×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вратар закопа Нефтохимик на „Лазур“, „шейховете“ вече са сред изпадащите


Вратар закопа Нефтохимик на „Лазур“, „шейховете“ вече са сред изпадащите
Петър Денчев(в средата) направи неочакван подарък за Ерик Почански от Лудогорец (с гръб). Загубата на "Лазур" срина шейховете при изпадащите
13 Септември 2015, Неделя, 20:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

„Зелените“ изнесоха добър мач срещу „Лудогорец II”, но нелепи грешки ги лишиха от трите точки
Идиотска грешка на вратаря Петър Денчев закопа Нефтохимик срещу Лудогорец II. “Шейховете“ загубиха с 1:2 пред около 1000 зрители на стадион „Лазур“ и се сринаха до 13-ото място в „Б“ група – в зоната на изпадащите с актив от едва шест точки.

А срещата започна отлично за домакините и нищо не предвещаваше краха. В 4-ата минута Стефан Неделчев се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Лудогорец II и след разбъркване откри резултата 1:0. В 20-ата минута нападателят на орлите от Разград Цветелин Чунчуков получи неочакван подарък от защитата на шейховете и останал сам срещу Петър Денчев се опита да вкара ефектно попадение със странична ножица.  Стражът на домакините обаче бе на мястото си. В 31-ата минута голмайсторът за Нефтохимик Стефан Неделчев можеше да удвои преднината на шейховете, той проби мощно през центъра, откъсна се сам срещу голкипъра на разградчани Георги Аргилашки, но не бе концентриран в завършващата фаза. В 45-ата минута Ерик Почански от Лудогорец II стреля опасно, но Петър Денчев бе заключил рамката си и не допусна попадение.

Стефан Неделчев разнищи прескъпата покупка на Лудогорец Браян Ангуло, но усилията му не бяха достатъчни


Второто полувреме бе доста по-отворено и предложи много интересни моменти на зрителите. Още от 46-ата минута селекцията на Веселин Бранимиров търсеше изравнителния гол основно с пробиви по десния фланг, където изключително активен бе Ерик Почански. В 52-ата минута нападателят на Лудогорец II Десислав Александров се озова на удобна позиция, но вместо да стреля заложи на солов дрибъл и попадна на опитния Станислав Жеков, който бе безкомпромисен и предотврати опасната голова ситуация.

Слабата лятна подготовка си каза думата - Нефтохимик издиша след 60-ата минута


Нефтохимик изравни играта и само две минути по-късно Борислав Борисов нахлу мощно в наказателното поле на разградчани, центрира, но Стефан Неделчев бе изпреварен от защитник на гостите. В 58-ата минута Неделчев падна в пеналта на Лудогорец II при съмнителна ситуация, но главният съдия Александър Костадинов  подмина безмълвно. В 60-ата минута Любчо Любенов със задна ножица се опита да удвои преднината на отбора си, но Аргилашки боксира.


Отборът на Лудогорец е воден от легендата на бургаския футбол Веселин Бранимиров

В 68-ата минута Десислав Александров изравни резултата. В 77-ата минута идиотска грешка на вратаря Петър Денчев доведе до пълен обрат. Стражът на домакините вместо да изнесе топката към центъра на терена буквално я подари на Ерик Почански, който не се поколеба да изведе своя отбор напред -1:2. В 80-ата минута Любчо Любенов с глава можеше да възстанови равенството, но топката мина покрай левия страничен стълб на Аргилашки.

В следващия кръг зелените гостуван на „Литекс II” в Ловеч.

Нефтохимик: Петър Денчев, Тодор Гочев, Станислав Жеков, Тихомир Трифонов, Станимир Андонов, Вълчан Чанев(66 Иван Цачев), Симеон Мечев, Станислав Дрянов(46 Симеон Баев), Борислав Борисов, Любомир Любенов, Стефан Неделчев(73 Ивелин Василев)

Лудогорец II: Георги Аргилашки, Христо Попадийн, Тейнур Марем, Венцислав Керчев, Браян Ангуло, Олег Димитров, Ерик Почански, Янаки Смирнов(75 Златко Бонев), Десислав Александров(73 Борис Карамфилов), Цветелин Чунчуков(90 Мартин Кирилов)

Спонсорът на Нефтохимик Мартин Бошнаков изглежда отчаян след поредната загуба









В категории: На терена , Спорт


38
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
38
Коментара по темата
38.
do 37
14.09.2015 17:15:50
1
7
От какво е спасил клуба Джамбаза-аха,спаси го като се разкара,тоя мангал 50ст не е дал от джоба си за отбора,спасил го-ами това е нов клуб,стария фалира с...Джамбаза като шефче,излетя от А група директно в А окръжна
37.
EKR
14.09.2015 16:58:38
4
3
аве лица луди ли сте кви сте не знам Тодоров и Джамбаза са хората които реално спасиха клуба те го държат на повархноста а сега като се разби тоя екип и ще видите какво следва освен тва ние неблагодарници ли сме че скачаме против тия хора които спасиха отбора а
36.
ИСТИНАТА
14.09.2015 16:27:28
3
3
Благодаря че ръководството се съобразява с моето компетентно мнение и всички препоръки до тук са изпълнени с изкючение на една и тя не е маловажна . НЕЗАБАВНО трябва да се освободи или по точно да се изгони или по точно да се изхвърли най ГОЛЯМОТО зло за приоритета и добрите резултати на отбора това НЕДОРАЗУМЕНИЕ на ДИРЕКТОР , този неадекватен разносвач на сладолед , подлизурко , с умствени възможности на едноклетъчно животно , този ФУТБОЛЕН ДИРЕКТОР който продаваше мачовете на отбора ни при изпадаането от А група. Това момченце където говори само глупости и неадекватни простотии. Снима се като невидял по всички знайни и незнайни сайтове все едно е Манекена на годината . Държи се като невидял простак с хората и някой ФЕНОВЕ които са многоооооооо по рано от него на стадион Лазур , на онзи стадион на който нямаше трибуна на която сега въпросният НЕЗАМЕНИМ , НЕПОВТОРИМ ЕДИНСТВЕН РАЗНОСВАЧ на безалкохолни напитки и сладолед СТОИ прав със скръстени ръце все едно е Христо Порточанов . г-н БОШНАКОВ Вие праавите много за нашия любим отбор НЕФТОХИМИК .Моля ви махнете го ТОЗИ и съм сигурен че на стадиона ще идват още хора и фенове които сега нестъпваха заради Джамбазов ( добре че вече го няма ) и това фенче изтръпнало Н.Тодоров. НЕФТОХИМИК е над всичко .
35.
Az
14.09.2015 15:56:28
4
6
Номер 33 как си личи, че е смешен шаран, който се опитва да вкарва интриги. Това му е останало на палячото. Дано е щастлив дребната рибка!
34.
haha
14.09.2015 15:31:55
1
3
1000 човека,ах 1000 човека.
100-да, ама и 100 не се вързва, като гледам от снимките. Пародия сте.
33.
винаги зелен
14.09.2015 15:28:42
2
7
Ама от срам.какви 1000 души ве пичове.бях снощи на мача.ами зле сме.
джамбаза,тодоров - все тая.няма нефтохим-няма нефтохимик.за това викам кротко со благо да си оберем лепенките от стадиона и да го подготвим за строеж.без туй откак шараните играха на него вече не ни върви.трябва да си стегнем езерото и там.хем повече хора ще се събираме.видяхте,че когато играхме там срещу хасково във в група,как се събрахме 2000 човека.ама беше лесно - в село сме си.събираме се лесно,а и камено,българово са наблизо-всички идваха на мач.сега бургас ни е далече,а и 5лв. билееет-много ве.шараните влизаха без пари на нашия стадион.риби тъпи.така викам аз-да свърши сезона и да се прибираме,за кво да се мъчим.иначе на мача,както се вижда от снимките бяхме напълнили 50 места от стадиона,добре,че журналиста ни преброи 1000,защото рибите тъпи щяха да ни се смеят,както нии на тях.
32.
МАСТЕР -СБОРЕН
14.09.2015 14:31:52
4
6
ТОВА СА ФАКТИТЕ НЯМА ОТБОР НЯМА ПУБЛИКА НЯМА ИНТЕРЕС
31.
Do 29
14.09.2015 14:05:48
1
2
Hahahahahaha kuv hero be oligofren, ti si mnogo prost be pi4, Neftichimic po silen sponsor ne e imal ot 20 godini be mishok ne te znam sharan li si kuv si ama po dobre se skrii v mishata si dupka i ne se obajdai poveche
30.
Burgas
14.09.2015 14:01:51
4
4
Много глупави коментари, вече започвам да се дразня честно големи разбирачи сте всичките бе 90% от коментиращите тук не са били на мача седите си по кафенцата обикаляте чалга дискотеките иначе много разбирате от футбол а ви няма на стадиона като не ви харесва чао маняци, Тодоров, Джамбазов са ви виновни или Орела неразбрахте ли че футболистите са яко зле,това са им възможностите, толкова могат толкова играят.....има само 3 4 добри футболиста, всичко друго е лем леш.....Взеха оня НЕЩАСТНИК кишишев който се учи на тази професия на наш гръб е.а майката буквално на отбора сега кво искате чудеса, шампионска лига? Кишишев такъв олигофрен си че като те видя по улиците и ми се повръща от теб некадърен продажник!
29.
nik
14.09.2015 14:01:36
3
2
S TOZI TRENIOR I SPONSOR TOWA NUJEN E TRENIOR S IME I DOKAZANI KA4ESTWA KATO HERO NAPRIMER I SILEN SPONSOR AKO TOVA NE SE NAPRAVI DOGODINA SAPRI AMATIORITE
28.
Леке
14.09.2015 12:30:32
3
5
Не съм фен на Нефтохимик,но ако се съберат в момента Миро Косев,Киселика,Тинката КишишевЧилика,Милен Георгиев,Илиян Банев,Станимир Гегата,Ганчо,Аре Станчоооо,Весо Бранимиров,Данчо на вратата,Митко Трендафилов според мен няма да се представят по-зле от тия мишки дето сега се водят футболисти на Нафтата.
27.
ХАХА
14.09.2015 12:26:38
6
5
Интегрирания ром Джамбазов закопава втори Нефтохимик,дано като направят трети Нефтохимик за 5 години нещата потръгнат.Целия цирк е да се лапне една общинска субсидия отт 300000 лв,ей за това стои циганина начело на отбора.
26.
винаги зелен
14.09.2015 12:18:41
1
4
Какви спонсори бе маняк?ащо не е бошнаков и общината кой какви пари дава?тия измиклети 40 фирми ако общо садат 20 бота за годита пак е добре.всичко това е заблуждение докато се намърсат двамата на строежа,и после айде чао.николай вече не е онзи фен които беше-само лапаница му е в главата.като ке обади да нещо-и споко ще се плаща.
25.
Feb8
14.09.2015 12:08:49
5
5
аве маняк какав е проблема Ники Тодоров да си купи нова скъпа кола- ти с какво искаш да пътува с камионетката за разнос на бира ли ебати и мишките сте не гледате че имаме повече спонсори от Барселона ами мрънкате
24.
mafiq
14.09.2015 11:40:45
1
3
ami mladite nadejdi na burgas stoqt rezervi v nacionalniq gi vikat tuk ne stavat i tqh li shte izgonite kato kupenov,gamakov,atanasov i mnogo drugi
23.
Bet365
14.09.2015 11:26:22
4
8
Джамбаза вън ,Дебелия вън тото шанаджии такива ,за кво не игра господинов ? Щото за уреден мач на 100% една от нужните съставки е вратар.да разследват тодоров как за има няма 2 години стандарта му на живот се промени рязко
22.
MJbQF
14.09.2015 10:57:24
5
6
Отбора игра добре, недейте така! Загубата е случайност, а аз вярвам на 1000 процента на ръководството! Смятам че никога не сме имали по добри ръководители от Коце Джамбазов и Ники Тодоров! Доверие за ръководството и треньора!!!
21.
mafiq
14.09.2015 10:20:56
0
5
Защо точно тези които той докара объркаха "без да искат" за обрата защитника 22 номер и вратаря, дали е случайно на полувремето имаше коефицент за Лудогорец 10
20.
разгневен
14.09.2015 09:58:55
2
9
След поредната загуба искам да попитам Дамбазов къде са юношите както казват'' младите надежди'' аз не виждам едно познато име на момчета който до вчера играха и се раздаваха за любимия отбор събира разни играчи от цялата страна Хасково ,Сливен и не знам още от къде, а на момчетата каза аз не мога да ви осигуря бъдеще.Защо не може да им осигури бъдеще ,защо продължават да тренират и малките деца като един ден и за тях ще бъде същото.И така идва момент в който нашите 19 годишни момчета играли по 10 години за един отбор стават излишни за господин Джамбазов .След като е така моя съвет към родителите е отказвайте децата си докато е време не давайте на месец по 20-30 лева излишно е излишно е да ги гледате как страдат след контузия или загуба на мач.
19.
МАСТЕР
14.09.2015 08:03:43
13
14
ОТ ИЗКУСТВЕН ОТБОР БЕЗ ПУБЛИКА ТОЛКОЗ ОБРАТНО НА СЕЛО
18.
ПРАВЯТ НИ НА ШМАТКИ!
14.09.2015 02:17:57
0
13
С тези футболисти, толкова! Момчетата имат желание, но нямат качествата... Не е ясно, защо се обявява амбиция за "А" група, от ръководството, при положение, че е ясно, че е неизпълнима? С няколко стабилни имена, може да стане нещо, но не и с тези играчи!
17.
gf
14.09.2015 01:09:07
8
15
Ай стига сме се заблуждавали.николай и джамбаза си въртят схемите и живеят покрай нафтата.орела вече понече от мекец е треньор,а лятната подготовка му е проблема.еми да 30 дета кво направи той?иваше достотъчно впеве са ги подготви,и пауза имаше.докато крадливите директорчета не се разкарат,нищо няма са се получи.чакат строежа май да се доугоят.
16.
Az до 12
14.09.2015 00:27:06
0
13
Не знам как реши, че Данчо е трагичен? Не съм му най-големият фен, но от това, което гледах, с Мездра и Дунав изкара невероятни положения и като цяло беше повече от стабилен. На фона на пълният с недоразумения отбор, състава трябва да започва с него. За вратарите не важат същите постановки, като за полевите футболисти и те с годините стават само по-добри. Няма да напомням на колко Ван дер Сар отиде в Юнайтед и за Чех, който Арсенал купиха тази година, че ще бъде малко несериозно в темата за днешния мач. Орела, не знам кога тръгна тази легенда, че предния път при него сме играли много добре. Аз, доколкото си спомням, всички ни пълнеха кошарата и по някое време на треньора му омръзна и си наби камшика. Сигурно той е бил последния виновник тогава, но гениалните решения и добрата игра така и не ги видях. Не виждам нищо и сега. Вече стана месец, привлякоха се трима нови, тренираме всеки ден, а подобрение не се вижда. Даже май надолу вървим. Победа още нямаме при него, нали? И след като нямаме читав нападател и кьорав халф, тогава какво ще правим? Ще си я караме така ли? Не знам къде я видя тази страхотна игра днес? Аз видях, че цял мач играхме защитно и на контраатаки, като второто полувреме нямахме и положения.
15.
букмейкър
14.09.2015 00:09:43
1
10
обръщалка, после 3:3, пак обръщалка, само така, ние не разбира :)
14.
asu
14.09.2015 00:00:25
7
12
най-ми хареса това за 1000-та зрители в дописката :)))
13.
burgas
13.09.2015 23:12:22
6
12
Kakvo po xubavo ot tova padaite tova vi e sadbata
12.
До 9
13.09.2015 23:04:23
2
4
Брат данчо господинов е трагичен отдавна е свършил курса....и е по скоро в отбора за престиж, буферите искаха да го бият защото е тотаджия а отностно орела нямаш право като няма нападател и някой в средата кой да сложи? Ако искаш от улицата да хване нападател?
11.
*********
13.09.2015 23:01:30
12
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
xaxa
13.09.2015 22:52:46
7
16
Къде са тези 1000 човека публика
9.
Az
13.09.2015 22:21:42
0
10
Отбора се развива с две диаметрално противоположни посоки. От една страна, чисто организационно, нещата от ден на ден се подобряват. Отбора е стабилен, няма скандали, бюджета е осигурен, привличат се постоянно нови спонсори и партньори, което е верният път, правилният модел и хората, които го правят заслужават огромни поздравления. От друга, спортно-технически, нещата са трагични. Започвайки с Джамбазов, който освен да назначава малкото по-слаби от него самия бивши футболисти на Черноморец на работа в Нефтохимик и да се заиграва с най-хард агитката, друга работа май не е и не може да свърши. Предполага се, че селекцията е станала под негов надзор, предполага се той е решил, че това е потенциал за "А" група, той решава за треньорите, той е човека, от който се очакват резултатите на терена. Ами няма ги! Най-добре осигуреният отбор в групата е сред изпадащите. Няма кой да е по-виновен, нищо лично! Да преминем през Орела. Налага някакъв контраатакуващ стил, подходящ точно за изпадащ отбор, с който стил може да се открадне нещо на три мача веднъж, но да се гонят високи цели е несериозно. Дори днес срещу доста слабият Лудогорец, намиращ се далеч от челниците в групата, стила на Нефтохимик бе на контраатаки и нито веднъж не се осъществи по-сериозен натиск. Отбора играе без централен нападател, без голаджия, без някой способен да задържи топката в средата... Само с крилца не става. Ама това един добър треньор няма нужда да му го казват. А, да не забравя - Данчо Господинов беше най-добрият ни футболист първите мачове. Дойде Орела, купи нов вратар и Данчо седна на пейката. Резултата - 5 гола последните два мача, в Плевен не съм ги гледал, но днес единия си беше чисто вратарски, а цял мач намесите бяха притеснителни. Даже последните 20 минути никой не му връщаше топката от страх да не сбърка пак. Преминаваме към футболистите - събрани по неясен критерий момчета, без никаква стратегия за отбор, повечето от тях нямат качества за нищо сериозно и резултатите не са случайни. На много от тях ще им е трудно да бъдат на ниво дори във "В" група. Всеки може да приказва много, но когато се излезе на терена истината се вижда безпощадно. Тогава няма кой да ти се върже, че си голяма работа. Сред изпадащите сте, събудете се!
8.
Az
13.09.2015 22:21:37
2
14
Отбора се развива с две диаметрално противоположни посоки. От една страна, чисто организационно, нещата от ден на ден се подобряват. Отбора е стабилен, няма скандали, бюджета е осигурен, привличат се постоянно нови спонсори и партньори, което е верният път, правилният модел и хората, които го правят заслужават огромни поздравления. От друга, спортно-технически, нещата са трагични. Започвайки с Джамбазов, който освен да назначава малкото по-слаби от него самия бивши футболисти на Черноморец на работа в Нефтохимик и да се заиграва с най-хард агитката, друга работа май не е и не може да свърши. Предполага се, че селекцията е станала под негов надзор, предполага се той е решил, че това е потенциал за "А" група, той решава за треньорите, той е човека, от който се очакват резултатите на терена. Ами няма ги! Най-добре осигуреният отбор в групата е сред изпадащите. Няма кой да е по-виновен, нищо лично! Да преминем през Орела. Налага някакъв контраатакуващ стил, подходящ точно за изпадащ отбор, с който стил може да се открадне нещо на три мача веднъж, но да се гонят високи цели е несериозно. Дори днес срещу доста слабият Лудогорец, намиращ се далеч от челниците в групата, стила на Нефтохимик бе на контраатаки и нито веднъж не се осъществи по-сериозен натиск. Отбора играе без централен нападател, без голаджия, без някой способен да задържи топката в средата... Само с крилца не става. Ама това един добър треньор няма нужда да му го казват. А, да не забравя - Данчо Господинов беше най-добрият ни футболист първите мачове. Дойде Орела, купи нов вратар и Данчо седна на пейката. Резултата - 5 гола последните два мача, в Плевен не съм ги гледал, но днес единия си беше чисто вратарски, а цял мач намесите бяха притеснителни. Даже последните 20 минути никой не му връщаше топката от страх да не сбърка пак. Преминаваме към футболистите - събрани по неясен критерий момчета, без никаква стратегия за отбор, повечето от тях нямат качества за нищо сериозно и резултатите не са случайни. На много от тях ще им е трудно да бъдат на ниво дори във "В" група. Всеки може да приказва много, но когато се излезе на терена истината се вижда безпощадно. Тогава няма кой да ти се върже, че си голяма работа. Сред изпадащите сте, събудете се!
7.
Стефан Павлов
13.09.2015 22:08:13
6
17
Банда идиоти са начело на уж преродения Нефтохимик.Всъщност същите тези идиоти са покорни слуги на палачите на бургаския футбол:Йоан Костадинов и Димитър Николов.Толкоз
6.
Николай
13.09.2015 22:02:22
7
14
Джамбазов довиждане
5.
идиот журналист
13.09.2015 21:47:48
3
25
Как може да напишеш че еди кой си е идиот... Въпреки че съм за Черноморец няма как да пишеш такива материали.Идиота е този който е писал статията
4.
loto
13.09.2015 21:46:21
1
13
Na poluvremeto koeficenta za rezacite be-10,5
3.
винаги зелен
13.09.2015 21:43:14
6
13
Дали е случайно че точно денчев греши.орли,соколи,джамбазовци,шкембета-вън.стига схеми
2.
Спас
13.09.2015 21:36:43
1
17
Значи вратарят вече не е "ИДИОТ", но грешката все още е "ИДИОТСКА" :)
1.
Bs
13.09.2015 20:56:08
7
26
Как ще напишеш такова заглавие на статията ве, мухльо?! Да те е*а и в малоумния "журналист"! Тъпанар! Каквато и грешка да е направил... Честно, във Флагман сте суперпрости!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори