×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екскметът Димитров разцепи Реформаторите в Приморско с обещания за постове, погнуси СДС


Екскметът Димитров разцепи Реформаторите в Приморско с обещания за постове, погнуси СДС
Златин Бодуров влезе в ОбС-Приморско с активната работа на Миглена Барцулева, днес той изтри миналите 4 години и рязко тръгна в обратна посока
14 Септември 2015, Понеделник, 20:12 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Бившият градоначалник изписа колона партии в коалицията си, чуди се как да ги вреди в листата


Бившият кмет на Приморско Димитър Димитров успя да разцепи Реформаторския блок в Приморско, а общината е на път да се прочуе като център на раздора в коалицията, която иначе се опитва да демонстрира единство на предстоящите местни избори. Днес приближените на Димитров общински лидери на две от партиите в блока – Илия Петков и Златин Бодуров, станаха част от коалицията на Димитров – Заедно за Община Приморско, която се регистрира в Общинската избирателна комисия. Съюзът на Димитров, Петков и Бодуров накара дългогодишния и опитен лидер на СДС Миглена Барцулева да се отдръпне погнусена. Тя се опитва да защити принципна позиция, че десните нямат място в коалиция с Димитров, който през последните 4 години демонстрираше изключителна привързаност към лидера и настоящ кандидат-кмет на БСП Лиляна Димова, която също е бивш кмет.

Изключително сложна и странна се очертава битката за кмет на Приморско, където до момента е с ясна политическа подкрепа единствено настоящият кмет Димитър Германов, който ще се бори за втори мандат от ГЕРБ, както беше и преди 4 години. Опонентите му претърпяха пълна промяна през последните години. Най-фрапиращ пример е именно Димитров, който през този период беше общински съветник със своя собствена група. Гласът му рядко се чуваше по обществени проблеми, но пък правеше огромно впечатление, че стопли до степен на тесен съюз отношенията си с Димова, чиято двучленна група в местния парламент, се настани трайно в съседство до тази на Димитров. Двамата преди това бяха върли врагове, но общата им роля на опозиция по време на управлението на Германов рязко обърна представите им за политическа позиция. 

Кардинално преобръщане на разбиранията си за бъдещето на Приморско претърпя бизнесменът Златин Бодуров, който е лидер на ДСБ. Преди 4 години той беше кандидат за кмет от Синята коалиция и гордо работеше с шефката на СДС Миглена Барцулева. Благодарение на синята идея стана общински съветник и беше част от мнозинството, подкрепящо спечелилия кмет Димитър Германов от ГЕРБ. Твърдо стоеше на тази позиция, беше избран за шеф на комисията по законност и обществен ред, имаше правомощия и възможност за изказване на становища. Изведнъж преди няколко месеца Бодуров изпадна в дилема- себе си ли да издигне за кмет или да подкрепи най-големия опонент на Германов – Димитър Димитров.
Така влезе в обкръжението на бившия градоначалник, където пък предан съюзник на Димитров е Илия Петков – сегашен лидер на ДБГ. Той си беше част от коалицията на Димитров преди създаването на Реформаторския блок и си остана предан негов привърженик.

През тези години шефката на СДС Миглена Барцулева остана вярна на позицията, която сините заеха на изборите преди 4 години. Тя се оказа изправена срещу противоположното мнение на коалиционните партньори от ДСБ и ДБГ. Тя беше категорична, че ще отстоява принципите си и няма да подкрепи Димитров.
Битката между общинските структури на партиите в Реформаторския блок в Приморско – СДС, ДСБ и ДБГ буквално влуди и областните им ръководства. По време на проведените срещи в Бургас, никой от Приморско не се е вслушал в съветите на областните лидери да се потушат войните. За ДСБ и СДС на областно равнище е тотално неприемлива подкрепата за Димитров, ДБГ пък остави структурата си в общината да постъпи както намери за добре. Това обаче изобщо не се отрази на месните разбирания за коалиция и принципите за влизане в нея.

Сагата продължи до днес в 17,50 часа, десет минути преди в Общинските избирателни комисии да приключи срокът за регистрация на партии и коалиции за участие на изборите. Димитър Димитров сам обяви пред Флагман.бг, че коалицията му „Заедно за Община Примроско” вече е регистрирана и част от нея е Реформаторският блок. Поне официалната му регистрация.
Оказва се обаче, че лидерът на СДС Миглена Барцулева няма да се примири с това положение и ще намери начин за явяване на изборите. Възможно е нашите привърженици да бъдат представени чрез регистрация на друга дясна коалиция, казаха активисти на сините пред Флагман.бг. Малко след регистрацията на коалицията на Димитров е записана и друга местна формация - Синята коалиция, съставена също от десни партии.

В Приморско масово се коментира, че Златин Бодуров и Илия Петков ще бъдат в челните позиции на листата, списвана от Димитров. „Няма да коментирам имена, ще бъдем готови след 17-ти септември”, каза бившият градоначалник. Източници на Флагман.бг обаче заявиха, че двамата са на второ и на четвърто място в листата, като за участието си в нея те са получили обещание за зам.кметски места в евентуалната нова администрация.

В категории: Приморско


23
Коментара по темата
23.
--------------
22.09.2015 14:45:02
0
1
браво на Бодуров и на Лиляна това са истински приморски политици!обединяват се за общото благо на хората!да не мислите,че сега е мед и масло в кмитството има едни палавници и пакостници ама те са знаят кои са...
22.
СОУ
20.09.2015 23:16:17
1
21
P. Прокопова - Гербажиите в общината обсъждат кого да сложат за директор на училището в Приморско, поради лошата репутация на досегашния директор Стоян Налбантов - бил превърнал дирекцията на училището в бардак и ебял наред учителките си, което вече било недопустимо. Задължително условие за лицето е, да е с добро име и да не бъде свързвано впоследствие със секс-компромати, какъвто е случаят с Налбантов. За целта се проверяват със СРС-та пощата и тел. разговори на всички учители и потенциални бъдещи директори. Засега са се спрели на пом. директорката Радостина Прокопова, която като че ли минава за почтенна жена без компрометиращи връзки и развратно поведение. Засечен е един чат-диалог във фейсбук с едно нейно бивше гадже Атанас Андреев от Златитрап, обл. Пловдив. Касае се за стара връзка, когато г-жа Прокопова е въвела малолетния тогава Атанас в сексуалния живот, казвала му е кое как става... И момчето оттогава така се е влюбило в секс-учителката си, че още я преследва и й се изповядва в любов. Разбира се съветниците от ГЕРБ са на мнение, че ставало въпрос за детски и невинни игри още от времето преди "каменната ера". Всичко това е минало и е зад гърба на г-жа Прокопова, казват те. Сега тя била вече почтенна и авторитетна жена, която най-вероятно дори не прави секс. Други се съмняват, защото тя вече била в критическата, а тогава ставали най-големите изненади, можело да я удари още по-силно хормона и да засенчи Налбантов с подвизите си и да се развихри в дирекцията така както и Налбантов не е правил. Кметът Германов е силно обезпокоен да не избухне нов секс-скандал от рода на тези с директора Налбантов и Здравко Брадъра, които много опетнявали имиджа и авторитета на град Приморско. Трябвало тепърва да си изграждаме образ на град с почтени и образцови хора, хора които не правят секс и са за пример на цяла България. Такава била мечтата на кмета. За целта въпросния чат-диалог между Радостина Прокопова и Атанас Андреев е бил препрочитан много пъти и подлаган на обстоен анализ. Вижда се, че мъжът пак напира и иска от г-жа Прокопова да правят секс, но тя все още не се предава и отстоява позициите си на почтенна и целомъдрена жена в стил: "Не, не мога такива неща да правя!"... Дали ще издържи дълго време, чудят се съветниците от ГЕРБ? Защо все нямаме късмет с тези директори на училището, вайкал се кметът. Така ли не се намери някой в този град, който да не прави секс и да измие очите на образованието в града ни! Молим гражданите на Приморско да се присъединят към дискусията! Кметът Германов има нужда от вашите непредубедени и искрени мнения!
ЕТО И ЧАТ-ДИАЛОГА МЕЖДУ Р. ПРОКОПОВА И А. АНДРЕЕВ:
[1/29/2013 7:16:27 PM] bai nas bg(АТАНАС АНДРЕЕВ): ((wave))
[1/29/2013 7:17:21 PM] Radostina(РАДОСТИНА ПРОКОПОВА): здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ: здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: имате ли сняг
АТАНАС АНДРЕЕВ: как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай пращах нещо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ: вече си мислех че те засегнах с нещо
АТАНАС АНДРЕЕВ: то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: тук валеше от събота с прекъсвания
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ: чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: остави сега
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ: жалко аз с такъв мерак ти го подарих
АТАНАС АНДРЕЕВ: надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами на топло толкова издържа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ: извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защото сигурно рядко си на линия
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ: а китката наистина я пазих с много любов и старание
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз им казах че са винаги добре дошли
АТАНАС АНДРЕЕВ: похвали се нещо как я караш
АТАНАС АНДРЕЕВ: има ли нещо ново при тебе
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление
АТАНАС АНДРЕЕВ: проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де
АТАНАС АНДРЕЕВ: наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ: не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: явно те притеснява щом пишеш и триеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което
АТАНАС АНДРЕЕВ: малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето
АТАНАС АНДРЕЕВ: нямам задни мисли и никога не съм имал
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да започна по ред
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не разбирам, кое е по-особеното в теб
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ: е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така
АТАНАС АНДРЕЕВ: а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава
АТАНАС АНДРЕЕВ: каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ: хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко
АТАНАС АНДРЕЕВ: цифрофизация или нещо такова
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ: мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ: не се тормози не искам да те разстройвам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ПРОЩАВАЙ
АТАНАС АНДРЕЕВ: НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ
АТАНАС АНДРЕЕВ: мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ: това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи
АТАНАС АНДРЕЕВ: а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ: ефекта не е такъв и не ми правят кеф
АТАНАС АНДРЕЕВ: мани мани
АТАНАС АНДРЕЕВ: сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ: не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да ама не сме на 17
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ: поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ: то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развеселяването и едно на ум
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ: е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: [Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: къде по точно се загуби ще ти помогна
АТАНАС АНДРЕЕВ: нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ: май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ: не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно
АТАНАС АНДРЕЕВ: излъгах несъзнателно лявото е
АТАНАС АНДРЕЕВ: и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ: абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ: точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив
АТАНАС АНДРЕЕВ: нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат
АТАНАС АНДРЕЕВ: не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами не знам винаги ми е харесвало
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ: усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал
АТАНАС АНДРЕЕВ: може ли утре аааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: да те гледам де :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегичка
АТАНАС АНДРЕЕВ: кой знае кога ще е това утре ако го има въобще
АТАНАС АНДРЕЕВ: имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ: защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви, аз ще пуша
21.
даскалото
19.09.2015 09:33:15
3
9
То не бяха Прокопова, че Петкова че някаква секретарка от Царево , и сега само тая Ваня Желева липсваше . жените се сменят , една идва друга си отива , само хуя на Налбантов - вечен и неумиращ......../ не знам ама много невероятно ми се вижда ,
20.
Гласоподаватели от ММЦ
17.09.2015 11:32:20
0
12
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: На времето имаше един министър Валентин Василев от СДС. Та той ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

СДС!... СДС!...
През септември 1993 г. Милю и Борис бяха представители на СДС в комисията за избор на кмет, защото Георги Барцулев беше дезертирал от поста. Тогава СДС издигна кандидатурата на Кольо Ходжев. И тия двамата, като бяха в комисията, раздаваха на хората белязани бюлетини, за да разберат кой за кого е гласувал, но хората си гласуваха за Атанас Стойчев и нашите умираха от яд и после им търсеха сметка: "Абе, комунист, ти защо си гласувал за Ташо?!"... Пълни откачалки! Хората им се смееха и ги подиграваха. Даже Колю Ходжев като видя колко му е акъла на Мильо Ботев и сам напусна СДС. Беше му писнало да се разправя с разни идиоти и ненормални.

Милю Ботев е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!

МИЛЮ БОТЕВ:
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

МИЛЮ БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Милю Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Милю пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Милю Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Милю действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Милю Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах на наште момчета - барабите с които работя - че тая нива иска яка оран, по-добре да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици, а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Милю. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и инструмента ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... пишката ми се губи вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!

Милю Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!
19.
СДС
17.09.2015 11:29:58
0
10
През септември 1993 г. Милю и Борис бяха представители на СДС в комисията за избор на кмет през 1993., защото Георги Барцулев беше дезертирал от поста. Тогава СДС издигна кандидатурата на Кольо Ходжев. И тия двамата, като бяха в комисията, раздаваха на хората белязани бюлетини, за да разберат кой за кого е гласувал, но хората си гласуваха за Атанас Стойчев и нашите умираха от яд и после им търсеха сметка: "Абе, комунист, ти защо си гласувал за Ташо?!"... Пълни откачалки! Хората им се смееха и ги подиграваха. Даже Колю Ходжев като видя колко му е акъла на Мильо Ботев и сам напусна СДС. Беше му писнало да се разправя с разни идиоти и ненормални.
18.
Колю
16.09.2015 19:26:36
0
8
Барцулева е в ОС благодарение на паричките на бат Златко.Той купи циганите на миналите избори.И сега ще ги купи,ми Барцулка сама ли ще се избира.Той и десния ташак Стойко периодично си сменя партията та тя остана и без него.И ко шъ прай ся.Откъде екскурзийки и парички за кредита?
17.
...
16.09.2015 11:31:01
0
18
ДИМИТЪР БОЧЕВ - философ, писател-дисидент

ВЪПРОС:
Имали сте много жени, изневерявали ли сте?
ДИМИТЪР БОЧЕВ:
- Аз не съм човек който изневерява. Не че съм моногамен, но предпочитам нещата да са ясни. Аз не съм човек, който ще каже на жена си, че има среща с приятели, а да ходи при друга. Мен такива лъжи ме обременяват. Всяка изговорена лъжа те натоварва и те трови, трови ти душата. По чисто прагматични съображения е добре да не се лъже. Тогава животът ни става по-прост, по-ясен, по-безпроблемен, по-малко натоварен. Лъжите усложняват живота, убиват любовта. Защо трябва да живея, лъжейки, след като мога да живея, казвайки истината?!

Из "Спомени за писателя-дисидент Димитър Бочев":
....
Веднъж проф. Андрей Пантев почивал в ММЦ Приморско в хотел "Нептун" заедно с любовницата си, някаква негова студентка. Заедно с тях в същият хотел имало и друга двойка техни приятели – писателят-дисидент Димитър Бочев, който също бил с любовницата си. Димитър Бочев бил много известен философ, поет и писател на разкази и есета, близък приятел на д-р Желю Желев, който през 60-те години му бил преподавател в СУ. Впоследствие през 1972 г. Бочев избягал в Западна Германия, където живял около 20 години и след промените отново се завърнал в България.
Между другото, когато гостувал в Приморско на директора на училището Стоян Налбантов, Димитър Бочев отказал предложения му алкохол като твърдо заявил, че пиенето на алкохол в учебно заведение е престъпление и че ако това се случело в Германия, директорът веднага щял да бъде уволнен дисциплинарно... Бил възмутен също така как можело училището да носи все още името на Вапцаров, който според Бочев бил отявлен комунист и терорист... Налбантов само се смеел на тези забележки на Бочев и после го коментирал зад гърба му с думите: "Този човек нещо не е наред! Живял е в Германия дълго време и затова е толкова неадекватен и говори глупости!"
По време на престоя си в Приморско двете двойки (Пантев, Бочев и любовниците им) прекарвали голяма част от времето си заедно, като към тях се присъединявал от време на време и Налбантов. Веднъж Налбантов и Пантев били заедно в кафе-сладкарницата на хотела и чакали останалите да дойдат при тях. Дошло само момичето на Пантев, но било много разтреперано и уплашено. После разказало какво му се било случило. Била отишла да извика другите двама, но заварила в стаята само Димитър Бочев. Той я поканил да влезе, след което заключил вратата и скрил ключа. Момичето много се уплашило, защото мислела, че Бочев ще я изнасили. Той започнал да си разкопчава панталона, като й казвал да не се страхува, нямало да й направи нищо лошо. После си извадил пениса и започнал да мастурбира пред очите й. През цялото това време Бочев наблюдавал реакциите на момичето, която очевидно е била много изненадана и стъписана. Явно е, че тези нейни реакции го възбуждали, но така или иначе той не й посегнал. След като свършил Бочев отключил стаята и пуснал момичето да си ходи.
Докато разказвала какво се било случило, Пантев и Налбантов буквално се превивали и тресяли от смях. После Налбантов се подигравал на Бочев: "Бе какво си направил ти бе?! Кви са тия сеанси, кви са тия нестандартни изпълнения? Ми внимавай малко! Много си го изплашил това момиче!"
Пантев обаче се скарал на Бочев: "Как не те е срам, бе? Ми ти по тоя начин се подиграваш на момичето, унижаваш му човешкото достойнство..." Казал и други такива умни мисли и прозрения, каквито само Пантев бил способен да измисли. Въобще Пантев много мразел да лицемери и открито споделял мнението си, показвал грешките и недостатъците на околните, независимо от неудобното положение, в което ги поставял.
Явно е, че пребиваването на Пантев и Бочев в Приморско не било лишено от емоции и случки от всякакъв род. На Пантев му се отдала възможност да си го върне на Бочев, но се случило така, че се възползвал само Налбантов. Веднъж когато цялата компания била в кафе-сладкарницата на хотела, Бочев станал и се запилял нанякъде като дал да се разбере, че скоро няма да се върне. След това станали и момичетата за да се приберат в хотела. Любовницата на Бочев казала, че ще си вземе един душ, на което Налбантов веднага отговорил, че щял да дойде и той под душа. Последвал разговор в тази насока уж на майтап, но Налбантов усетил, че мацката му се слага. В разговора от време на време се включвал и Пантев – започнали да говорят за групови изпълнения, тройки и пр. Когато момичето си тръгнало Налбантов и Пантев започнали да обсъждат положението, как да подходят, как да я свалят, кой да е първи, кой втори като през цялото време Налбантов убеждавал Пантев: "Чуй ми думата, тая е силно вътре! Веднага я усетих. Не видя ли как сама се предлага?... Направо ще я скъсаме от ебане!" Като по-млад Налбантов отстъпил на Пантев привилегията да е първи. Пантев тръгнал към стаята на момичето, но много скоро се върнал. „Не мога бе, Стояне, не ми става пишката! Я по-добре отивай ти! Ти си младо момче и по- ти прилягат такива авантюри." Налбантов само това и чакал. Изстрелял се в стаята на момичето, влязъл при нея в банята и останалото било ясно – див и необуздан секс под душа.
16.
до Б.Тенчева
15.09.2015 17:15:05
2
6
Хубава ти е статията,с излючение на думата ,,ГНУСНА,,По гнусна и,отвратително крадлива-Иван Костов и шайка -партия до момента не се е пръкнала.Не че другите са цвете,те също са гнусни и крадливи,,но СДС-то е номер -1 по гнусотия.А всички управляващи до момента партии са пионки на американо европейската политика която успя да стопи населението ни от 8 на 4 милиона.А тези приморски политичета ако си мислят че някой ще им даде кокала много се заблуждават.Съвета ми е да си продават кебапчетата и лимонадата -да правят това на което са научени.ГЕРБ е партията която ще взема власта-решено е,.С поздрави бат,ви ММ
15.
прокурора
15.09.2015 16:20:08
3
14
Гихора в затвора!!!
14.
Философ
15.09.2015 14:59:16
4
31
Здравко, отпусни се бе, моето момче! Уж беше освободен и не ти пукаше в Биг брадър, а сега се уплаши за имиджа си! Стигна дотам да караш Флагман да трият и хубавите и лошите коментари за тебе! И какъв искаш да се изкараш пред хората? Много велик ли? Какъв е смисъла след като много добре знаеш, че няма да те изберат за кмет? Ами гледай по-философски на нещата! Голяма работа станала!
13.
Rock
15.09.2015 13:41:55
3
10
Е, всички знаят хотелите на Гихора и се чудят защо прокуратурата спи? Ако пък случайно дъртия крадец има късмета да спечели, ББ няма да е особено щастлив и прокуратурата може и да се събуди.Бодура ще гризне дървото с такъв ортак. Жалко само за Приморско. С тези "управници" единствения път е надолу, към дъното.Надявам се умните хора да са повече, а тези герои на бунището.
12.
*********
15.09.2015 11:07:58
1
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
*********
15.09.2015 10:24:26
1
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
15.09.2015 10:12:52
0
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
bing
15.09.2015 09:00:46
8
9
това че ГЕРБ ги е страх от Димитров е неоспорим факт,а причината че тои ще е новият кмет е пак във ГЕРБ и Германов!!! Тотален отлив на доверие....
8.
itt
15.09.2015 08:48:05
3
8
те едните и другите обещават,какво се чудите......??? а пък сдс в приморско няма от повече от 10 години....там има човек партия.....ха,ха,ха......които за нищо не става и е трън в германов и герб??????????????
7.
Узунджата
15.09.2015 07:10:52
0
15
Високо образования Бодур който някога счупи главата на Гихора сега ще му лъска задника
6.
jazz
15.09.2015 00:27:33
1
16
Ужас , точно тея двамата "реформатори" 4 години две думи не можаха да обелят , сега пак ще ни решават съдбините . Майко мила !
5.
*********
14.09.2015 23:22:15
5
43
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Гихоре
14.09.2015 23:12:40
4
19
Гихоре , вкарай интелигентни хора в листата си с образование и възпитание , а не тези тъпаци , защото ще станеш кмет , ама няма да е сега - ха,ха,ха
3.
Haha
14.09.2015 23:05:28
9
4
I ko praim sq..? Hak da im ena tqpite SDS-ri... Golqm kef !!!
2.
Стамополу
14.09.2015 23:01:42
5
14
За кой ли път се убеждавам,че крадецът Бихор Димитров ще обещае на алчните тъпанари и от пиле мляко,но няма да му минат тъпите селски номера! Как не се наяде тая гнида...
1.
*********
14.09.2015 22:54:40
6
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори