Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат


Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат
Настоящият зам.областен управител на Бургас Владимир Крумов изглежда твърдо решен да победи в Карнобат
22 Август 2015, Събота
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Не подценявам Георги Димитров и Тодор Байчев, но ще водя позитивна кампания


Владимир Крумов е на 32 години, с висше икономическо образование, семеен с едно дете. Общински лидер на ГЕРБ в Карнобат от 2012 г. За краткото време като водач на партията във втората по значимост община в Бургаска област, той показа, че може да печели избори за своята партия, като на последния парламентарен вот през 2014 г. превзе и самия Карнобат, считан за бастион на БСП. Владимир Крумов е зам.областен управител на Бургас.  Живее със семейството си в Карнобат и смята да остане да живее в родния си град. Както Флагман пръв и единствен засега обяви, Крумов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ тази есен.


- Г-н Крумов, как се отразява на самочувствието Ви поста зам.-областен управител на Област Бургас?

- В личен и професионален план – чувствам се добре и на мястото си. От осем месеца  съм на този пост. С областния управител Вълчо Чолаков сме добър екип и постигнатите резултати се виждат. Въпреки,  че не всяко наше действие влиза в обсега на медиите, уверявам ви, че в сградата на ул.”Цар Петър”1 се върши върши много работа.

- Кои са Вашите ресори?

- Ресорът, в който са съсредоточени усилията ми, е „Околна среда и води” – това е тежък ресор. Имайки предвид наводненията от 2014 и началото на 2015 г.  сме предприели редица мерки и резултатите  са видими. Оценката на областния управител за свършеното от мен е добра.

- Вие сте в политически екип и този екип е най-крехкото образувание. Не мислите ли, че мажоритарният пост е много по-стабилен?

- Да, разбира се. И схващам накъде върви разговорът ни с Флагман. Готов съм да се явя пред своите съграждани и като личност, за да премеря собствената си тежест в най-тежките избори, поемайки всички рискове – в личен, професионален и семеен план.

- Уведомихте ли Вълчо Чолаков, че Вие ще сте кандидат за кмет на ГЕРБ в Карнобат и  че трябва да организирате своята кампания? Време е. Всъщност, Вашият лидер Бойко Борисов посочи част от кандидатурите за кметове в Бургаска област, явявайки се лично в съответните общини, даже и подкрепата си за независими кандидати? Защо се бавите в Карнобат?

- Все още не е дошла предизборната кампания, не са излезли официално утвърдените кандидатури от Изпълнителната комисия на партията.  Когато излезе решението за община Карнобат, областният координатор на партията Димитър Бойчев ще го обяви  официално.

- Защо се бави обявяването на кандидатурата Ви, времето тече,  Вие изглеждате като в безтегловност, а партията Ви като в колаборация със статуквото?

- Не мисля, че е забавяне. За Сунгурларе също не е обявена, за Айтос, за Руен също. Когато излезе решението на Изпълнителната комисия, ще го чуете (интеврюто е взето в четвъртък, 20 август, б.а.).

- Можем ли да кажем, че Вие сте кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карнобат и че ГЕРБ реално ще влезе в битка? Усещаме симулиране на опозиция за местния вот, мирише на договорка с досегашния червен кмет Георги Димитров.

- ГЕРБ със сигурност ще има кандидат за Карнобат на тези местни избори. И реална битка ще има.  ГЕРБ изгради солидна структура в Карнобат след 2011 г., когато имахме сътресения. Структурата е консолидирана, не е спряла да работи, иска да има собствен кандидат и  ще има.

- Георги Димитров започна да изтърва нервите си, губейки подкрепа в собсвената си партия, но въпреки това, известно е, че има достатъчно преброени предварително гласове, които го правят непробиваем? Струва ли си да хвърляте усилия, създавайки си куп главоболия за 4 години напред?

- Със структурата на ГЕРБ аз се виждаме почти всеки ден. Активният политически живот  на ГЕРБ-Карнобат не е спрял от 2012 г. насам – плътно всеки ден и всеки час, без значение дали работят за европейски, за парламентарни или местни избори.  Имаме материална визия за това как Карнобат може да бъде хубав европейски град в нашата държава. И ние няма да пропуснем шанса за реална битка наесен.

- Участвали ли сте до този момент в местни избори, наясно ли сте със спецификата им, нямат нищо общо с парламентарните?

- През 2011 г. бях кандидат за общински съветник и съм участвал пряко в организирането на предизборната кампания, работех сред хората, знам как се гласува на национални и местни избори, какви са нагласите, от какво зависят настроенията. 

- Нима знаете и какво ставаше в кухнята на щабовете? Как в последния момент на първия тур най-близките  на Георги Димитров гласуваха за Атанас Атанасов, за да не иде Вашата Вяра Петрова на балотаж.  А в седмицата преди втория тур Вашата ГЕРБ обяви подкрепа за Димитров срещу Атанасов?

- Не ми е известно това. Изненадан съм.

- Георги Димитров го оповести  наскоро. Това са реалностите в кухнята. Готов ли сте да поемете толкова мръсотия върху младите си рамене? Вярвате ли си, че можете да станете кмет?

- Мисля, че на този вот ние ще се явим доста по-опитни и обединени. И не бих влязъл в такива колаборации. Ще се борим за кметското място, не само за добро представяне на листата. Аз влизам  позитивно настроен. Ние имаме ясни възгледи и ясна позиция за развитие на община Карнобат и сме сигурни, че можем да го постигнем с добре изграден екип. Влизаме с ясното съзнание, че трябва да спечелим тези избори!

- Г-н Георги Димитров, с когото сме Ви виждали да се прегръщате,  до този момент търсил ли Ви е, за да предложи вариант за по-омекотена кампания?

- Не.

- За колко общински съветници ще се борите на тези избори?

- Сега имаме четири, нашата цел е минимум седем общински съветници.

- Как ще управлявате без мнозинство, ако станете кмет на Карнобат – на кои групи ще разчитате?

- Има и други политически сили, които са от семейството на ЕНП и които сигурно ще вкарат общински съветници. С  добра визия за развитието на общината, с нормални отношения,  мисля, че ще имаме достатъчно подкрепа от всички общински съветници.

- Заплаха ли е за Вас кандидатът на БСП Тодор Байчев, или смятате, че битката Ви е срещу Георги Димитров?

- Не подценявам и двамата.

- Смятате ли, че Минчо Гроздев-Бумбала продължава да трови града с фабриката си за птича тор  града? Вие сте зам.-областен управител, отговаряте за околната среда и водите?

- Нямам такива наблюдения, не съм чул и хората да се оплакват. Действително имаше преди няколко месеца  зловонна миризма. Държавата има компетентни институции, които реагираха, установили са източника и са прекратили дейността. През последните дни никой не ме е търсил по този въпрос. Живея в широкия център и съм усещал такава миризма, но вече я няма.

В категории: Карнобат


35
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
35.
разочарован
15.09.2015 09:05:43
10
2
Днес разбрах за пореден път ,че в Карнобат ГЕРБ е равно на Георги Димитров.Кое ми дава това основание?Ами много просто-Стефка Иванова,която в момента е зам.кмет от ГЕРБ, е водач на листата им.Това ,ако не е спазаряване,не знам как може да се нарече по друг начин.Четири години Черния си управлява заедно с ГЕРБ и макар,че госпожата беше нещо абсолютно незабележимо, все пак е човек на ГЕРБ.Явно,както и преди 4 години областния координатор Димитър Бойчев ,направи сделка с Черния,за да се намести той отново в кметския стол.Тогава възниква въпросът,каква е ролята на Владимир Крумов в пъзела?Може би ще го пуснат за парлама/той в Карнобат няма никакви шансове/и след това на балотажа ще застанат зад Черния.Този театър вече го играха между другото 2011 година и им се получи,затова и Стефка Иванова,Черния я направи зам.кмет,за да се отблагодари на герберастите.Някой ,обаче да ми каже каква я е свършила въпросната госпожа,освен да си получава заплатата,че аз нещо не се сещам.Така,че герберчета ,гласувайте и Черния пак ще затъмнява общината и ще продължи да си пълни гушата,но може би и вас допуска до някой кокъл и затова се получава тази конфигурация.Както се вижда от всеки,който не е кон с капаци Черния е готов на всичко ,за да спечели трети мандат,неговата безскрупулност е толкова голяма,че минава всякакви граници.Той дори и хората от Галата щеше да лиши от изборни секции,защото там не го понасят .И вместо този мошеник да стане клиент на прокуратурата,той се натиска за следващ мандат.МИСЛЕТЕ!!!b
34.
сей земеделецо
14.09.2015 17:20:07
3
0
Гледам БНТ в петък и не вярвам на очите си.Нашата чернилка се е наредила на сцената с други кметове от областта и държи някакъв картон.Като разбрах за какво става дума, добре,че бях седнал.Този мушмурок си беше купил наградка.Абе,то бива бива,ама чак такова безочие ,дори мен ме изненада.Да не пропусна,че едва се държеше на краката си,защото явно добре се беше запознал отблизо със земеделската си продукция. Герге,Герге какъв земеделец си ,нещастник такъв,хвалиш се с модерно земеделие.Че ти знаеш ли въобще за какво става дума,биеш се в гърдите с лозовите масиви на Стайков и мислиш,че някой ти вярва.Каквото и да правиш ще си персона нонграта след 25.10 .Мислиш си ,че Стайков ще ти купи мандата за пореден път,ама няма да стане,вече и той разбра,че никой не те иска.Смешник,получил награда за модерно земеделие .Той освен да краде и да купува хора,медии ,друго не знае,защото по друг начин няма кой да му се върже. Дори хора,които са му обещали да го подкрепят на изборите се готви да прави почетни граждани.Питам аз каква е заслугата например на Тодор Бояджиев,който е предложен за това звание,освен,че е роден в Карнобат.А ,да забравих.заслугата му е огромна.ще подкрепя кмета.Ето и секциите в Галата се опита да смени,за да не отидат жителита на квартала да гласуват,защото знае,че не искат да го гледат и на плакат,ха-ха.Да,ама не му се отвори парашута.Дано се отворят очите на карнобатлии и да изчистим общината от боклуци и задължително трябва свещеник да я освети и прогони злите сили.
33.
До 32
11.09.2015 13:47:37
5
0
Атанасов отдавна е история. Сега въпроса е да пратим теб, семейството и благодетеля ти в историята другарю Вълевски
32.
.......... до 30 и 31
11.09.2015 08:38:36
2
1
Атанасов стефа и мария златанова като ползваха служебната кола да се ветреят из Бургас задавахте ли въпроси? А къде е чисто новият Опел, който беше купен на бате ви наско? Един тъп военен ви прави на маймуни със сладки приказки, щото сигурно пенсията му е по-голяма от вашите заплати. Не е луд който яде баницата....
31.
dps
02.09.2015 20:56:22
2
6
samao atanasov pobeda
30.
пътувал до Бургас
02.09.2015 19:10:59
14
0
На 31.08 ходих до Бургас,за да си търся нов хладилник.Тъкмо се бях запътил към Айко и какво да видя-Черния и Минка Свирката излизат от магазина.Беше след обяд и се предполага ,че трябва да са на работното си място,но явно семейно обикаляха магазините.И не е прав 87,че нямаме право да коментираме личния живот на Черния,защото е публична личност и е отговорен с всички свои действия пред избирателите ,нали пак се натиска да става кмет,макар,че никой не го иска.
29.
доброжелател
30.08.2015 19:18:10
19
1
ГЕРБ много да внимават с настоящия кмет. Човека здраво се е разшетал. Учреди си казионно ВМРО само от негови хора, дърпа на своя страна и тракийското дружество. ЧЕ ако не успее да вземе кметската власт да дирижира нещата през собствените си съветници. Голям хитряга е не го подценявайте! Не забравяйте как ви извози на предните избори. Умната!
28.
до 27
27.08.2015 11:10:31
11
4
по прост коментар не съм чел
27.
Чест и Кръв до 26-ти
27.08.2015 01:05:06
3
11
С този коментар си за Нобелова награда, според мен дори не ти пука кой ще спечели изборите (ама нали съм "устат" и "всезнаещ" чякай да ги подразня днес се събудих и трябва да нахраня някой) Какво ли си казваш ХМ я да се заяда и оплюя Владимир Крумов, човек от най-низшото ядро на партия ГЕРБ преминал през всички трудности и успехи на партията, доказан заместник -областен управител познат и разпознат в цяла Бургаска област , политик до болка запознат с проблемите на местно ниво на община Карнобат, мислещ на първо време и пълен с идеи за развитие на град Карнобат ... И час два след като се събуди си каза офф какви тъпотии съм писал пак....
26.
Кръв И Чест
26.08.2015 18:43:00
12
6
Пълен паляк е тоя Владко,ако не беше топ мафиот в Бг ББ,едва ли щеше да стигне до Б-с изобщо...
25.
Да ама............
26.08.2015 15:38:54
5
1
а оня с куришките !? дет вонят че се не трае !? ...............
24.
наблюдател
25.08.2015 22:25:36
10
10
Крумов вземи им приложи Крумовите закони и тОгава ще се оправи тази община. Успех!
23.
Антоанета
25.08.2015 14:08:06
12
21
Какво сте седнали за мен да пишете бе мърди долни. То ако не съм аз наш Владко не мой връзките на обувките да си върже. И поне аз имам образование и професия и Колев също, а нашето момче с две леви ръце и стругар не стана. Добре че беше партията майка да му намери топло местенце. не че и там не му се смеят, хайде моля ви се.
22.
старшината
24.08.2015 18:19:06
11
4
тоз пък кой беше !?
21.
До 20
24.08.2015 10:55:27
31
4
Че ние какво лошо му пишем бе Антоанетке ? Да се отърве от такива като теб, иначе няма да може да върви напред.
20.
до кандидата
24.08.2015 10:51:16
17
14
Въобще не ги чети какво пишат тук. Ти знаеш и можеш! Само напред! Като станеш кмет всичките тези драскачи ще се наредят да те поздравяват и да се молят за какво ли не. Здраве и успех! С теб сме!
19.
наблюдател
23.08.2015 17:44:48
20
5
Момчето не знае защо се явява на избори. Бат Гого и В.Колев ще го направят на салата и ще го поднесат с ракийка на ГЕРБ но вече загубил изборите. Така ще трябва да започнем о т начало като БСП. Разкарай тия помияри бе момче,учи се, какво чакаш? Виж Т.Байчев как го натири оня, след изборите няма да има защо.
18.
КОЙ
23.08.2015 11:49:35
16
7
САМО АТАНАСОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ НА АЛЧНИЯ КРАДЛИВ............ , ВЛАДКО И ТОЙ ЩЕ МУ ЛЕГНЕ
17.
колхозник
22.08.2015 20:03:56
2
7
до ОСМАЧЕТО

Осмаче, не съм бил нито комунист, нито седесар, нито гербераст нито никакъв от тая гадна мазна сволач. Колкото съм успял ми стига, не желая повече, дано и ти да си успял наполовината на мен - ще се радвам!
16.
другата ти леля
22.08.2015 18:59:44
24
1
Права е първата ти леля, срамове има да береш с Антоанетка, а за В Колев не се притеснявам , кой още не е разбрал ,че двамата предатели са комбина /Г. Димитров и Колев/.
15.
безплатен съвет
22.08.2015 18:00:51
22
5
Жалко е наистина , че до едно такова момче ще се наредят алчния ,злобен и морално пропаднал В. Колев и простата и елементарна Антоанетка . Жалко . Ше те провалят Владо. Карнобат не ги понася. Когато избираш хората около теб не гледай от коя партия са защото те са в тази партия от лична изгода, сигурно имате и професионалисти и уважавани хора. На такива заложи около теб.
14.
До 6
22.08.2015 16:01:20
20
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
13.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
12.
До 6
22.08.2015 16:01:20
9
7
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
11.
До 6
22.08.2015 16:01:16
9
6
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
10.
карнобатлия
22.08.2015 15:56:34
12
6
Четейки отговора на последния въпрос оставам с впечетление, че Владимир не живее в Карнобат или Бумбала ще има неговата протекция.
9.
ДО 7
22.08.2015 15:49:53
9
3
Явно не четеш статията. В нея пише роден град Карнобат. За младите съм съгласен но смятам, че миналото на един кандидат е от голямо значение.
8.
карнобатлия
22.08.2015 15:27:33
10
4
Ех,колхозник! ами всички долу- що само ГЕРБ-то нямаше някой който да не е бил-комсомолец,партиен член,земеделец.....Ти ,сигурен съм също си бил-и си бил точно неуспял -затова сега ревеш като магаре срещу тези които са те поизпреварили!
7.
жител на Карнобат
22.08.2015 15:22:41
11
16
ДО 4
АМИ ВИЕ КАТО СТЕ ОТ КАРНОБАТ -КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА КАРНОБАТ?!? ВАШИТЕ БЛИЗКИ,ДЕЦА И ВНУЦИ КАТО НЕ СА В КАРНОБАТ -ПО-МАЛКО КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ СА -ТАМ КЪДЕТО СА СЕ УСТРОИЛИ? И НЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ ,ОТ ПОВЕЧЕ Е! СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА Е МНОГО ВЯРНА-"ОТ КЪДЕТО ЖЕНАТА-ОТ ТАМ Е РОДАТА!" НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО Е ДОШЪЛ АТ ПО-ГОЛЕМИЯТ ГРАД В НАШИЯТ "ДРЕМИ"ГРАД Е ЗА ДА СЕ НАКАЗВА???ТОВА ЗНЧИ,ЧЕ НЕЩО МУ Е ХАРЕСАЛО,НЕЩО ГО ДЪРЖИ ТУК!ТЕ ДРУГИТЕ КАТО СА РОДЕНИ В КАРНОБАТ-КАКВО ТОЛКОВА ГИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ХОРА? ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ,АМБИЦИОЗНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА! СТИГА СТЕ СЕ РОВИЛИ В МИНАЛОТО-ОТ ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ БЪДЕЩЕТО!А,ТО Е НА МЛАДИТЕ ХОРА!ДАЙТЕ ИМ ШАНС-СТИГА С ТИЯ " НАФТАЛИРАНИ" ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ!
6.
колхозник
22.08.2015 15:03:43
24
12
ГЕРБ са бита карта в Карнобат . Откакто Вярка се оака в парламента и я изгониха безславно, всички разумни хора разбраха , че Герберастите са неуспелите комунистчета и комсомолски секретарчета от едно време, или техните наследници , на които им се е паднало да пооткраднат и те накрая от оглозкания кокал на народа ....! Долу ГЕРБ !!!
5.
леля ти
22.08.2015 14:51:52
18
6
Зелен си още. Ония двамата хищници ще те схрускат за десерт моето момче. Жалко,че не разбираш,че твоите хора те предават. С Антоанета, която е втори В.Колев няма да стигнеш далеч. Успех от мен.
4.
от карнобат
22.08.2015 14:19:20
18
5
Родният му град е Варна. В Карнобат живее като заврян зет от 5-6 години.
3.
Фасол
22.08.2015 11:26:06
10
4
Пич, прочети малко основателите на Америка, да се научиш на това какво е свобода да си добър държавник!!!!
2.
Sredec
22.08.2015 11:02:26
8
20
Успех Владо!
1.
Холандската Преса
22.08.2015 10:56:33
6
6
Давай пич. Строете вина със качество като Франция. Отиди там да видиш да се научиш!!!'мм
Катя КАСАБОВА Автор
Катя КАСАБОВА


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Преди повече от 4 месеца Флагман.БГ писа за въпросния проблем, все още обаче не са взети мерки за отстраняването му


Всичко в категорията
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Извънредно! Брутално убийство на 53-годишен мъж, разкриха извършителя Арестуваха едни от най-опасните бандити в страната Крадци удариха централата на „Спийди” в Бургас, пробиха стената и задигнаха каса с пари ГДБОП атакува офиса на криптомилионерката Ружа Игнатова Арестуваха Гущеров след пиянски запой, милионерският син нападнал полицаи Зверска катастрофа на Билковата аптека: Такси с клиенти отнесе Ауди (СНИМКИ) Спомени от соца: Как четирима българи похитиха самолет, за да избягат от страната Шокиращо ВИДЕО! Малко момиченце си върви по улицата, докато един непознат с качулка не застава зад нея и... Задържаха 16-годишен с 76 000 лв. от телефонна измама Хитра дама влезе в луксозен магазин с много дрехи по себе си, няма да повярвате каква нагла кражба извърши Гореща новина след акцията на ГДБОП и ДАНС в Медицинския университет
Затвор за жена, излъгала, че я изнасилвали
Затвор за жена, излъгала, че я изнасилвали Тя многократно сезирала различни държавни институции за извършвани с нея блудствени действия
Всичко в категорията
Венци Чикагото: Ще се върна в България и ще кажа как бях осъден по поръчка на ГЕРБ (ВИДЕО) Арестуваха 17-годишен дилър на наркотици Съдия не може да докаже откъде се е сдобил с голяма сума, Инспекторатът към ВСС го погна Съдят 19-годишен за побой на съседско момиче Кошмарът на бургаските жени Керпича получи 5 години и 6 месеца затвор, но може и да не ги доживее Готвят кремация за касапина Росен Ангелов, трупът му още виси в столичната морга \ Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Сестрата на убития в Поморие Станимир през сълзи: 4 години? Толкова ли струва животът на брат ми? Подсъдим за жестока катастрофа, отнела човешки живот край Поморие, с невероятно оправдание Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал* 12 години затвор за овчаря Петър, намушкал 8 пъти приятелката си
Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО)
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО) Борислав Ковачев е с тумор на гръбначния мозък и единствено операция може да му помогне
Всичко в категорията
Опростиха дълга на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Светът плаче след внезапната смърт на известна певица (ВИДЕО) Щастлива развръзка: Семейството от с. Брястовец ще получи общинско жилище в ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Запорираха сметките на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Покъртително! Бившият общинар Маргарит мизерства и яде от кофите за боклук, иска да умре (ВИДЕО) Трагедия! Пожарникари откриха мъртъв 59-годишния Георги в отломки в Северната промишлена зона Жестоко: Гражданска защита изнесе разложен труп от блок в жк "Изгрев" Огромна трагедия! Мъж се гръмна с газов пистолет, изпадна в кома Трагедията е жестока! Балони летяха в небето в памет на убитата в Нови Искър Нанси Вижте Галин и си спомнете Антония Чикова. На път е да направи същото (СНИМКИ) Двама са в реанимация след жестокия удар на бул. "Иван Вазов" в Бургас
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца Тогава ни учеха почтено, днес се чудят каква техника да наблъскат в колите и изпитите, за да спрат корупцията


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Обирът в централата на „Спийди” в Бургас инсцениран? (СНИМКИ)
Обирът в централата на „Спийди” в Бургас инсцениран? (СНИМКИ) На пръв поглед кражбата е извършена много професионално, но задигната сума е твърде малка, за да е дело на организирана банда, довериха разследващи


Всичко в категорията
Зам.-кметът Йорданка Ананиева пред Флагман.бг: Няма да допуснем закриване на паралелки в Бургас! Автентичен кози рог подари вицепремиерът Валери Симеонов за ЧРД на Флагман (ВИДЕО и СНИМКИ) Поздравителен адрес от УС на Лукойл Нефтохим Бургас до Флагман.бг "Masterhaus" приветства Флагман.бг за ЧРД Поздравителен адрес от Военно формирование 54950 до Флагман.бг Българска кухня комбинирана със средиземноморски елементи предлагат на първата вечеря "на сляпо" в Бургас Собственикът на "Стеди Смарагд" Константин Проданов: Потресен съм, обир няма, това е терористичен акт Версия №1! Бомбата в златарското ателие е за сплашване (СНИМКИ) Взривиха златарско ателие в центъра на Бургас (СНИМКИ) Фондът за лечение на деца отказа помощ за малкото ангелче Натали от Бургас, да й дадем шанс да живее Търгът за имота на Транспортна болница ще е на 31 януари, приватизацията няма да минава през парламента (снимка)
Само във Флагман.бг! Циганска банда атакувала Мерцедеса в „Меден рудник“, собственикът отказал да им го продаде (СНИМКИ) Бургаският ж.к.”Меден рудник” се сбогува с идеята за парк „Преливниците”, но ще има нова зелена зона до Битака Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383 Нова детска градина и обновяване на междублокови пространства – акцентът в Бюджет 2018 за бургаски жк „Меден рудник“ Джип нацели БМВ край ж.к.”Меден рудник”(СНИМКА) Такси се завъртя и натресе в мантинелата край Меден рудник Пореден инцидент на пешеходна пътека: 21-годишен блъсна баба с висока скорост в бургаския ж.к. "Меден рудник" Извънредно! Цигани раниха полицай в „Горно Езерово“ (обновена+снимки) От последните минути! Джип и джобно Сузуки катастрофираха пред Мосю Бриколаж край бургаския ж.к.”Меден рудник”(СНИМКИ) Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ)
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос Бургаският депутат инж. Петър Кънев се срещна с жители на Айтос, обсъдиха проблемите на града Селин Али е Спортист №1 на Айтос за втора поредна година (СНИМКИ/ВИДЕО) Две жени и три деца са в болница след тежка катастрофа край Айтос Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка)
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Собственикът на къщата е спасен от пожарникарите, които го открили стабилно почерпен


Всичко в категорията
Зелена светлина за обхода на Поморие! Почнаха да отчуждават имотите, обещават го за лятото Поморие чества 140 години от рождението на Яворов (СНИМКИ) 21-годишен младеж се заби в крайпътно дърво близо до Поморие Жители участват в обсъжданията на Бюджет 2018 за Поморие „Смълчани пред Апостола“ е темата на тазгодишния литературен конкурс, посветен на Левски Арестуваха известен дилър от Поморие със 111 таблетки екстази, 25 грама амфетамин и канабис Емигрант се върна от Англия в Поморие, за да участва в ритуала на Йордановден, извади Кръста (ВИДЕО) Потрошилият Социалното в Поморие хвърлял камъни по Общината и накрая вързал вратата: Исках да ми обърнат внимание! Дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие ще се превърне в модерна спортна площадка Ахелой и Поморие в трескава подготовка за Йордановден, вижте програмата им Двама застават пред съда за жесток побой в Поморие
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката Празната кутия на устройството – като зле скалъпено плашило, изобщо не впечатляваше джигитите доскоро


Всичко в категорията
Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец
Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Ще направя всичко възможно да разрешим проблема през тази година, заяви кметът Иван Жабов


Всичко в категорията
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко Вдигнаха наемите на лекарските кабинети в Средец, приходите кърпят бюджета на Медицинския център Средец остава с една от най-ниските такса Смет в България Светкавична реакция: Укрепиха опасна ламарина на саниращ се блок в Средец (СНИМКИ) Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Мръсна вода заля Средец, боклуци от незаконното сметище се разпиляха Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Заместник-областният управител Владимир Крумов каза, че пари няма, но е намерен алтернативен метод
Всичко в категорията
Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата, пострадали при бедствието в Бургаска област, получиха събраните дарения Бургас и Камено получават още 1,4 млн. лв. от държавата за възстановяване на щетите от наводнението Ученици, огнеборци и общинари от Камено заедно на Международния ден на доброволеца След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен За да бъде отслужена първата тържествена литургия в Божията обител, трябва и владишки стол


Всичко в категорията
Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците Започна 1-годишен ремонт за 7,7 млн. лева на 23 км път при Сунгурларе (графика) Ето колко ще струва снегопочистването в Сунгурларе
Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието Интервю Всички интервюта Ивелина ВАСИЛЕВА, депутат от ГЕРБ: Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието
По времето на правителството, в което бях министър, изградихме 51 пречиствателни станции


Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Защо джендър-идеолозите бягат от Евангелието като дявол от тамян Християнските ценности изключват хомосекзуализма, наречен “гнусота” и признават само два пола – мъжки и женски Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.01.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
В този ден мълчанието е ценно. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте изпълнението на това, което сте намислили! Овните, които са склонни към депресия, да внимават с храната! Апетитът им ще е свързан не толкова с физическите потребности. Не яжте от яд! Колегите ще ви изненадат с хубави новини. Потокът от информация, която трябва да проверите и подредите, ще е приятно занимание за вас. Ще ви се удава с лекота да преговаряте, да защитавате идеите и правата си. Не отказвайте срещи и милувки! Доста луди неща може да направите днес. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оправдан. Този ден не е за спокойните Близнаци. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, но бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите повод да се съберете с приятели и да ги почерпите. Творческа криза ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, за да може вдъхновени да се захванете отново с нещата, които ви носят удовлетворение! Желанието ви за близост с тези, към които имате чувства, вероятно няма да е споделено, но не се отчайвайте! Има дни, в които не върви. Денят е чудесен за обучение и за изобретения. Това е време за разширяване на кръгозора. Благоприятното влияние на Меркурий и Венера ще е една от причините общуването да е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта. Налага се да пестите силите си, тъй като в този ден може да ви е трудно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекота, сега ще ви е трудно да извършите. Ще ви липсва сръчност. Ръцете и краката ви сякаш няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни! Чакате звездния миг, за да материализирате идеите си? Е, това може да стане днес. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде надежда, ще ви повдигне и самочувствието. Може да смените работното си място или да си намерите нов източник на доходи. Времето е добро за нови начинания, за общуване и разширяване на контактите. Денят е подходящ и за организиране на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова квалификация. На самотниците ще им потръгне, ако не са загубили чувството си за хумор. Възможни са емоционални изблици, породени от житейски неуредици. В каквато и ситуация да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, ако сте спокойни! Може да започнете да учите чужд език. Зарадвайте любимия, не пестете комплиментите и милувките! Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не пренебрегвайте желанията на любимия човек! Погрижете се за външния си вид, за да не се загуби страстта! Можете да приключите със стари или натоварващи ви ангажименти. Преценете си силите и възможностите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви днес да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед. Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в успеха си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете дрехи в светли цветове! Светлозеленото балансира емоциите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва смелост.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип