×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тошко Иванов, Реформаторски блок: Целогодишен туризъм звучи добре, но целогодишен бизнес е по-добре


Тошко Иванов, Реформаторски блок: Целогодишен  туризъм звучи добре, но целогодишен бизнес е по-добре
Тошко Иванов е втори в листата с кандидати за общински съветници в Бургас на Реформаторския блок
22 Октомври 2015, Четвъртък, 07:53 ч.

Целта е да създадем заетост не само през лятото, каза кандидатът за общински съветник, който е втори в листата


Целта на Реформаторския блок е да създадем подходяща среда за бизнеса, която да осигури целогодишна заетост. Туризмът се е превърнал в запазена марка на града ни, но за съжаление активният сезон по морето продължава едва няколко месеца, а летовниците са концентирани предимно в дестинации, които са на север и на юг от Бургас. Това каза Тошко Иванов, който е втори  в листата с кандидати за общински съветници  на  Реформаторски блок – Бургас.

„Първата стъпка, за да привлечем инвеститори в Бургас, е по-бързото завършване на Южния обход и по-точно на улица  "Крайезерна".  Тогава развитието на Индустриалната зона ще се ускори, защото по-добрата инфраструктура ще е стимул за  фирмите да изнесат производствата си в Бургас. А така ще бъдат отворени и работни места”, заяви Тошко Иванов.

Според него  и колегите му от Реформаторския блок инвеститори могат да бъдат привлечени и, ако бившата авиобаза в Равнец бъде превърната  в действащо карго летище с индустриална зона.  Идеята е повече от добра, защото там вече има изградената  инфраструктура – пътища, ж.п. линии и ВиК.

„Проектът може да бъде реализиран чрез придобиване на имота от общината и публично- частно партньорство”, каза Иванов.

Информационните технологии и фирмите за аутсорсинг са другите сектори, които реално могат и вече създават целогодишна заетост. Именно поради това  те трябва да бъдат насърчени да идват в Бургас.  Вече повече от година свой офис в морския град има една от големите фирми за аутсорсинг услуги.

„Водещо в този сектор са кадрите, които владеят по няколко езика. Това е и причината  образованието да е сред другите акценти, на които държим в нашата програма”, добави вторият в листата Тошко Иванов.

В категории: Бургас


17
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 1
17
Коментара по темата
17.
венци
23.10.2015 09:30:15
0
0
Коцето Марков много отпусна Табаков. Трябваше повече да му надува шушоните.
16.
А въх
23.10.2015 07:43:47
0
1
Как да гласувам за човек, който разделя туризма от бизнеса??? Абсолютна некомпетентност и олигофрения лъха в изказването на човек, който иска да ни управлява. Не, не желая малоумници с два лева в джоба и незнайно образование да ми решават съдбата.
15.
Подкрепям Тошко с 33/3
22.10.2015 15:30:22
4
4
Давай Тоше
14.
Ти
22.10.2015 15:03:23
1
6
Е.. не е ли прав?Колко месеца е сезона?3 МЕСЕЦА- не можем да променим природата.Стига алабализми- селски туризъм,екотуризъм и т.н.Сезонна заетост и на борсата.
13.
*********
22.10.2015 14:44:49
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
бургас
22.10.2015 14:24:36
2
8
От заглавието не виждам да прозира злоба.Туризмът е даденост,а бизнеса се създава и развива.Не се подавайте на емоцията.Сега всички десни гласоподаватели трябва да са обединени.Не намесвайте личностнни предпочитания.
11.
*********
22.10.2015 14:20:42
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
НЕУТРАЛЕН
22.10.2015 14:17:03
1
2
Нямате ли усещането , че във форума е вклинен стар партиен другар.Същия умишлено коментира , опитвайки се да скара десните гласоподаватели.
9.
do 7
22.10.2015 14:01:00
3
4
Именно това, че сте познати трябва да ви плаши, защото сте мижитурки не правещи нищо, а само чакат на гюме. Кажете след като сте толкова стара партия и хората много ви обичат, защо точно тези хора не живеят по-добре, защо не могат спокойно да си гледат старините, нима нямахте възможност да го направите, та властта беше във вас доста дълго време? Нима заради "гениалните" идеи на Костов не плащаме и днес и ще плащат и децата ни? Не, господа световно известни - вие сте бита, смачкана и миришеща на корупция карта. Нямате усещане, наглостта ви е безгранична, защо да гласуват отново за вас, за да ставате вие по-добре, а избирателите да се чудят как да си платят билетчето за автобуса? Не искаме такива управници, време е за нещо ново, което може поправи сътворените глупости от вас.
8.
разочарован
22.10.2015 13:55:13
6
5
От къде тази злоба към Табаков, която прозира още в заглавието. Следя му кампанията и никога той не си е позволил да каже нещо против партньорите си от РБ, напротив винаги се е отнасял с уважение и колегиалност. Искам нещо да ви попитам г-н Иванов, аз съм симпатизант на РБ, ще гласувам за РБ, но защо вашите идеи да са по-добрите, както се опитвате да вменявате на хората, защо не не се обедините и с общи усилия да направите и двете неща за които говорите. Тогава полза ще имат бургазлии, а не да се опитвате да омаловажите идеите на ваш колега за сметка на вашите. Това е грозно.
7.
До 5 и 6
22.10.2015 13:52:13
3
7
Изплуваха мишоците на Кривата уста.Т.Иванов няма нужда от преизборна кампания.Познат е на десните от много години.Партия ДБГ- основана 2012 год.Какви сте Вие - световно неизвестни.Ж.Табаков -нямам нищо против момчето,но още не е извикал физкулт-ура.
6.
Срам
22.10.2015 13:41:39
6
3
До къде я докарахте, г-н Иванов... до къде... Няма ли толкова какво друго да кажете, а биете по "вашите" коалиционни партньори... Това ли е вашата стратегия!? Това ли е план-програмата ви... СРАМ СТЕ и то голям...
5.
Мда....
22.10.2015 13:35:55
1
5
От изказването на Т.И става ясно,че Реформаторския блок в Бургас има нужда от програма за саниране и това трябва да е първата стъпка!
4.
Hero
22.10.2015 13:35:12
2
5
Прав сте г-н Иванов.Това е реалистично,а не популистко мислене и изказване.Ще Ви подкрепим - 33 - 2!
3.
fico
22.10.2015 13:02:00
4
13
Браво Тошко. Хубаво затапи Табаков. Много ще се накефя Табаков да не влезе след толкова потрошени пари. Братята да вадят друг...
2.
kircata
22.10.2015 11:54:50
3
11
Това изказване ми хареса.много правилен начин на мислене-да се създадат условия на бизнеса и той ще инвестира.а образованието е ключов фактор за добри доходи и създаване на средна класа!
1.
Ето така се прави
22.10.2015 11:53:49
5
11
Това е истината, не алабализмите на Живко, който иска да строи ски лифт в Меден рудник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори