×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за мъже! Вижте какво си фантазира жената, докато е в леглото с вас


Само за мъже! Вижте какво си фантазира жената, докато е в леглото с вас
Искам да ме обладае така здраво, че да ме разкъса цялата отвърте
13 Ноември 2015, Събота, 00:12 ч.

Проститутка, Пепеляшка, принцеса, доминираща, или изнасилена
Еротичните фантазии посещават нежната половина по-често от мъжете, показа допитване на социолози. Понеже по своята природа жените са по-меки и нежни, в повечето случаи техните фантазии са по-деликатни. Но това не означава, че те не обичат страстния секс. И така кои са 10-те най-често срещани еротични фантазии при слабия пол?

Доминиране

По-зрелите жени желаят доминирането в секса, макар че кой знай защо крият този факт. Фантазиите за командването в леглото могат да бъдат най-разнообразни и екзотични. Доминирането може да се изразява и в по-твърда форма – примерно мъжът да бъде вързан с белезници за леглото и жената да прави с него каквото си поиска.

Подчинение

Това е обратен вариант на първия. Има жени, на които им харесва да се подчиняват и да изпълняват всички желания на мъжа. На тях им харесват всички мъжки команди и заповеди. Изглежда най-безобидните са с използването на белезници. Все пак контактът трябва да приключи с взаимно изпълнение на всички желания, именно това се смята за най-добрия завършек.

Секс с непознат

Оказва се, че много жени са привличани от образа на така наречения нощен непознат. При това той трябва да бъде висок, силен и мъжествен. Жените просто мечтаят да срещнат посред нощ приятен непознат мъж и да правят любов с него. По правило този мъж не трябва да бъде с отчетливо изразени черти на лицето, защото цялата прелест е в тайнствеността на образа, който изчезва с настъпването на утрото.

Секс в офиса

Жените, които работят в офиси, често мечтаят за секс с началник или колега. При това ситуацията трябва да бъде внезапна, без предварителна подготовка. Сексът върху бюрото в офиса в работно време или след работа е една от главните сексуални фантазии. Освен това жените често мечтаят за курортен роман.

Многочасово удоволствие

Най-невинната еротична фантазия е безкрайната любов. Голям брой жени, особено ако отдавна не са правили любов, мечтаят за продължителни удоволствия, които продължават поне няколко часа.

Изнасилване

Учудващо е, но най-популярната женска фантазия е изнасилването. Но трябва да се отбележи, че жените се отдават на такива фантазии само, когато те са неосъществими, тоест намират се в пълна безопасност. Тази фантазия е неприложима в реалния живот. Вместо нея обаче може да се осъществи варианта с разиграване на изнасилване с партньора

Секс на необичайно място

Това е една от най-желаните женски фантазии. Реализацията й зависи от смелостта и дързостта на някой от двамата партньори. Секс може да се прави навсякъде – в пробната, палатката, лодката, на покрива. Тази фантазия позволява да се украсят сивото ежедневие и еднообразните дни.

Ролята на проститутка

Стана също ясно, че много жени просто мечтаят поне веднъж да изиграят ролята на проститутка. При това желанията варират – от улична до елитна проститутка. Такъв секс е страстен, смел и разкрепостен, в него жената напълно може да се разкрие и да покаже на какво е способна.

Екзотика

Много жени мечтаят за екзотичен секс на необичайно място с партньор от друга националност. Често обект на такива фантазии стават италианците, които са известни със своят страст и романтичност. Е, тук жените допускат и други националности.

Групов секс

Тази фантазия е най-малко популярна, но все пак има място. При това конкурентки не се допускат, а мъжете трябва да бъдат красиви, с тен и да се възхищават от жената. При това положение е възможно да се стигне дори до подчиняване на жената. /pik.bg

В категории: Животът


57
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
57
Коментара по темата
57.
mitaka
22.11.2015 10:45:19
0
1
Да ти кажа, аз винаги съм имал едно на ум за онова място. Имах едно гадже, което ме упрекваше, че много се стягам и трябва да гледам по-леко на живота. Понякога искаше да се къпем заедно и сапунисани с много шампоан да пробва дали ще я боли д..то. Не искаше презерватив защото било за малко и изобщо да съм гледал на това като игра на чичо доктор, не като на секс. Но не беше за кратко и не беше еднократно. Като повдигах въпроса, тя го обръщаше на шеги. Тогава ми се размина и се заканих повече да не правя компромиси.
56.
mitaka
22.11.2015 10:20:08
0
2
Да, реагирах на момента с риск да я обидя. Но по-добре тя да е обидена, от колкото аз на антибиотици. Иначе ме уверяваше, че никога не имало проблем за това, че го прави в д...то без презерватив. Ползвала специален немски препарат, за промивка с такава цел, който имал антисептично действие и подпомагал чревната микрофлора. После го видях в банята. В бутилка, прозрачно червен. Въпреки това предпочетох сигурния метод. Тя беше толкова разпалена, че се съгласи и така.
55.
!
22.11.2015 09:35:57
0
0
Добре,че сте успял да размислите с горната глава,а не сте се предоверил-нали е консервативна..! !Явно не е "патила",затова е така дръзка.Можеше и изобщо да не иска презерватив,ако не е била в рисковата за забременяване седмица от цикъла си.Точно тогава обаче и преди менструация желанията са най-"жежки".
54.
mitaka
22.11.2015 09:17:32
0
0
За летекса си права. Много бях изненадан. Използвах такъв, и всичко беше наред до момента в който тя реши да смени местата (разбираш ме) и ми каза, че "там" с презерватив не и харесва. Била се погрижила за хигиената, да съм бил спокоен. Искала да го усеща на живо,.. на онова място. Имала си навици. Аз обаче категорично отказах и стана на моето. В началото промърмори, че не било същото с презерватив, но не отстъпих. Не знам, тя не се ли притеснява? Все пак не ме познава.
53.
!
22.11.2015 09:02:12
0
0
Нито пък всеки може да си смени работното място.И..приемат се успокоителни,посещават се лекари..Такава" шефка" усеща,че не е уважавана и насажда още повече страх.Истински не можем да й простим т.е забравим,но нека се опитаме да я разберем.Дали съпругът я зачита редовно или и той "копае друга градинка".А любовникът да не е ясно забягнал ли e или ще се завърне.Ами ако й посее красив букет някъде си,'щото при постоянни връзки не може все да се прави "кеф на латекса"..Та така.Нека мъжете всячески и правилно обичат жените,но да не очакват от нас да се "долюбваме"кой знае колко една друга!
52.
!
22.11.2015 08:36:18
0
0
И нещо друго.Коя как се задоволява,не ме касае,ако се държи приемливо с мен и останалите си подчинени.Ако обаче крещи,засяга,дебне и извърта нещата,въпреки наличието на съпруг и любовник(колективна "тайна")?Не се знае кога и по какъв повод гърмящата змия ще избухне-това напряга всички,отделно самата работа..Стига се до изблици на плач,проклятия,псувни,а после страх да не бъдат издадени.Няма на кого да се оплачат-нагоре не е сигурно кой какъв е и защо такъв е..
51.
!
21.11.2015 22:31:51
0
0
Дори си мислех,че младежът-тогава на 24г. би ми бил компенсация за неизживяната взаимна обич още в младежките години,но уви!Онези теории,че каквото си искал,това си привличал,са пълна фантасмагория.Не съм се била повлияла от тях още тогава.Прочетох няколко книжлета "едва"преди 2г.,обаче никой не може да ме убеди в ефикасността на поръчките към Вселената например..!.Нито приемам бодряшката самонадеяност,че всеки сам кове съдбата си.
50.
mitaka
21.11.2015 22:09:20
0
0
Недейте така! Нищо не е загубено. И аз съм на близка възраст. Това са годините когато човек опознава най-добре себе си и какво иска. Не е малко.
49.
!
21.11.2015 22:04:02
0
0
Песимизмът ми е напълно обясним предвид " късмета" дори да не съм съжителствала досега! Мно-ого зряла г-ца съм.Може би предопределеният ми Възлюбен е сред монасите на Шао Лин например и използва енергията си за самоусъвършенстване...Немалка сила на духа и себевладеене ще му е необходимо с тънкообидна г-ца!..
48.
mitaka
21.11.2015 21:15:26
0
0
Ако не е прекалено лично, не сте срещнали човека, или сте разведена? И прощавайте, но не споделям песимизма ви.
47.
!
21.11.2015 21:00:12
0
0
На 44г. все още не съм изпитала въжделенното щастие и шансовете за това клонят към нула с толкова материалистично настроени и с примитивни инстинкти мъже.
46.
mitaka
21.11.2015 20:07:43
0
0
Не мисля, че сте от поколението на колежката ми. По-млада сте. Аз наближавах 30, а тя беше на 40, както казах, омъжена с три деца.
45.
mitaka
21.11.2015 19:58:15
0
0
Съжалявам, че случката ви не е завършила както бихте желали! И при мен не беше възвишено по вашия критерий. Но аз не бях влюбен в романтичния смисъл, тя също. Беше чисто физическо привличане, колкото и да не го приемате за нормално. И нещо което ми направи впечатление. На следващия ден имаше промяна в поведението и. Беше усмихната и се държеше по-свободна с другите колеги. Дори се шегуваше. Вътрешно бях доволен, че аз съм причината за това.
Надявам се, че сте намерили щастието!
44.
!
21.11.2015 19:26:56
0
0
Тази случка е отпреди 5 години,но ми "държи влага" и до днес.Направих си труда да я опиша и преживея всичко отново,за да добиете представа за "логиката"на една наистина влюбена жена от поколението на въпросната госпожа.Провокира ме най-вече №37,възмущението,че съм принизила нечий най- възвишен човешки трепет,нейния?!Пряка връзка между случаите не може да има,действащите лица са различни.Защо ли обаче вече ми се струва,че и при Вас не ще да е било толкова възвишено.И не страдате по нея до сега,което да затормозява брака Ви.Така че,при вас всичко е наред,радвайте се на живота!
43.
mitaka
21.11.2015 18:31:48
0
0
Съжалявам, че вашата случка ви е разстроила, но не виждам пряка връзка с моя случай.
42.
!
21.11.2015 09:13:33
0
0
Когато се чухме по телефона леех сълзи и се тресях от сподавен плач,а неговият глас трепереше и заекваше.Но дотам.Той не знаеше какво точно искам,а и не можеше да ме разбере напълно,каквото и да споделя!А аз просто копнеех да се обичаме с душите си въпреки всичко!Не да бъда само една гореща"вагина",която той да "опложда"до откат една нощ..Защо? За да се докаже пред мен или пред себе си?Нямаше да стане така,с това поне и двамата негласно бяхме съгласни!
41.
!
21.11.2015 08:55:15
0
0
Не се досетих да го "поканя"в стаята,за да го възседна/или той мен-няма значение!После милиони пъти ми изплуваха отделни мигове от този час и половина заедно на открито и оживено място.Може би ми беше намекнал,като промълви-"Ако искаш.."и докосна ръкава си,леко имитирайки разкопчаването на ризата.Но също така отбеляза,че съм много чувствителна..Накрая на срещата само ме прегърна и усещането ще си остане само мое ,завинаги...
40.
!
21.11.2015 08:39:15
0
0
Паля се толкова,защото съм била в подобна,макар и значително по-изчистена ситуация.И двамата бяхме небракувани и без деца.Но-възрастовата "пропаст"плюс 300км разстояние!Бях готова на почти всичко заради него,вметвам "почти",за да избегна цинични коментари,ако някоя случайно се включи по"стара"статия.Бях готова да отида пеша до града му,да се обръщат след нас,да бъдем заедно само докато усещам същото в погледа му и след това да го "освободя"!На единствената среща стоях като поразена,не знаех коя съм,къде сме,нито можех да откъсна очи от лицето му!Копнеех да се разхождаме дълго,сякаш се носим по облаците!
39.
!
21.11.2015 07:43:52
0
0
Едва ли не Ви е предупредила да си държите устата затворена,иначе...!В годините преди това е преценила,че сте безобиден и покорен й.Ако има трепет,двамата не си "пускат"само за една нощ!Какво като е 11-12г.по-възрастна,при нейната миниатюрна хубост и други качества, няма да е толкова очебийно.Щом е така специална,трябваше да я приемете с децата и да Ви роди друго!Но на това тя би се изсмяла,зад гърба Ви-нали е "дама".Просто сте били"рибка",както лаконично се изказа някой по-надолу! "Най-възвишения човешки трепет",няма що!!
38.
!
21.11.2015 07:19:24
0
0
Боже Милостиви!И Вие говорите,без да ме познавате,тогава щяхте да сте убеден,че съм нещо като Дон Кихот в женски образ!Приливът на кръв в гениталиите си е трепет ,но дали възвишен в този случай?!По Вашите думи е било абсурдно да се говори за връзка,тя проявила моментна слабост,не сте говорили и обсъждали,на следващата сутрин нарочно се обличала бавно пред очите Ви,а на излизане казала всичко да си остане в онази стая!
37.
mitaka
20.11.2015 23:22:02
0
0
Вие наистина имате уникален талант да принизявате и най-възвишения човешки трепет!
36.
!
20.11.2015 22:13:41
0
0
Че сте я привличал е ясно-но не се знае кое точно-деликатната Ви душевност,антипод на нейната природа или просто половият Ви член.Друго чувство и Вие не се заблуждавате да е имала!
35.
mitaka
20.11.2015 21:53:13
0
0
Защо реагирате така? За какво да ме манипулира? Тя не зависи от мен по никакъв начин. Защо не допускате най-очевидното- и аз да съм я привличал и просто да се отдала на момента, без никакви условности и психолигически анализи?
34.
!
20.11.2015 21:44:17
0
0
Господарката казала всичко да остане в тази стая и край-това е закон! Брех да му се не види! Има силен антагонизъм между жените най-вече защото мръсните,евтини номера,използването и манипулирането на хората се оказват много печеливша стратегия де факто..
33.
!
20.11.2015 21:25:48
0
1
Аха,ето защо не се развежда!От началото тази ,как да я нарека..ми "намирисваше",защитавайте я колкото си искате!Толкова типична-обличала се бавно,с полуусмивчица и гледайки право в очите,за да чете в тях и защото е нагла! Разликата в годините е и малко психологически момент.
32.
!
20.11.2015 21:14:44
0
0
Старата мома е в най-трудно положение,което я е направило доста особена.По какъв начин Ви провокира?Защото има и зрели госпожици-истински романтички,които не са за този век и неосъществените очаквания крайно са ги изнервили..
31.
mitaka
20.11.2015 21:07:54
0
0
Не мисля, че някой от колегите е забелязал нещо. Аз я харесвах, но не бях сигурен, че тя изобщо ме забелязва като мъж. Всичко се случи съвсем спонтанно. Ние наистина не говорихме, не го обсъждахме. Каза ми само, че е забелязала вниманието ми и как понякога я разсъбличам с поглед. Изобщо не е коментирала мъжа си. Той е известен хирург, между другото. Няколко пъти съм го гледал по телевизията. На следващата сутрин, като се обличаше, сякаш нарочно го правеше бавно пред очите ми. И като излизаше каза, че всичко трябва да си остане в тази стая. Защо се учудвате, че съм респектиран? Все пак разликата ни е 11- 12 години.
30.
!
20.11.2015 20:30:55
0
0
Впрочем,не е сигурно,че друга колежка не е доловила нещо,наблюдавайки как гледате шефката..около общата маса например.Както и да е.С жена Ви всичко е в реда на нещата!А какво лошо има в това,дори наистина да е пощуряла от желание за секс с Вас?Значи сте го заслужил!
29.
!
20.11.2015 20:14:55
0
0
Съпругът й..общо правило няма,обаче след 40г.,да не говорим след 50,стресът доста изтощава либидото.Както споделят някои-трудно почва,трудно свършва и мрънка,че тя не го стимулира..Изневярата си е факт обаче не защото сте по-млад или заради вида секс.Като не е удовлетворена,да се разведе,а не тайно да мърсува.Може да е имала подобни изцепки и преди и след вас с мъже извън този кръг.Останалите не допускат,че тази стабилна госпожа може да..
28.
!
20.11.2015 19:47:46
0
0
Имам предвид,че изневерявайки,поемат риск,който едва ли си струва.Как може да е сигурна в пълната Ви дискретност занапред? Аз съм по-особен случай и не мога да съдя по себе си,но за други жени може и да е страхотен подобен секс без необходимите чувства.Как да си го обясня,освен че една зряла и "разработена"госпожа със самочувствие много лесно е усетила влечението Ви,което може да е било толкова силно,че сякаш я сграбчва и повлича като магнит.И то много по-рано,защото на командировката вече е била напълно подготвена да Ви се отдаде/взела си е дори../
27.
mitaka
20.11.2015 08:58:53
0
0
Жена ми скоро стана на 30. Колежката ми беше тогава малко над 40 и изобщо не беше пощуряла. Да, в ежедневието наистина си е създала имидж на морална жена. Какво разбирате всъщност под пощуряла? За това, че е преспала с мен, или защото е правила анален секс с по-млад мъж? Да ви кажа, след раждането жена ми имаше някакви проблеми и също правихме анален, не за кратък период. И какво? Да я смятам за пощуряла ли, или за неморална? Не знам как преценяте хората. Аз не виждам нищо ненормално. Разведени не познавам, но сега работя с една стара мома. Майко мила,.... ако ме разбирате!
26.
!
19.11.2015 09:30:47
0
0
Е,рано е още.Има време,някои жени пощуряват около и след 50-та си година.Не съм пуритан.Но жената е тази,която в крайна сметка позволява или не мераклиите,които все се намират!Не познавам,разбира се незабравимата Ви "консервативна,по-високо в йерархията бивша колежка, съпруга и майка.Може да е наистина страшно готин човек.Но не понасям такива да ми се правят на светици и да се отнасят пренебрежително,дори присмехулно към "разни разведени,стари моми,вдовици".. ,които били "нещастници "или"употребени и захвърлени",докато Нейно Височество достопочтената съпруга..
25.
mitaka
19.11.2015 08:01:07
0
0
Гадничко е да поставяте въпроса по този начин. За сега не забелязвам признаци на изневяра
24.
!
17.11.2015 20:59:23
0
0
Изглеждате фин човек ,затова "чукам на дърво"да не се случи някога жена Ви така "невинно"да се облекчи с друг.Би ли останало непокътнато уважението към нея,при все майка на детето/децата ви?.
23.
!
17.11.2015 20:49:13
0
0
Ни най-малко не бих искала да Ви притеснявам.Желаното и от двамата не е перверзия,все повтарят сексолозите.А влечението Ви вероятно е проява на нерядко срещания младежки копнеж към определена преподавателка.Удовлетворен и благодарен,я защитавате неотклонно..Етичният аспект обаче?
22.
яхайййй
17.11.2015 16:00:23
0
1
Пич не те разбирам . Нали лелята е изглеждала добре и ти е пуснала отзад? Радвай се. Тя може и да е чакала пак да я потърсиш и да и смажеш задната врата, ха , ха. На жените хареса ли им веднаж там не се отказват. Аз нямаше да и простя.
21.
ДО №20
17.11.2015 15:14:03
0
2
МНОГО СИ НАИВЕН. САМО ТОВА ЩЕ ТИ КАЖА. УСПЕШНО СЪМ ИЗПОЛЗВАЛА ФРЕНСКА И/ИЛИ АНАЛЕН ЗА ДА ВЗЕМА АКЪЛА НА НЯКОЙ МЪЖ. ВИНАГИ РАБОТИ. РИБКИ СТЕ.
20.
mitaka
17.11.2015 14:38:25
0
0
Вие наистина ме притеснявате! Содом и Гомор,... Не може да твърдите такива неща за някой когото не познавате. А аз нито съм бил в ролята на жиголо, нито млад дивак. Просто момента беше такъв и се възползвахме и двамата. Жената физически ме привличаше. Тя е дребничка и слаба. Бях я виждал по бански веднаж на един басейн и всички се обръщаха след нея. Не съм бил в ролята на жертва. Дори по време на "акта" аз бях в стихията си. Поне в класическия му вариант. После на "другото място" тя ми каза да оставя това на нея. Стараех се, защото виждах, че и харесва и ще свърши. Но беше бавно, само в една поза. Отстрани погледнато е изглеждали съвсем скучно. Млад дивак... Нищо подобно.
19.
!
17.11.2015 13:14:30
0
0
№18,честно да Ви кажа,потресена съм!Сега за мен дори е повече от долнопробна!До този момент само не одобрявах. Вие безплатен жиголо ли сте бил за нея и/или примитивен млад дивак?Ако сте искрен,че я "уважавате",значи "старите"етични категории нямат нищо общо с масата хора днес и живеем в нещо като Содом и Гомор!А аз си мислех,че сте били равнопоставени колеги,появила се е влюбеност и сте реагирали колебливо,докато на командировката чрез малко алкохол-ситуацията излязла от контрол. А то какво било!!!
18.
mitaka
17.11.2015 09:07:00
0
0
Ами да, имаше малко алкохол, но с мярка. Виж, тази жена ме респектираше. Не само защото в ерархията беше над мен и зависех пряко от нея, или от разликата в годините. Никога не е имало явни сексуални намеци. Не знам, трудно ми е да го обясня. Иначе определено не и беше за първи път онова, нестандартното нещо. И сте права, че бях много изненадан, че такава консервативна жена може да харесва такъв секс. Изненадан бях, но не съм я търсел след това по тази причина. Тя го направи по-скоро заради себе си. Насочваше ме както на нея и харесва и много пъти ме забавяше за да издържа по-дълго, да свърши тя. Така и стана.
Не разбирам защо говорите за нея като за някаква долнопробна жена. Едва ли само тя прави анален секс.
17.
!
16.11.2015 21:24:53
0
0
№14,приятен събеседник сте,обаче няма смисъл да гадая за предисторията с тази семейна жена-колежка,която се заиграла с Вас-ерген по онова време.Може би под влияние и на известно количество алкохол не са й останали никакви задръжки..Дали и на двамата ви е било за първи път-не се знае-вижте №15,а и няма такова значение.Дивашкият нестандартен акт биха позволили доста малко жени и ето,че сте се изненадал,впечатлил и възбудил екстремно. Но ако не смеете да подтикнете към такова"изпълнение"сега жена си или тя е категорично против,нещо започва до Ви "човърка"..
16.
niakoia
16.11.2015 20:42:12
0
2
Не те ли боли отзад? Аз трябва да съм супер възбудена, че да си помисля за ...
15.
розичка
16.11.2015 16:06:44
2
2
Мъжете пък са наивни. Аз убедих моя съпруг, че с него за първи път правя анален. Постарах се да бъда убедителна. Сега е горд, че той ми е 'разпечатал' ... другото място. Мъже....
14.
mitaka
16.11.2015 14:34:07
0
0
Случката беше преди години. Тя още е семейна. От скоро и аз. Вече не сме колеги и не съм я виждал поне от две години. Какво имате предвид под "изумила"?
13.
!
16.11.2015 12:53:46
0
0
Не може да се каже,че я демонизирам,защото дори в случай че е доста лековата,не би си позволила риска да "пусне"на колега,ако му няма доверие !Колкото и да ви е преценила обаче,не се знае един ден какво може да ви хрумне.Завинаги и при всякакви обстоятелства да запазите тайната си?..Не любопитствах Вие дали сте обвързан и доволен от това.Защото ако сте ерген,не ми допада нейното поведение.Тя уж нищо не иска,но е хитра- като ви е "изумила",пак ще й дотичате рано или късно.Бракът не спира такива жени,може да са разклатили отношенията си и да преминават плавно към следващият.Познавам точно 3.Едната преди,по време и след 12години брак си беше полигамна.Надяваше се ерген да я приеме" с 2те деца,при това по-млад.Не че и той беше девствен,но разумен се оказа.
12.
mitaka
16.11.2015 09:16:05
0
0
Да, уважавам я тази жена. Много готин човек е. А за това, че е решила да изневери, не знам какво да мисля. Не мисля, че трябва да я демонизираме заради тази моментна слабост.
11.
!
15.11.2015 21:05:56
0
2
№10, сладък сте,че уважавате тази жена,при това ангажирана,вместо да я използвате и напсувате мислено.Все още предимно мъжете като че ли са повече "в правото си"да дават воля на нагона. №9 прав сте да не вярвате!Все съм в женска среда-това е проклятие!Като една от тях,разбирам мотивите им,но не ги понасям!!Все разни настроения,интриги,суета!Толкова си противоречат,че сякаш се опитват да заблудят и себе си!Добре,че не съм мъж и да трябва да ме привличат!..
10.
mitaka
15.11.2015 14:50:57
0
2
Ние бяхме командировани в друг град за 2 дни. Не знам за яденето, но в банята после видях мокра клизма. Но не съм я питал нищо, как е раждала. Имам уважение към тази жена. Като извади крема разбрах какво следва, но тя ми направи знак да замълча, да не питам нищо. А за ауспуха, не знам. Беша тясна ... там и в началото и трябваше време да свикне.
9.
+Ta4kata
15.11.2015 14:15:59
0
2
Не им вярвам на жените. Тя и моята все мърмори, че ще и разширя дупето и ще ме убие, но не се отказва. Дори понякога ми прави явни намеци, че се е подготвила за такъв секс. Иначе си мърмори...
8.
До №7
15.11.2015 13:58:10
0
2
Разбирам..Може да е раждала по естествен път,при което даже след зашиването,при много жени се разтяга тазовото дъно-мускулите отдолу,които крепят коремните органи.Сигурно си е правила клизми и не е яла доста преди това,защото слизат други изпражнения..И е имала як "ауспух"-след 2 бременности / силно кръвонапълване щом няма хемороиди,а те са проблем и за много мъже.Но не бих искала някой да ме помни "завинаги" с нещо подобно
7.
mitaka
15.11.2015 13:35:44
0
1
Беше еднократно. Но с жена която познавах от години.
Моя колежка, по-голяма от мен, омъжена, с деца. Абсурдно е да се говори за връзка. Това е от нещата, които се случват веднаж в живота и се помнят за винаги.
6.
До №4
15.11.2015 12:44:03
0
2
Сам си противоречите-"изключението"щом е било приятно и за двамата,защо не е станало или какво му пречи да става по-честичко? Ако това е такава мечта за доста мъжлета,представям си какъв "цолаж"и форма на пениса имат..След тази "практика" да преминат към ухото на дашната.
5.
EVA
15.11.2015 12:13:32
0
0
Фантазирам за френска, после много див секс. За анален, не. Или само с един мъж, с който беше върховно! За другите, дупето ми е забранена територия.
4.
mitaka
15.11.2015 07:59:25
1
1
Тя по-скоро говори за изключение, не за редовна практика. Няма лошо. И на мен веднаж ми се случи жена да иска ... там. Беше хубаво и за двамата. Тя наистина се кефеше. И не се омазах.
3.
Извинете,но..
14.11.2015 19:41:07
1
2
Илиян,извинете че Ви кликнах минус след прочита на първите думи,а те може би всъщност са иронични и подхождат на Илияна,ако въобще това е жена.Може да има и някои такива,но първо да проучат как да превърнат дебелото си черво в нещо като второ влагалище.И дали сфинктерът няма да се разхлаби и да им създаде сериозни проблеми,да не говорим за хемороиди..Но подобни жени може и да са на такова ниво,че да не им пука,когато той го извади от" канализацията" им ухаещ и омазан,без извинение !
2.
ilian
14.11.2015 12:25:07
1
5
"Ибима в гъзъ", така му кажи, той ще те разбере.
1.
iliana
14.11.2015 09:04:34
3
7
Ами например, как да му кажа, че днес искам анален секс
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори