×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дискотека дъни в жилищен блок, собствениците сипят закани наред (ВИДЕО)


Дискотека дъни в жилищен блок, собствениците сипят закани наред (ВИДЕО)
Живущите се оплакват, че когато правят забележки срещат агресия, а полицията пише актове само на диджея, но не и на фирмата
29 Август 2015, Събота, 06:03 ч.

Хората от кооперацията не могат да спят заради силната музика, която продължава до ранни зори



В Черноморец дискотека се появи в жилищна кооперация. Хората не спят по цели нощи, подават оплаквания, но шумът не спира, съобщи Нова телевизия. Дискотеката започва да работи в началото на летния сезон. Удостоверението, което притежава, е за заведение тип бистро. Тъй като не предлага кулинария, наемателите искат от Община Созопол то да работи като питейно заведение. Позволяват им и удължават работното време до 4.00 часа сутринта.

Жалбите обаче започват да валят. Живущите в района се оплакват от силна музика и хулигански прояви под прозорците им. Така на 28 юли общината отменя удълженото работно време и задължава заведението да работи до 23.00 часа. Контролът за спазването на заповедта остава в ръцете на полицията в Созопол.

Екип на телевизията реши да провери със скрита камера дали барът наистина е отворен. Оказва се, че да. Потвърждава го и персоналът.

Живущите в кооперацията разказаха, че когато правят забележки дори срещат агресия. Полицията пишела актове само на диджея, а не на фирмата. От РПУ-Созопол казват, че нямат правомощия да затворят заведението.

В категории: Созопол


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Primorsko
09.09.2015 12:35:36
0
0
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: Ей тоя министър Валентин Василев, на времето ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

Милю е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 или 30 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!
7.
ебач на демократки!!!
30.08.2015 12:13:56
0
2
демокрация бе демократчета,любители на гей паради!Кога през соца дънеше музика след 23.00 часа?!
6.
ГАД ЗМЕЕВИ
30.08.2015 07:34:06
1
6
ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ ЧЕ ПОВЕЧЕТО СА РУСНАЦИ ........ ИМА НЕГЛАСНА ЗАПОВЕД ...... ОТГОРЕ ....... РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ТОРМОЗЯТ У НАС ЗА ДА СИ ПРОДАДЪТ ИМОТИТЕ БЕЗ ПАРИ , ЗА ДА МОГАТ ТУКА ДА СЕ НАСТАНЯТ ЧИФУТИ ОТ ИЗРАЕЛ .........ЗАТОВА И ВСИЧКИТЕ ВЛАСТИ НА КУП СА ПРАЯТ НА ЛУДИ ........ ВИЖ КАТО УТРЕПАХА АНГЛИЙСКАТА БАБИШКЕЛА ПРЕДИ 10 ДНИ КО БЪРЗО РЕШИХА ВЪПРОСА ДОЙДОХА ОТ МИ 6 И ГО ОБЕСИХА В АРЕСТА , АКО БЕШЕ ЗА НАША ИЛИ РУСКА БАБА , ОТДАВНА ДА ЯДЕ КЮФТЕТА НА ВЪН .......НО КАРАЙ НИЙ СМЕ И РУСНАЦИТЕ ВТОРА КЛАСА , АКО ЖИВЕЕХА НИГЪРИ И ЕВРЕЙИ ОТ ЙЕРУСАЛИМ ДОСЕГА ДИСКОТЕКАТА ДА БЕШЕ НА ЛУНАТА , СОБСТВЕНИКА НА МАРС , АМА СКОРО КАТ НА НАЛАЗЯТ ЕВРЕЙЧЕТА ОТ ИЗРАЕЛ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ , НАЛИ ЗАТОВА СЕ НАЛИВАТ НЕКВИ ПАРИ В БУРГАС ...... ДАНЕ СТЕ СЕ ЗАБЛУДИЛИ ЧЕ Е ЗАВАС БЪЛГАРЧЕТА МИЛИ ....... КОЛКОТО СТЕ ОСТАНАЛИ ДЕ ........
5.
ПОТРЕСЕНА
30.08.2015 01:30:59
0
6
Има подобна дискотека и в Бургас и отново се мълчи по въпроса...става дума за бившия ДжуБокс и настоящата Астория до горското стопанство.Никъде по света освен тук разбира се не съществува подобен абсурд...Но нали Дидо Дачев маминия син иска дискотека под терасите на хората...няма проблем.
4.
ББ
29.08.2015 23:21:03
1
10
Всичко свързано със Созопол носи един адрес и той е Панаьот Рейзи.Плащаш и получаваш каквото си искаш.Това лакомо джудже няма наяждане.
3.
zoro
29.08.2015 16:44:34
1
20
ima neglasna zapoved da nese zakachat zavedeniqta v sozopol (poznaite ot koi)
2.
И хората се питат...
29.08.2015 16:02:38
4
1
Това Слави Трифонов ли е на снимката ?
1.
Fuck Lenin!
29.08.2015 15:47:40
6
8
Dobre che v USA ima razreshenie za pistoleti -- ei takova neshto shte se razreshi burzo kato piina 1-2 rakii ste ubia sobstvenika na diskotekata ako ne spre tormoza!!!

ALO OBSHTINATA KOGA SHTE IZMERVATE TISHINATA NA GRADA I GLOBIAVATE TEZI KOITO TROVIAT GIVOTA NA HORATA??????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори