Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат


Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат
Настоящият зам.областен управител на Бургас Владимир Крумов изглежда твърдо решен да победи в Карнобат
22 Август 2015, Събота
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Не подценявам Георги Димитров и Тодор Байчев, но ще водя позитивна кампания


Владимир Крумов е на 32 години, с висше икономическо образование, семеен с едно дете. Общински лидер на ГЕРБ в Карнобат от 2012 г. За краткото време като водач на партията във втората по значимост община в Бургаска област, той показа, че може да печели избори за своята партия, като на последния парламентарен вот през 2014 г. превзе и самия Карнобат, считан за бастион на БСП. Владимир Крумов е зам.областен управител на Бургас.  Живее със семейството си в Карнобат и смята да остане да живее в родния си град. Както Флагман пръв и единствен засега обяви, Крумов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ тази есен.


- Г-н Крумов, как се отразява на самочувствието Ви поста зам.-областен управител на Област Бургас?

- В личен и професионален план – чувствам се добре и на мястото си. От осем месеца  съм на този пост. С областния управител Вълчо Чолаков сме добър екип и постигнатите резултати се виждат. Въпреки,  че не всяко наше действие влиза в обсега на медиите, уверявам ви, че в сградата на ул.”Цар Петър”1 се върши върши много работа.

- Кои са Вашите ресори?

- Ресорът, в който са съсредоточени усилията ми, е „Околна среда и води” – това е тежък ресор. Имайки предвид наводненията от 2014 и началото на 2015 г.  сме предприели редица мерки и резултатите  са видими. Оценката на областния управител за свършеното от мен е добра.

- Вие сте в политически екип и този екип е най-крехкото образувание. Не мислите ли, че мажоритарният пост е много по-стабилен?

- Да, разбира се. И схващам накъде върви разговорът ни с Флагман. Готов съм да се явя пред своите съграждани и като личност, за да премеря собствената си тежест в най-тежките избори, поемайки всички рискове – в личен, професионален и семеен план.

- Уведомихте ли Вълчо Чолаков, че Вие ще сте кандидат за кмет на ГЕРБ в Карнобат и  че трябва да организирате своята кампания? Време е. Всъщност, Вашият лидер Бойко Борисов посочи част от кандидатурите за кметове в Бургаска област, явявайки се лично в съответните общини, даже и подкрепата си за независими кандидати? Защо се бавите в Карнобат?

- Все още не е дошла предизборната кампания, не са излезли официално утвърдените кандидатури от Изпълнителната комисия на партията.  Когато излезе решението за община Карнобат, областният координатор на партията Димитър Бойчев ще го обяви  официално.

- Защо се бави обявяването на кандидатурата Ви, времето тече,  Вие изглеждате като в безтегловност, а партията Ви като в колаборация със статуквото?

- Не мисля, че е забавяне. За Сунгурларе също не е обявена, за Айтос, за Руен също. Когато излезе решението на Изпълнителната комисия, ще го чуете (интеврюто е взето в четвъртък, 20 август, б.а.).

- Можем ли да кажем, че Вие сте кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карнобат и че ГЕРБ реално ще влезе в битка? Усещаме симулиране на опозиция за местния вот, мирише на договорка с досегашния червен кмет Георги Димитров.

- ГЕРБ със сигурност ще има кандидат за Карнобат на тези местни избори. И реална битка ще има.  ГЕРБ изгради солидна структура в Карнобат след 2011 г., когато имахме сътресения. Структурата е консолидирана, не е спряла да работи, иска да има собствен кандидат и  ще има.

- Георги Димитров започна да изтърва нервите си, губейки подкрепа в собсвената си партия, но въпреки това, известно е, че има достатъчно преброени предварително гласове, които го правят непробиваем? Струва ли си да хвърляте усилия, създавайки си куп главоболия за 4 години напред?

- Със структурата на ГЕРБ аз се виждаме почти всеки ден. Активният политически живот  на ГЕРБ-Карнобат не е спрял от 2012 г. насам – плътно всеки ден и всеки час, без значение дали работят за европейски, за парламентарни или местни избори.  Имаме материална визия за това как Карнобат може да бъде хубав европейски град в нашата държава. И ние няма да пропуснем шанса за реална битка наесен.

- Участвали ли сте до този момент в местни избори, наясно ли сте със спецификата им, нямат нищо общо с парламентарните?

- През 2011 г. бях кандидат за общински съветник и съм участвал пряко в организирането на предизборната кампания, работех сред хората, знам как се гласува на национални и местни избори, какви са нагласите, от какво зависят настроенията. 

- Нима знаете и какво ставаше в кухнята на щабовете? Как в последния момент на първия тур най-близките  на Георги Димитров гласуваха за Атанас Атанасов, за да не иде Вашата Вяра Петрова на балотаж.  А в седмицата преди втория тур Вашата ГЕРБ обяви подкрепа за Димитров срещу Атанасов?

- Не ми е известно това. Изненадан съм.

- Георги Димитров го оповести  наскоро. Това са реалностите в кухнята. Готов ли сте да поемете толкова мръсотия върху младите си рамене? Вярвате ли си, че можете да станете кмет?

- Мисля, че на този вот ние ще се явим доста по-опитни и обединени. И не бих влязъл в такива колаборации. Ще се борим за кметското място, не само за добро представяне на листата. Аз влизам  позитивно настроен. Ние имаме ясни възгледи и ясна позиция за развитие на община Карнобат и сме сигурни, че можем да го постигнем с добре изграден екип. Влизаме с ясното съзнание, че трябва да спечелим тези избори!

- Г-н Георги Димитров, с когото сме Ви виждали да се прегръщате,  до този момент търсил ли Ви е, за да предложи вариант за по-омекотена кампания?

- Не.

- За колко общински съветници ще се борите на тези избори?

- Сега имаме четири, нашата цел е минимум седем общински съветници.

- Как ще управлявате без мнозинство, ако станете кмет на Карнобат – на кои групи ще разчитате?

- Има и други политически сили, които са от семейството на ЕНП и които сигурно ще вкарат общински съветници. С  добра визия за развитието на общината, с нормални отношения,  мисля, че ще имаме достатъчно подкрепа от всички общински съветници.

- Заплаха ли е за Вас кандидатът на БСП Тодор Байчев, или смятате, че битката Ви е срещу Георги Димитров?

- Не подценявам и двамата.

- Смятате ли, че Минчо Гроздев-Бумбала продължава да трови града с фабриката си за птича тор  града? Вие сте зам.-областен управител, отговаряте за околната среда и водите?

- Нямам такива наблюдения, не съм чул и хората да се оплакват. Действително имаше преди няколко месеца  зловонна миризма. Държавата има компетентни институции, които реагираха, установили са източника и са прекратили дейността. През последните дни никой не ме е търсил по този въпрос. Живея в широкия център и съм усещал такава миризма, но вече я няма.

В категории: Карнобат


35
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
35.
разочарован
15.09.2015 09:05:43
10
2
Днес разбрах за пореден път ,че в Карнобат ГЕРБ е равно на Георги Димитров.Кое ми дава това основание?Ами много просто-Стефка Иванова,която в момента е зам.кмет от ГЕРБ, е водач на листата им.Това ,ако не е спазаряване,не знам как може да се нарече по друг начин.Четири години Черния си управлява заедно с ГЕРБ и макар,че госпожата беше нещо абсолютно незабележимо, все пак е човек на ГЕРБ.Явно,както и преди 4 години областния координатор Димитър Бойчев ,направи сделка с Черния,за да се намести той отново в кметския стол.Тогава възниква въпросът,каква е ролята на Владимир Крумов в пъзела?Може би ще го пуснат за парлама/той в Карнобат няма никакви шансове/и след това на балотажа ще застанат зад Черния.Този театър вече го играха между другото 2011 година и им се получи,затова и Стефка Иванова,Черния я направи зам.кмет,за да се отблагодари на герберастите.Някой ,обаче да ми каже каква я е свършила въпросната госпожа,освен да си получава заплатата,че аз нещо не се сещам.Така,че герберчета ,гласувайте и Черния пак ще затъмнява общината и ще продължи да си пълни гушата,но може би и вас допуска до някой кокъл и затова се получава тази конфигурация.Както се вижда от всеки,който не е кон с капаци Черния е готов на всичко ,за да спечели трети мандат,неговата безскрупулност е толкова голяма,че минава всякакви граници.Той дори и хората от Галата щеше да лиши от изборни секции,защото там не го понасят .И вместо този мошеник да стане клиент на прокуратурата,той се натиска за следващ мандат.МИСЛЕТЕ!!!b
34.
сей земеделецо
14.09.2015 17:20:07
3
0
Гледам БНТ в петък и не вярвам на очите си.Нашата чернилка се е наредила на сцената с други кметове от областта и държи някакъв картон.Като разбрах за какво става дума, добре,че бях седнал.Този мушмурок си беше купил наградка.Абе,то бива бива,ама чак такова безочие ,дори мен ме изненада.Да не пропусна,че едва се държеше на краката си,защото явно добре се беше запознал отблизо със земеделската си продукция. Герге,Герге какъв земеделец си ,нещастник такъв,хвалиш се с модерно земеделие.Че ти знаеш ли въобще за какво става дума,биеш се в гърдите с лозовите масиви на Стайков и мислиш,че някой ти вярва.Каквото и да правиш ще си персона нонграта след 25.10 .Мислиш си ,че Стайков ще ти купи мандата за пореден път,ама няма да стане,вече и той разбра,че никой не те иска.Смешник,получил награда за модерно земеделие .Той освен да краде и да купува хора,медии ,друго не знае,защото по друг начин няма кой да му се върже. Дори хора,които са му обещали да го подкрепят на изборите се готви да прави почетни граждани.Питам аз каква е заслугата например на Тодор Бояджиев,който е предложен за това звание,освен,че е роден в Карнобат.А ,да забравих.заслугата му е огромна.ще подкрепя кмета.Ето и секциите в Галата се опита да смени,за да не отидат жителита на квартала да гласуват,защото знае,че не искат да го гледат и на плакат,ха-ха.Да,ама не му се отвори парашута.Дано се отворят очите на карнобатлии и да изчистим общината от боклуци и задължително трябва свещеник да я освети и прогони злите сили.
33.
До 32
11.09.2015 13:47:37
5
0
Атанасов отдавна е история. Сега въпроса е да пратим теб, семейството и благодетеля ти в историята другарю Вълевски
32.
.......... до 30 и 31
11.09.2015 08:38:36
2
1
Атанасов стефа и мария златанова като ползваха служебната кола да се ветреят из Бургас задавахте ли въпроси? А къде е чисто новият Опел, който беше купен на бате ви наско? Един тъп военен ви прави на маймуни със сладки приказки, щото сигурно пенсията му е по-голяма от вашите заплати. Не е луд който яде баницата....
31.
dps
02.09.2015 20:56:22
2
6
samao atanasov pobeda
30.
пътувал до Бургас
02.09.2015 19:10:59
14
0
На 31.08 ходих до Бургас,за да си търся нов хладилник.Тъкмо се бях запътил към Айко и какво да видя-Черния и Минка Свирката излизат от магазина.Беше след обяд и се предполага ,че трябва да са на работното си място,но явно семейно обикаляха магазините.И не е прав 87,че нямаме право да коментираме личния живот на Черния,защото е публична личност и е отговорен с всички свои действия пред избирателите ,нали пак се натиска да става кмет,макар,че никой не го иска.
29.
доброжелател
30.08.2015 19:18:10
19
1
ГЕРБ много да внимават с настоящия кмет. Човека здраво се е разшетал. Учреди си казионно ВМРО само от негови хора, дърпа на своя страна и тракийското дружество. ЧЕ ако не успее да вземе кметската власт да дирижира нещата през собствените си съветници. Голям хитряга е не го подценявайте! Не забравяйте как ви извози на предните избори. Умната!
28.
до 27
27.08.2015 11:10:31
11
4
по прост коментар не съм чел
27.
Чест и Кръв до 26-ти
27.08.2015 01:05:06
3
11
С този коментар си за Нобелова награда, според мен дори не ти пука кой ще спечели изборите (ама нали съм "устат" и "всезнаещ" чякай да ги подразня днес се събудих и трябва да нахраня някой) Какво ли си казваш ХМ я да се заяда и оплюя Владимир Крумов, човек от най-низшото ядро на партия ГЕРБ преминал през всички трудности и успехи на партията, доказан заместник -областен управител познат и разпознат в цяла Бургаска област , политик до болка запознат с проблемите на местно ниво на община Карнобат, мислещ на първо време и пълен с идеи за развитие на град Карнобат ... И час два след като се събуди си каза офф какви тъпотии съм писал пак....
26.
Кръв И Чест
26.08.2015 18:43:00
12
6
Пълен паляк е тоя Владко,ако не беше топ мафиот в Бг ББ,едва ли щеше да стигне до Б-с изобщо...
25.
Да ама............
26.08.2015 15:38:54
5
1
а оня с куришките !? дет вонят че се не трае !? ...............
24.
наблюдател
25.08.2015 22:25:36
10
10
Крумов вземи им приложи Крумовите закони и тОгава ще се оправи тази община. Успех!
23.
Антоанета
25.08.2015 14:08:06
12
21
Какво сте седнали за мен да пишете бе мърди долни. То ако не съм аз наш Владко не мой връзките на обувките да си върже. И поне аз имам образование и професия и Колев също, а нашето момче с две леви ръце и стругар не стана. Добре че беше партията майка да му намери топло местенце. не че и там не му се смеят, хайде моля ви се.
22.
старшината
24.08.2015 18:19:06
11
4
тоз пък кой беше !?
21.
До 20
24.08.2015 10:55:27
31
4
Че ние какво лошо му пишем бе Антоанетке ? Да се отърве от такива като теб, иначе няма да може да върви напред.
20.
до кандидата
24.08.2015 10:51:16
17
14
Въобще не ги чети какво пишат тук. Ти знаеш и можеш! Само напред! Като станеш кмет всичките тези драскачи ще се наредят да те поздравяват и да се молят за какво ли не. Здраве и успех! С теб сме!
19.
наблюдател
23.08.2015 17:44:48
20
5
Момчето не знае защо се явява на избори. Бат Гого и В.Колев ще го направят на салата и ще го поднесат с ракийка на ГЕРБ но вече загубил изборите. Така ще трябва да започнем о т начало като БСП. Разкарай тия помияри бе момче,учи се, какво чакаш? Виж Т.Байчев как го натири оня, след изборите няма да има защо.
18.
КОЙ
23.08.2015 11:49:35
16
7
САМО АТАНАСОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ НА АЛЧНИЯ КРАДЛИВ............ , ВЛАДКО И ТОЙ ЩЕ МУ ЛЕГНЕ
17.
колхозник
22.08.2015 20:03:56
2
7
до ОСМАЧЕТО

Осмаче, не съм бил нито комунист, нито седесар, нито гербераст нито никакъв от тая гадна мазна сволач. Колкото съм успял ми стига, не желая повече, дано и ти да си успял наполовината на мен - ще се радвам!
16.
другата ти леля
22.08.2015 18:59:44
24
1
Права е първата ти леля, срамове има да береш с Антоанетка, а за В Колев не се притеснявам , кой още не е разбрал ,че двамата предатели са комбина /Г. Димитров и Колев/.
15.
безплатен съвет
22.08.2015 18:00:51
22
5
Жалко е наистина , че до едно такова момче ще се наредят алчния ,злобен и морално пропаднал В. Колев и простата и елементарна Антоанетка . Жалко . Ше те провалят Владо. Карнобат не ги понася. Когато избираш хората около теб не гледай от коя партия са защото те са в тази партия от лична изгода, сигурно имате и професионалисти и уважавани хора. На такива заложи около теб.
14.
До 6
22.08.2015 16:01:20
20
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
13.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
12.
До 6
22.08.2015 16:01:20
9
7
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
11.
До 6
22.08.2015 16:01:16
9
6
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
10.
карнобатлия
22.08.2015 15:56:34
12
6
Четейки отговора на последния въпрос оставам с впечетление, че Владимир не живее в Карнобат или Бумбала ще има неговата протекция.
9.
ДО 7
22.08.2015 15:49:53
9
3
Явно не четеш статията. В нея пише роден град Карнобат. За младите съм съгласен но смятам, че миналото на един кандидат е от голямо значение.
8.
карнобатлия
22.08.2015 15:27:33
10
4
Ех,колхозник! ами всички долу- що само ГЕРБ-то нямаше някой който да не е бил-комсомолец,партиен член,земеделец.....Ти ,сигурен съм също си бил-и си бил точно неуспял -затова сега ревеш като магаре срещу тези които са те поизпреварили!
7.
жител на Карнобат
22.08.2015 15:22:41
11
16
ДО 4
АМИ ВИЕ КАТО СТЕ ОТ КАРНОБАТ -КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА КАРНОБАТ?!? ВАШИТЕ БЛИЗКИ,ДЕЦА И ВНУЦИ КАТО НЕ СА В КАРНОБАТ -ПО-МАЛКО КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ СА -ТАМ КЪДЕТО СА СЕ УСТРОИЛИ? И НЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ ,ОТ ПОВЕЧЕ Е! СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА Е МНОГО ВЯРНА-"ОТ КЪДЕТО ЖЕНАТА-ОТ ТАМ Е РОДАТА!" НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО Е ДОШЪЛ АТ ПО-ГОЛЕМИЯТ ГРАД В НАШИЯТ "ДРЕМИ"ГРАД Е ЗА ДА СЕ НАКАЗВА???ТОВА ЗНЧИ,ЧЕ НЕЩО МУ Е ХАРЕСАЛО,НЕЩО ГО ДЪРЖИ ТУК!ТЕ ДРУГИТЕ КАТО СА РОДЕНИ В КАРНОБАТ-КАКВО ТОЛКОВА ГИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ХОРА? ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ,АМБИЦИОЗНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА! СТИГА СТЕ СЕ РОВИЛИ В МИНАЛОТО-ОТ ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ БЪДЕЩЕТО!А,ТО Е НА МЛАДИТЕ ХОРА!ДАЙТЕ ИМ ШАНС-СТИГА С ТИЯ " НАФТАЛИРАНИ" ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ!
6.
колхозник
22.08.2015 15:03:43
24
12
ГЕРБ са бита карта в Карнобат . Откакто Вярка се оака в парламента и я изгониха безславно, всички разумни хора разбраха , че Герберастите са неуспелите комунистчета и комсомолски секретарчета от едно време, или техните наследници , на които им се е паднало да пооткраднат и те накрая от оглозкания кокал на народа ....! Долу ГЕРБ !!!
5.
леля ти
22.08.2015 14:51:52
18
6
Зелен си още. Ония двамата хищници ще те схрускат за десерт моето момче. Жалко,че не разбираш,че твоите хора те предават. С Антоанета, която е втори В.Колев няма да стигнеш далеч. Успех от мен.
4.
от карнобат
22.08.2015 14:19:20
18
5
Родният му град е Варна. В Карнобат живее като заврян зет от 5-6 години.
3.
Фасол
22.08.2015 11:26:06
10
4
Пич, прочети малко основателите на Америка, да се научиш на това какво е свобода да си добър държавник!!!!
2.
Sredec
22.08.2015 11:02:26
8
20
Успех Владо!
1.
Холандската Преса
22.08.2015 10:56:33
6
6
Давай пич. Строете вина със качество като Франция. Отиди там да видиш да се научиш!!!'мм
Катя КАСАБОВА Автор
Катя КАСАБОВА


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Темида
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Нямам думи... Та това са нашите деца, пише уважаван бургаски психиатър
Всичко в категорията
Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Ангел Джамбазки за мелето в Айтос: Стреляйте. Когато ви нападнат, стреляйте. На поражение
Ангел Джамбазки за мелето в Айтос: Стреляйте. Когато ви нападнат, стреляйте. На поражение След София, Русе, Враца, Катуница и безчет малки населени места, където пияни цигани са разрушили всяка представа за нормалност, дойде време и за Айтос
Всичко в категорията
10 години след създаването си ДАНС започва да търси интелигентни агенти Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов Проектобюджетът на Ердоган обещава фискална дисциплина през 2019 г. Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Бургаски депутат пита, Цачева отговаря: Екстрадиция на граничраите няма да има, ще осигурим адвокати И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Караянчева за Бойко Борисов: Вярвам, че духом е с нас! Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Как се отнася властта към дебата в здравеопазването! Министри цъкат на телефони, гербаджии се смеят Обсъждат внесения от БСП вот на недоверие към правителството Даниела Дариткова: Не товарим пациентите със здравната застраховка, БСП няма алтернатива (ВИДЕО)
Сливенските цигани, нападнали полицаи - в ареста, Прокуратурата ги „разпъна на кръст“ Лапите на 40-годишната Зелиха плъзнаха в бургаско заведение, задигна Айфона на клиентка Задържан е мъжът, който нападна столична адвокатка Ревльото Северин продължи с цирковете - съгласи се със съда, че е по-добре да го пратят в затвора На косъм от трагедия: Полицаи провериха шофьор на автобус преди ученическа екскурзия в Бургас, оказа се пиян Нападнатата адвокатка: Би ме, крещях, но не ме изнасили... Северин Красимиров: Виновен съм, много съжалявам (ВИДЕО) Пак безчинство: Тумба цигани нападнаха и биха полицаи в Сливен, трима служители на реда пострадаха Шофьор и велосипедист се сбиха рано сутринта Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Познавате ли го? Открадна бутилка алкохол от оборотен магазин
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Адвокат: Няма вратички в закона, убиецът на Виктория може да получи доживотна присъда (ВИДЕО) Внасят искане за задържане под стража на Северин Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Ето кой адвокат ще защитава жестокия убиец Северин Убиецът Северин влиза в затвора в Белене преди съдебния процес, шестима адвокати отказват да го защитават (ВИДЕО) 100 лева глоба, ако говорим по телефона, докато пресичаме пешеходна пътека Адвокатът на момичето, което уби Боньо Фаса: Мария е действала в условия на неизбежна отбрана Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на убиеца Северин Разпитват свидетели за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина Отзивите за спектакъла са възторжени и изпълнени със суперлативи към постановката и актьорската игра 

Всичко в категорията
Премиерата на "Живот в скалите" на Мария Лалева се превърна в спектакъл Софийският университет удари дъното! Соросоиди налазиха достойния българин Александър Урумов Проф. Никулчина: „Политика на идентичността и различието” не е джендърска програма (ВИДЕО) Чудо! Цял Бургас приижда към Казиното, за да разбере кой е Пабло Езикът на технологиите стъпи в Бургас! Близо 70 деца ще учат корейски Татяна Лолова два часа разсмива публиката на представянето на автобиографичната си книга „1/2 живот“ Край на тежките раници, ученици от бургаското ОУ "Елин Пелин" вече имат собствени шкафчета (ВИДЕО) Диян Стаматов: Зимното часово време е много по-благоприятно за училища с едносменен режим (ВИДЕО) Военен режим или дисциплиниране? Ето какви мерки предприеха в Английската гимназия в Бургас Бургас се запозна с "Хората от Оз" и се върна към творчеството и спомените за големия художник Стефан Марков Вдигат летвата на българското образование с повече пари за иновации
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле Според стоматолог това се дължи на по-слабата култура на българина в здравно отношение
Всичко в категорията
Обещаващ гастроентеролог избра Бургас пред Пловдив Ето я най-опасната напитка за мозъка Обновяват Спешната помощ в Бургас, властта пусна 163 млн.лв. за ремонт и нови линейки в цялата страна Газирано, пържено... 7-те храни, които образуват корем Родителите на починало момче се разплаха в Министерски съвет. Обещаха им законова промяна за донорството Правителството започва война с антиваксърите! Стартира национална програма за масова имунизация Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение Ракът на дебелото черво е второто най-често онкозаболяване Учени разкриха мрачната тайна на порноактьорите, всеки трети от тях... Вотът на недоверие стартира с кулоарен сблъсък на дузина от БСП с един от ГЕРБ Нинова преди да внесе вота срещу „Борисов 3“: Внушава се, че няма алтернатива, но БСП предлага такава
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО)
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) Не искам детето ми да се оперира в България и да бъде като опитно зайче, каза майката
Всичко в категорията
17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО) Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят?
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят? Вижте кои зодии виждаме най-често в тъмни тонове

Всичко в категорията
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ)
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ) Причината очевидно е неспазване на дистанция и непремерена маневра на водач на бус на Спийди
Всичко в категорията
Меле! Две коли се размазаха, линейки карат пострадали в болницата (СНИМКИ) Върху строителния бранш у нас има сериозен натиск от външни фирми Катастрофа на АМ "Тракия", шофирайте внимателно, движението е затруднено Започва мащабна полицейска акция по пътищата у нас Тежка катастрофа на АМ "Тракия'! Баничарка и Ауди са смачкани до неузнаваемост (СНИМКИ) Извънредно! Два Опела се помляха пред ОД на МВР в Бургас (СНИМКА) Нов ужас на пътя: Зверска катастрофа с най-малко четири коли блокира Е-79 (СНИМКИ) Изпитание на нервите! Хиляди бургазлии в капан втора вечер край ж.к.”Меден рудник” 73-годишен пенсионер от Крушевец, предизвикал вчерашната катастрофа до Кроношпан Първи СНИМКИ от страшната катастрофа на "Тракия"! Остава ли аутобанът затворен? Горещи подробности за страшната катастрофа на "Тракия", първата версия за ужаса е... (СНИМКА)
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии Голямото шкембе, което бе най-вкусното по нашите географски ширини, струваше по-малко от 1 лев

Всичко в категорията
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО)
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО) Шасито на автомобила също ще бъде изцяло изработено от карбон, ще може частично да възстановява формата си след леки удари


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Айтос
Самозванец ли е човекът, проектирал най-красивите сгради в историята на Бургас? Сблъсъкът на мнения започва Morning Run стартира за първи път в Бургас Извънредно! Само във Флагман.бг! Свирепо убийство на жена в Сарафово – удряна е 10 пъти с чук и удушена с възглавница Порт Прим Арт Фест 2018 доведе в Бургас прекрасната Татяна Лолова Morning Run Burgas старитра за първи път в морския град, вижте кога Бургаски младеж се издъни жестоко, разби касата на зеленчуков склад в Бургас, но го сгащиха Мерцедес и Дачия се помляха на пътя за кв. Горно Езерово, мъж е откаран в болница (СНИМКИ) Сервитьорка от бургаско заведение проговори за гаврите на шефа й. Изритал я, защото си потърсила заплатата! Невероятен шанс! 2000 домакинства в Бургас с шанс да получат алтернативни методи на екоотопление Скулпторът Ненчо Русев представя живописна изложба в Бургас Фестивал на маскарадните игри ще се проведе за първи път в Бургас
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия Случаят е от октомври 2001 г. и със сигурност не е бил единичен, докато го освободят през 2015 г.
Всичко в категорията
ОДМВР-Бургас: Инспектор Зеленков бе дисциплинарно уволнен от Четвърто РУП преди 3 г. Извънредно! Мерцедес се вряза в такси в жк „Меден рудник”- пред пешеходна пътека (ОБНОВЕНА) Тийнейджъри-вандали потрошиха детска площадка в бургаския жк. "Меден рудник" (ВИДЕО) Ето кога ще приключи ремонтът, затапил входа към ж.к.Меден рудник Късметлията, грабнал над 7 милиона от тотото в Бургас, проговори как е нацелил джакпота 23-годишният Илиян от жк. „Меден рудник” "изгоря", спипаха го с много марихуана и пико Млада бургазлийка изчезна безследно, родителите й молят за помощ (СНИМКА) Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина"
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО) 76-годишната Йорданка пред Флагман.бг: Циганите ще ме убият, няма да оставят и внука ми (СНИМКИ) Ексклузивно: Това ли са айтоските роми, смазали от бой Пламен? Полицията потвърди Флагман! Трима цигани са задържани за жестокия побой над 28-годишния Пламен в Айтос Извънредно! Циганска орда в Айтос преби и ограби студент, разби къщата на баба му, жената е сама и без защита тая нощ 10-годишно дете-велосипедист от Айтос е със счупен крак, след като се заби във Форд Няма прошка за шумните съседи! Солени глоби в Айтос при неспазване на обществения ред Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ексклузивно! Вижте кой е Васко Казака – айтоският бизнесмен с положителната наркопроба Община Айтос актуализира бюджета си, финансира училища с 87 хил. лв.
Бургаски депутат към нов министър: На частен гард са му разрешили да носи картечница – ами ако е психично болен? Акция в Карнобат! Иван сгафи сериозно, разходи се из града с марихуана и доведе полицията до „запасите си“ вкъщи Наглата крадла Елина опоска чантата на клиентка в магазин в Карнобат, грозят я поне 8 години зад решетките Запорираха кравите на карнобатлийка заради дългове, ЧСИ ги продава на търг за по 1100 лева Дядо Иоаникий към Карнобат: Когато любовта оскудее*, идва беззаконието (ВИДЕО) Георги Димитров на празника на Карнобат: Над града ни се изви буря, хиляди човешки съдби бяха поставени под въпрос Чудат британец потроши възрастна карнобатлийка с джипа си в центъра на града (СНИМКИ) Вижте как Карнобат отбеляза празника си (ВИДЕО) Заслужил художник стана почетен гражданин на Карнобат (СНИМКИ/ВИДЕО) Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО)
Кметът на Несебър Николай Димитров откри две нови съоръжения в Обзор В община Несебър се проведе поредната кампания за събиране на стари уреди Несебърските самодейци взеха участие в Международния фестивал за фолклорно и съвременно изкуство в Македония Баби продават ръчно изплетени терлици и каренца в центъра на Слънчев бряг (СНИМКА) Извънредно! Смърт в центъра на Несебър. Още не е ясно кой е мъртвият на улицата 35-годишен е издъхнал от прекомерна употреба на алкохол, няма данни за насилие в центъра на Несебър Защо се бави изграждането на църквата в кв."Черно море" в Несебър? Автобус пълен с деца пламна в движение край Слънчев бряг Над 800 000 души вече отмарят в Слънчев бряг, годишният оборот на хотелите се е увеличил 2,3 пъти за 10 години Благодетели зарадваха пенсионерите от несебърското село Гюльовца Шефът на АПИ разкри пред Флагман.БГ кога започва ремонтът на пътя Царево-Малко Търново
Иван Алексиев поиска терен от държавата, ще построят нов квартал в Поморие Поморие стана част от Европейската седмица на спорта #BeActive Ученици от Каблешково оглавиха Община Поморие за ден Олимпийската шампионка Станка Златева пристига в Поморие, за да проведе открит урок по борба Изграждат пешеходни пътеки в Ахелой, решават дългогодишен проблем Вижте наказанията на наркобандата на Тачо, ето кой единствен не се признава за виновен Безплатни прегледи на зъбките за всички първокласници в община Поморие Най-младите жители на Поморие поемат управлението на града в инициативата "Ден на отворените врати" Спипаха крадци на пясък в Поморие, разкопавали дюна на централния плаж в града Кметът на Поморие: Крадците на пясък от дюните са задържани, трябва да опазим природата си (ВИДЕО) Поморие поиска спиране на процедурата за концесионер на плаж „Поморие-изток”
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Утре Бургаският окръжен съд ще решава съдбата му


Всичко в категорията
Принуждават инвеститора, отрязал достъпа до „Германката” край Созопол, да премести оградата (ВИДЕО) Скандалът с „Германката” навлиза в нова фаза. Инвеститорът връща 50 кв. м на Общината Български и френски археолози откриха най-голямата фамилна гробница край Созопол (СНИМКИ) Белезници за Атанаска и Анастасия, ето какво сътвориха братовчедките от с. Габър Черноморец се включва в инициативата „Холокостът- приносът на България в спасяването на евреите” Абсурд: Пасарелката край Атия с неработещи асансьори, пенсионери продължават да пресичат опасния път Конкурс за странджанска песен събира изпълнители от цялата страна в созополското село Росен Включете се в кръводарителската акция в Созопол „Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол
Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“
Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения След скандали и заплахи от инвеститор в Средец: Разделят наполовина апетитен терен в Драчево БСП срещу ГЕРБ: Шефката на читалището и бившият отговорен секретар в битка на селския вот за кмет в Средец Стартира ремонтът на ключови улици в Средец, градът придобива нов облик „Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ) Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ)
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Другата седмица започва полагане на биндер на 57-километровия участък, догодина ще бъде изпълнена основна реконструкция, заяви Петя Аврамова
Всичко в категорията
Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община Излъга ли Николай Нанков за ремонта на пътя Малко Търново-Царево? Кметът на Малко Търново плаши да обяви автономия, вижте каква е причината Ако сте тръгнали към Турция, върнете се! Очаква ви нещо страшно на границата при Малко Търново (СНИМКА) Военният министър Красимир Каракачанов посети Малко Търново За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО)
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес 63-годишният мъж бил добър, трудолюбив и уважаван, аутопсията е категорична - починал е от инфаркт


Всичко в категорията
Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината Концесионер се отказа от 5 язовира в с. Винарско, Община Камено ги прехвърля на държавата Ремонтът на околовръстния път на Камено остава на хартия Жельо Вардунски скастри кметовете в община Камено заради данъците, търговците пък не плащали за уличния бизнес Камено отбеляза Независимостта с празничен концерт Вижте как откриха първия учебен ден в Камено 6-метрово българско знаме на площада в Камено в чест на Съединението (СНИМКИ)
На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи Интервю Всички интервюта Георги ДРАКАЛИЕВ, областен лидер на ВМРО-Бургас, общински съветник Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи
Заради Валери Симеонов на последните местни избори не успяхме да направим коалиция  НФСБ-ВМРО

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Сидеров като че ли бързо се кротна, след като тази седмица атакува коалиционните си партньори, Марешки пак ще удари рамо на кабинета Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 19.10.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден. Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате. Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си. Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение! Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление! Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят. Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени. Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите! Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба. Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи! Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип