×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Катрин Вачева: Жълти мишки, колкото и да ме черните, черният цвят ми стои добре


Катрин Вачева: Жълти мишки, колкото и да ме черните, черният цвят ми стои добре
Катрин Вачева позира на любимия пред хотел в Дубай, където е на почивка
Ключови думи: катрин вачева, дубай
06 Ноември 2015, Петък, 19:38 ч.

То бива изсмукани от пръстите неща, но май някои сериозно са закъсали за пари, пише тя



С гневно писмо Катрин Вачера отговори на публикациите, че имала бурно креватно досие в Дубай, а нейни снимки били включени в един от каталозите за платена любов. В отговора си ВИП-брадърката твърди, че е била само веднъж в емирството – на Свети Валентин, а почивката й била подарък от любимия мъж. Писмото започва със спокоен тон, но бързо емоциите вземат връх. Ето текста:

Към жълтите вестникарски мишки, говори Катрин Вачева: Толкова ли ви е яд на мен, че живея добре, че съм възпитана и човечна?? В днешно време тези качества явно не се толерират!!? Жалко! За вас, не за мен! Колкото и да ме черните, да знаете, че черният цвят ми стои повече от добре и не можете да ме бутнете!
В която и държава по света да съм се снимала и работила, съм предоставяла материали, не съм от тези "само на приказки"! Виждам, че не ви се нрави да бъда избирана, търсена и работеща и то за хонорари за които вие мечтаете, съжалявам - така е било, така и ще бъде! Когато работя се вижда, когато съм на почивка- също!
Откъде измислихте, че съм била на снимки в Дубай? Никога не съм била, имам почивка от 5 дни там и снимките, които съм си направила оттам за спомен са правени с телефон. Радвам се, че изглеждам за вас толкова добре на тях, за да ги сметнете за професионални, но уви - не са! Не ви се иска да съм искана, но фактите са си факти. Пишете, измисляйте ми връзки с кой ли не, операции, които нямам, прегрешения в които не съм взимала участие, вдигайте - сваляйте ми хонорара... Аз се смея с глас и живея хармонично! Дерзайте! (предоставям ви снимки от Дубай, снимани с телефона ми, но безспорно изглеждащи страхотно, все пак това ми е работата, умея да позирам!!!) В Дубай бях с бившият ми приятел за Свети Валентин (предоставям ви и снимки, въпреки че не съм длъжна!) - това беше неговият подарък за мен.

Разбира се, че мога да ви предоставя и  наши общи снимки, но не намирам за нужно да публикувам снимки на всеки мъж, който е заел място в живота ми в определен момент! Тези 5 дни са първото и последно ходене от моя страна там. Мога да предоставя документ, който съм запазила: кога пътувам, кога се настанявам в хотела и кога го напускам с дата, месец и година! Направете си труда, "драги ми журналя" да си вдигнете задниците и да отидете до Външно Министерство и да проверите гастролите ми - кога, къде, колко пъти и за какъв период съм пребивавала в дадената държава - не е трудно, а напълно възможно!!! Тогава седнете и напишете, цитирайте и бъдете откриватели на "топлата вода"! Така както сте тръгнали и баба знае!

Никога не съм имала желание да градя кариера в арабските емирства. Истината е, че преди повече от 10 години бях избрана за стюардеса за Катарските Авиолинии, но моята майка не позвол да отида, защото бях малка и се налагаше шест месеца да живея там и да бъда наземна стюардеса, а след това летателна.
Винаги съм била открита и възпитана, но бива ли да прекалявате до такава степен?? Пошло е, грозно е, ненормално е!!! Аз съм от малкото популярни лица, които никога не са се стремили да се "бутат" в медииното пространство, да плащам на ПР-и и журналисти да пишат за мен и да се грижат за рейтинга на името ми! Освен това съм и от хората, които не натрапват на обществото личния си живот, човека до мен и т.н. Не съм се криела никога кой е той, ако го разберете - пишете, ако ли не - стига сте спрягали фантасмагории за мои несъществуваши връзки с подземни босове, медиини личности които не познавам и никой никога не ме е виждал с тях, кюрди, араби и не знам още какви.


Наистина сте жалки, "уважаеми жълти журналисти" - то бива изсмукани от пръстите неща бива, но май някои от вас сериозно сте го закъсали за пари, щом се съгласявате за 100 лева да приемете да седнете и да измисляте подобни "творения"?! Лошото е, когато си мислите, че ние медиините личности винаги ще сме "над нещата", ще подминаване оплюването ви и изключително злобния, некоректен и пошъл начин по който се опитвате да внушавате на хората лъжи, да разрушавате имидж и професионални успехи, които всеки един от нас е градил във времето и да си мислите, че ще минавате между капките и както и без това всичко в нашата държава не се развива правилно, така и вие ще можете да хулите всеки и ще лозунгувате" да живее свободата на словото и печата"!!? Е, да ама не! Идва Видов ден за всеки, запомнете го, рано или късно - дали съда ще ви сложи там където ви е мястото и след това ще започнете да обмисляте всяка написана и непроверена информация или за някои от вас ще влезе в сила закона на народа от 94 година - само времето ще покаже!

Аз спя спокойно, защото знам коя съм, какво мога и докъде стигат амбициите ми. Въпросът е: дали вие лягате с чиста съвест, защо сте нещастни в личният си живот и дали изобщо ще спите спокойно за в бъдеще?
За финал ви оставям да си помислите за собствената си завист:
Завистта е религията на посредствените. Тя им носи утеха, откликва на тревогите, които ги гризат отвътре, и в крайна сметка разлага душата им и им позволява да оправдаят собствената си нищожност и алчност – дотам, че да ги приемат за добродетели и да повярват, че райските двери ще се отворят само за нещастници като тях. Нещастници, които минават през живота, без да оставят друга следа, освен мизерните си намерения да омаловажат останалите и да отхвърлят, по възможност даже да унищожат онези, които със самото си съществуване и качества ясно изобличават тяхното тесногръдие, скодоумие и страхливост. Блажен е онзи, по когото лаят идиотите, защото неговата душа никога не ще им принадлежи.

 


В категории: Лайфстайл


9
Коментара по темата
9.
"голям плащач"!!!
08.11.2015 18:59:10
1
1
Проститутки много, но толкова грозни и нахални никога е нямало....Мъже! Стягайте се. Ние сме виновни за такива Катринини изпълнения...
8.
SS
07.11.2015 17:41:25
1
0
MNOGO SI E YAKA PI4KATA.BRAVO.
7.
Roko
07.11.2015 01:47:47
1
2
Eheeee golemiat model 10 15 minyti da si pahame 4yrkite vav 4ernata i mazga da i plashtame hiliadi dolari tova e maj hahahaha egati darjavaya egati vazpitanieto i ebati mega mazni grozni tziganki kato taia deto ia pokazvat putkata i ve4e prili4a na terlik a pak kak smardiiii ayyyyyy yjaaaas
6.
ГРАЖДАНИН С ВЪПРОС
06.11.2015 17:37:29
1
11
ДО КАТРИН ВАЧЕВА

КАКВА Е СУМАТА, КОЯТО ПЛАТИ ЗА ДА ТИ НАПИШАТ ОТГОВОРА ??? НЯМАШ ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ ЗА ДА ГО НАПИШЕШ САМА
5.
Главен Готвач Рико
06.11.2015 16:47:58
2
2
ще ти изям гъза :*
4.
*********
06.11.2015 16:39:06
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
a
06.11.2015 16:34:17
2
8
mymiqta se zavrushta
2.
Fen
06.11.2015 16:16:18
3
7
PO KOLKO KYRA LAPASH VE4ER MA MANGYSTO A VAV DYPARATA RAGAT LI TE MIRIZLIVITE ARABI
1.
Matio
06.11.2015 16:13:10
2
13
Ei kyrvo gadna mirizliva gaden grozen izrod ti si po grozna ot smarta ma patar mrasen vseki moje da otide vav dybai be parcal sigyrno niakoi 70 godishen diado ti pikae vav ystata ili my blijesh ryntavia gaz ti si grozen travestit a i si mangalka na vsi4koto otgore
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори