×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поп - таксиметров шофьор преби студентка с бухалка


Поп - таксиметров шофьор преби студентка с бухалка
Попът пък твърди, че студентката е наркоманка и искала да топне фирмата му
12 Август 2015, Сряда, 21:33 ч.

Искал й пари да й развали черната магия, но после се разярил, че тя си го поискала обратно

Дупнишкият поп и таксиметров шофьор Методи Кръстев преби с бухалка 23-годишната студентка Ивет Митрева от Сандански, след като отказала да й разваля черна магия и му дала 50 лв. предплата. Гневът му пламнал, защото момичето поискало да му възстанови сумата. Инцидентът е станал в 24 часа в квартал „Грамада” в Благоевград. Пребитото момиче се оплака, че е обездвижено от болка и едва върви. Скандалният свещеник в момента работи като таксиметров шофьор в благоевградската фирма „Ден и нощ”.
Той тормозил Ивет със стотици телефонни обаждания, дори й поискал 50 лева назаем, които така и не върнал, разказва момичето пред в."Вяра". Инцидентът се случил ден след като Ивет се оплакала на шефа на таксиджията, че той й дължи пари. „Около 12 часа през нощта отидох до кварталния магазин да си купя храна. Пазарувах, на връщане към вкъщи усетих, че след мен върви някой. Обърнах се, нямаше никой. След което изведнъж усетих само силен удар в гърба, след това последва втори по главата. Паднах на земята, но все пак успях да видя нападателя си и да го разпозная – беше моят „приятел” Методи Кръстев. След което съм припаднала. Свестих се в спешното отделение на МБАЛ в Благоевград, бях сложена на системи за болките, не усещах тялото си. И днес още съм така. Целият гръб ме боли, от ударите и бъбреците ми са повредени. Имам чувството, че ще се парализирам, всичко ме боли, въпреки болкоуспокоителните, които пия. Болката е ужасна. В болницата ми казаха, че съм била откарана там от съсед, който случайно ме видял на улицата близо до магазина в „Грамада”. Лекарите ме прегледаха, след като разбраха какво се е случило, ме посъветваха да си подам жалба в полицията, както и направих. Но аз не вярвам, че полицаите ще спрат този изрод, който посяга на невинни хора. Уж бил Божи човек, глупости, пълен лъжец, това е той. Нека всички, които прочетат моята история, да бъдат занапред изключително внимателни и да не се доверяват на случайни таксиметрови шофьори. В случаите, в които им се наложи да ползват таксита, да се качват само при добре познати и безобидни шофьори”, завърши покъртителния си разказ Ивет.

Взаимоотношенията й с отец Методи започнали преди около месец. Той бил изпращан често да я взима с таксито от адрес и така се запознали. „Дългогодишна клиентка съм на таксиметровата фирма „Ден и нощ” в Благоевград. Често ползвам услугите на диспечерите и колите, непрекъснато дори викам кола на адреса, където живея в кв. „Грамада”. Така се запознах с отец Методи от Дупница, който на няколко пъти бе изпращан да изпълнява курс на подадения от мен адрес. В началото разговаряхме с него съвсем приятелски, като клиент и шофьор. Един път обаче, докато се возех в колата, случайно му споделих, че имам проблем. Той само ме погледна и дружелюбно каза: „Някой ти е напарвили черна магия, аз мога да я разваля, ще се разберем кога и как да стане. Ще ти пребая няколко пъти и всичко ще се оправи. За парите също ще се разберем, няма да се притесняваш”. С това разговорът ни приключи, разменихме телефонните си номера, след което той ме остави на адреса, който му бях дала. Аз си тръгнах с надеждата, че животът ми ще се промени към добро. Отец Методи не се обади няколко дни, след което изведнъж започна да ми звъни всяка вечер непрекъснато по няколко пъти и да ме притеснява. В разговорите ни обаче той нито веднъж не спомена нищо за развалянето на магията. Говореше всичко друго, но не и това. Аз започнах да не вдигам телефона си, когато звънеше, той обаче започна да ми звъни от други телефони и скрити номера. Този ад нямаше край, докато една вечер се обади отново, този път обаче сценарият бе различен. Плачейки като малко дете, поиска от мен да му дам 50 лв. назаем, за да си плати седмичния ефир на колата, която кара. Аз откликнах на молбата му веднага, стана ми жал, все пак сме хора. Дадох му парите, а той каза, че на сладващия ден ще ми ги върне. Това обаче така и не се случи. Изчаках близо две седмици, след което му се обадих, защото парите ми трябваха. Той ми каза, че няма как да ми ги върне и тогава аз отидох до шефа на фирмата, в която работи, Васил Русков и му разказах всичко. Човекът се отнесе изключително внимателно с мен, изслуша ме и ми даде парите. На тръгване само ми каза: „Не се притеснявай, няма да имаш повече проблеми с отец Методи”. Стиснахме си ръцете за довиждане и си тръгнах. След това Методи ме преби”.
В града се говори, че студентката е само една от жертвите на дупнишкия разопен поп Методи Кръстев. Нееднокартно и други са попадали под прицела му и също му давали пари „назаем”, които той така и не връщал. Докато ги возел по време на курсове дори си позволявал да ги притеснява, говорейки им мръсотии. За разлика от Ивет обаче, никой от тях до момента не е сигнализирал за наглостта му никъде. Собственикът на таксиметровата фирма, където въпросният отец е шофьор – Васил Русков, остана като гръмнат от чутото. Той каза, че от нас чува за отправените обвиния към подчинения му и че ще предприеме мерки незабавно. „Такова нещо досега не се е случвало. Този човек е изключително изряден и учтив към всички. Плаща си ефира редовно, проблеми с него досега не сме имали, но въпреки това ще проверя неща в детайли. Мисля, че става въпрос за компоматрат срещу фирмата ми от страна на въпросната госпожица”, категоричен бе Васил Русков. Колегите на Методи Кръсетв също не вярват на станалото. Те до един са категорични, че всичко това е пълна измислица с цел да се подбие клиентелата на фирмата.

Отец Методи коментира случая така: „Всички таксиметрови шофьори познават въпросната Ивет, тя е наркоманка, даже има и документ за това. На метадон е. Тя е държанка на Антонио Якимов, който работи като шофьор в „Мега шанс”. Той й дава 10 лв. за дозата, а тя е готова да каже каквото той й нареди. Това го знаят абсолютно всички в таксимеровия бранш, не мога да си обясня защо това момче прави такива мръсотии, като използва подставени лица”.

В категории: Животът


4
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
4
Коментара по темата
4.
Никой
15.08.2015 02:45:56
0
0
Въпросната госпожица още не е пораснала затова и влизат такива мишците във главата
3.
Koraviq
13.08.2015 07:23:16
0
0
Tes pak selqncheta tapi dano ne se aluchva takova neshto na nqkoi ot vashte rodnini. Tapaci
2.
От бакшугери
12.08.2015 23:58:16
2
0
Кво да очакваш? Те такава сган никъде нема!
1.
майнак
12.08.2015 20:06:51
2
3
"Имам чувството че ще се парализирам " ма ти сама си го каза - щот си на болкоуспокояващи !! Явно си си го просила , развратницо !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори