×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Джино трябва да спечели ВИП Брадър и що е то български ВИП?


Защо Джино трябва да спечели ВИП Брадър и що е то български ВИП?
Той облечен, държащ на етикета, замислен, неконфликтен, уважаващ хората около себе си, тя рошава и не можеща да скрие женските си емоции
08 Ноември 2015, Неделя, 19:18 ч.
Автор: Илонка Иванова

В борбата на характери, се оказа, че безхарактерността, грубостта и тънките сметки са визитка за родните знаменитости

Изключително напудреният и уж най-успешен ВИП Брадър вкара в Къщата от ВИП нагоре. Но като се огледа човек и като се замисли, все едно е застанал с куп ненужни листчета пред урната. Партии много – избор никакъв.

Да изберем дует „Ритон“? Може, но ако не бяха стояли два месеца пред очите ни и не бяхме свидетели на сума ти крясъци от страна на Здравко, на ехидни усмивчици от страна на Катя, на непрекъснато дуднене зад гърба на другите кой е подлец, кой става и не става и на фона на огромното самочувствие, че те са най-успешните на българската сцена, сигурно повече и от Лили Иванова и със сигурност от Георги Христов, който бил пияница грубиян. Като прибавим и махленския характер на Здравко, които крещи от сутрин до вечер, че даже навиква и жена си, изборът направо е незаслужен подарък за незаслужили артисти.

Да посочим Ернестина? Да, но кой знае защо не можем да се сетим за нито една нейна разтърсваща роля в киното или театъра, станала култова,  освен реклама на…матраци. Дори и да сме направили огромен пропуск и да сме изпуснали ролята, то на екрана виждаме жена на средна възраст, която е скарана с гребена, ходи като разплетена дамаджана, нехаейки, че е пред камера, жена, която само от една дума е готова да се обиди така, че да нарече някого подлец или лъжец и тотално да спре да му говори. Жена с двоен аршин, за нея Гъмов е Гъмче, защото е колега, а останалите са втора ръка хора. Най-странното е, че покровителства играчи – втора ръка и половина. Гушка плейметйтки и моделки със съмнителен брой гънки в главата, гали ги по сресаните косички, четка ги, учи ги на знания от четвърти клас, а те се търкат като безпомощни котета в нея и не смеят и да си помислят да я номинират.

Люси? Хм…Човек, който не държи на външния си вид и няма воля да спре да се тъпче, значи не държи на себе си. Стотици купи с храна потънаха в стомаха му, докато се опитваше да режисира играта. На принципа – докато говоря с теб съм ти приятел, а после говоря за теб. Хитър, ловък, хлъзгав и мачкащ по-слабите. Той единствен нарече Моника проститутка пред цяла България  и непрекъснато повтаря зад гърба на всички, ако ви кажа какво знам за другия, ама не съм такъв човек, че да го кажа…

Кичка? Не! Най-противоречивият образ. Жена-космополит, която живее в Лос Анджелис, но не е забравила бургаския квартал „Комлука“ и се мята като манталитет между двете места. Честна, пряма, но болезнено и непремерено. Нарочена и превърната в жертва, мразена от съквартирантите, спасявана от публиката.  Обиждана и обиждаща, капризна, изискваща от другите, но не и от себе си. Ако успееше да потисне егото си и да отговаря на останалите с усмивка, а не с викове и сълзи, ако можеше да се качи една стъпка над нещата, а да не повтаря „аз“, „аз“ до припадък, може би ставаше. Но тя не направи тази стъпка и нямаше как да я направи. Извън същността й е. Най-трудното е да надскочиш себе си.

Кристина Димитрова? Пак не и колкото и странно да звучи, защото е пълна противоположност на Кичка. Тиха, обрана, нито веднъж не подчерта, че е певица, нито веднъж не се похвали с нещо, сви се на леглото си или на креслото, нито веднъж не се защити, нито веднъж не нападна някого, просто винаги беше съгласна с това, което й говорят. Съквартиранти се оплакаха, че за тях е останала загадка. Нито личен живот, нито собствено мнение. Един ходещ призрак из къщата, един схематичен образ. За зрителите също остана такава. А как да харесаш нищото?

Светленцето? Ама майтап ли си правите? Девойчето, за което Холандия е столица на Белгия, хитро мина под девиза на баснята за орела и охлюва. И докато другите се опитваха да летят, тя се добра до финала с пълзене. Мълчеше си, докато Иво Танев я щипеше по задника, горко ридаеше – какво ще каже мама, като се дънеше в отговорите на елементарни въпроси, намери си цели две майки и един баща в Къщата – Ернестина, Катя и Здравко, винаги номинираше Кичка, за да угоди на многото си „родители“, държа се като ветропоказател без собствено мнение и се въртеше, накъдето я духнат. Покорна и безлична, едновременно суетна и хитра, без въображение, една от многото силиконови кукли, чиято роля в предаването можеше да изиграе и кукла от сексшопа.

Гъмов? Ето тук е уловката. Безстрашният герой с остър език, който не обича силиконките, но беснее, като изгониха Моника и  Катрин. Който не обича чалгата, но за допълнителен хонорар е готов да изиграе фалшив водевил, „влюбвайки“ се в най-известната представителка на чалга-културата. /Тези дни става ясно, че той и Преслава са се съгласили на 25 хилядарки бонус към хонорара, за да го играят влюбени/. Влезе като обвързан с руса приятелка, но още първия месец се развърза. Клоун, който мени настроенията си като носни кърпички. Когато го номинират за най-любимата звезда на България, се облива в сълзи от умиление и мълви: „Но защо? Не го заслужавам“. Минута след това, когато Кичка го номинира за обратното скача и сълзите пресъхват на секундата. Лицето му се изкривява от гняв и той се нахвърля върху нея с грозни обиди от рода на овча кожа, червей, нищожество, лицемерка, мерзавка, изкукала баба, комунистическа певица докато не я изкара от кожата и тя не се разплаче. А той отива да си налее поредната чаша с уиски, лапва поредната цигара и  продължава да я мачка. Типичен български мачо, който се нахвърля само на жени и то грозно, подло, мръсно и отвратително за гледане и слушане.

Джино? Защо пък не?

Той не е идеален, но е единственото доказателство вътре, че в България няма випове. И всеки обикновен човек би могъл да се държи много по-достойно от тълпата, вкарана в Къщата  с големи претенции и самочувствие, лъскава отвън и празна отвътре. И че не хайверът, шампанското, ролите, песните правят човека човек, а той или е такъв, или някъде по пътя към славата е загубил всичко човешко в себе си и се е превърнал в карикатура на Нова България!  Или иначе казано – ВИП!

В категории: Лайфстайл


Автор
11
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
11
Коментара по темата
11.
КАМЕН
10.11.2015 11:14:26
0
1
По-скоро напишете статия "ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА ВИБРАТОР И ВРЕДИТЕ ОТ НЕГО!"
10.
Добри
09.11.2015 14:31:22
0
2
Известните персони в Къщата показаха, че нищо човешко не им е чуждо. Ядат, пийват, спретват скандали и интриги, нападат по слабите. Жалко, че представителите на актьорите- интелектуалци показаха много грозен и просташки език на общуване.
Джино игра своята игра на нагаждач, Съветваше и защитаваше ту Кичка, ту Здравко, Гъмов и накрая се сприятели с Люси.Хвалебствията за него и Гъмов, както " романтичната любовна история" са по сценарий на екипа на предаването. Единствено Кристина Димитрова запази добрия тон на общуване и не си позволи да обижда и интриганства. Но това поведение не вдига рейтинга на продуцентите и предаването им. Дори неудобните ситуации и коментари за любимците на екипа се спестяват и не показват на зрителите
9.
Аз
09.11.2015 11:06:57
0
1
Бах го в шебека, туй лайненце е бетер фурнаджийска лопата
8.
123
09.11.2015 09:34:46
0
4
Tazi Ernestina gladna li e vlqzla v kashtata samo qde az drugo ne vidqh da pravi roshava zlobna garga s beden rechnik i visoko samochuvstvie na selski q si vid s maznata si kosa.A Gamov e dart smeshnik piqnde lekeeee.Riton falshivi egoisti mnogo iskat da spechelqt no nqma da stane.
7.
Бургазлия
09.11.2015 09:34:35
2
13
Къв Джино, къв ВИП е тоя мангал - само Кичка!!!
6.
Георги
09.11.2015 00:10:23
3
26
Кичка е победителя за мен.
Джино е човек без мнение.Посредствен и глупав.
Гъмов е една пияна утайка.
Ернестина е фурнаджийска лопата.Голяма жена с поведение на тинейджърка.
Ритоните са истинските егоцентрици.Те по гръб за нищо не падат.Катя дори отрече онова с италианския театър че е казала.Срамота.
Кристина и Светлана не показаха никакво присъствие.
Преслава разбира се се съюзи с алкохолика.Глупава жена.Писнало ми е да я представят за светица навсякъде.Че тя спи с мутри за пари.Светиците така не правят.
5.
Гиньо Бисексуала
08.11.2015 20:19:31
3
5
Гласувайте за мен!Аз съм мазен циганин от Чикаго и нямам два лева в джоба,но вие сте прости и ми се впечатлявате като долнопробните чалгарки,които заграждам.
4.
Дончо
08.11.2015 20:15:24
4
22
Истината е, че вътре вирове няма. Затова вотът трябва да е наказателен. Да спечелят по-сдържаните - Кристина или Джино. Но да ми сочат пияницата Гъмов за любима звезда, много пресилена работа. Даже Кичка е ного по-достойна от него.
3.
Жонапель
08.11.2015 19:53:47
13
13
Джино трябва да спечели, защото въпреки всичките около него упреци, дразги, скандали, неразбирания, интриги, двуличничества и несгоди на предаването, той остана един истински и непоколебим джентълмен, дори и да изглежда "пресилен" на някои от зрителите. Момчето заслужава победата : Уважава родителите си! Възпитан е! Отзивчив! Винаги добронамерен! Не е конфронтанционен участник в предаването! И от това момче мирише много повече на "High Life" и ВИП-личност от останалите недодялани крайсофийски "ВИП-олицетворения"
2.
Денис
08.11.2015 19:12:03
3
15
Той и Джино псува яко, така че вътре наистина няма един за свяст
1.
off
08.11.2015 18:58:34
2
6
off fuck off
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори