБ тотално превзе ОбС, Димитров ги подкрепя поне за 6 месеца
Златина Тюлиева от ГЕРБ ще има пълен комфорт на работа, след като за неин заместник беше избран Борислав Киров от същата партия (вляво)
24 Ноември 2015, Вторник, 12:25 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Борислав Киров от ГЕРБ беше избран за заместник на председателя Златина Тюлиева от същата партия


Пълно примирие и единодушие демонстрираха днес общинските съветници в Приморско, на която без грам нотка на недоволство хората на бившия кмет Димитър Димитров подкрепиха представителите на ГЕРБ, които оглавиха всички постоянни комисии. За заместник на председателя Златина Тюлиева от ГЕРБ беше избран Борислав Киров от същата партия.  Димитър Димитров и настоящият  кмет Димитър Германов, който започна уверено втория си мандат, бяха ожесточени врагове по време на предизборната кампания, а през последните месеци на предходния мандат трибуната на ОбС беше превърната в подобие на бойно поле. Днес, когато се проведе втората сесия на новия Общински съвет, нямаше и следа от напрежението , което  тресеше  залата допреди малко повече от месец. Димитров заряза официалните костюми, с които агитираше по време на кампанията и отново влезе в ролята на кротък съветник с познатото си кожено яке. Дори неговият най-ревностен съмишленик Илия Петков беше настроен оптимистично и с усмивка каза, че ще дадат шанс на ГЕРБ Общинския съвет да проработи. „Какво да направим според Вас? Имате ли идея? Не може да оставим местния парламент без комисии, трябва да започне да действа”, каза той.
Пълно смирение демонстрираха съветниците на бившия кмет Димитър  Димитров, така започнаха мандата и преди 4 години, но го завършиха буйно

Манол Манолов , избран от листата на ГЕРБ, пък заяви, че примирието е очаквано, като се има предвид резултата от вота. Изборите дадоха тотално надмощие на партията, която има 9 общински съветници, а Димитров остана с 4-ма.
ГЕРБ не отстъпи ръководството на нито една комисия на опонентите си

Без конкуренция най-младият общински съветник от ГЕРБ Борислав Киров беше избран за зам. председател. С пълно мнозинство и за рекордно кратко време, без никакви дебати, допълнителни предложения и спорове, бяха гласувани и комисиите.
За членове на Постоянната комисия по законност и нормативна уредба бяха избрани Борислав Киров, Пеньо Пеев, Иван Тодоров и Златина Тюлиева, а с единодушен вот председател стана Дамян Петков.
В Постоянна комисия по обществен ред, транспорт, административно обслужване, сигурност, сигнали жалби и предложения съветниците определиха за председател Павел Павлов, а в състава й влязоха Янчо Янков, Манол Манолов, Захарина Неделчева и Илия Петков.
Златина Тюлиева оглави комисията по бюджет, финанси, данъчна политика, евроинтеграция, международни проекти и програми, която е в състав: Борислав Киров, Янчо Янков, Златина Величкова и Дамян Петков.
Комисията, която ще отговаря за туризма, стопанската дейност, земеделието и горите ще бъде ръководена от Янчо Янков, а в екипа му влизат Павел Павлов, Манол Манолов, Димитър Димитров, Захарина Неделчева и Пеньо Пеев.
Комисията по общинска собственост, устройство на територията, инфраструктура, екология, инвестиционни планове и проекти, в която ще работят Дамян Петков, Борислав Киров, Иван Тодоров и Павел Павлов, оглави Манол Манолов.
Пеньо Пеев бе избран за председател на комисията по образование, култура, вероизповедание, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика. Нейни членове станаха  Захарина Неделчева, Златин Бодуров, Златина Тюлиева и Иван Тодоров.

В категории: Приморско


111
Коментара по темата
111.
SOU
28.01.2016 17:31:30
0
0
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Вълчева, детска учителка в ЦДГ "Пролет" - Китен,(адрес: Пирин 4, 0898367877). Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал София Вълчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. София Вълчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
...........
МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ЗА КРАСИМИРА ПЕТКОВА:
По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник от 8 клас
/бел. - текстът е стар, момчето отдавна е завършило училище/,
дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
___________
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

До Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
___________

Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, лкакво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
110.
-----
09.12.2015 21:17:08
0
2
Златина и Манол са любовници. Не сте разбрали правилно.
109.
за милчо и златка
06.12.2015 21:00:48
0
9
щом младите се обичат да се вземат!!
108.
Ришельо
06.12.2015 11:16:15
1
5
Милчо е сивия кардинал на общината. Върти сучи и все на неговата става. Апък че там ибал някакви общинарки - то едно на ръка.
107.
до Веско
05.12.2015 09:37:12
0
4
Тая Георгиева и тя ли е Златина? Коя е и откъде е?
106.
Веско
05.12.2015 06:38:07
0
2
До 98 не бъркай Тюлиева с Георгиева....Тя е с Милев
105.
до учителките - 103
04.12.2015 22:18:26
1
20
няма да ви изпреварят, вие сте ненадминати
104.
do 98
04.12.2015 19:14:11
0
2
Вярно е.
103.
учитрлките от Пр.
04.12.2015 19:12:42
0
20
Тези от ГЕРБ ще ни изпреварят по рейтинг.
102.
не е за вярване
04.12.2015 14:40:34
1
6
още на гехора му се носеше славата от едно време с чехкините, ама за милчо нищо не съм чувал
101.
Така се прави шоу
04.12.2015 13:21:36
0
5
Страхотен общински съвет,също като голямо семейство са там! Да включват и камерите, че да ги гледаме вместо XXXL
100.
Оргия
04.12.2015 13:12:55
0
6
Защо ще я гони? Да го вика и него и да заформят тройката, а защо не да поканят и някой друг - я кмет, я общински съветник!!
99.
до 98
04.12.2015 12:59:50
1
2
Тюлиева и Милчо познават ли се?
98.
любопитко
03.12.2015 23:47:51
1
5
Верно ли, че Тюлиева я изгонил мъжа й от къщи, щот въртяла любов с Милчо.
97.
Човек с характер
02.12.2015 22:50:59
0
3
Ще видите как Хърльо ще ги сложи сичките в джоба си след време! А голям Хърльо е пълна боза!
96.
Милчо Милев - зам. кмет на Община Приморско
02.12.2015 19:55:22
0
4
Павлин, Манол и Янчо ги слагам всички в джоба си
95.
Dinko Milev
02.12.2015 19:49:56
0
4
Selqnduri za vas sam gospodin Xarlio...Prostazi s prostazite men 6te obsajdate
94.
Todor Jivkov
02.12.2015 19:45:59
1
2
Ax mili mi6leta Pavlin i Manol bili bez vi6e..ax kakva novina ,abe ei prostazi tezi xora imat biznes za milioni i nemojete da im stapite na malkite pras4eta vzeli Monkata i Pavlin da obsajdat tova e tapiq ozenka na xorata da dava
93.
а Маймунчевà
02.12.2015 12:15:14
0
0
Голям екшън ще бъде.Ама как бе, приказка като за петък следобед. Да разтоварят хората и да се посмеят. Да освободим напрежението, дет се вика :
Браво , Хахо...там е ключа за бараката !Не стаа просто не стаа и никога не е ставало някой сам всички да са му под шапката за дълго време ....
92.
Търся спонсорство, моля помогнете ми!
01.12.2015 12:08:06
1
8
До Гражданите

на Община Приморско

На основание чл.23 ал.4, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.11, ал.1, буква „А", ал.З и ал.6 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет- Приморско............................

ДНЕВЕН РЕД:

...........................
21. Предложение на Милчо Милев - зам. кмет на Община Приморско относно: Подпомагане издаването на книгата „Религиозното образование в училище" с автор д-р Стоян Налбантов - директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров" гр. Приморско.
.................................
24. Питания.

Миглена Барцулева

Председател на Общински съвет Приморско
91.
Този се е взел насериозно...
01.12.2015 08:00:55
1
3
Я. Томов:

НИ ФИЛ, НИ ФОБ

Не съм русофоб
Не съм русофил
Не съм американофоб
Не съм американофил
Не съм еврофоб
Не съм еврофил
Не съм гражданин на света

Аз съм Българин!

Хора, ЗАЩО?
Кому е нужно да се делим на "фоби" и "фили"?
Нима се е върнало времето на Стамболов?
90.
до 88
28.11.2015 20:17:33
3
7
С тия 89 гласа Ваня Проданова можеше да се състезава с Янко Томов от Приморско, който с голям зор направи 13 гласа, може и с Лиляна Димова или със Здравко да се пребори, ама да се пъха при големите играчи - просто не става!
89.
нов ОС
28.11.2015 19:26:48
1
2
средно-Павлин,Манол и какъв е този Янчо той ли е капацитет да пренебрегнеш местен срамота е!
вишист е и Дамян завърши в Ст.Загора,от целия ОС на Герб Златина е капацитет създаден от Димитров затова ще си е подкрепя до край.Жалко ,че няма да има опозиция.Об. съветници от Герб са големи лейки.
88.
Я. Поляна
28.11.2015 16:09:51
1
5
Какво стана с Ваня Проданова, нали ги слагаше всички в джоба си? Не можа ли поне съветник да стане?
87.
86
28.11.2015 12:28:16
1
2
борето на данчо
86.
?
28.11.2015 12:20:57
1
2
koi e toa priqtel na biznesmen?
85.
договорено
28.11.2015 11:31:32
2
5
малък хърльо се отказва от общински съветник голям хърльо остава зам кмет и влиза един приятел на голям бизнесмен
84.
това го няма никъде!!!
28.11.2015 11:27:01
2
8
Хърлето имаше най-много преференции и се придвижи 9 места напред чак на второто място и те не го допуснаха в общинския съвет! На негово място сложиха Борето, който си е по рождение аутсайдер отвсякъде. Никой не гласува за него нито пък искаха да го чуят... Как не те е срам, бе г-н Германов? Защо подменяш вота на избирателите?
83.
чета тука... разни хърльовци
28.11.2015 11:17:41
1
8
Кой тоз Хърльо, че все за него пишете? Избраха ли го и с какво толкова е известен, къде се подвизава?
82.
до 32
27.11.2015 21:25:55
1
7
Що му давате думата на тоя? Все нещо недоволен, все някой друг му и виновен!!
81.
до 72
27.11.2015 17:29:26
0
12
Взетите изпити "една година за две" не са никакво постижение! Вече има и по-големи рекорди: направо си купуваш дипломата без да си учил и без да се явяваш на изпити...
80.
До 43 - учителската професия е призвание!
27.11.2015 16:39:15
0
14
Какво общо има тук директора? Не е нужно той да "прославя" учителките си! Учителят, ако е професионалист и си върши работата от сърце, сам ще се прослави! Не забравяйте, че това е най-благородната професия и нейния авторитет се гради години наред от постигнатите резултати, от спечелената детска любов и уважението на родителите!
79.
до 78
27.11.2015 14:59:30
0
14
това са ни учителите , нямаме по свесни и затова се задоволяваме с каквото има тук -куцо сакато космато
78.
това ли са ни учителите?!?!?!
27.11.2015 14:47:26
0
14
Кажете му на тоя учител да иде при шефа на службата по кадастър и да изпият по едно, че много нервен станал...
И аз досега си мислех, че имаме свестни учители, а то било пълна скръб!
77.
Учителю....!!!
27.11.2015 14:30:28
0
16
Учителю, да не би да си против законите, които приемат в НС? Не е хубаво, ако и на това учиш децата... Пак ти казвам, накарай народните представители да приемат такъв закон, според който общинските съветници задължително трябва и да са висшисти! Ако това стане всичките ти желания ще се сбъднат!!!... Ама дотогава пий една студена вода и се разкарай на чист въздух!
76.
ДО 74 75-ЕДИН И СЪЩ
27.11.2015 12:08:30
16
2
ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ДА МОГАТ ТЪПАЦИ КАТО ТЕБЕ ДА ЧЕТАТ ПО ДОБРЕ ЧЕ КАТО ВИЖДАМ КАК РАЗСЪЖДАВАШ НАПРАВО МЕ БОЛИ ГЛАВАТА.ЧУДЯ СЕ КАК МАЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА КОИТО ХЕМ НЕ РАЗБИРАТ ХЕМ КОМЕНТИРАТ.
75.
Учителю... гледай си училището!
27.11.2015 11:03:22
2
19
Да речем, че шефът на служба по кадастър трябва да е висшист, но за общински съветник не е задължително. Там критерият е само един - да си избран на местни избори и нищо повече. Ако имаш претенции към образованието на общинските съветници, обърни се към Народното събрание и ги накарай да променят закона!
74.
do 72
27.11.2015 10:56:57
1
17
Не можеш да превключваш клавиатурата от малки на големи букви. Пишеш само с главни букви и ти си един от простаците неграмотници на гeрберастите-комунисти.
73.
до 72
27.11.2015 10:53:19
15
4
В милата ни родина всичко е възможно.
Щом мутра е министър председател!?!
72.
учител
27.11.2015 09:53:18
16
2
ТИ ДА СИ ЧУЛ ШЕФ НА СЛУЖБА ПО КАДАСТЪР ДА Е СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ПЪК ДА СЕ ВЗЕМАТ ИЗПИТИ ДВЕ ГОДИНИ ЗА ЕДНА.ГОЛЯМ СМЯХ ВСЛЕДСТВИЕ НА ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.
71.
do ime
26.11.2015 22:01:09
1
3
Ако Дамян има висше образование щеше да си плати за зам. кмет, а не за общ. съветник. Пък за Захарина се носеха легенди, че вземала две години за една, но няма данни да е завършила.
70.
ime
26.11.2015 21:07:16
1
3
АААА, ми така
Дамян има висше образование.
Захарчето едно време ходи в Приморския университет дето Чичо Митко докара но завърши ли го?
69.
до 67
26.11.2015 20:04:42
8
2
Комунистите както и герберастите са прости и неуки. Затова комунистите не можаха да построят комунизма, а сега герберастите да построят демокрация. От цървули и галоши модерни кондури няма как да се получи.
68.
до 64
26.11.2015 20:00:22
1
2
Захарина и Дамян също са без висше образование.
67.
до 66
26.11.2015 17:11:05
3
14
Тодор Живков като е бил тъп и прост, защо висшисти като тебе зависехте от него и му целувахте някои задни части от тялото?
И второ: Тоя хал, от който се оплакваш, моето момче, дойде много след Тодор Живков. Хубаво беше казал Живков на такива като тебе: "Това, което аз ви построих сега вие не можете и да го боядисате!" Кога си чул по онова време да е имало неграмотност и купени дипломи? Имаше ли тогава наркотици, дилъри в училищните дворове, проституция, сводници, търговия с жива плът... рекет, мутри, взривени коли и магазини, фалирали банки и пирамиди, корумпирани съдии, наемни убийци, разчистване на сметки между групировки, показани убийства и пр... Списъкът е дълъг.
Ако не друго, поне гледай филмите от онова време и записите на театрални постановки. Никъде няма да намериш и следи от чалга култура и безвкусица. Тогава и образованието беше образование и културата - култура, в истинския смисъл на думата! Тодор Живков ли създаде Планета-Пайнер, той ли докара турските сериали, риалита, брадъри и всякакви други тъпотии, чиято цел е да облъчват народа, да го превърнат в животно, което не мисли за нищо друго, освен да яде и да ходи до тоалетната...
Мисли малко преди да говориш!
66.
до средниста
26.11.2015 16:10:09
13
2
Така е .Тодор Живков беше със средно образование и беше тъп и прост като тебе.Затова сме сега на тоя хал от тъпи прости и необразовани глупаци.Ако образованието нямаше значение няма как да го има.АМА КАК ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ТИ С КУХАТА СИ КРАТУНА.
65.
среднист
26.11.2015 15:44:55
2
13
Той и Тодор Живков беше със средно образование, ама водеше Брежнев за носа и му измъкваше парички от техния бюджет. А какво правеше с наште висшисти? - въртеше ги както иска на пръста си цели 33 години, а те му правеха мили очички и му целуваха гъза, тъй че тия дипломи дето парадираш с тях никъв хуй не вършат!
64.
ДО 61
26.11.2015 14:44:46
6
6
Казах ти че си куха кратуна.Не само кух но и прост.Със средно образование са четирима-Манол Павлин Янчо и Илия.
63.
Катя
26.11.2015 13:57:31
2
9
А Катя какво висше образование имаше, че забравих?! Хахаха
62.
до Чочо
26.11.2015 13:48:20
3
6
Чочко , драги ти да не мислиш, че Германов и компания разбират европейските програми и проекти повече от Катя. Нещо много си се заблудил.
61.
до 50
26.11.2015 13:46:05
0
5
Статистиката показва, че са повече от трима - Зара, Манол, Павел, Дамян, Янко. Освен ako някой от тях не си е купил диплома като Милчо.
60.
чочо
26.11.2015 13:24:27
1
8
Сега с този бюдежет лоши дни за Китен -стагнация,не може много да се открадне,а понеже са некадърни и необразовани и един европроект няма да им мине-ако Вълчева въобще се сеща що е туй проект и как ако човек се потруди,може да е в полза на обществото!Е сега 4 години ще реве че Германов не и дава пари,ама щом има такива да се връзват...
59.
Погнусен
26.11.2015 12:42:24
2
10
Като чета коментарите само за Милев... Явно Катя вижда някакъв страх в него и не спира да пише.Много е злоба тая женица. Това е моете мнение.
58.
Местен
26.11.2015 12:39:49
2
4
Явно китенци сте най-злобните щом още не сте мирясали за тези избори. Злобичката ще ви изяде
57.
Защо бе?!?!?!?!?!
26.11.2015 12:28:18
1
15
Германов видя в лицето на Хърльо един силен конкурент, който щеше да го засенчва и затова го махна от пътя си!... Защо сме такива хора ве?! Вместо да дадем път на младостта я тъпчем и не й даваме възможност да се изяви!... Затуй България няма да се оправи, помнете ми думата! Заради хора като Германов!
56.
подкрепям хърльо
26.11.2015 12:15:35
0
17
Аз хърлето към го признал! Той е велик! Баща му ряпа да яде със селските си номера!
55.
Хърльо е велик!!!
26.11.2015 12:06:52
1
20
Хърльо беше най-голямата загадка на тези избори! Изгря като метеор, че чак хората се шашнаха... а после набързо загасна и изчезна някъде!
Той буквално сложи всички в джоба си, показа им как се печелят избори и после се оттегли с достойнство: "Аз бях дотук! Продължете моето велико дело нататък!"
Ето така се прави - с блясък и финес - по джентълменски! Браво, Хърльо! Целият Китен ти се възхищава!
54.
прост народ
26.11.2015 11:16:21
1
5
По-скоро хората, които Милев е манипулирал трябва да са били прекалено зомбирани и без мозък за да не гласуват за който си искат! После спокойно са можели да го излъжат, че са гласували за сина му, ама те от глупост не са го направили.
53.
прост народ
26.11.2015 11:16:18
1
4
По-скоро хората, които Милев е манипулирал трябва да са били прекалено зомбирани и без мозък за да не гласуват за който си искат! После спокойно са можели да го излъжат, че са гласували за сина му, ама те от глупост не са го направили.
52.
до 51
26.11.2015 11:09:33
1
7
И какъв е проблема? Милев ще ме заплашва и ще ме кара да гласувам за сина му... добре, ще му обещая, че ще гласувам. А после като вляза в кабината за гласуване Милев ще ме гледа ли за кой ще гласувам?
51.
до 49
26.11.2015 10:37:41
4
6
Ама ти наистина си много прост.Ясно е че всеки може да му обещае на Милев и да не гласува.Ама нали питаш как Хьрльо е взел толкова преференции.По този начин със заплахи към хората.Иначе кога китенци ще гласуват за него знаеш ли .Ами никога.Те са най мразените хора в К.Преядоха с власт.итен
50.
до 28
26.11.2015 09:38:10
1
2
Ще ти дам малко инфо за образованието на общинските съветници защото виждам че си куха кратуна и можеш преди да пишеш простотии да попиташ.В общинския съвет всички са с висше образование с изключение на четирима.Трима от Герб и един от Димитров.
49.
до 48
26.11.2015 09:36:32
0
6
Той, Милев хубаво разнасял рекламни бюлетини, ама откъде е бил сигурен, че тези, на които ги дава ще гласуват за сина му. На мене и сто такива бюлетини да ми даде аз пак няма да гласувам за него... Апък за агитацията, всеки има право да агитира за когото си иска. Така се прави на избори, апък ти дали ще му се вържеш е друг въпрос.
48.
до 33
26.11.2015 00:09:08
4
6
много си прост бе братчед.кой ти говори за печатане на пари.милев си направи рекламни бюлетинки и заповядваше на хората да гласуват с № 11 и преференция 12.това го пишеше и на рекламните листчета.разнасяше ги и в общината.това е истината.просто правеше агитация за сина си.
47.
Сериозен гражданин
26.11.2015 00:05:10
4
13
Какви са тия статии ве? Аз очаквам да прочета нещо за кметицата на Китен, какви планове има, какви проекти ще осъществява - инфраструктурни, макро-, микроикономически и пр. а тия хора ме занимават с гащите й?!... Питам сериозно! Това ли ще е управлението на Китен? - Прозрачни ризи, дантелени гащи и сутиени, сигурно и прашките й знаят какви са.... Разни други патки сложили и те жарсета, найлони, сейлони. Туй сигурно са жени на повикване? Пращайте ги на магистралата тогава!
46.
......
25.11.2015 22:23:47
3
13
Сега чакаме и баща му да изритат , за да върнем доверието си в Германов !b46f
45.
.......
25.11.2015 21:54:37
3
15
Някои хора прекалиха с Хърльо заради болните си амбиции и затова го махнаха. Никой не повярва че той може да има толкова много гласове... Тук Германов правилно постъпи, вместо да му натякват пак 4 години, че бил фалшифицирал изборите. Някой трябваше да изгърми и това беше Хърльо.
44.
мон
25.11.2015 21:47:04
2
6
Значи имало учителки в Китен, и кои са те?
43.
до 37
25.11.2015 21:43:43
2
8
Има учителки в Китен, ама няма кой да ги прослави! Нямат "свестен" директор!
42.
дърт пръч
25.11.2015 21:39:45
1
6
Гихора мълчи и те си мислят че ги подкрепя, а той само изчаква с мръсните си номера!
41.
ПР
25.11.2015 20:59:43
2
4
Гихора подкрепял герб-ти луда ли си г-жо Тенчева .Явно малко го познаваш.
40.
!!!
25.11.2015 20:19:39
2
8
Хърльо трябваше да е председател, а Зара заместник.
39.
-----
25.11.2015 20:18:14
3
11
Аз съм възхитен от Хърльо! Щом успя да спечели толкова много преференции, значи един ден и кмет може да стане!
38.
Борето го видяхме... не става!
25.11.2015 20:07:39
0
10
Борето е добър специалист и професионалист, но не става за общински съветник! Там трябва да си малко мръсник, а в него има нещо мижитурско, лесно се подчинява и не противоречи на опонентите си!
37.
от МОН питат:
25.11.2015 20:01:40
2
7
Нямате ли учителки в Китен? Защо нищо не се чува за тях?
36.
Предишната статия е върха!
25.11.2015 19:57:16
2
8
Прозрачни ризи, дантелени гащи и сутиени, сигурно и прашки сложили наште хубавици... жарсета, найлони, сейлони...
Има една дума: "Ибавам ти найлоните, ибавам ти сейлоните - мъдете ми останаха на клоните!"
35.
Пълен мишок
25.11.2015 18:57:35
2
9
И какво направи Борислав през изминалия мандат? С нещо значимо да се е прочул? Не. Хората го запомниха с това гласуване в подкрепа на ГЕРБ. За щяло и не щяло вдигаше ръка и не обелваше и една дума! Къде му е тогава позицията и собственото мнение, които е отстоявал по време на дебатите? Не помня да е имал такива!
34.
до 19
25.11.2015 18:50:06
1
12
Що се излага тоз Гихор на стари години? Абе гледай си пенсията бе човек! Мислиш, че Илия ти е приятел? А нашия си гледа интереса и ще ти бие шута един ден, щото вижда че се излага и той покрай тебе!
33.
до китенеца 23
25.11.2015 18:11:52
3
10
Бюлетини от рекламна агенция?!?!?!... Сега кажи, че Милчо печатал пари и цирка ви става пълен! Излагате се, бе хора! То е ясно! Ако Борето беше свестен нямаше да изпадне на опашката и да влиза в общинския съвет с протекции на Германов!
32.
Биг брадър
25.11.2015 18:05:02
0
1
ЗДРАВКО:
Вижте, аз първо да кажа, че аз не мога да бъда потърпевш, защото аз там където съм бил съм разказвал много по-страшни неща, които съм бил достатъчно ироничен към себе си. Момента, в който се [отприщи] донякъде моята, така, моето нетърпение към този човек беше в момента, в който нападна хора, които наистина нямат отношение към тези, които мрази. Особено една моя позната, която е изключително почтен човек, майка на три деца, човек, който си вади по възможно най-труден начин хляба и той я напада за неща, които нямат нищо общо с омразата му към Приморско и към останалите хора в този форум. Така че това беше причината, поради която вече наистина се опитах да дам гласност на, нали на... кой е този всъщност човек. Проследих много внимателно във времето всичките му жалби, които започват от 2001 г. и ако човек по-внимателно ги разгледа ще види, че стилът му общо взето е един и същ...
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Абсолютно.
ЗДРАВКО:
... се повтаря... и така.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
До този момент обаче няма никакъв резултат и не може да бъде спрян той. Жертвите се увеличават с всеки изминат ден. Те стават все по-многобройни и многобройни. Гнусотията в Интернет продължава. Оттук нататък...
ЗДРАВКО:
За съжаление, извинявай че те прекъснах, това е за съжаление едно престъпление, което все още нашето законодателство е неадекватно към този тип престъпления, още повече донякъде аз лично имам някакво разочарование към нашите институции и честно да ви кажа, ако попаднеш в някаква съдебна сага това ще продължи много дълго. Едва ли резултатът ще е благоприятен за този, който тръгнал всъщност, защото в крайна сметка ще се дава много по-голяма гласност на това и хората, които са пострадали, наистина, много малко от тях ще застанат с лицата си. И това е причината, поради която не съм потърсил по някакъв начин, нали, решението на този въпрос по законовия начин.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
А ти лично и твоето семейство как е пострадало от този човек, би ли разказал?
ЗДРАВКО:
Не, аз ви казах, той мен не може да ме атакува, защото аз, моят живот достатъчно дълго време е бил изкаран на показ и аз имах, така, може да се каже, някои казват неблагоразумието, аз му казвам късмета, да споделя голяма част от моя живот и съм бил, нали ви казвам, достатъчно ироничен към всичко, което се случва с мен и с моите близки, тъй че не мога да бъда упрекнат. Но в един момент, нали, чрез мене той се опитва да навреди на хора, които са ми много близки. Това са мои бивши учители. Ей с госпожа Янева съм толкоз... толкоз близки си останахме дори след училище, дето се вика почти всеки ден се... най-малко се виждаме на улицата, градът е малък. И много пъти с нея сме си говорили какво можем да направиме. Тя казва, абсолютно нищо не можем да направиме в случая, просто това един психопат, който по никакъв начин – нито законно, нито незаконно не може да се справиме.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Сега, аз първо не мисля, че е психопат. Според мен той се наслаждава на удоволствието да ви държи всички в някакво такова шахово положение. Но ако му имате адреса ще му заведете ли по едно дело? Защото той е пред нашата камера, аз ще ви предоставя запис, след малко ще го видите. Той си призна, че ги пише тези неща. И оттука нататък можете да му заведете дело наказателно от частен характер или пък гражданско дело, което минава общо взето за една година, много бързо минава.
ЗДРАВКО:
Не, не бих слязъл на неговото ниво, защото имам много по-важни неща, които ме интересуват и мисля че... какво да ви кажа... Има една стара поговорка, че ако вървиш по пътя си и хвърляш камък по всяко куче, което те лае много ще се отклониш, тъй че продължавам напреде и това е... Обаче наистина страдат хора, които нямат нищо общо с цялата история, биват атакувани и те нямат възможност да си защитят, нали, правата.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Така. А докога? Докога ще продължи тази цялата драма? Тя ще продължи във времето май доста дълго време.
ЗДРАВКО:
Ами само времето ще покаже.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
А този човек появява ли се в Приморско?
ЗДРАВКО:
Мисля, че вече не би могъл да се покаже, защото най-малкото няма да бъде добре посрещнат.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Според мен всички вие бъркате. Идва от време на време в ММЦ-то в апартамента си или някъде оттам, защото оттам и пише.
ЗДРАВКО:
Ами да, аз съм проверявал преди година няколко от IP-адресите му и единият наистина излизаше на ММЦ.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Аз ви говоря за... тука за последните няколко дена.
ЗДРАВКО:
Чудесно! Значи можем да му направим едно общоградско посрещане.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
С цветя и рози!
ЗДРАВКО:
Цялото село... Да, на шегата, разбира се.
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ:
Ами добре, в смисъл, тази тема ще я продължим някъде след време. Ще се радвам да ми гостуваш и да продължим тази тема.
ЗДРАВКО:
Знаете ли, днеска съвсем случайно, когато пътувахме, така, чувах едно... по радиото една жена, съвсем прясно от някаква директива на Европейския съюз, която имено защитава цялата тази анонимност, която се случва в Интернет, което за пореден път е едно мое разочарование, че този Европейски съюз, на който толкова се надявахме е именно... има доста толерантно отношение към именно такива типове, които чрез своята анонимност чрез Интернет могат да съсипят много човешки съдби, което донякъде [...] къде сме попаднали.
31.
до 23
25.11.2015 17:54:56
2
8
Аз съм възхитен от Хърльо! Щом успя да спечели толкова много преференции, значи един ден и кмет може да стане!
30.
СКАТ ТВ
25.11.2015 17:52:28
1
1
ДИАНА ЯНЕВА (учител по химия):
Чувствам се омърсена! В продължение на толкова години греховете са много. Първото беше, че съм имала някакъв запис на касетка със Здравко, благодарение на която той влязъл в Биг Брадър. Такава касетка и до днес не е намерена, не е публикувана и не съществува. После започнаха писанията за любовни афери с директора, каквито изобщо не е имало. После бях вкарана в някакви сериали с мои колежки за лесбийство. Почувствах се бясна, че могат да се леят такива глупости по мой адрес. Освен това бях свързана със силови групировки по неговите думи, за които изобщо нямам и идея как се е случвало. И в афери с имоти и т. н. Почувствах се гадно и ако ми беше пред очите не знам какво бих го направила, въпреки че срещайки го веднъж го попитах защо го прави това. Той съответно ме отмина тихомълком и след два дена от полицията дойдоха за да се разписвам на някаква жалба от него, че съм заплашвала него и семейството му със саморазправа. Където е влязъл в контакт с някакви хора винаги, винаги ги е оплювал чрез вестници, писания, по Интернет и т. н. Един комплексиран мъж, който не намира поле за изява другаде освен чрез Интернет. Аз съм питала каква е процедурата за спиране на този тормоз или кибер престъпление, съответно отговорът беше, че след като няма заплаха за физическа разправа трябва да се потърси частно адвокат и да се заведе гражданско дело. И поради тоя факт, че не остана на постоянно работно място намрази и Налбантов и по някакъв начин, за да бъде отстранен Налбантов от работа почна да пише за мен, почна да пише и за останалите колеги надявайки се, че ще въстанем и ще се случи нещо да бъде сменен директора с друг директор. Това обаче не се случи.
29.
ОС
25.11.2015 16:42:23
1
11
Хърльо трябваше да е председател, а Зара заместник.
28.
до общинския съвет с любов
25.11.2015 16:17:38
0
4
Като гледам написаното май само Тюлиева и Борислав са с висше образование от мнозинството. Другите са чукундури неграмотни как ще оглавяват комисии?
Честито на избирателите!
27.
СОУ
25.11.2015 16:11:01
1
2
"...Учители: Работим в ужасна обстановка! Чувстваме се тероризирани, чувстваме се употребени, чувстваме се непрекъснато на показ, като опитни зайчета. Така не може да се работи - заявиха вчера учители от гимназията в Приморско. Работим в изнервяща обстановка и не знаем всеки момент какво да очакваме. Непрекъснато ни пречи и ни притеснява. Чувстваме се сякаш непрекъснато ни наблюдава под лупа и дебне всяко наше действие, за да го разнесе после във вид на "компромат". При такава ситуация не смеем дори една крачка да направим накриво. Не е ясно как ще бъде изтълкувана тя. Не може да се живее и да се работи така. Уведомили сме и полицията, и прокуратурата. Какво още да направим?
Бившият ни колега има контакти с децата, събира се с тях, те му доверяват какво става в училище. Информацията е излязла оттам. И той я използва оново в наш ущърб. Смятаме, че трябва да се намесят вече компетентните органи."
26.
СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско
25.11.2015 16:07:17
1
1
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА: То всеки може да се сети как се чувства човек, когато чете за най-близкия си човек подобни истории грозни, срамува се от всички, срамува се от това, което става докато осмисли нещата. След като вече започнеш да осмисляш нещата си даваш сметка, че хората са просто такива и никой не може да ги промени. Аз не мога да го променя този човек, този човек, който пише тези неща. Страшното е, когато има хора, които се възползват от тази ситуация, тогава е страшно, а такива хора има... Ами възползват се, според мен, използвайки тази информация срещу някой. Видите ли вие, какви неща се говорят! Виждате ли вие какъв човек стои сред вас, срещу вас и този човек трябва да решава по някакъв начин съдбите ви! Унизително е! Как да обясниш на детето си какво се случва? Защо майка му плаче, защо баща му е притеснен? Как? Тези неща не се обясняват толкова лесно. Ровят ти в личните неща, в семейния живот. Всеки може да се сети как се чувства човек в такава ситуация. Децата четат. На пощите им се бяха разпращали подобна информация. Аз как ги гледам тия деца в очите? Те са ми задавали въпроси, учениците имам предвид. Директно са задавали въпроси, истина ли е това.
25.
itt
25.11.2015 12:59:15
3
3
Балансирани комисии от към личности и предпоставка за добра работа с ниска корупция..........ДАНО!!! Успех!!!
24.
Приморско
25.11.2015 12:10:51
4
4
Ай сикана .Тука само китенци пишат.Активирайте се малко Приморско.Няма да се даваме на Китен я .
23.
до 20 от китенец
25.11.2015 11:48:12
3
10
Ти Борето с Хърлъо ли ще го сравняваш бе.По много честен начин ли влезе Хърлъо.Милев раздаваше малки бюлетинки с номера му за общински съветник.Заплашваше че ако не гласуват за него ще ги уволни от работа.И мен зарибяваше с такава бюлетинка направена в рекламна агенция и циганите с обещания за работа веднага.Мошеници.Така влезе в об.съвет с измама.Аз гласувах за герб пак ама без преференции.
22.
bing
25.11.2015 10:43:41
0
5
Вижда се че този мандат ДЕЛИТЕЛЯ се е увеличил.....от математиката делимо, делител ....
21.
!!!
25.11.2015 10:39:07
2
3
Малко коментари. Ясно , никой в тази измислена община не го интересува, кой за какво ще отговаря и кой ще ръководи местния парламент.
Защо ли?
20.
Върнете Хърльо!
25.11.2015 10:15:21
2
8
Борето бил голяма работа... ама изяде хляба на Хърльо! Боре, кат си голяма работа защо не можа да спечелиш преференциите на Хърльо, а? Ама се намърда в ОС по втория начин...
19.
Тревор
25.11.2015 09:25:56
0
7
Гихора се подмазва хахах
18.
Имам думи
25.11.2015 08:07:14
0
2
Ще се случи това което се случи предишните 4-ри години;Сещате ли се какво беше.
17.
до "нямам думи" и "възмутен"
25.11.2015 07:45:25
0
5
Това не са хора ве, това са животни!
16.
нямам думи
25.11.2015 01:11:07
0
5
Нашето момче от Китен, Янчо пак го прекараха тия. Щял да отговаря за горите и за лова ами за туризма кой от Китен ще отговаря ... пак всичко за Приморско... нямам думи!
15.
възмутен
24.11.2015 23:12:24
3
10
пич ти нормален ли си .сравняваш тоя пияница милчо с захарина.тя е душичка.аз въобще не долюбвам герб ама гласувах заради нея.хората я харесват и обичат.пък оня нерез нито китен го иска нито приморско.да го махат че да не го махнем ния.
14.
до 9-ти
24.11.2015 21:59:08
0
3
Каквото търсят и останалите барабар с кмета ви-----далавери.
13.
-----
24.11.2015 21:57:43
3
7
До 12 -ти
С какво Захарина е по - добра от Милчо?
12.
до 1 ?
24.11.2015 21:34:07
3
10
Захарина не я виждам за председател на комисията защото май ще е зам.кмет на мястото на оня боклук Милев.Ако е така тва е чудесно.
11.
БГ мода
24.11.2015 19:47:21
2
3
Този път Катя е с бяла риза, ама сутиена не се вижда отдолу. Взе да става студено и вече не вървят тия ефирни дрехи!
10.
Яяяяяя
24.11.2015 19:42:57
3
3
Катето свали прозрачната риза! Дали ще я облече пак някога?
9.
до -----
24.11.2015 19:40:04
2
2
Какво толкова са завършили Тюлиева и Борислав и ако са големи специалисти защо не си работят по специалността? Какво търсят в общината?
8.
Всъщност
24.11.2015 19:35:45
1
6
Гихора има ли завършен ВУЗ и ако има защо не му личи? Ама хич не му личи!
7.
не знаят какво искат
24.11.2015 19:33:58
0
2
По време на избори като ходят в махалата да подкупват циганите не ги питат какво образование имат, а сега реват защо нямало висшисти!
6.
примо
24.11.2015 19:31:51
1
6
Радващо е масовото присъствие на граждани по време на дебатите на местния парламент! ...Трагедията за Приморско е пълна...
5.
до 2
24.11.2015 19:28:46
2
2
Дай да назначим професори и академици в тоз общински съвет! Малко е да си висшист, не мислиш ли?
4.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
24.11.2015 19:22:03
1
2
ПЕНЬО ПЕЕВ (учител по фикултура)
Пеев се ползва с неоспорим авторитет сред учителите, учениците и обществеността на Приморско. Благодарение на него училищният отбор по волейбол е спечелил много награди и титли на републикански първенства. Много често Пеев получава похвали и признание за работата си от общината и от много други инстанции с изключение на… директора на училището. Налбантов завижда на Пеев, защото последният го засенчва с популярността си и с успехите, които е постигнал. Налбантов не може да понася и независимото му поведение. Пеев въобще не се страхува от директора и не му се подмазва както някои други учители – държи се свободно и свободно си изказва мнението било на събрания в училището, било на други места.
Самият Налбантов не обича да говори за успехите на волейболния отбор, защото няма никакъв принос за тях. По-скоро той се стреми да омаловажи дейността на Пеев: че какво толкова станало, какво толкова го хвалели тоя. Вместо да подкрепя Пеев, Налбантов се стреми всячески да саботира дейността му и фактически пречи на отбора на училището да провежда нормално тренировките си. Благодарение на Налбантов постоянно възникват проблеми с физкултурния салон – понякога салонът е заключен, понякога осветлението в него е изключено, салонът не се почиства. И всичко това се върши от Налбантов планомерно и целенасочено само и само за да се възпрепятства работата на Пеев. Възникват скандални ситуации, вследствие на което Налбантов бива привикван в общината и му се държи сметка за проблемите, които създава. Но така или иначе впоследствие проблемите с ползването на физкултурния салон продължават да възникват. Налбантов продължава да си измисля всякакви поводи за да пречи на работата на Пеев. Така например, обяснява на кмета, че в салона влизали чужди хора, които не били ученици. Той бил директор и не можел да позволи такива своеволия, откъде накъде чистачките на училището трябвало да почистват салона след като там са играли хора, които нямали нищо общо с училището. В края на краищата кметът разрешава спора в полза на Пеев. Той се разпорежда Налбантов да предаде ключовете за салона на Пеев и му поставя ултиматум да не се меси повече в работата му. Аргументите на кмета са следните: училището в т. ч. и физкултурният салон са били общинска собственост. В този смисъл салонът принадлежал не на Налбантов, а на всички граждани на Приморско и можел да се ползва от тях.
Налбантов отстъпва пред кмета и предава на Пеев ключовете за салона, но отново продължава да му създава проблеми и да се меси в работата му. На ден по няколко пъти той влиза в салона за да прави уж някакви проверки. Там Налбантов смущава трениращите с присъствието си като постоянно им прави някакви забележки, че трябвало да внимават, трябало да пазят оборудването, да не вдигали много шум, да затваряли врати, прозорци и пр. и пр. С една дума стреми се да напомни на всеки, който влиза в салона, че той командва тук – той е директорът и трябва да се съобразяват само с него, а не с Пеев.
Независимо, че ключовете за салона са вече в Пеев, Налбантов разполага с още едно средство, с което може да саботира мероприятията в салона и той много умело се възползва от това средство. Понякога уж съвсем случайно Налбантов изключва електричеството на салона и с това проваля всички мероприятия, които трябва да се провеждат там. В подобни ситуации Налбантов се оправдава с това, че уж никой не бил му казал, не бил знаел и затова изгасил осветлението. Всъщност осветлението за салона се контролира от сградата на училището, където Пеев няма достъп. А дори и да има достъп, той няма ключ за ел. таблото, което е в подземието в едно помещение, което също е заключено. Разбира се Налбантов прави всичките тези саботажи съвсем планомерно и целенасочено, след като дълго време ги е обмислял. Много пъти той е дърпал шалтера в присъствието на някоя от чистачките или на други хора, негови познати, и съвсем определено е изразявал задоволството си, протривал е доволно ръце и е злорадствал по адрес на Пеев: “Сега ще ги видя аз какви тренировки ще провеждат!” Впоследствие се налага Пеев да търси Налбантов за да дойде в училището и да пусне осветлението. Налбантов се опитва да прехвърли цялата вина за случилото се върху Пеев – защо не го бил предупредил, че ще използват салона. Казва, че по принцип, той нямал нищо против тренировките в салона, нека да тренират децата, ама трябвало да го предупреждават предварително за да знаел и той, нали затова бил директор. Общо взето Налбантов се прави на ударен, а всъщност той разиграва един дълго обмислян от самият него театър. Неговата цел е да постави Пеев в унизителното положение да му се моли. Впоследствие в по-тесен кръг Налбантов коментира създадената от него абсурдната ситуация по следния начин: “Разбира се, че няма да му откажа, разбира се, че ще му пусна тока в салона, но за тая работа си има ред, има си правила на играта, които Пеев задължително трябва да спазва. Той трябва лично да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска. Пеев трябва винаги да има едно наум, че в това училище аз съм директорът и че без мене той не може да направи и една крачка.”
Понякога Налбантов освобождава чистачките по-рано и физкултурният салон остава непочистен. Това той прави умишлено с цел да затрудни провеждането на часовете по физкултура на следващия ден. Всъщност главната цел на Налбантов е друга – той отново иска да постави Пеев в унизителното положение да го търси и да му се моли. При създаденото положение Пеев задължително го търси и го моли да изпрати някоя чистачка в салона. И тук неизменно действа схемата: “Този човек трябва да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска!” От друга страна чрез подобни случаи Налбантов сам си създава поводи да държи сметка на Пеев, защо например било толкова мръсно в салона, защо Пеев не държал сметка на присъстващите, които го замърсявали и т. н. Т. е. Налбантов не пропуска случая да постави Пеев в неудобно и унизително положение, кара го да се чувства виновен за нещо, за което той няма никаква вина. Всъщност това е част от тактиката на Налбантов да държи хората си в страх и подчинение – с методична последователност, планомерно и целенасочено той всячески се стреми да култивира в подчинените си чувство на вина и страх от директора. Именно по този начин той превръща подчинените си в послушни същества, които после лесно се манипулират и управляват.
Разбира се Пеев не се поддава на манипулации и гледа с насмешка на всичките тези простотии, които Налбантов върши. Защо да му обръща внимание, той, директорът не бил виновен – просто акълът му бил толкоз.
Веднъж във връзка с успехите на волейболния отбор Пеев е бил награден от общината с някаква парична сума. Всичките документи за това били оформени, сумата била вписана в някаква ведомост, но кой знае защо на един от тези документи трябвало да присъства и подписът на директора на училището. Вероятно ставало въпрос за някаква бюрократична формалност. Налбантов естествено прави всичко възможно да попречи на Пеев да получи парите. За целта си търси всякакви поводи да протака подписването на документа – щял да го подпише на другия ден, сега нямал време, после си измисля други поводи и т. н. Случаят започва да прераства в скандал. Хората от общината негодуват и недоумяват защо директорът не подписва документа. Налбантов отново уверява всички, че щял да подпише документа, външно си дава вид, че уж нямал нищо против Пеев, дори много го уважавал… Но вътрешно в себе си Налбантов е бесен. Той не може да понесе мисълта, че всичко това е ставало зад гърба му. “Откъде накъде ще го награждават? Питал ли ме е някой?” – коментира той в по-тесен кръг. – “Който е решил да му дава пари, да му ги дава! Защо ще искат и моя подпис? Какво общо имам аз с тая работа?” Така се получава една абсурдна ситуация – от една страна Налбантов твърди, че щял да подпише, защото много уважавал Пеев, а от друга страна кой знае защо не подписва. Излиза, че и самият той не знае какво иска… Разбира се в крайна сметка Пеев получава парите, но всичко това става с голямо закъснение след поредната порция простотии извършени от Налбантов.
Покрай омразата си към Пеев Налбантове е намразил и цялото му семейство вкл. и съпругата му Петя Пеева, която преподава в същото училище. По негови признания, едно от нещата, за които той най-много мрази Петя Пеева е било това, че тя му сядала на стола в учителската стая. Става въпрос за стола на председателското място, откъдето Налбантов ръководи педагогическите съвети и другите мероприятия в учителската стая. През междучасията и въобще през останалото време, когато няма събрания, на този стол обикновено сяда Пеева. Това се възприема от Налбантов като провокация и предизвикателство срещу него и властта му. Така Пеева му се била подигравала, смята той. Когато той остане насаме в дирекцията със свои хора-подмазвачи и нагаждачи се отпуска и дава воля на злобата си срещу Пеева: “Коя е тя, че да ми сяда на стола, бе!? Как може да има такава наглост, да сяда на стола на директора – НА САМИЯ ДИРЕКТОР!?… О неее, тя ще разбере с кого си има работа! Направо ще я унищожа! Тия хора трябва да разберат – един директор има в това училище и тоя директор се казва Стоян Налбантов!”… Но Пеева не знае какви “големи” недоразумения е предизвикала и продължава да си сяда на въпросния стол. Проблемът идва и от това, че няма кой да й каже да не го прави.

В омразата си към семейство Пееви Налбантов не се спира пред нищо. Накрая, както той сам признава, най-после успял да им натрие носа, като хванал сина им да преписва на един изпит, вследствие на което го наказал и му анулирал изпита (вероятно става въпрос за зрелостен изпит). Независимо, че става за смях, той се изживява като победител след този случай и се хвали наляво и надясно: "Най-после им натрих носа на тия мръсници! Нека помнят кой е директора Стоян Налбантов!"
3.
kiten
24.11.2015 19:12:54
2
8
какво стана динко милев каде се загуби
2.
-----
24.11.2015 19:12:31
0
5
Като гледам написаното май само Тюлиева и Борислав са с висше образование от мнозинството. Другите са чукундури неграмотни как ще оглавяват комисии?
Честито на избирателите!
1.
?
24.11.2015 19:06:38
0
7
А Захарина на коя комисия е председател?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тик-ток сензация от Бургас влезе в Ергенът Тик-ток сензация от Бургас влезе в Ергенът Киара ще се бори за сърцето на Алек Не е парад на крокодили, а новият сезон на "Ергенът" Не е парад на крокодили, а новият сезон на "Ергенът" Някои са убийци на либидо Зрителите не помнят такова чудо в "Ергенът" Зрителите не помнят такова чудо в "Ергенът" Валерия от Дупница накара Алек да ядат макарони, както в емблематичната сцена от "Лейди и Скитника" Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област Във всички остава усещането, че летището във Варна се развива за сметка на това в Бургас, смятат те Горско в Родопите иска разрешение да убие проблемна мечка, редно ли е? Горско в Родопите иска разрешение да убие проблемна мечка, редно ли е? Общо пет били нападенията от мечката от началото на годината в района на селата Турян, Кошница, Черешките Няма да подпиша т.нар. меморандум на ПП-ДБ, обяви Мария Габриел Няма да подпиша т.нар. меморандум на ПП-ДБ, обяви Мария Габриел Не обясни продължават ли преговорите за ротацията, или ГЕРБ искат предсрочни избори Бургаски джигити превърнаха ремонтиращия се бул. „Одрин” в писта, МВР взима мерки Бургаски джигити превърнаха ремонтиращия се бул. „Одрин” в писта, МВР взима мерки Въпрос на време е да има инцидент „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Кметовете бесни на концесионера, смятат че толерира Варненска област В позицията на изолация вече е ПП-ДБ, а не ГЕРБ В позицията на изолация вече е ПП-ДБ, а не ГЕРБ Двете формации ще се разберат, нямат никакво желание да ходят на избори, прогнозира политологът Той кръстоса всички океани с яхта, а едва не се удави на брега в Царево Той кръстоса всички океани с яхта, а едва не се удави на брега в Царево Там той вижда нещо, което не е срещал никъде другаде по света – на самото пристанище преминават три торнада
Десетки хиляди протестират в Албания, сравниха премиера Еди Рама с Енвер Ходжа Десетки хиляди протестират в Албания, сравниха премиера Еди Рама с Енвер Ходжа Еди Рама е на власт от 2013 г., но сега предстоят избори и опозицията разбуни духовете  Този хранителен продукт е поскъпнал най-драматично Този хранителен продукт е поскъпнал най-драматично Ако през 2013 г. сме купували сиренето в магазина средно по 5,77 лева за килограм, през 2022 г., когато започваше голямата постковидна инфлация, сме давали за този млечен продукт средно по 11,39 лева Арестуваха 9-годишно дете, простреляло в главата член от семейството си Арестуваха 9-годишно дете, простреляло в главата член от семейството си Трагичният инцидент в станал в щата Юта Почина звезда от "Листопад" Почина звезда от "Листопад" Севда Фардаг издъхна на 82-годишна възраст в дома си в Джихангир Важна новина за всяко домакинство - плашаме по-скъп нощен ток Важна новина за всяко домакинство - плашаме по-скъп нощен ток Най-голямо е потреблението на ток от домакинствата вечер, когато е по-тъмно и хората се връщат от работа, готвят, чистят, пускат перални, телевизори и осветление Ергенът започва тази вечер. Какво да очакваме? Ергенът започва тази вечер. Какво да очакваме? Ще има женски бой и скандали  Защо България стана посмешището в НАТО Защо България стана посмешището в НАТО Провалът на правителството е колосален, пише Дойче веле Турски мегапроект източва река Тунджа Турски мегапроект източва река Тунджа Ще се изгради супер язовир за нуждите на земеделските стопани в южната ни съседка За ресторанта й в Равда чакат на опашка, а шеф Ангелов изхвърли храната й в коша За ресторанта й в Равда чакат на опашка, а шеф Ангелов изхвърли храната й в коша Галя Чимидова даде заявка да спечели "Хелс китчън", но на старта претърпя провал Млад баскетболист загуби живота си след нападението от бежанци с ножове Млад баскетболист загуби живота си след нападението от бежанци с ножове Козаченко стана втората жертва на зловещото нападение, извършено на 10 февруари
Мирослав СЕВЛИЕВСКИ Мирослав СЕВЛИЕВСКИ ПП-ДБ са като съдран чувал, който ръси избиратели Виц на деня Виц на деня Мъж чука на вратата на спалнята, жена му:
- Не мога да ти отключа, гола съм!
- Какво от това? Сам съм.
- Ама аз не съм!
Виц на деня Виц на деня - Тате, защо си сам? Къде е мама?
- Ще си дойде след 2 часа.
- Остана в МОЛ-а ли?
- Не, долу е... паркира...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Служител на Български пощи с 40 години стаж залепи тапетите в къщи с език.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори