×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румяна Гюркан, „Движение 21“: Добро образование и добър бизнес ще задържат младите в Бургас


Румяна Гюркан, „Движение 21“: Добро образование и добър бизнес ще задържат младите в Бургас
На Бургас му е нужен отбор от добри играчи, които са готови да бележат персонални точки, а резултатът да се пише за града
22 Октомври 2015, Четвъртък, 18:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва да се помисли за гъвкаво структуриране на местните данъци и такси и за преференциални условия при стартиращи бизнеси, смята кандидатът за общински съветник от "Движение 21"


Румяна Гюркан е омъжена, с две деца. Възпитаник е на бургаската немска езикова гимназия, а висшето си образование е получила в УНСС, специалност „Управление на човешки ресурси”. Има богат опит в сферата на туризма. Говори немски и английски език. Кандидат за общински съветник в Бургас с преференция 3 от листата на „Движение 21“, номер 3 в интегралната бюлетина.

- Г-жо Гюркан, Вие сте млад човек, със собствен бизнес, със семейство,  обществено ангажирана, отстрани изглежда, че нямате свободно време за политика. Каква беше причината да се включите в борбата за общинския съвет на тези избори?

- Хората ме познават като инициативен и деен човек, за който опция „не може“ не съществува. За съжаление в професионалната ми сфера прекалено често чувах „не може“ в последните години. Когато нещата не стават по един начин, такива като мен търсят да ги направят по друг- затова реших, че е време вместо да чакам аз да соча проблемите, а друг да ги решава, да запретна ръкави и да се включа в „почистването на къщичката ни“.  Имам око да виждам проблемите, имам желание да ги решавам,  имам опит да провокирам проекти и хъс и енергия да ги отстоявам. Моята кампания не е предизборна, а изборна- искам да имам право на избор.


- Вие сте в туристическия бизнес и вероятно туризмът е основната точка , по която ще работите в бъдещия общински съвет. Разкажете ни повече за Вашата визия?

- Професионалният ми опит наистина е основно в туристическия бранш - от години успешно управлявам собствен хотел и е разбираемо концентрацията ми да е насочена към създаване на добър туристически климат в Бургас.

Два огромни пропуска в туристическата  стратегия на Бургас ми се набиват на очи от много времe и отстраняването им се е превърнало в мой приоритет. Едно от нещата е това упорито затваране на очите за възможностите, които ни дава близостта с Турция и по-конкретно с Истанбул. Вижте, Истанбул е с 15 милиона жители. За мен е много важно изграждането на стратегия за привличане дори само на 1% от населението на този огромен град. Едва 350 километра делят Бургас от милионите хора в мегаполиса, ако успеем да представим града ни като достатъчно атрактивна дестинация, Истанбул може да бъде ключът към удължаване на сезона. Привличането на туристи извън активния сезон, хора, които ще се интересуват не от морски изживявания, а от многото други услуги, които предлагаме,  е това, което трябва да ни бъде основна цел.

Другият пропуск е липсата на целенасочена медийна реклама и кампания за представяне на Бургас като туристическа дестинация. Вече имаме готови туристически продукти, които трябва да бъдат промотирани и то не между нас си. Аква Калиде е един чудесен пример за това. Проверете в Гугъл колко и каква информация има на английски, руски, турски, румънски или гръцки. Никаква! Историческата стойност на обекта трябва да бъде представена с активната подкрепа на общината, това е смисълът на туристическите стратегии. Ние си знаем какво имаме, нека и другите да научат.


- Освен с туризъм, активно се занимавате и със събитиен мениджмънт. Има ли Бургас бъдеще в тази насока?

- В програмата, по която ще работя, всяка точка е свързана с друга. Идеята е стъпка по стъпка да се извърви пътят, който води до един наистина добър град за живеене. Важно е да се гледа цялата картина, а не само детайли. Реализацията на стъпките от програмата на „Движение 21“, както и моите лични приоритети,  ще увеличат гостите и населението на Бургас. Така ще имаме по-големи шансове да намираме спонсори за събития от ранга на “Spirit of Burgas”.

Въпреки че има хора, които не го харесват, фестивалът е доказал, че успява да събере много хора на едно място. А на бизнесът това му е важно- човекопотокът. В дните на Спирит в хотелите няма места за настаняване, ресторантите са пълни- работата на максимални обороти е това, което е нужно на Бургас. Същото ще се случи и с изграждането на един голям Конгресен център и един голям Експо център, в които целогодишно да се организират изложения и международни инициативи. Богат събитиен календар ще увеличи туристическия сезон и човекопотокът, което пък ще е в полза на всички нас.

- Един от големите проблеми на града е липсата на квалифицирани и амбициозни млади хора. Имате ли решение на този проблем?

- Решението на този проблем е лесно- добро образование и добра връзка с бизнеса. Общината има възможността, трябва да има и амбицията да работи в тази посока. Според мен изграждането на филиали на престижни български и чуждестранни университети, в които да се стремим освен българи да привлечем и студенти от близките ни страни: Румъния, Македония, Сърбия, Турция, Гърция и др. е добро начало. Общината може да предостави преференциални условия за инвестиции. От своя страна пък бизнесът може да участва, като създаде система за стипендианти. Така ще си отглежда кадри и ще има готова, по-високо квалифицирана работна ръка, точно каквато им трябва.

- Споменахте бизнеса, за който времената също не са розови...

Да, нещата са свързани. Доброто образование може да привлече младите хора в Бургас, но само добрият бизнес ще ги задържи. Затова казах, че картината трябва да се гледа цялостно, а не само детайлите. Трябва да се помисли за гъвкаво структуриране на местните данъци и такси и за преференциални условия при конкретни субекти- стартиращи бизнеси, бизнеси, попадащи в зони за ремонти, които за определено време не могат да работят на пълни обороти и много други.  Подобни малки групи субекти като се окрупнят правят един сериозен процент от изнемогващ бизнес, който трудно се справя с ангажиментите си към местната хазна. Аз вярвам, че вместо да ги убиваме, трябва да им помогнем и това ще е от полза за всички.
Сериозно трябва да се обмисли и устройството на съществуващите промишлени зони и създаването на нови. Липсва ясен план за развитието им. И под „план“ нямам предвид говорене в бъдеще време. В ерата на интернет и на новините със задна дата можем да проверим колко много „ще“-та е имало в годините, които са си останали там, в бъдещето.
Моята визия не е за един мандат и съм далеч от мисълта, че мога да я постигна сама. На Бургас му е нужен отбор от добри играчи, които са готови да бележат персонални точки, а резултатът да се пише за града. Това е- подберете играчите, които смятате, че ще се раздадат максимално в следващия общински съвет. За себе си гарантирам, че съм в отлична спортна форма.

В категории: Местни избори'2015


39
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 5
39
Коментара по темата
39.
1 клас
27.10.2015 19:18:47
1
1
Които,а не "който",научете го
38.
МУРУ КУРОВ
24.10.2015 22:27:53
1
1
РУМИ ДАВАЙ НАПРЕД,ГОЛЯМА ГРУПА ДОКЕРИ И КОФРАЖИСТИ СМЕ С ТЕБ!КОЙТО Е ПРОТИВ ТЕБ,ТОЙ Е И ПРОТИВ НАС.НИЕ СМЕ С ТЕБ,ПОНЕЖЕ И ДО СЕГА ЯДЕМ ХЛЯБ ОТ ПАРИТЕ КОИТО НИ ДАДЕ МЪЖА ТИ .НАШАТА ГРУПА Е ОТ 45 ЧОВЕКА И ТВЪРДО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ,ДВА ПЪТИ С НОМЕР ТРИ!
37.
Г.Ко
24.10.2015 12:49:31
3
1
До всички коментирали г-жа Гюркан. Вие много ли сте хубави че коментирате другите, ако се мислите за по-хубави от нея и родителите и бъдете с истинските си имена че утре и за Вас да понапиша някой ред . За семействата и за децата Ви и за Вашите фирми и.т.н. или всички сте едни дребни мишки който само църкат без да хапят. Злобари Вие ли ще оправите Бургас и Държавата. Хайде до скоро ,че пилците се броят на есен !!!!!!
36.
К.
24.10.2015 01:05:40
0
0
И като работиш против тях- какво? Бизнес явно няма да има- нито за тебе, нито за изморените ти родители. Ще влачиш тежестта на осигуровките и толкова. КАКВО ПРЕДЛОЖИ ТИ БЕ, БАЙНО? Научи се да работиш за себе си,,,
35.
До Румяна Гюркан
23.10.2015 04:14:32
1
12
Не знам дали имаш кураж, но си личи , че си нахална и нагла.
Това са отличителни черти за всеки политик - почти всеки.Но аз и мислещите хора няма да гласуваме за теб и партийката ти.Ти не предлагаш нищо, което да е от полза за хората.Образование - че кой го е забранил, Добър бизнес - за кого, за мен, за децата ми или за изморените ми родители !? Това са клишета без никакво покритие, явно от поредният сметкаджия, на когото пък аз ще имам куража да не гласувам и дори повече - ще работя против вас!!!
34.
Ко?Не!
23.10.2015 00:42:58
2
9
Анастасия, научи се да пишеш правилно! Много е НИШО!!
33.
гого
22.10.2015 23:00:14
1
9
Повръща ми се от надути пуяци!Абе на хората им трябва работа - да работят и да имат малко самочувствие.Да работят сериозна работа , а не да слугуват по молове и дюкяни.За толкова години не чух един да измисли нещо сериозно по въпроса - само клишета и безплодни приказки.Сега като гледам- пак същото:образование,бизнес, Бургас заслужавал повече,старите къщи ще опазваме - цъфнахме и вързахме!"Управление на човешки ресурси" - !!!- Що за идиотизъм!? Какво управлява младата дама - собствен хотел ! Е как да се отнеса сериозно ?! Хотел с "управление на ЧР" не се купува или строи...Не и завиждам, бесен съм и!
32.
rijata44m
22.10.2015 22:19:55
0
1
Tazi Rumqna jivee na Xadji Dimitur, a ne na Gurko :)
31.
Анастасия
22.10.2015 21:19:15
9
6
Колко завист и помия блика от повечето коментари!!! Когато разбрах, че Руми се кандидатира ме осея оптимизъм за по-добро бъдеще на града ни, когато чета коментарите ви....никакъв шанс да се оправят нещата. Помията е вътре в нас! Повечето от вас трябва да работят за жълтата преса! Поне ще правите нещо злобно,нещо гадно и това ще ви носи удоволствие. Руми, не свеждай глава!Ти си най-позитивния човек, който познавам! Повечето от тези хейтъри са те поздравявали по улиците на Бургас с усмивка, но със свтещи от завист очи, дебнещи и мечтаещи за момента, в който ще имат и ще са повече от теб. За момента, в който ще те могат да те наругаят, НО СЪС СКРИТИ ИМЕНА! ...НИШИ СЪЩЕСТВА!
Продължавай да отстояваш и да се бориш за идеите си, за по-доброто бъдеще на Бургас! Ти си страхотен човек, не губи себе си зад грозния облик на "жълтата преса". Научен факт е, че светът нямаше да еволюира, ако ги нямаше гадните твари!
30.
НЕГЛАСУВАЙТЕ
22.10.2015 21:16:31
1
4
НЕГЛАСУВАЙТЕ ТЕГЛЯТ СУБСИДИЯТА
29.
Познат
22.10.2015 20:15:05
2
10
Никой не избира родителите си, така че баща и какав е... Не може да се откаже от него!
Докато за мъжа си, да го хвалиш и т.н., ще ме извиниш Руми, 500 год. са ни клали, изнасилвали са жените ни, децата ни са взимали за еничари... Няма начин, нямаш шанс без купени гласове!
От ДПС отивате в друга партия... Няма кой да ти вярва, миличка! А и с тази фамилия...
28.
Валентин Петков
22.10.2015 20:07:49
1
5
Какви нови промишлени зони? Каква промишленост мислите да започнете, че и да задържите младите? Как ще подпомогнете новите фирми с по-нисък % рекет? Привличането на повече "туристи" води до увеличаване на престъпността! Имате ли решение за това? Всички квартали на Бургас се оплакват от набези! Един куп въпроси имам да Ви задам, които съм задал и на други кандидати, но отговори няма! Толкова ли сте силна, че да се противопоставите на влиятелните "бизнесмени"?
27.
наглост
22.10.2015 19:09:25
2
11
Какво е седнала да хвали мъжа си като всички знаем на какво дередже е САН СИТИ
26.
как го лапаш
22.10.2015 18:59:54
1
6
како как го лапаш на Николов
25.
ss
22.10.2015 18:47:39
4
12
Първо си оправи анала и после Бургас.Не те искаме !Заради такива като теб сме на този хал.Какъв опит може да има една дрисла на която всичко и е дадено на готово.Първо тати ,после българина за който те омъжиха без да имал избор.Помня как си заряза приятеля за да те омъжат!
24.
Хайде де
22.10.2015 18:37:06
1
7
Знам че едното и дете е в начален курс и има доста проблеми с дисциплината и отсега са вдигнали ръце от него. Да оправи първо него пък после да се захваща с цял град!
23.
Вили
22.10.2015 14:11:52
7
5
Обичаме те Румка давай напред
22.
mishka
22.10.2015 13:09:01
0
2
Mi ako imashe dobri usloviq za rabota s adekvatno zaplashtane za truda ni kakto e tyk edvali shtqh da napusna rodniq si grad nali..kotarano
21.
Котка
22.10.2015 13:03:14
5
4
Мишките първо напускат кораба!
Щом като толкова ви е мил Лондон, какво би ви върнало в Бургас?
20.
london
22.10.2015 12:58:33
1
7
Nie otdavna si tragnahme ot bg zaradi takiva kato vas...
19.
от София
22.10.2015 11:57:26
11
8
Турци-нетурци, ама парите им не ви нагарчат... Португалци ли искате да дойдат в Бургас?!
Не може да избягаме нито от историята, нито от географията си, но можем да се скрием зад тях, да "хейтваме" и мрънкаме!
Не може ли да погледнете по-далече от носа си и да четете и между редовете. Кой очаквате, че ще може да помогне на града ви? Някой, като Румяна - с интелект, възможности, опит, идеи и енергия да ги осъществи или някой, който си стои на бюрцето и мисли само как да "крадне"?
Идеализмът е на изчезване - използвайте го в лицето на тази млада дама!
18.
иван
22.10.2015 11:14:58
2
11
Вижте хора, Румяна е готин и много точен човек. Отдават и се много неща, най-вече организационни. Със сигурност бих приветствал да влезе в Общински Съвет.
Нейният голям проблем е семейството и.
Баща и е влиятелен човек, но е фурнаджийска лопата и се върти все на там, където е далаверата.
Мъжът и е много некоректен човек. Няма значение дали е турчин или не. Много хора пропищяха от неговото лошо строителство, а и има доста работили за него, които е завлякъл с пари. Беше добре при ДПС на власт. Сега му е трудно.
Съмнявам се обаче Румяна да играе по свирката на който и да е от семейството и. Предполагам, че иска да се занимава с нещо сериозно и затова се захваща.
Дано съм прав и ако е така и желая успех!
17.
Румяна ГЮРКАН
22.10.2015 10:38:05
11
20
В отговор на всички, които не ме познават, но явно горещо се интересуват от личния ми живот, ще отбележа няколко факта.
Моят съпруг е повече българин от много други хора в България, не само защото има български паспорт, а защото:
- вече 25 години инвестира и работи в България
- плаща данъците си в България
- наема българи на работа
- работи с български фирми
- харчи парите си в България
- децата ни учат в български държавни училища.
А това дали съм ГЮРКАН или Шварценегер няма никакво значение щом съм избрала да живея в България.
И въпреки негативизма и лошото отношение пак избирам да остана и работя в Бургас!
Всеки има право на избор, нека има и куража да го отстои!
16.
!
22.10.2015 10:06:36
2
8
Съобщение
за издадена заповед на основание чл.16 от ЗУТ
До Румяна Иванова Марева - Гюркан, с адрес за кореспонденция: гр.Бургас, ул."Генерал Гурко" №36, ет.7;
Със заповед №2257/10.09.2015г. на Директор на дирекция "Строителство" при Община Бургас, "Евробилдинг Бутик" ООД, придобива собствеността върху:
-УПИ І, отреден за "Жилищно строителство", целият с площ 6875 кв.м., кв.79 /бивш масив 14/, по одобрен ПУП-ПРЗ, м."Овошките" /бивша м."Манаф хенде"/, землище кв.Сарафово, гр.Бургас, при граници: север и изток -улица и УПИ ІІ-13, юг и запад -улици, с идентификатор 07079.820.1133 по КК на гр.Бургас, целият с площ 6875 кв.м., при съседи: имоти с идентификатори: 07079.820.1134, 07079.820.1411, 07079.820.1142, 07079.820.1410 и 07079.820.1409 по скица №15-152133/14.04.2015г. на СГКК-Бургас, и
-УПИ ІІ, отреден за "ТП", целият с площ 45 кв.м, кв.79 /бивш масив 14/, по одобрен ПУП-ПРЗ, м."Овошките" /бивша м."Манаф хенде"/, землище кв.Сарафово, гр.Бургас, при граници: север и изток-улици, юг и запад - УПИ І, с идентификатор 07079.820.1142 по КК на гр.Бургас, целият с площ 45кв.м., при съседи: имоти с идентификатори: 07079.820.1133, 07079.820.1411, 07079.820.1410 и 07079.820.1409 по скица №15-265289/31.07.2014г., презаверена от СГКК-Бургас.
ОБЩИНА БУРГАС придобива собствеността върху отстъпените общо 629/ 8302 /шестстотин двадесет и девет от осем хиляди триста и два/ кв.м. идеални части от бивш имот №014013, целият с площ 8302 кв.м., при граници на целия имот: имоти № №014052, 014051, 014021, 015022 и 014022 по недействащата Карта на възстановената собственост /КВС/, землище кв.Сарафово, гр.Бургас, м."Овошките" /бивша м."Манаф хенде"/, попадащи в ПИ с идентификатор 07079.820.1134 по КК на гр.Бургас - улична регулация.
Заповедта подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обявяването й чрез Община Бургас, пред Административен съд - гр.Бургас.
Същата е на разположение на заинтересованите лица, които следва да се явят за справка в 14-дневен срок от публикуване на настоящото в стая 212, ет.2, в сградата на Община Бургас на ул."Александровска" №26. Тел. за връзка: 056/907291.
15.
Батко
22.10.2015 09:50:28
4
19
С този съпруг и с тази фамилия ЗАБРАВИ да гласувам за теб! Турци щяла да ми води в Бургас....
Ае сиктир /на разбираем за теб език/!
Продаде си белия г*з за 5 лв на тези рязани карабини!
Марш в Анадола!
14.
Иван
22.10.2015 08:25:55
9
4
Браво на Румяна! Всичко което казва е така и трябва да се направи, но със сериозна партия зад гърба.С такива еднодневки като Движение 21 няма бъдеще в политиката.
13.
13
22.10.2015 08:11:51
8
6
Бреее,много тъпаци се изказали...
12.
бургазлия
22.10.2015 00:48:26
5
28
Щом е Гюркан, въобще да не се надява на нещо повече от купените си гласове!
11.
Б-с
21.10.2015 23:49:53
6
1
СОФИАНЕЦО източи България !
10.
Странджански Пехливан с Адидаслъ
21.10.2015 23:31:56
4
19
А ето КОЕ АИШЕ щ ени води мюслита от братски Истанбул да гледат къде султана Сюлейман си е мил гъзо със злате нибрик лекувал е хемороидите причинени от манафите и къде аджебъ е пикала Хабибе любимата ханъма на Султана разбира се после гостите от Истанбул любезно ЩЕ бъдат насочени към хотела на гювендията с турска фамилия Гюркан
9.
111
21.10.2015 23:16:37
4
19
Да са живи и здрави ДСК, че ни отърваха от тези велики бизнесмени, дето си бяха въобразили, че ДПС-то все ще е на власт, ще осигурява поръчки и ще купува непродаваеми имоти с държавни пари. Свърши се тая, отидоха в канала, сега, гледам, друга партия ще яхат, но пак сметките няма да излязат :)
8.
Стъки
21.10.2015 23:15:12
3
15
Що за ментета Движение 21..Гюркан??Хайде малко по сериозно!Направете интервю с доктора Миразчийски.Преди време ме оперира и ме спаси от най лошото.
7.
№33
21.10.2015 23:14:30
2
15
Е как ще задържиш младите в Бургас, като в София вземат заплати 3 пъти по-големи !
Аз пък казвам, Софианецо източи България !!!
6.
Az
21.10.2015 23:04:47
6
30
Фалира турчина и жена му тръгна да дава акъл как трябва да се управлява.
5.
rt
21.10.2015 22:19:26
3
28
Rumqn4e ,tvoqt REZAK kogato navremeto lapa ot obshtestvenite pora4ki v Burgas ti beshe dobre nali ?
Otivai si v TURCIA ,nikoi nqma da glasuva za teb !
4.
Poznat
21.10.2015 22:17:37
16
11
Rabotil sam za Rumiana mnogo korekten chovek e. Sas sigurnost ne vliza v politikata za pari kato niakoi carvuli
3.
Мария
21.10.2015 22:15:49
19
15
Приятно е да четеш разумни думи от млади хора, които живеят в Бургас. Вече си мислех, че сме останали само батки. Интересна е тази Румяна, браво, поздравявам я!
2.
gg
21.10.2015 22:04:23
8
34
не ставаш Румка ! Това не е като да управляваш хотел на готово . Омъжиха те за този турчин без да искаш .Бургас ще си е номер 1 и без теб !
1.
пешо кура
21.10.2015 22:00:58
3
19
РАМЗИ ЛИ СИ ИЛИ РУМЯНА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавният зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори