Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат


Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат
Настоящият зам.областен управител на Бургас Владимир Крумов изглежда твърдо решен да победи в Карнобат
22 Август 2015, Събота
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Не подценявам Георги Димитров и Тодор Байчев, но ще водя позитивна кампания


Владимир Крумов е на 32 години, с висше икономическо образование, семеен с едно дете. Общински лидер на ГЕРБ в Карнобат от 2012 г. За краткото време като водач на партията във втората по значимост община в Бургаска област, той показа, че може да печели избори за своята партия, като на последния парламентарен вот през 2014 г. превзе и самия Карнобат, считан за бастион на БСП. Владимир Крумов е зам.областен управител на Бургас.  Живее със семейството си в Карнобат и смята да остане да живее в родния си град. Както Флагман пръв и единствен засега обяви, Крумов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ тази есен.


- Г-н Крумов, как се отразява на самочувствието Ви поста зам.-областен управител на Област Бургас?

- В личен и професионален план – чувствам се добре и на мястото си. От осем месеца  съм на този пост. С областния управител Вълчо Чолаков сме добър екип и постигнатите резултати се виждат. Въпреки,  че не всяко наше действие влиза в обсега на медиите, уверявам ви, че в сградата на ул.”Цар Петър”1 се върши върши много работа.

- Кои са Вашите ресори?

- Ресорът, в който са съсредоточени усилията ми, е „Околна среда и води” – това е тежък ресор. Имайки предвид наводненията от 2014 и началото на 2015 г.  сме предприели редица мерки и резултатите  са видими. Оценката на областния управител за свършеното от мен е добра.

- Вие сте в политически екип и този екип е най-крехкото образувание. Не мислите ли, че мажоритарният пост е много по-стабилен?

- Да, разбира се. И схващам накъде върви разговорът ни с Флагман. Готов съм да се явя пред своите съграждани и като личност, за да премеря собствената си тежест в най-тежките избори, поемайки всички рискове – в личен, професионален и семеен план.

- Уведомихте ли Вълчо Чолаков, че Вие ще сте кандидат за кмет на ГЕРБ в Карнобат и  че трябва да организирате своята кампания? Време е. Всъщност, Вашият лидер Бойко Борисов посочи част от кандидатурите за кметове в Бургаска област, явявайки се лично в съответните общини, даже и подкрепата си за независими кандидати? Защо се бавите в Карнобат?

- Все още не е дошла предизборната кампания, не са излезли официално утвърдените кандидатури от Изпълнителната комисия на партията.  Когато излезе решението за община Карнобат, областният координатор на партията Димитър Бойчев ще го обяви  официално.

- Защо се бави обявяването на кандидатурата Ви, времето тече,  Вие изглеждате като в безтегловност, а партията Ви като в колаборация със статуквото?

- Не мисля, че е забавяне. За Сунгурларе също не е обявена, за Айтос, за Руен също. Когато излезе решението на Изпълнителната комисия, ще го чуете (интеврюто е взето в четвъртък, 20 август, б.а.).

- Можем ли да кажем, че Вие сте кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карнобат и че ГЕРБ реално ще влезе в битка? Усещаме симулиране на опозиция за местния вот, мирише на договорка с досегашния червен кмет Георги Димитров.

- ГЕРБ със сигурност ще има кандидат за Карнобат на тези местни избори. И реална битка ще има.  ГЕРБ изгради солидна структура в Карнобат след 2011 г., когато имахме сътресения. Структурата е консолидирана, не е спряла да работи, иска да има собствен кандидат и  ще има.

- Георги Димитров започна да изтърва нервите си, губейки подкрепа в собсвената си партия, но въпреки това, известно е, че има достатъчно преброени предварително гласове, които го правят непробиваем? Струва ли си да хвърляте усилия, създавайки си куп главоболия за 4 години напред?

- Със структурата на ГЕРБ аз се виждаме почти всеки ден. Активният политически живот  на ГЕРБ-Карнобат не е спрял от 2012 г. насам – плътно всеки ден и всеки час, без значение дали работят за европейски, за парламентарни или местни избори.  Имаме материална визия за това как Карнобат може да бъде хубав европейски град в нашата държава. И ние няма да пропуснем шанса за реална битка наесен.

- Участвали ли сте до този момент в местни избори, наясно ли сте със спецификата им, нямат нищо общо с парламентарните?

- През 2011 г. бях кандидат за общински съветник и съм участвал пряко в организирането на предизборната кампания, работех сред хората, знам как се гласува на национални и местни избори, какви са нагласите, от какво зависят настроенията. 

- Нима знаете и какво ставаше в кухнята на щабовете? Как в последния момент на първия тур най-близките  на Георги Димитров гласуваха за Атанас Атанасов, за да не иде Вашата Вяра Петрова на балотаж.  А в седмицата преди втория тур Вашата ГЕРБ обяви подкрепа за Димитров срещу Атанасов?

- Не ми е известно това. Изненадан съм.

- Георги Димитров го оповести  наскоро. Това са реалностите в кухнята. Готов ли сте да поемете толкова мръсотия върху младите си рамене? Вярвате ли си, че можете да станете кмет?

- Мисля, че на този вот ние ще се явим доста по-опитни и обединени. И не бих влязъл в такива колаборации. Ще се борим за кметското място, не само за добро представяне на листата. Аз влизам  позитивно настроен. Ние имаме ясни възгледи и ясна позиция за развитие на община Карнобат и сме сигурни, че можем да го постигнем с добре изграден екип. Влизаме с ясното съзнание, че трябва да спечелим тези избори!

- Г-н Георги Димитров, с когото сме Ви виждали да се прегръщате,  до този момент търсил ли Ви е, за да предложи вариант за по-омекотена кампания?

- Не.

- За колко общински съветници ще се борите на тези избори?

- Сега имаме четири, нашата цел е минимум седем общински съветници.

- Как ще управлявате без мнозинство, ако станете кмет на Карнобат – на кои групи ще разчитате?

- Има и други политически сили, които са от семейството на ЕНП и които сигурно ще вкарат общински съветници. С  добра визия за развитието на общината, с нормални отношения,  мисля, че ще имаме достатъчно подкрепа от всички общински съветници.

- Заплаха ли е за Вас кандидатът на БСП Тодор Байчев, или смятате, че битката Ви е срещу Георги Димитров?

- Не подценявам и двамата.

- Смятате ли, че Минчо Гроздев-Бумбала продължава да трови града с фабриката си за птича тор  града? Вие сте зам.-областен управител, отговаряте за околната среда и водите?

- Нямам такива наблюдения, не съм чул и хората да се оплакват. Действително имаше преди няколко месеца  зловонна миризма. Държавата има компетентни институции, които реагираха, установили са източника и са прекратили дейността. През последните дни никой не ме е търсил по този въпрос. Живея в широкия център и съм усещал такава миризма, но вече я няма.

В категории: Карнобат


35
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
35.
разочарован
15.09.2015 09:05:43
10
2
Днес разбрах за пореден път ,че в Карнобат ГЕРБ е равно на Георги Димитров.Кое ми дава това основание?Ами много просто-Стефка Иванова,която в момента е зам.кмет от ГЕРБ, е водач на листата им.Това ,ако не е спазаряване,не знам как може да се нарече по друг начин.Четири години Черния си управлява заедно с ГЕРБ и макар,че госпожата беше нещо абсолютно незабележимо, все пак е човек на ГЕРБ.Явно,както и преди 4 години областния координатор Димитър Бойчев ,направи сделка с Черния,за да се намести той отново в кметския стол.Тогава възниква въпросът,каква е ролята на Владимир Крумов в пъзела?Може би ще го пуснат за парлама/той в Карнобат няма никакви шансове/и след това на балотажа ще застанат зад Черния.Този театър вече го играха между другото 2011 година и им се получи,затова и Стефка Иванова,Черния я направи зам.кмет,за да се отблагодари на герберастите.Някой ,обаче да ми каже каква я е свършила въпросната госпожа,освен да си получава заплатата,че аз нещо не се сещам.Така,че герберчета ,гласувайте и Черния пак ще затъмнява общината и ще продължи да си пълни гушата,но може би и вас допуска до някой кокъл и затова се получава тази конфигурация.Както се вижда от всеки,който не е кон с капаци Черния е готов на всичко ,за да спечели трети мандат,неговата безскрупулност е толкова голяма,че минава всякакви граници.Той дори и хората от Галата щеше да лиши от изборни секции,защото там не го понасят .И вместо този мошеник да стане клиент на прокуратурата,той се натиска за следващ мандат.МИСЛЕТЕ!!!b
34.
сей земеделецо
14.09.2015 17:20:07
3
0
Гледам БНТ в петък и не вярвам на очите си.Нашата чернилка се е наредила на сцената с други кметове от областта и държи някакъв картон.Като разбрах за какво става дума, добре,че бях седнал.Този мушмурок си беше купил наградка.Абе,то бива бива,ама чак такова безочие ,дори мен ме изненада.Да не пропусна,че едва се държеше на краката си,защото явно добре се беше запознал отблизо със земеделската си продукция. Герге,Герге какъв земеделец си ,нещастник такъв,хвалиш се с модерно земеделие.Че ти знаеш ли въобще за какво става дума,биеш се в гърдите с лозовите масиви на Стайков и мислиш,че някой ти вярва.Каквото и да правиш ще си персона нонграта след 25.10 .Мислиш си ,че Стайков ще ти купи мандата за пореден път,ама няма да стане,вече и той разбра,че никой не те иска.Смешник,получил награда за модерно земеделие .Той освен да краде и да купува хора,медии ,друго не знае,защото по друг начин няма кой да му се върже. Дори хора,които са му обещали да го подкрепят на изборите се готви да прави почетни граждани.Питам аз каква е заслугата например на Тодор Бояджиев,който е предложен за това звание,освен,че е роден в Карнобат.А ,да забравих.заслугата му е огромна.ще подкрепя кмета.Ето и секциите в Галата се опита да смени,за да не отидат жителита на квартала да гласуват,защото знае,че не искат да го гледат и на плакат,ха-ха.Да,ама не му се отвори парашута.Дано се отворят очите на карнобатлии и да изчистим общината от боклуци и задължително трябва свещеник да я освети и прогони злите сили.
33.
До 32
11.09.2015 13:47:37
5
0
Атанасов отдавна е история. Сега въпроса е да пратим теб, семейството и благодетеля ти в историята другарю Вълевски
32.
.......... до 30 и 31
11.09.2015 08:38:36
2
1
Атанасов стефа и мария златанова като ползваха служебната кола да се ветреят из Бургас задавахте ли въпроси? А къде е чисто новият Опел, който беше купен на бате ви наско? Един тъп военен ви прави на маймуни със сладки приказки, щото сигурно пенсията му е по-голяма от вашите заплати. Не е луд който яде баницата....
31.
dps
02.09.2015 20:56:22
2
6
samao atanasov pobeda
30.
пътувал до Бургас
02.09.2015 19:10:59
14
0
На 31.08 ходих до Бургас,за да си търся нов хладилник.Тъкмо се бях запътил към Айко и какво да видя-Черния и Минка Свирката излизат от магазина.Беше след обяд и се предполага ,че трябва да са на работното си място,но явно семейно обикаляха магазините.И не е прав 87,че нямаме право да коментираме личния живот на Черния,защото е публична личност и е отговорен с всички свои действия пред избирателите ,нали пак се натиска да става кмет,макар,че никой не го иска.
29.
доброжелател
30.08.2015 19:18:10
19
1
ГЕРБ много да внимават с настоящия кмет. Човека здраво се е разшетал. Учреди си казионно ВМРО само от негови хора, дърпа на своя страна и тракийското дружество. ЧЕ ако не успее да вземе кметската власт да дирижира нещата през собствените си съветници. Голям хитряга е не го подценявайте! Не забравяйте как ви извози на предните избори. Умната!
28.
до 27
27.08.2015 11:10:31
11
4
по прост коментар не съм чел
27.
Чест и Кръв до 26-ти
27.08.2015 01:05:06
3
11
С този коментар си за Нобелова награда, според мен дори не ти пука кой ще спечели изборите (ама нали съм "устат" и "всезнаещ" чякай да ги подразня днес се събудих и трябва да нахраня някой) Какво ли си казваш ХМ я да се заяда и оплюя Владимир Крумов, човек от най-низшото ядро на партия ГЕРБ преминал през всички трудности и успехи на партията, доказан заместник -областен управител познат и разпознат в цяла Бургаска област , политик до болка запознат с проблемите на местно ниво на община Карнобат, мислещ на първо време и пълен с идеи за развитие на град Карнобат ... И час два след като се събуди си каза офф какви тъпотии съм писал пак....
26.
Кръв И Чест
26.08.2015 18:43:00
12
6
Пълен паляк е тоя Владко,ако не беше топ мафиот в Бг ББ,едва ли щеше да стигне до Б-с изобщо...
25.
Да ама............
26.08.2015 15:38:54
5
1
а оня с куришките !? дет вонят че се не трае !? ...............
24.
наблюдател
25.08.2015 22:25:36
10
10
Крумов вземи им приложи Крумовите закони и тОгава ще се оправи тази община. Успех!
23.
Антоанета
25.08.2015 14:08:06
12
21
Какво сте седнали за мен да пишете бе мърди долни. То ако не съм аз наш Владко не мой връзките на обувките да си върже. И поне аз имам образование и професия и Колев също, а нашето момче с две леви ръце и стругар не стана. Добре че беше партията майка да му намери топло местенце. не че и там не му се смеят, хайде моля ви се.
22.
старшината
24.08.2015 18:19:06
11
4
тоз пък кой беше !?
21.
До 20
24.08.2015 10:55:27
31
4
Че ние какво лошо му пишем бе Антоанетке ? Да се отърве от такива като теб, иначе няма да може да върви напред.
20.
до кандидата
24.08.2015 10:51:16
17
14
Въобще не ги чети какво пишат тук. Ти знаеш и можеш! Само напред! Като станеш кмет всичките тези драскачи ще се наредят да те поздравяват и да се молят за какво ли не. Здраве и успех! С теб сме!
19.
наблюдател
23.08.2015 17:44:48
20
5
Момчето не знае защо се явява на избори. Бат Гого и В.Колев ще го направят на салата и ще го поднесат с ракийка на ГЕРБ но вече загубил изборите. Така ще трябва да започнем о т начало като БСП. Разкарай тия помияри бе момче,учи се, какво чакаш? Виж Т.Байчев как го натири оня, след изборите няма да има защо.
18.
КОЙ
23.08.2015 11:49:35
16
7
САМО АТАНАСОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ НА АЛЧНИЯ КРАДЛИВ............ , ВЛАДКО И ТОЙ ЩЕ МУ ЛЕГНЕ
17.
колхозник
22.08.2015 20:03:56
2
7
до ОСМАЧЕТО

Осмаче, не съм бил нито комунист, нито седесар, нито гербераст нито никакъв от тая гадна мазна сволач. Колкото съм успял ми стига, не желая повече, дано и ти да си успял наполовината на мен - ще се радвам!
16.
другата ти леля
22.08.2015 18:59:44
24
1
Права е първата ти леля, срамове има да береш с Антоанетка, а за В Колев не се притеснявам , кой още не е разбрал ,че двамата предатели са комбина /Г. Димитров и Колев/.
15.
безплатен съвет
22.08.2015 18:00:51
22
5
Жалко е наистина , че до едно такова момче ще се наредят алчния ,злобен и морално пропаднал В. Колев и простата и елементарна Антоанетка . Жалко . Ше те провалят Владо. Карнобат не ги понася. Когато избираш хората около теб не гледай от коя партия са защото те са в тази партия от лична изгода, сигурно имате и професионалисти и уважавани хора. На такива заложи около теб.
14.
До 6
22.08.2015 16:01:20
20
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
13.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
12.
До 6
22.08.2015 16:01:20
9
7
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
11.
До 6
22.08.2015 16:01:16
9
6
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
10.
карнобатлия
22.08.2015 15:56:34
12
6
Четейки отговора на последния въпрос оставам с впечетление, че Владимир не живее в Карнобат или Бумбала ще има неговата протекция.
9.
ДО 7
22.08.2015 15:49:53
9
3
Явно не четеш статията. В нея пише роден град Карнобат. За младите съм съгласен но смятам, че миналото на един кандидат е от голямо значение.
8.
карнобатлия
22.08.2015 15:27:33
10
4
Ех,колхозник! ами всички долу- що само ГЕРБ-то нямаше някой който да не е бил-комсомолец,партиен член,земеделец.....Ти ,сигурен съм също си бил-и си бил точно неуспял -затова сега ревеш като магаре срещу тези които са те поизпреварили!
7.
жител на Карнобат
22.08.2015 15:22:41
11
16
ДО 4
АМИ ВИЕ КАТО СТЕ ОТ КАРНОБАТ -КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА КАРНОБАТ?!? ВАШИТЕ БЛИЗКИ,ДЕЦА И ВНУЦИ КАТО НЕ СА В КАРНОБАТ -ПО-МАЛКО КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ СА -ТАМ КЪДЕТО СА СЕ УСТРОИЛИ? И НЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ ,ОТ ПОВЕЧЕ Е! СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА Е МНОГО ВЯРНА-"ОТ КЪДЕТО ЖЕНАТА-ОТ ТАМ Е РОДАТА!" НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО Е ДОШЪЛ АТ ПО-ГОЛЕМИЯТ ГРАД В НАШИЯТ "ДРЕМИ"ГРАД Е ЗА ДА СЕ НАКАЗВА???ТОВА ЗНЧИ,ЧЕ НЕЩО МУ Е ХАРЕСАЛО,НЕЩО ГО ДЪРЖИ ТУК!ТЕ ДРУГИТЕ КАТО СА РОДЕНИ В КАРНОБАТ-КАКВО ТОЛКОВА ГИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ХОРА? ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ,АМБИЦИОЗНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА! СТИГА СТЕ СЕ РОВИЛИ В МИНАЛОТО-ОТ ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ БЪДЕЩЕТО!А,ТО Е НА МЛАДИТЕ ХОРА!ДАЙТЕ ИМ ШАНС-СТИГА С ТИЯ " НАФТАЛИРАНИ" ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ!
6.
колхозник
22.08.2015 15:03:43
24
12
ГЕРБ са бита карта в Карнобат . Откакто Вярка се оака в парламента и я изгониха безславно, всички разумни хора разбраха , че Герберастите са неуспелите комунистчета и комсомолски секретарчета от едно време, или техните наследници , на които им се е паднало да пооткраднат и те накрая от оглозкания кокал на народа ....! Долу ГЕРБ !!!
5.
леля ти
22.08.2015 14:51:52
18
6
Зелен си още. Ония двамата хищници ще те схрускат за десерт моето момче. Жалко,че не разбираш,че твоите хора те предават. С Антоанета, която е втори В.Колев няма да стигнеш далеч. Успех от мен.
4.
от карнобат
22.08.2015 14:19:20
18
5
Родният му град е Варна. В Карнобат живее като заврян зет от 5-6 години.
3.
Фасол
22.08.2015 11:26:06
10
4
Пич, прочети малко основателите на Америка, да се научиш на това какво е свобода да си добър държавник!!!!
2.
Sredec
22.08.2015 11:02:26
8
20
Успех Владо!
1.
Холандската Преса
22.08.2015 10:56:33
6
6
Давай пич. Строете вина със качество като Франция. Отиди там да видиш да се научиш!!!'мм
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Колите продължават да се трупат. Чакаме от часове, съобщава читател на Флагман.бг


Всичко в категорията
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Петър Кънев: Проблемът в Странджа не е чумата, а държавата, която абдикира
Петър Кънев: Проблемът в Странджа не е чумата, а държавата, която абдикира Циганизираме планината, няма пътища, няма и поминък, каза депутатът
Всичко в категорията
Третият мол във Варна ще бъде готов до края на 2018 г. след заем от 22 млн. евро
Третият мол във Варна ще бъде готов до края на 2018 г. след заем от 22 млн. евро Средствата за българо-сръбския Delta Planet са отпуснати от Уникредит Булбанк

Всичко в категорията
Хора от Молдова, Украйна и Киргизстан напълниха хотелите по морето, причината е... Челен пример: Лошото време срина туристическия бизнес в Румъния Защо нямаме автомобилостроене и къде се къса нишката Копърки жилят туристи и държава, таксиджии пишат до прокуратурата в Несебър (СНИМКИ) „Оферта” на Слънчака за родопчанки: Сервираш и заголваш задник, иначе няма заплата! (СНИМКА) Невероятно изобретение: Собствениците на iPhone ще могат да заредят смартфона си за секунда Това е българинът Владимир, станал един от 11 нови милиардери през тази година! Историята му е повече от феноменална Николина Ангелкова: Очакваме чуждестранните туристи това лято да са повече от 5,5 млн. Европейската комисия наложи рекордна глоба на Гугъл Министър Ангелкова: Предвиждаме мащабна маркетингова кампания през 2019 г., съобразена с бизнеса 8 % от кантарите на търговците по морето са извън стандарта
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Близо 5000 зрелостници на матура по български на втората сесия
Близо 5000 зрелостници на матура по български на втората сесия Изпитът ще се проведе на 28 август, резултатите - на 10 септември
Всичко в категорията
В България ще има все повече психично болни, неизбежно е заради начина на живот
В България ще има все повече психично болни, неизбежно е заради начина на живот Според психиатъра д-р Здравка Герджикова все повече хора ще развиват депресии и паник атаки
Всичко в категорията
Красимир Аврамов - човекът глас написа разтърсващо писмо до майка си минути след смъртта й Кървава баня: Стрелец изби 11 таксиджии – не харесвал конкуренцията Сагата продължава! 3 часа психолозите не могат да разубедят бургазлията Диян да не слага край на живота си Нов ужас в Бургас! Огромно дърво падна върху кола, едва не уби две жени Явор Нотев с нов апартамент за 500 хил. лева: "Исках да избягам от "Павлово", където ми се случиха лични трагедии" Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище Експертизи бавели финала на разследването за смъртта на детето на Московски Джендъри си правят реклама с убити красавици, градския транспорт осъмна с увиснали гащи и сутиени (СНИМКИ) Вижте разтърсващата изповед на парализирания Васко, марихуаната изцели болките му, но сега искат да го вкарат в затвора (ВИДЕО) Саня Борисова се съсипва от мъка, иска да си върне Ники Илиев
Астролог: На ярките сънища не обръщайте внимание
Астролог: На ярките сънища не обръщайте внимание Голяма е вероятността в този ден от заразяване с кожни и венерически заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
На Апенините гонка до дупка за автомобилите с българска регистрация
На Апенините гонка до дупка за автомобилите с българска регистрация Италианските катаджии дебнат най-много за талончето за минат технически преглед
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Самоубийство или фатална разходка край морето в Бургас?
Самоубийство или фатална разходка край морето в Бургас? Установиха кой е мъртвият, изплувал между военните фрегати от учението  край Морска гара
Всичко в категорията
Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени
Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени Зона „Д” се оформи като кварталът на богатите, средната цена на имотите е около 300 хил.евро

Всичко в категорията
Два луксозни джипа катастрофираха зрелищно на бул. „Тодор Александров” в Бургас (СНИМКИ) Новите жилища в "Меден рудник" с най-голям ръст на цените на пазара за недвижими имоти Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината
Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове
Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове Циганите искат 650 лв. за цялостен ремонт на къщата, след което се възползват от доверието на хората, дерат здраво и не искат да си тръгват


Всичко в категорията
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос Одобрявате ли тази идея? Обмислят кръгово движение до бензиностанцията на Марешки в Айтос Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно
Само във Флагман.бг! Вижте как прибраха 200 хил. лв. по най-простия начин от банката в Несебър Заради дългове: Продават хотела на бизнесмена Митко Лазаров в Слънчев бряг за 2,8 млн.лева Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма Откриха нови детски площадки в Стария Несебър Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you”
Кметът на Поморие подписа договор за 4 млн. лв. финансиране на Местната инициативна рибарска група Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи
Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи Георги Лапчев смята, че с устройствен план морската община ще се предпази от "грозни гледки"
Всичко в категорията
ЕВН остави хиляди в Китен, Варвара и Ахтопол на тъмно за час тази нощ БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение
Добрият пример! Тази жена от Приморско чисти доброволно градинките след туристите, боклуците я дразнели
Добрият пример! Тази жена от Приморско чисти доброволно градинките след туристите, боклуците я дразнели На всеки два дена жената събирала отпадъците след некултурните почиващи в морския град

Всичко в категорията
Община Приморско продължава с кампанията "Дари капачка - спаси живот", включете се и вие! Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО) Инцидент с лодка: Около 70 л нафта се изляха до Южния плаж в Китен (СНИМКИ) Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
Борисов не слуша българите, прави каквото в Брюксел му кажат да прави Интервю Всички интервюта Проф.Стив ХАНКЕ, икономист: Борисов не слуша българите, прави каквото в Брюксел му кажат да прави
По въпроса за въвеждането на еврото, българският премиер беше във всички крайности. Първо е за приемане на еврото, после не иска приемане на еврото, после ще чака за влизане в еврото, после е за

Глас отвътре Всички , Защо нямаме автомобилостроене и къде се къса нишката Не е възможно рентабилно автомобилно производство в обем под 200 000 бройки годишно Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 23.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
През този ден ви се дава шанс за промени на работата. Ще бъдете обаче изложени на сериозно изпитание. Трябва да покажете, че трудностите не ви плашат. Късмет няма да ви липсва. Неочаквано може да спечелите доста пари. Ще ви върви и в любовта. Вие сте в стихията си и можете да предприемете нестандартни стъпки. Важно е да бъдете достатъчно уверени в решенията си, както и адаптивни. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора. Желателно е днес да сте по-далече от свекърви и тъщи. Склонни сте да харчите повече, както и да разпилявате усилията си. Трябва да вземете мерки за финансовата си стабилност. За дамите, които се нуждаят от нова любовна връзка, сега е моментът да си опитат късмета. Може да се появи в живота ви мечтаният партньор. Някои от вашите желания ще се реализират. Бъдете уверени и очаквайте приятни новини! Пазете си здравето! Мъжете с хронични заболявания да бъдат внимателни! Добре е ако носите магнетит. Този минерал укрепва волята и помага да се чувствате по-уверени. Може да проявите инат, но преценете дали е във ваша полза! Неприятности могат да възникнат от недоразумения или независещи от вас обстоятелства. Това ще ви помогне да промените своите планове. Бъдете внимателни при преговори! Не се доверявайте на непознати! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Очакват ви нови вълнуващи преживявания с хората, които обичате. Не щадете пари, за да ги зарадвате! Опитайте се да изпълните задълженията си до обяд, защото след това ще ви е по-трудно! През втората половина на деня чувствата ви ще вземат връх над разума. Внимавайте да не се изпокарате с колегите и с близките си! Възможни са болки в стомаха заради язви или колити. Може да изпълните целите си, но за да решите как да действате в бъдеще, ще трябва да оцените постигнатото, а след това спокойно да се насладите в компанията на любимия човек. Необвързаните обаче може да се въвлекат във връзки, които нямат никакво бъдеще. Не обръщайте внимание на хапливи коментари от колеги или партньори! Следобед напрежението ще намалее и лесно ще изпълните ангажиментите си. По-добре обаче не поемайте нови, защото трудно ще ги изпълните! Не пестете комплименти към хората, които харесвате! Използвайте всички възможности, които съдбата ви предоставя, за да изпълните целите си! Може както да привлечете съмишленици за реализация на проекти, така и да укрепите връзките си. Възможни са обаче здравословни проблеми, защото имунната ви система е слаба. Любовта ще обсеби почти изцяло вниманието ви, но не бива да позволявате на емоциите да ви пречат в работата. Ще имате успехи с парите, но не и с хазарт. Не е желателно да участвате в залагания. В този ден може да си осигурите допълнителни доходи. Съдбата ще ви сервира днес доста изненади. Денят не започва така, както ви се иска, но ще имате шанс да обърнете хода на събитията във ваша полза. Може да спечелите дори доста пари от това. Не отказвайте срещи! Може внезапно да пламне любов и тя да стопли душата ви.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип