×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на националния щаб на ГЕРБ: За кмет в Карнобат залагаме на млад и достоен човек


14 Октомври 2015, Сряда, 19:48 ч.

Владимир Крумов е достойният човек, който може да развие общината по възможно най-добрия начин, каза  Цветанов


Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети и Карнобат в рамките на своята предизборна обиколка в област Бургас. Той имаше възможността да разговаря с жителите на града, които споделиха най-важните проблеми, оставени без решение през изминалите години в мандата на управление на досегашния кмет.

„Искаме да заложим на един млад човек. Владимир Крумов е достойният човек, който може да развие общината по възможно най-добрия начин”, каза  Цветанов, който посети заедно с евродепута Мария Габриел и народните представители Димитър Бойчев и Иван Вълков откритата приемна на ГЕРБ в центъра на града.

По думите на Цветанов, издигането на млад човек за кмет е ясен знак, че от ГЕРБ искат младите хора да останат в България, а тези, които са излезели, да се върнат.

„Ние сме за открито и прозрачно управление на общината. За това излизаме сред съгражданите ни с нашите идеи и виждания за развитието на Карнобат. В шатрата всеки ден до 24 октомври хората ще могат да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ, да споделят проблемите за квартала или селото, в което живеят и да чуят програмата им за следващите 4 години”, сподели Владимир Крумов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разгледа и затвореното през 2008 г. училище „Паисий Хилендарски” в кв.Красно село. Желанието на живеещите там е да се ремонтира и да бъде направена детска градина.

Има много деца, които  родителите водят на 2 км. В програмата на кандидатът за кмет Владимир Крумов е заложено неговото реновиране, както и подобряване на инфраструктурата в квартала. Заложено е и изграждането на нови детски площадки в квартала.

„Успяхме да върнем доверието на Брюксел, затова сега България се сочи за осмата държава от 27-те, които реално са усвоили средствата по оперативните програми”, уточни Цветан Цветанов. Той припомни, че в началото на 2014 г., тези пари са били спрени при правителството на Пламен Орешарски. По неговите думи, предсрочните избори са причината сега да има стабилно правителство с мин.-председател Бойко Борисов. „2014-2015 г. ще бъдат нулеви за България и затова се нуждаем от кметове, които имат енергията и способността, за да направят тези проекти. Така ще можем, в този програмен период, да наваксаме оставащото време, което не е малко – две години”, обясни Цветан Цветанов.





14
Коментара
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 0
Ще превали... пак
Ще превали... пак 20/05/2024, Понеделник 09:31 1
14
Коментара по темата
14.
нас
17.10.2015 17:07:51
3
0
Добре са измислели.Ще гледат през-прозореца.
13.
Hah
16.10.2015 12:33:20
0
9
Да допълня:
Кмета трябва да работи с бизнеса, но НЕ ЗА НЕГО. Трябва да работи заедно с бизнеса, за ДОБРОТО НА ОБЩИНАТА.
Нито на г-н Стайков му се отразява добре, че ще свържат името му с далавери, нито на г-н Гроздев / Бумбала/.
Когато и бизнеса и кмета мислят за доброто на хората общината процъфтява.
Ако се гледа само печалбата в един момент се оказва, че качествена работна ръка няма защото е избягала в община където условията са по добри.
Апелирам и към бизнесмените работете заедно с общината намерете решения, които да са хем законни хем добри и за двете страни защото Карнобат не може без биснеса, но и безнеса не може без Карнобатлии. В цеховете трябват кадърни работници, в магазините трябват хора които да купуват стоката. Колкото и добри идеи да има някой купуването на воля ги опорочава. Подкрепете идеи на си купувайте марионетки.
12.
Hah
16.10.2015 12:21:03
3
9
Цветанов е доказано НЕВИНЕН :) Има излязло решение на последна инстанция така, че плювачите по полека.
Отдавна стана ясно, че тук платени коментатори бол. Отдавна стана ясно и, че в крайна сметка за Владимир Крумов няма какво да напишете, което да свърже името му с далавера или интрига.
За Байчев има за Димитров има за Крумов НЪТЦКИ. :)
Човека има идеи избрал е малкия град пред Варна, защото се е влюбил в Карнобатлийка има деца за които да гради бъдеще.
Байчев самото лице което го подкрепя е достатъчно показателно колко опорочено е БСП в Карнобат. Димитров с мега скандала за балдъзата и нивите просто последната капка преляла чашата.
Всичките европроекти са подготвени от зам. кмета отговарящ за това :) Ха познайте кой е той пиявици и тролчета ... Красотите с които толкова се гордее Карнобат са дело на Стефка Иванова и са одобрени от правителството на ГЕРБ.
Или пак да напомняме, че по време на БСП / и отделената от нея АБВ/ всъщност пари за проекти нямаше понеже отново бяха спрени???
Ако отново изберете бизнес-марионетка за кмет независимо кой от двамата Димитров или Байчев тотално ще ограбят общината и няма да е спасяема. Земите на безценица, водите на безценица, въздуха срещу "скромна " комисионна всичко... После ще викате младите бягат ЩЕ БЯГАТ ЗАЩОТО ПРОДАВАТЕ БЪДЕЩЕТО ИМ.
11.
Фаталната запетайка
15.10.2015 22:21:50
6
7
Каквото и да пишем, колкото и да се пънат другите "кандидати", Димитров ще е кмета. Точка.
10.
галя
15.10.2015 17:11:50
0
7
Нещо не виждаме скопения педерас бат Танко,защо не подкрепя Владко?На тези избори не е толкова активен.
9.
ауу
15.10.2015 17:04:05
1
13
Защо така Нарциса -А.Стоянова,Пекота-Хр.Георгиев и др.знатни герой са на заден план.Къде е кака Ви Светла баш пиарката и.......
8.
Драга
15.10.2015 14:28:37
5
13
Божееее,намерил се ментор.Този долен мошеник Цветанов,вместо да му облекат раирания костюм,тръгнал да се прави на голямата работа и да раздава акъл.Той и без това малко има ,не е нужно да го ръси наляво-надясно.А що се отнася до Владко,никой не го брои за слива и не го слага в сметката.
7.
Мила
15.10.2015 10:07:45
16
7
По кадърен кандидат от Владо няма,така,че въобще не си изливайте гнусната злиба в/у момчето.
6.
жител на Карнобат
14.10.2015 21:26:28
16
8
До №4
Ти явно си от левите-там всичките или са малоумни и не схващат ,че са изпята песен,или са толкова дърти,че ги е хванала старческа деменция!Ама,ако това ви дава предсмърнто облекчение-самозалъгвайте се!
5.
герб
14.10.2015 20:53:35
9
20
Само мишоци начело със Стефка голям капацитет....
4.
Не сме
14.10.2015 20:27:36
10
18
Владко, много сиво изглеждаше на диспута. Гошо и Байчев те сложиха в малкия си джоб.
3.
Оле, оле
14.10.2015 20:24:53
6
19
Щом и Славка крадлата, която ограби със седем хиляди последния магазин където работи е активист на ГЕРБ представи си. Славе нещо за крадене ли се задава.
2.
Ина Милева
14.10.2015 20:16:48
7
21
Ии, напълнили са целия флагман с този престъпник Цветанов.
1.
ГЕРБ
14.10.2015 19:51:01
21
9
ВЛАДО С ТЕБ СМЕ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево 17-годишен е приет с обгазяване в болница  Той взе книжка съвсем наскоро, но си пийна порядъчно, качи се зад волана и катастрофира край Минералните бани Той взе книжка съвсем наскоро, но си пийна порядъчно, качи се зад волана и катастрофира край Минералните бани 19-годишният водач от Кръстина остана без кола и книжка  Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Има ли раздор в Сливенската епархия? Новият митрополит ще е избран в неделя Само двама духовници от Малко Търново и от Бургас подписаха с особено мнение протокола за епархийския избор, разкри варненският владика Йоан Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Това ние да си избираме доставчика след либерализацията и да следим борсовите индекси е безумие, коментира Димитър Манолов Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори