Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат


Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат
Настоящият зам.областен управител на Бургас Владимир Крумов изглежда твърдо решен да победи в Карнобат
22 Август 2015, Събота
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Не подценявам Георги Димитров и Тодор Байчев, но ще водя позитивна кампания


Владимир Крумов е на 32 години, с висше икономическо образование, семеен с едно дете. Общински лидер на ГЕРБ в Карнобат от 2012 г. За краткото време като водач на партията във втората по значимост община в Бургаска област, той показа, че може да печели избори за своята партия, като на последния парламентарен вот през 2014 г. превзе и самия Карнобат, считан за бастион на БСП. Владимир Крумов е зам.областен управител на Бургас.  Живее със семейството си в Карнобат и смята да остане да живее в родния си град. Както Флагман пръв и единствен засега обяви, Крумов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ тази есен.


- Г-н Крумов, как се отразява на самочувствието Ви поста зам.-областен управител на Област Бургас?

- В личен и професионален план – чувствам се добре и на мястото си. От осем месеца  съм на този пост. С областния управител Вълчо Чолаков сме добър екип и постигнатите резултати се виждат. Въпреки,  че не всяко наше действие влиза в обсега на медиите, уверявам ви, че в сградата на ул.”Цар Петър”1 се върши върши много работа.

- Кои са Вашите ресори?

- Ресорът, в който са съсредоточени усилията ми, е „Околна среда и води” – това е тежък ресор. Имайки предвид наводненията от 2014 и началото на 2015 г.  сме предприели редица мерки и резултатите  са видими. Оценката на областния управител за свършеното от мен е добра.

- Вие сте в политически екип и този екип е най-крехкото образувание. Не мислите ли, че мажоритарният пост е много по-стабилен?

- Да, разбира се. И схващам накъде върви разговорът ни с Флагман. Готов съм да се явя пред своите съграждани и като личност, за да премеря собствената си тежест в най-тежките избори, поемайки всички рискове – в личен, професионален и семеен план.

- Уведомихте ли Вълчо Чолаков, че Вие ще сте кандидат за кмет на ГЕРБ в Карнобат и  че трябва да организирате своята кампания? Време е. Всъщност, Вашият лидер Бойко Борисов посочи част от кандидатурите за кметове в Бургаска област, явявайки се лично в съответните общини, даже и подкрепата си за независими кандидати? Защо се бавите в Карнобат?

- Все още не е дошла предизборната кампания, не са излезли официално утвърдените кандидатури от Изпълнителната комисия на партията.  Когато излезе решението за община Карнобат, областният координатор на партията Димитър Бойчев ще го обяви  официално.

- Защо се бави обявяването на кандидатурата Ви, времето тече,  Вие изглеждате като в безтегловност, а партията Ви като в колаборация със статуквото?

- Не мисля, че е забавяне. За Сунгурларе също не е обявена, за Айтос, за Руен също. Когато излезе решението на Изпълнителната комисия, ще го чуете (интеврюто е взето в четвъртък, 20 август, б.а.).

- Можем ли да кажем, че Вие сте кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карнобат и че ГЕРБ реално ще влезе в битка? Усещаме симулиране на опозиция за местния вот, мирише на договорка с досегашния червен кмет Георги Димитров.

- ГЕРБ със сигурност ще има кандидат за Карнобат на тези местни избори. И реална битка ще има.  ГЕРБ изгради солидна структура в Карнобат след 2011 г., когато имахме сътресения. Структурата е консолидирана, не е спряла да работи, иска да има собствен кандидат и  ще има.

- Георги Димитров започна да изтърва нервите си, губейки подкрепа в собсвената си партия, но въпреки това, известно е, че има достатъчно преброени предварително гласове, които го правят непробиваем? Струва ли си да хвърляте усилия, създавайки си куп главоболия за 4 години напред?

- Със структурата на ГЕРБ аз се виждаме почти всеки ден. Активният политически живот  на ГЕРБ-Карнобат не е спрял от 2012 г. насам – плътно всеки ден и всеки час, без значение дали работят за европейски, за парламентарни или местни избори.  Имаме материална визия за това как Карнобат може да бъде хубав европейски град в нашата държава. И ние няма да пропуснем шанса за реална битка наесен.

- Участвали ли сте до този момент в местни избори, наясно ли сте със спецификата им, нямат нищо общо с парламентарните?

- През 2011 г. бях кандидат за общински съветник и съм участвал пряко в организирането на предизборната кампания, работех сред хората, знам как се гласува на национални и местни избори, какви са нагласите, от какво зависят настроенията. 

- Нима знаете и какво ставаше в кухнята на щабовете? Как в последния момент на първия тур най-близките  на Георги Димитров гласуваха за Атанас Атанасов, за да не иде Вашата Вяра Петрова на балотаж.  А в седмицата преди втория тур Вашата ГЕРБ обяви подкрепа за Димитров срещу Атанасов?

- Не ми е известно това. Изненадан съм.

- Георги Димитров го оповести  наскоро. Това са реалностите в кухнята. Готов ли сте да поемете толкова мръсотия върху младите си рамене? Вярвате ли си, че можете да станете кмет?

- Мисля, че на този вот ние ще се явим доста по-опитни и обединени. И не бих влязъл в такива колаборации. Ще се борим за кметското място, не само за добро представяне на листата. Аз влизам  позитивно настроен. Ние имаме ясни възгледи и ясна позиция за развитие на община Карнобат и сме сигурни, че можем да го постигнем с добре изграден екип. Влизаме с ясното съзнание, че трябва да спечелим тези избори!

- Г-н Георги Димитров, с когото сме Ви виждали да се прегръщате,  до този момент търсил ли Ви е, за да предложи вариант за по-омекотена кампания?

- Не.

- За колко общински съветници ще се борите на тези избори?

- Сега имаме четири, нашата цел е минимум седем общински съветници.

- Как ще управлявате без мнозинство, ако станете кмет на Карнобат – на кои групи ще разчитате?

- Има и други политически сили, които са от семейството на ЕНП и които сигурно ще вкарат общински съветници. С  добра визия за развитието на общината, с нормални отношения,  мисля, че ще имаме достатъчно подкрепа от всички общински съветници.

- Заплаха ли е за Вас кандидатът на БСП Тодор Байчев, или смятате, че битката Ви е срещу Георги Димитров?

- Не подценявам и двамата.

- Смятате ли, че Минчо Гроздев-Бумбала продължава да трови града с фабриката си за птича тор  града? Вие сте зам.-областен управител, отговаряте за околната среда и водите?

- Нямам такива наблюдения, не съм чул и хората да се оплакват. Действително имаше преди няколко месеца  зловонна миризма. Държавата има компетентни институции, които реагираха, установили са източника и са прекратили дейността. През последните дни никой не ме е търсил по този въпрос. Живея в широкия център и съм усещал такава миризма, но вече я няма.

В категории: Карнобат


35
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
35.
разочарован
15.09.2015 09:05:43
10
2
Днес разбрах за пореден път ,че в Карнобат ГЕРБ е равно на Георги Димитров.Кое ми дава това основание?Ами много просто-Стефка Иванова,която в момента е зам.кмет от ГЕРБ, е водач на листата им.Това ,ако не е спазаряване,не знам как може да се нарече по друг начин.Четири години Черния си управлява заедно с ГЕРБ и макар,че госпожата беше нещо абсолютно незабележимо, все пак е човек на ГЕРБ.Явно,както и преди 4 години областния координатор Димитър Бойчев ,направи сделка с Черния,за да се намести той отново в кметския стол.Тогава възниква въпросът,каква е ролята на Владимир Крумов в пъзела?Може би ще го пуснат за парлама/той в Карнобат няма никакви шансове/и след това на балотажа ще застанат зад Черния.Този театър вече го играха между другото 2011 година и им се получи,затова и Стефка Иванова,Черния я направи зам.кмет,за да се отблагодари на герберастите.Някой ,обаче да ми каже каква я е свършила въпросната госпожа,освен да си получава заплатата,че аз нещо не се сещам.Така,че герберчета ,гласувайте и Черния пак ще затъмнява общината и ще продължи да си пълни гушата,но може би и вас допуска до някой кокъл и затова се получава тази конфигурация.Както се вижда от всеки,който не е кон с капаци Черния е готов на всичко ,за да спечели трети мандат,неговата безскрупулност е толкова голяма,че минава всякакви граници.Той дори и хората от Галата щеше да лиши от изборни секции,защото там не го понасят .И вместо този мошеник да стане клиент на прокуратурата,той се натиска за следващ мандат.МИСЛЕТЕ!!!b
34.
сей земеделецо
14.09.2015 17:20:07
3
0
Гледам БНТ в петък и не вярвам на очите си.Нашата чернилка се е наредила на сцената с други кметове от областта и държи някакъв картон.Като разбрах за какво става дума, добре,че бях седнал.Този мушмурок си беше купил наградка.Абе,то бива бива,ама чак такова безочие ,дори мен ме изненада.Да не пропусна,че едва се държеше на краката си,защото явно добре се беше запознал отблизо със земеделската си продукция. Герге,Герге какъв земеделец си ,нещастник такъв,хвалиш се с модерно земеделие.Че ти знаеш ли въобще за какво става дума,биеш се в гърдите с лозовите масиви на Стайков и мислиш,че някой ти вярва.Каквото и да правиш ще си персона нонграта след 25.10 .Мислиш си ,че Стайков ще ти купи мандата за пореден път,ама няма да стане,вече и той разбра,че никой не те иска.Смешник,получил награда за модерно земеделие .Той освен да краде и да купува хора,медии ,друго не знае,защото по друг начин няма кой да му се върже. Дори хора,които са му обещали да го подкрепят на изборите се готви да прави почетни граждани.Питам аз каква е заслугата например на Тодор Бояджиев,който е предложен за това звание,освен,че е роден в Карнобат.А ,да забравих.заслугата му е огромна.ще подкрепя кмета.Ето и секциите в Галата се опита да смени,за да не отидат жителита на квартала да гласуват,защото знае,че не искат да го гледат и на плакат,ха-ха.Да,ама не му се отвори парашута.Дано се отворят очите на карнобатлии и да изчистим общината от боклуци и задължително трябва свещеник да я освети и прогони злите сили.
33.
До 32
11.09.2015 13:47:37
5
0
Атанасов отдавна е история. Сега въпроса е да пратим теб, семейството и благодетеля ти в историята другарю Вълевски
32.
.......... до 30 и 31
11.09.2015 08:38:36
2
1
Атанасов стефа и мария златанова като ползваха служебната кола да се ветреят из Бургас задавахте ли въпроси? А къде е чисто новият Опел, който беше купен на бате ви наско? Един тъп военен ви прави на маймуни със сладки приказки, щото сигурно пенсията му е по-голяма от вашите заплати. Не е луд който яде баницата....
31.
dps
02.09.2015 20:56:22
2
6
samao atanasov pobeda
30.
пътувал до Бургас
02.09.2015 19:10:59
14
0
На 31.08 ходих до Бургас,за да си търся нов хладилник.Тъкмо се бях запътил към Айко и какво да видя-Черния и Минка Свирката излизат от магазина.Беше след обяд и се предполага ,че трябва да са на работното си място,но явно семейно обикаляха магазините.И не е прав 87,че нямаме право да коментираме личния живот на Черния,защото е публична личност и е отговорен с всички свои действия пред избирателите ,нали пак се натиска да става кмет,макар,че никой не го иска.
29.
доброжелател
30.08.2015 19:18:10
19
1
ГЕРБ много да внимават с настоящия кмет. Човека здраво се е разшетал. Учреди си казионно ВМРО само от негови хора, дърпа на своя страна и тракийското дружество. ЧЕ ако не успее да вземе кметската власт да дирижира нещата през собствените си съветници. Голям хитряга е не го подценявайте! Не забравяйте как ви извози на предните избори. Умната!
28.
до 27
27.08.2015 11:10:31
11
4
по прост коментар не съм чел
27.
Чест и Кръв до 26-ти
27.08.2015 01:05:06
3
11
С този коментар си за Нобелова награда, според мен дори не ти пука кой ще спечели изборите (ама нали съм "устат" и "всезнаещ" чякай да ги подразня днес се събудих и трябва да нахраня някой) Какво ли си казваш ХМ я да се заяда и оплюя Владимир Крумов, човек от най-низшото ядро на партия ГЕРБ преминал през всички трудности и успехи на партията, доказан заместник -областен управител познат и разпознат в цяла Бургаска област , политик до болка запознат с проблемите на местно ниво на община Карнобат, мислещ на първо време и пълен с идеи за развитие на град Карнобат ... И час два след като се събуди си каза офф какви тъпотии съм писал пак....
26.
Кръв И Чест
26.08.2015 18:43:00
12
6
Пълен паляк е тоя Владко,ако не беше топ мафиот в Бг ББ,едва ли щеше да стигне до Б-с изобщо...
25.
Да ама............
26.08.2015 15:38:54
5
1
а оня с куришките !? дет вонят че се не трае !? ...............
24.
наблюдател
25.08.2015 22:25:36
10
10
Крумов вземи им приложи Крумовите закони и тОгава ще се оправи тази община. Успех!
23.
Антоанета
25.08.2015 14:08:06
12
21
Какво сте седнали за мен да пишете бе мърди долни. То ако не съм аз наш Владко не мой връзките на обувките да си върже. И поне аз имам образование и професия и Колев също, а нашето момче с две леви ръце и стругар не стана. Добре че беше партията майка да му намери топло местенце. не че и там не му се смеят, хайде моля ви се.
22.
старшината
24.08.2015 18:19:06
11
4
тоз пък кой беше !?
21.
До 20
24.08.2015 10:55:27
31
4
Че ние какво лошо му пишем бе Антоанетке ? Да се отърве от такива като теб, иначе няма да може да върви напред.
20.
до кандидата
24.08.2015 10:51:16
17
14
Въобще не ги чети какво пишат тук. Ти знаеш и можеш! Само напред! Като станеш кмет всичките тези драскачи ще се наредят да те поздравяват и да се молят за какво ли не. Здраве и успех! С теб сме!
19.
наблюдател
23.08.2015 17:44:48
20
5
Момчето не знае защо се явява на избори. Бат Гого и В.Колев ще го направят на салата и ще го поднесат с ракийка на ГЕРБ но вече загубил изборите. Така ще трябва да започнем о т начало като БСП. Разкарай тия помияри бе момче,учи се, какво чакаш? Виж Т.Байчев как го натири оня, след изборите няма да има защо.
18.
КОЙ
23.08.2015 11:49:35
16
7
САМО АТАНАСОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ НА АЛЧНИЯ КРАДЛИВ............ , ВЛАДКО И ТОЙ ЩЕ МУ ЛЕГНЕ
17.
колхозник
22.08.2015 20:03:56
2
7
до ОСМАЧЕТО

Осмаче, не съм бил нито комунист, нито седесар, нито гербераст нито никакъв от тая гадна мазна сволач. Колкото съм успял ми стига, не желая повече, дано и ти да си успял наполовината на мен - ще се радвам!
16.
другата ти леля
22.08.2015 18:59:44
24
1
Права е първата ти леля, срамове има да береш с Антоанетка, а за В Колев не се притеснявам , кой още не е разбрал ,че двамата предатели са комбина /Г. Димитров и Колев/.
15.
безплатен съвет
22.08.2015 18:00:51
22
5
Жалко е наистина , че до едно такова момче ще се наредят алчния ,злобен и морално пропаднал В. Колев и простата и елементарна Антоанетка . Жалко . Ше те провалят Владо. Карнобат не ги понася. Когато избираш хората около теб не гледай от коя партия са защото те са в тази партия от лична изгода, сигурно имате и професионалисти и уважавани хора. На такива заложи около теб.
14.
До 6
22.08.2015 16:01:20
20
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
13.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
12.
До 6
22.08.2015 16:01:20
9
7
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
11.
До 6
22.08.2015 16:01:16
9
6
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
10.
карнобатлия
22.08.2015 15:56:34
12
6
Четейки отговора на последния въпрос оставам с впечетление, че Владимир не живее в Карнобат или Бумбала ще има неговата протекция.
9.
ДО 7
22.08.2015 15:49:53
9
3
Явно не четеш статията. В нея пише роден град Карнобат. За младите съм съгласен но смятам, че миналото на един кандидат е от голямо значение.
8.
карнобатлия
22.08.2015 15:27:33
10
4
Ех,колхозник! ами всички долу- що само ГЕРБ-то нямаше някой който да не е бил-комсомолец,партиен член,земеделец.....Ти ,сигурен съм също си бил-и си бил точно неуспял -затова сега ревеш като магаре срещу тези които са те поизпреварили!
7.
жител на Карнобат
22.08.2015 15:22:41
11
16
ДО 4
АМИ ВИЕ КАТО СТЕ ОТ КАРНОБАТ -КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА КАРНОБАТ?!? ВАШИТЕ БЛИЗКИ,ДЕЦА И ВНУЦИ КАТО НЕ СА В КАРНОБАТ -ПО-МАЛКО КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ СА -ТАМ КЪДЕТО СА СЕ УСТРОИЛИ? И НЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ ,ОТ ПОВЕЧЕ Е! СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА Е МНОГО ВЯРНА-"ОТ КЪДЕТО ЖЕНАТА-ОТ ТАМ Е РОДАТА!" НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО Е ДОШЪЛ АТ ПО-ГОЛЕМИЯТ ГРАД В НАШИЯТ "ДРЕМИ"ГРАД Е ЗА ДА СЕ НАКАЗВА???ТОВА ЗНЧИ,ЧЕ НЕЩО МУ Е ХАРЕСАЛО,НЕЩО ГО ДЪРЖИ ТУК!ТЕ ДРУГИТЕ КАТО СА РОДЕНИ В КАРНОБАТ-КАКВО ТОЛКОВА ГИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ХОРА? ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ,АМБИЦИОЗНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА! СТИГА СТЕ СЕ РОВИЛИ В МИНАЛОТО-ОТ ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ БЪДЕЩЕТО!А,ТО Е НА МЛАДИТЕ ХОРА!ДАЙТЕ ИМ ШАНС-СТИГА С ТИЯ " НАФТАЛИРАНИ" ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ!
6.
колхозник
22.08.2015 15:03:43
24
12
ГЕРБ са бита карта в Карнобат . Откакто Вярка се оака в парламента и я изгониха безславно, всички разумни хора разбраха , че Герберастите са неуспелите комунистчета и комсомолски секретарчета от едно време, или техните наследници , на които им се е паднало да пооткраднат и те накрая от оглозкания кокал на народа ....! Долу ГЕРБ !!!
5.
леля ти
22.08.2015 14:51:52
18
6
Зелен си още. Ония двамата хищници ще те схрускат за десерт моето момче. Жалко,че не разбираш,че твоите хора те предават. С Антоанета, която е втори В.Колев няма да стигнеш далеч. Успех от мен.
4.
от карнобат
22.08.2015 14:19:20
18
5
Родният му град е Варна. В Карнобат живее като заврян зет от 5-6 години.
3.
Фасол
22.08.2015 11:26:06
10
4
Пич, прочети малко основателите на Америка, да се научиш на това какво е свобода да си добър държавник!!!!
2.
Sredec
22.08.2015 11:02:26
8
20
Успех Владо!
1.
Холандската Преса
22.08.2015 10:56:33
6
6
Давай пич. Строете вина със качество като Франция. Отиди там да видиш да се научиш!!!'мм
Катя КАСАБОВА Автор
Катя КАСАБОВА


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Основни сигнали, че връзката ти приключва Българите намират живота за по-несправедлив и нещастен от масовия европеец Ново изследване на храните у нас и в Западна Европа: Двойни стандарти за качество и цена Мария: Имам много любим мъж, който работи за блясъка в очите ми денонощно От последните минути! Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън роди момче Учени бият тревога: Тези два продукта, които използваме ежедневно, причиняват рак на черния дроб Ужасяващо! Военен камион се обърна на АМ „Тракия“ (СНИМКИ) Кой загубеняк го допусна? Деца си играят със сперма и сифилис срещу 17 лева! Стотици ме изнасилваха докато бях сексробиня, но казармата ме спаси, разказва жена от армията на САЩ Възпитаникът на английската Иван Казмин - от медицината, през програмирането до пилот на Боинг 737 (СНИМКИ) Пантограф на трамвай падна и едва не рани двама пътници (ВИДЕО)
Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата Асад започва нови офанзиви, бързайки да приключи войната Кога ще се премахне незаконното сметище край Руен, сеещо зарази, пита депутатът от ГЕРб Ася Пеева Публикувано във факти.бг: Бивш агент на КГБ отровил Скрипал? Външните министри на страните от Г-7 с обща позиция срещу Русия Ще стане ли ж.к."Лазур" новото "Възраждане" и как зелената зона ще погълне целия комплекс Борисов за кмета на Младост: Никаква спекулация не може да има! Описали са всяка буквичка на банкнотите Живко Табаков напуска групата на Реформаторския блок На живо! Общинският съветник Живко Табаков с извънредна пресконференция за "Зелената зона" на Бургас Първанов: Няма основание да подозираме Радев, че иска да извади България от ЕС или от НАТО (ВИДЕО) Настроенията в еврозоната за България са позитивни, обяви Кристалина Георгиева
Лудост в училище: Първокласничка налага с камъни и пръчка съученичка! Извращенията не спират до тук Извънредно! Ван се вряза в група пешеходци в Торонто, има много ранени (СНИМКИ) Разкритие: По ръцете на посредника Дюлгеров са открити следи от маркиращия химикал върху пачките в колата на Иванчева! Извънредно: Издирваният под дърво и камък ъндърграунд герой Николай-Чирпанския се предаде Германци насъскаха питбул срещу турчин в Берлин Публикувано във факти.бг: Бивш агент на КГБ отровил Скрипал? Само във Флагман.бг! Вижте ужасяващи кадри от кървавата драма в жк „Славейков“ (СНИМКИ 18+) Жестока трагедия! Простреляният Александър бил търговец на коли, живеел с бургазлийката Галина Пишман майстори обраха 20 панелки! Дебнат възрастни домоуправители и "ремонтират" покриви за 200 лева на квадрат Тикнаха зад решетките поморийския дилър Иван Георгиев Извънредно! Простреляха в главата младеж в подземен гараж до МВР в Бургас
Наложиха най-тежката мярка на бомбаджията от Левски, той проплака: Много съжалявам, Гергана!
Наложиха най-тежката мярка на бомбаджията от Левски, той проплака: Много съжалявам, Гергана! 25-годишният Йордан Исаев доброволно се предаде в полицията и беше задържан за 72 часа

Всичко в категорията
Топкрадецът Маркарян ще лежи 3 г. и 6 м. за 14 присъди, закопчаха го след 10-годишно издирване 15 години затвор може да получи хулиганът, ранил полицайка с бомбичка Адвокатът на Иванчева: Петър Дюлгеров казва, че пуснал парите в кашон в колата на кметицата (ВИДЕО) Иван Гешев: Отне ни час и половина, за да открием парите в колата на Иванчева (ВИДЕО) Изненада: Младият Чавдар Димитров фаворит да оглави Административния съд в Бургас Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево Експерт съсипа Иванчева и посочи дали наистина е трябвало да стои окована на улицата с часове Бум на мераклии да станат прокурори Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Ученици и студенти от Бургас се потопиха в света на сериала „От местопрестъплението“ (СНИМКИ) Гнусен педофил ще лежи 10 месеца за гаври с 12-годишно момиченце в асансьор на хотел в Слънчев бряг
CNBC разкрива каква е стартовата заплата на дипломираните марихуана експерти, ще се шокирате
CNBC разкрива каква е стартовата заплата на дипломираните марихуана експерти, ще се шокирате Университет предлага диплома по специалност, която определено може да хване окото на марихуана ентусиастите – химия на медицинските растенияВсичко в категорията
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Асистентка от Департамента за усъвършенстване към СУ е сигнализирала прокуратурата за корупционната практика

Всичко в категорията
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ)
От гетото до НАСА: 13-годишната Симона спечели обучение в космически лагер
От гетото до НАСА: 13-годишната Симона спечели обучение в космически лагер ​Това ще бъде първото пътуване на ученолюбивата тийнейджърка в чужбина


Всичко в категорията
Артроскопията се справя с болките в коляното
Артроскопията се справя с болките в коляното На 28 април в Бургас преглежда специалистът по артроскопия- известният ортопед  д-р Марин Бенкин


Всичко в категорията
Петко Сталинчев: Всеки бордюр е една берлинска стена за мен Мистериозна смърт! Откриха трупа на 33-годишен спортист в дома му Ужасяващо: Кръвожадна акула нападна турист, наложи се да му ампутират крака (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Ученици и майки от Силистра помагат на мъж с увреждания (ВИДЕО) Съседи на издъхналия Павел споделиха покъртителни подробности за живота му Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Драма! Родителите на убитата Алекс от Поморие се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете Бездомният абитуриент от Елисейна не иска пари, готов е сам да си построи къща след пожар (ВИДЕО) Нова трагедия сполетя Нана при поредната ѝ битка с рака Публикуваха предсмъртния разговор на Долорес О'Риърдън Непознати спасиха болен мъж, останал без дом
Любен Дилов-син падна в краката на Деси Фотосесията след поредния й приз (СНИМКА)
Любен Дилов-син падна в краката на Деси Фотосесията след поредния й приз (СНИМКА) Плеймейтката все по-често бива засичана на светски събития, което предизвиква редица въпроси за връзката й


Всичко в категорията
Астролог: Не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество
Астролог: Не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви
Всичко в категорията
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Преди 3 години един млад мъж решава да продаде фамилния си имот в супер центъра на Бургас. Проектиран е бил от самия Рикардо Тоскани


Всичко в категорията
Спомени от соца: Ако „Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб половината западни коли Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?! Спомени от соца: Когато цветен телевизор се купуваше с 4 заплати Само във Флагман! Знаете ли коя е майката на един велик учен от Бургас, асистент и приятел на Айнщайн (СНИМКИ) Спомени за романтиката на Бургас, вмирисаната сладкарница "Малина" и местната бохема Как започна строителството на един от символите на соца – панелката Помните ли легендарната пазарска мрежа от времето на соца Спомени от соца: Ако "Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб "Мерцедес" и "БМВ" Плажът бил поквара и срамна съблазън за предците ни Как ни хранеха в казармата през соца Спомени от соца: Къде почиваше елитът на БКП и Народната република
Преговорите за супер боя Джошуа - Уайлдър започват в четвъртък!
Преговорите за супер боя Джошуа - Уайлдър започват в четвъртък! Хърн е приготвил оферта от $12.5 млн. за Уайлдър, ако американецът се съгласи да се бие на някой от стадионите във Великобритания


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Вълнуваща тема на фестивала на пясъчните фигури в Бургас през 2018 Бургаски акробати представят страната ни на летните олимпийски игри в Аржентина Възпитаникът на английската Иван Казмин - от медицината, през програмирането до пилот на Боинг 737 (СНИМКИ) Извънредно! Простреляха в главата младеж в подземен гараж до МВР в Бургас Хакатон 2018 показа IT гениите на Бургас! Изобретиха гейминг платформа – учител по танци Ето го плувния басейн в ж.к."Славейков" - новото чудо на Бургас (СНИМКИ) Малката Виена размазва Бургас в класацията "Най-добрият град за живеене" Бургаската сензация Соня отпадна от „Гласът на България“ след песен на двойника й Бийбър Изненада: Младият Чавдар Димитров фаворит да оглави Административния съд в Бургас Ротари Клуб Бургас вгради следа от най-достолепната история на възродения бул. "Богориди" 70 се борят за 25 места за военни моряци в Бургаска област – ще тестват и общата им култура
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно Спрях на бензиностанцията,  за да й кажа просто, че съм подала жалба. Исках да ми се извини и да забравим за случая, но така и не се разбрахме, каза Мария

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг: Хубавата Елена проговори за сблъсъка в ж.к."Меден рудник" Хубавата Елена сътвори луд екшън в „Меден рудник”, наби бургазлийка заради засечка на пътя (СНИМКА) На косъм от трагедия: Незагасен фас подпали жилището на двама братя, за малко не изгоряха живи (СНИМКИ) Нямат срам! Непълнолетни цигани обраха манастира „Св. Богородица” навръх Великден Странният случай "Анка" и заслужава ли втори шанс от Община Бургас Извънредно! Автобус блъсна жена в жк „Меден рудник“, състоянието й е тежко (СНИМКИ) Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА)
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА) Общинският съвет ще гласува освобождаването на досегашния шеф Любомир Татаров и назначаването на новия

Всичко в категорията
„Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери Айтос се обединява за младежи с увреждания, за да им подари вълнуващ бал. Включете се! Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" Деца от Айтос се включиха в инициативата Седмица на гората Развръзка: Ще потвърди ли и ВКС 6-те години затвор за айтозлиите Златко Кънев и Тихомир Петров? Айтозлии недоволстват от премахването на опасни дървета в "Славеева река", но замърсяват парка (СНИМКИ) 50 тийнейджъри от Айтос и Руен проконтролираха депутатите от балкона на парламента (снимки) Пътечка от балони и сърца в центъра на Айтос! 22-годишна красавица каза „ДА” на своя любим (СНИМКИ) И Любомир Татаров напусна Генгера в Айтос, търсят нов управител на етнографския комплекс Само във Флагман.бг: Ето кои улици ще ремонтират в Айтос за 2 млн. лв. Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО)
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО) Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители
Поставиха първите павилиони, които ще променят визията на Слънчев бряг Американското посолство отпусна 700 000 долара за реставрация на емблематична църква в Несебър Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen Несебърските пенсионери стават IT специалисти, завършиха курс по компютърна грамотност (СНИМКА) Осмокласник от Несебър грабна наградата за есе по проект, свързан с българското европредседателство „Купа Несебър“ остана в Несебър, домакините грабнаха редица призове (СНИМКИ) Мистерия! Откраднаха Фиата на мъж от Свети влас, ченгета откриха колата изпепелена в гората Официален старт на международната регата „Купа Несебър“: Стотици ветроходци преминаха парадно през морския град Тарикати леят бетон върху пясъка в Слънчев бряг (ВИДЕО) Луд екшън по улиците на Несебър: Пиян шофьор си спретна гонка с полицията Само във Флагман.бг: Нападателят на млада жена в Несебър е опасен престъпник от банда за грабежи
Парашкев, братът на задържания Христос Янулис: Невинен е, всичко е заради бате Митко
Парашкев, братът на задържания Христос Янулис: Невинен е, всичко е заради бате Митко Застреляха кученцето ми, жалва се той от петъчната акция на ченгетата

Всичко в категорията
Созопол посрещна престижното изложение "За туризма от А до Я“
Созопол посрещна престижното изложение "За туризма от А до Я“ Вярвам, че подобни форуми са най-бързият и най-лесен начин фирмите в бранша да оптимизират работата си, подчерта градоначалникът при откриването

Всичко в категорията
Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол
Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол Кръглата маса ще се състои от 11 до 13 май под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков


Всичко в категорията
Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево Кметът на Царево Георги Лапчев: Протестиращите на "Корал" обслужват един политически кръг и бълват фалшиви новини Нено Димов: Новият план за Царево е много по-щадящ природата Лапчев: За да има Синеморец пречиствателна станция и да не погребваме мъртвите в нивите, ни е нужен ОУП (ВИДЕО) 120 хил.лв. за плажа на Китен, търсят наемател и за Ахтопол Неочаквана изненада за рибарите край Ахтопол, морето ври от паламуд Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж
Читалището в Ясна поляна увековечи дейността си в книга
Читалището в Ясна поляна увековечи дейността си в книга Кметът на Приморско Димитър Германов изрази готовност Общината да подкрепи и евентуално второ издание на книгата


Всичко в категорията
Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ) Извънредно! Цигани атакуваха завод в Средец След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели Безсънна нощ в Дебелт, хората се готвят за евакуация Инвеститор налива милиони в старата мандра в Дюлево, ще прави завод за месо и мляко Кметът на Средец за скандалите в ОбС: Опозицията си направи измислен пиар
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Нека всеки един от нас излезе и почисти пред дома си, градинката, парка или най-близкия до него тротоар, обръща се към съгражданите си кметът Васил Панделиев


Всичко в категорията
Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци
Приехме европейски закон срещу некоректните туроператори, но ще видим дали ще работи на българска почва Интервю Всички интервюта Бургаският народен представител Петър Кънев пред „Флагман”: Приехме европейски закон срещу некоректните туроператори, но ще видим дали ще работи на българска почва
Най-тежките проблеми в туризма, свързани с легловата база, презастрояването и лицензите, ще бъдат адресирани със следващите поправки, казва депутатът
Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Хепи: Пушеци, мажоретки и отсъствие на инспекторите от РЗИ Новата концепция на веригата заведения е всичко друго, но не и място, където можеш да хапнеш спокойно

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.04.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Този ден, белязан с творчески подем и вдъхновение, е добър за всякакви начинания. Сутринта ще сте малко изнервени, но след като се увлечете в работата си, ще се успокоите. Най-благоприятното време за преговори, за обучение или за обяснения в любов е след 15 часа. Избягвайте разправии с околните, дори и да имате сериозни основания да им се скарате! Ако децата са ви ядосали, не бързайте да ги хокате! Сега трябва да сте спокойни и търпеливи. Дайте им съвет, но не искайте от тях да мислят като вас!  Не пестете време и пари за удоволствие! Добре ще ви се отрази след 16 часа една разходка в магазините. Самочувствието ви расте. В този ден може да срещнете и нови приятели или любовта. Носете тоалети с цвят индиго! Това ще ви вдъхне сили и увереност. Навлизате в силен период. Използвайте си ума за градивни отношения и за реализация на целите! Важни са ви контактите и общуването, обърнете внимание на поканите за срещи, особено от хора, които харесвате! Притесненията ви бързо ще отшумят. Очакванията ви може сега да се разминават с действителността, но не губете кураж! Заемете се с реализацията на тези задачи, които не търпят отлагане! Не се захващайте с важни дела сутринта, защото ще ви много трудно и едва ли ще се справите! Пазете се от измамници! Ограничете контактите! Може да станете жертва на енергийни удари и аурата ви да бъде пробита. Дори и да не вярвате в приказките за енергийни вампири, бъдете внимателни! Не общувайте с хора, с които не се чувствате добре! Възможни са болки в корема. Иска ви се да се веселите, а хората около вас са в кисело настроение? Опитайте се да ги извадите от него и да намерите решение за проблемите! Няма да ви е лесно, но усилията си заслужават. Работата в колектив ще ви донесе повече успехи. У дома ви чакат приятни изненади. Готови сте да помагате на роднини, близки и на хора, изпаднали в нужда, но не се отказвайте и от това, което сте планирали, защото това е благоприятният момент да го осъществите! Може да започнете диета или процедура за прочистване на стомаха и червата. Добре е сутринта да не поемате ангажименти и да отложите деловите срещи. Следобед настроението ви ще се подобри и ще се чувствате по-добре на работното си място. Не забравяйте обаче, че трябва и да си почивате! Желателно е днес да сте далече от свекърви и тъщи. Днес сте доста енергични и изпълнени с оптимизъм. Готови сте за велики дела, но внимавайте! Не надценявайте възможностите си! Има вероятност само да си пропилеете времето и старанията ви да напразни. По-добре сутринта да сте по-пасивни. Избягвайте конфликтите! Няма по-добро време за пътувания, пътешествия и командировки. Внимавайте обаче, ако трябва да попълвате документи, защото преди обяд ще сте много разсеяни! Ако не се чувствате добре, потърсете медицинска помощ! Болестите сега може да се окажат много опасни. Денят ще е чудесен за авантюристите и за тези, които са готови да се жертват в името на своите идеали или за хората, които обичат. Не бързайте, добре е да не се захващате с важни дела поне до обяд! Възможни са проблеми, свързани с периферната нервна система.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип