×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Учителите в България активно търсят възможности за допълнително обучение
  • "Кармина Бурана" и "Пахита" на 10 май от 19 часа в залата на Операта
  • Измамиха възрастна жена да си купи от презентация масажор и „подаръци“ за 4390 лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изпълнителният директор на „Пристанище Бургас” ЕАД Диян Димов номиниран за “Бург на годината“


Изпълнителният директор на „Пристанище Бургас” ЕАД Диян Димов номиниран за “Бург на годината“
Благодарен съм на бургазлии за тази номинация и за това, че са забелязали тези усилия, каза по повод номинацията Диян Димов
20 Ноември 2015, Петък, 15:16 ч.

Наградата ще бъде връчена на 6-ти декември

Изпълнителният директор на „Пристанище Бургас” ЕАД Диян Димов е номиниран за престижната награда “Бург на годината“. Инициативата е на “Радио 1” Бургас, радио „MIXX” и радио „Фолк”.  Кампанията “Бург на годината” съществува от 1999 г., а призът се присъжда за принос в развитието и популяризирането на град Бургас. Статуетката „Бург на годината” традиционно се връчва на 6-ти декември по време на тържествата за празника на Бургас - Никулден. Изпълнителният директор на пристанището Диян Димов е номниран за възхода на порта в резултат на неговото управление в последните няколко години. Сред номинираните за престижната награда тази година са Атанаска Николова, зам.-кмет в община Бургас, Никола Добрев, президент на хандбален клуб „Фрегата“, актьорът Димитър Рачков и Пейо Пантелеев- поет, актьор, режисьор, мим. Самото влизане в списъка на номинираните е признание за кандидатите.

Изпълнителният директор на бургаското пристанище Диян Димов посочи, че е благодарен за номинацията и се чувства удовлетворен, че усилията на ръководството на порта, общината и  държавата  да отворят града към морето са оценени от бургазлии. През последните няколко години територията на бургаското пристанище видимо се промени. Градът разполага с модерна Морска гара,  която е необходима за безпроблемното обслужване на круизните кораби и крайбрежното плаване. Част от територията на пристанището е отворена за свободен достъп на бургазлии, като зоната непрекъснато се благоустроява и предстоят още дейности в тази посока. От тази година Пристанище Бургас разполага и с един от най-модерните в Европа центрове за управление на корабоплаването. В момента Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” извършва  реконструкция на най-стария закрит пристанищен склад „Магазия 1”, който ще се превъне в Морски културен център с функционалност за втори пасажерски терминал. След като миналата година за празника на Бургас бе открито ново хале за съхранение на яхтите на територита на Марината, сега към приключване е строителството на две нови халета - основно и ремонтно. След приемането на обектите те ще бъдат предадени за ползване на двата бургаски яхт клуба.

„Едно от международните признания за „Пристанище Бургас” ЕАД през тази година бе приемането му за член на една от най-авторитетните круизни асоциации MedCruise. Наред с това продължават нашите усилия за запазване товарооборота и за привличането на нови товари.  Към днешна дата товрооборотът на пристанището е по- голям спрямо същият период на миналата година, като се надяваме да запазим този темп и през декември. Освен в Зоната за свободен достъп се влагат средства по рехабилитация на  подкранови пътища, корабни места, за ремонт на кранове и товарната техника. Към настоящия момент инвестицията в най-големите обекти - Магазия 1, новата трафик кула, рехабилитацията на корабните места, сторителството на яхтените халета, предстоящата процедура за благоустройство и озеленяване на Зоната за обществен достъп възлиза на над 10 милиона лева. По този начин е спазено обещанието на министъра на транспорта Ивайло Московски в бургаското пристанище през 2015-та година да бъдат вложени 12 милиона лева. Пристанище Бургас е част от града и както градът се обновява и развива през последните години, така се променя и облика на пристанището. Благодарен съм на бургазлии за тази номинация и за това, че са забелязали тези усилия”, каза по повод номинацията Диян Димов. Той допълни, че всеки от номинираните кандидати за „Бург на годината” е достоен  да получи статуетката. Сред носителите на приза са Георги Калоянчев, Тони Димитрова, братя Диневи, Ирина Иванова, проф. Петко Чобанов, кметът Димитър Николов, д-р Николай Недев, Семир Абумелих, Денислав Суслеков, Мари Славова, Рафи Бохосян, Петър Алексиев.



11
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 5
11
Коментара по темата
11.
off
22.11.2015 20:06:03
1
5
диян димов е най-достоен за бург на годината. атанаска е най-обикновена женичка, любовница на антоний иванов-бивш шеф на риос-бургас
10.
Сергей Янков
20.11.2015 20:24:41
0
6
г-н Димов
Не се притеснявайте,знаете че ние синдикатите заедно с Нела срещу символична сума в плик можем да потушим напрежението и да си затворим очите.
п.с.
До Марин Сарафов
Маринчо мойто момче не си никакъв вече.Заабрави за червеното сакенце дето носеше като се подвизаваше като началник.Там забрави че те издигнахме за да потушим още едно напрежение.Хубава сделка беше и ти се облажи за което съжелявам.Мълчи си там и ходи на Зкатни пясъци да го раздаваш вратар с гипсиран крак.Все пак Пристанището плаща.
9.
Диян Димов
20.11.2015 20:12:46
0
6
Абе ей Мишки..Бараби...за какви пари ми говорите.Не мее интересува в Пристанището дали са в окаяно състояние машини..техника.Важното в да има спестяване за сметка на предприятието за да мога да съм спонсор на спортни клубове.Оня ден ми идва един мой подчинен искал да купи резервни пасти за машини,ремонт на кранове..Абе ей вие нормални ли сте му викам.Нали трябва да спестим пари,не ме интересува дали ще падат кранове или нищо..Е от кумова срама накарах една Софийска фирма да боядиса 2 крана на фифти фифти..да им замажа очите на Бургазлиите че са нови кранове.Нищо че са целите в дупки от ръжда.
8.
Марин Сарафов
20.11.2015 20:05:22
0
8
Редно е Пристанищните работници да се сигнем за да изметем тази измет...нека пратят друг Гербаджия щом са на власт но този ШУТ да го взимат на морска гара за посрещач..или викач на капанчето там които има някакъв дял .
7.
западняк
20.11.2015 18:54:50
2
9
Палячо и клоун на ГЕРБ, който им свърши мръсната работа за западното пристанище,за да го вземат без пари...а сега пък и номинация за БУРГ..голям смях.За какво му е тази номинация..нали си взе златна комисионна от Домусчиевата сделка за порта,върнаха го пак на работа като беше изгонен..сега и това.Някои хора дори не знаят как се пише "срам".
6.
До читателите
20.11.2015 18:39:56
2
8
Ако не беше трагично щяхме да се смеем!
5.
наглив
20.11.2015 18:16:54
2
9
Смешник голям е тоз Димов..със чати на Пристанището си прави пи ар.Вътре в територията на Пристанището е разруха от всякъде..а тези имат наглоста да го номинират.Никой ама кабсолютно никои не го взема за нещо значимо със фалшивата си усмивка..предполагам и жена му макар че му е подчинена в предприятието.Със чужда пита помен това ми е девиза на Димов.
4.
Понци
20.11.2015 16:21:27
0
6
А подскачащия Рачков ?
Освен да взима хонорари от Бургас кво друго е сторил за града ?
3.
*********
20.11.2015 16:06:11
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Marinero
20.11.2015 15:51:07
2
9
То държавно пристанище не остана. Имат 7 корабни места с малко газене. Останалото ГЕРБ подариха на Домуса за 1,5 милиона на година за 35 години. Домуса е баш Бурга.
1.
Сивов
20.11.2015 15:37:09
2
12
Тоз пък какво е направил за Бургас?
Ако не е ГЕРБ няма да е и директор на Пристанището !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво 3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на раменна става, каза шефът на „Охранителна полиция“ в РУ Айтос Николай Съботинов Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Те настояват за справедлив съдебен процес и тежка присъда за убийците на авиоинженера Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда  Вижте какви са обичаите Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони
Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори