×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дългът на Батката


Дългът на Батката
Една истинска Батка
11 Юли 2015, Събота, 12:08 ч.
Автор: Webcafe.bg

Машина, Терминатор, Робокоп, Конан, Брус Лий и Мохамед Али в едно - новата батка 2015, само че изпаднала в дългове
Познайте кой си има не шест, а осем плочки това лято? Батко ви, батката, естествено. Тестостерон пропионат, Тренболон, Станозолол, Кленбутерол и Провирон. Пълен пакет хап и шприц за релеф. Няма да съм скарида като Туци Тъпия и Джони Барбарона, които решиха да не правят сезонния цикъл за чистене и ще ръкоблудстват, докато ние, акулите, ловим женско като за световно. Така става.

Ни мой мъ стигнете, дори аз да спра, а вий да се затичате. Аз съм като японския скоростен влак в Шан Хай, а вий сте развалено БДЖ. Изчистих последните два килограма излишна мазнина около коремната стена и в момента съм комиксовия супергерой.

Трябва да ми викат Капитан България, примерно. Преса, сератус, междуребрени мускули, коси, странични коремни... всичко е шест.

Не шест, осем са всъщност, нали ти казвам. Маниак с осмак съм.

Имам плочки и там, където не трябва да имам плочки. Имам плочки, които сами могат да свалят поне половин клас абитурентки, отбор танцьорки, две шведски милфки и три отлежали мутренски вдовици с любимата ми марка BG. Може и сръбски.

Това ми е загрявката, батко. Пресата ми е легенда. Някой трябва да напише книга за коремната ми мускулатура. Ония статуяджии с Терминатора, Самуил в Софийско трябва да дойдат до морето и да ми направят паметник. Не от бронз, от платина трябва да ме направят, мой.

Направил съм митична преса за вечността, за историята - лекува рак и печели избори, храни бедните и говори с Бог. Аз съм Бог.

Но за разлика от педи манекенчета и плажни естетчета с цветовете на дъгата, дето са само плочки и кости, аз съм масивно животно. Гръб, крака, гърди, рамо - скала върху скала, брат ми.

Мъртвата ми тяга ще ви докара кошмари, клекът ми ще ви смачка, лежанката ми ще ви сдуха, раменните преси, които помпам всяка сряда ще ви откачат ченето. Нов модел 2015 съм, батенце. С тунинги, мунигни, брони, спойлери и стероиди. От първа на пета в три серии с по 120 килограма от наклон. Бокс и MMA, стрийт фитнес и уличен бой, дигнал съм левъла и трошим каски, маниак!

Аз съм белия, висок и масивен „Мъни" Мейуедър.

След приключване на цикъла и стриктната диета със сьомга, риба тон, ориз, овес, броколи, три кофи суроватка, кутия казеин и индустриални количества креатин, реших да поотпусна малко с прахче от Чичи Садиста, дето ходеше с мойта мацка Сиси от солариума.

Взех напред едно пакетче и казах на Чичи, че ще му платя по-късно.

Сега съм леко къс с кинтите, че с Пехо Меха инвестираме в ресторант на плажа.

Ще стане плажен хит през август, казвам ти. Вися му на Меха няколко точки, но пък давам повече идеи, защото съм умен. И име измислих - „Плажен бийч плаза бар Кофеин"!

Добро, а? Добро е. Та, тъй със сухото от Меха и белото от Садиста си спретнах ибахти уикенда. Целият бях в прах и прашки. Имам преса звезда и гръб диктатура.

SMS от Меха. Иска си парите, било вече време. Сякаш се е наговорил с Чичи, който звъни пет минути по-късно.

Мой дълг е да разкарам тия навлеци от релефния си латисимус и да ги накарам да ми цункат глутеуса. Както пееха ония варненски джуджета - гуменяци от едно време, „кръв повръщам, пари не връщам".

Чичи да не ме занимава, белото беше бонус, че го запознах със Сиси. Какви пари? А Меха е неблагодарно лице, измислих име на бара, малко ли е. Да връщам пари? Мене трябва да ми плащат за тялото, което съм направил.

Садиста ме заплаши във фейса, че ако не му върна парите, ще си оправдае името върху мен. Изтрих го. Време е прасетата да получат анонимен сигнал за един дилър с опасен прякор. Така става като ме заплашваш, леке.

Остана Пехо Меха. Ще го навия за отсрочка, той е браточка. Ще чака и ще слушка.

Отивам до бара и фиксирам Сиси. Увеличила си е гърдите пак. Супер. Псува Чичи, бил изчезнал, аз й викам три шота веднага. След още 12 от същите вече ме води към тях. Бързо върза. Ще има игра...

А, кво става, бе. Не си чувствам краката, не мога да стана, нещо ме стяга. Отварям очи, закопчан в мръсен склад, над мен са Меха и Чичи. Единият маниак стиска клещи, другият размахва огромно дилдо. Куца работа, всичко е срещу мен. Изроди мръсни, човек да не направи як релеф в тая скапана държава...

В категории: Животът


Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
6
Коментара по темата
6.
лошо ченге
15.07.2015 15:32:34
0
1
Мани, то само със снимката като започнеш и не ти трябва да четеш статията. Това моделче и позьорче не е никаква батка, камо ли пък истинска. "Батка" в буквален превод от бургаски диалект означава "млада мутра", или някой с амбиции да стане такава. Една истинска батка на първо място никога не вади преса понеже това не му е приоритет - с плочките нито можеш да удряш, нито да вдигаш много за да се перчиш както с тягата и лежанката, така че за какво са ти..
Една истинска батка демонстрира това, стрижейки се нула номер (да не би погрешка някъде да го сметнат за "ентелегентен" (ко'й туй?!?) или пък за добро момче (т.е. мухльо) и покрива поне половината от площта на тялото си с татуси - което впрочем е добре щото - по-хубаво е буквално да си е написано върху него че е боклук да не се объркаш, макар че това е трудно да стане понеже те не се и опитват да се крият а дори и да опитат няма да им се получи. Друг характерен белег, по който можете да различите истинската батка, ако е студено и е с дълъг ръкав и крачол, е нечленоразделния рев с който посреща всичко което го "т'вари"
5.
Крумов
11.07.2015 12:19:48
5
39
Цяла една България е събрана в тази една статия.
4.
_nib_
11.07.2015 11:15:33
3
43
От комплекса за малоценност при мъжете печели химическата индустрия,а при жените-козметичната.Не им требе интеУект.
3.
thrg
11.07.2015 10:56:25
9
23
vie ot flagman ili se drusate postoqnno ili ste chisto ludi
2.
splendor
11.07.2015 09:43:30
5
28
Другия вариант е Инфаркт на 22 год.
1.
Аман ве
11.07.2015 09:26:39
17
41
Какви са тези деградирали статий? Къци Вапцаров да не е започнал работа при вас?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори