×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още от досието на убиеца Георги: Заплашил гадже, че ще я залее с киселина


Още от досието на убиеца Георги: Заплашил гадже, че ще я залее с киселина
И преди убийството на баба си Георги имал криминално досие, осъждан е за серия от кражби. Така общото му наказание е 12 години и 1 месец
Тема в развитие
Георги Бабата, накълцал зверски Галина: Съжалявам, нямах намерение да я убивам Първо във Флагман! 30 години затвор за Георги Бабата, наръгал зверски Галя от Бургас Съдия Захариев към касапина Георги Бабата: Ти си сериен убиец, убиваш хората като на кино! Георги Бабата: Намушках Галина, защото я ревнувах! Убиецът Георги Бабата иска съкратен процес, отървава доживотния затвор Георги Бабата се сдоби с нови две обвинения - опит за убийство и укривателство Наръганата Галя ексклузивно за Флагман: Нямах връзка с Георги Бабата, той ме преследваше! Убиецът Георги Бабата бил перфектен затворник Местят накълцаната Галя в хирургия, утре ще я разпита съдия за зверството на Георги Бабата Георги Бабата остава в ареста Вижте как касапинът Георги Бабата влезе в съда по джапанки и шорти (СНИМКИ, ОБНОВЕНА) Адв.Марковски за Георги Бабата: Когато се пускат хора от затвора, трябва да има ресурс Георги Бабата призна за зверското нападение над 27-годишната бургазлийка Галина Наръганата Галина е по-добре, но все още с опасност за живота Още от досието на убиеца Георги: Заплашил гадже, че ще я залее с киселина Първо във Флагман! Ето го изверга Георги Бабата, който наръга Галя от Бургас Търсят спешно кръв за зверски намушканата Галя от Бургас, журналистът от СКАТ Степан Дадурян се отзова първи Флагман пръв посочи касапина на Галина, МВР току-що го арестува (ОБНОВЕНА) Наръганата Галина: Георги Бабата иска да ме убие, защото не съм негова Зверски наръганата Галина се събуди след операцията, остава опасността за живота й Първо във Флагман: Ето го Ивелин, който според МВР опита да заколи бившата си съпруга Три лекарски екипа оперираха 5 часа и половина накълцаната Галя, животът й все още е в опасност Ивелин наръгал бившата си жена 17 пъти след скандал, зарязал я в локва кръв и избягал Арестуваха извършителя на опита за убийство в "Славейков" (ОБНОВЕНА) Лекари се борят за живота на намушканата Галя, състоянието й е много тежко Извънредно! Търсете Георги – бивш затворник, той опита да убие Галя Ужас! Млада жена с 5 рани в гърдите се влачи до „Теньовата къща“ в Бургас
виж още
скрий
06 Юли 2015, Понеделник, 09:30 ч.
Източник: Блиц

Родителите на момичето били принудени да я водят и прибират от училище


Убиецът Георги, чието име и досие "изплуваха", след като наръга почти до смърт любимата си Галя в Бургас, имал и други прегрешения. През 2008 г. младият мъж имал връзка с ученичка в Сливен. Той започнал да я преследва и заплашва, че ще я залее с киселина, когато тя решила да сложи край на взаимоотношенията им. Родителите на момичето били принудени да я водят и прибират от училище, пише БЛИЦ.

Бащата пазел ревниво детето си и дори заплашил с пистолет наглеца. Това отключило агресията у Георги.

Както Флагман.БГ вече съобщи, на 5 декември 2008 година  той отишъл в апартамента на жертвата си в кв. Българка, за да потърси убежище. Внукът и бабата обаче били в лоши отношения и 65-годишната Иванка не искала да го пусне да влезе. Младежът побеснял – натиснал с ръка входната врата и влязъл насила.

Удушил възрастната жена с найлонова торба. Завил тялото с килим и го напъхал под леглото, след което го затрупал с кашони. След жестокото убийство внукът задигнал бижутата и други вещи на баба си и избягал.

Тялото на възрастната жена е открито от дъщеря й, която живеела в Стара Загора. След като няколко дни тя не успяла да се свърже с майка си, на 8-ми декември решила да провери на място и се натъкнала на ужасната гледка. На следващия ден Георги е заловен и прави пълни самопризнания. И преди това убиецът имал криминално досие – осъждан е за кражби.

За жестокото убийство Георги е получил 9 години и 11 месеца лишаване от свобода. Осъждан е и за кражбите. Така общото му наказание е 12 години и 1 месец.

От 2008 година до момента Георги Андонов е в затвора. Нападението в събота сутринта над Галина в Бургас е извършил, докато е бил в отпуск от мястото за лишаване от свобода. По информация от полицията става ясно, че двамата имали връзка.

Пострадалата Галина е с над 10 прободни рани в областта на цялото тяло. Въпреки че състоянието й е стабилно, все още има опасност за живота й. Тя има нужда от спешно даряване на кръв. Всеки, който има възможност да дари, може да го направи всеки ден до 14,00 ч. в Кръвния център -  повече подробности за кръводарителската кампания четете тук.

В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
пешо кура
07.07.2015 11:30:41
1
8
АМА И ТАЯ ГАЛКА ИМА ВКУС КЪМ МЪЖЕТЕ СТРАХОТНО ВЪЗПИТАНИЕ ЩЕ ДАДЕ НА ДЕТЕТО. НЯКОЙ ЗАДАДЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАК СЕ Е ЗАПОЗНАЛА С ТОЯ ПАНДИЗЧИЯ СЛЕД КАТО ИЗЛИЗА В ОТПУСКА ЗА ПО ДВА ДЕНА ЯВНО СИ ГИ ТЪРСИ ТАКИВА
11.
azz
07.07.2015 07:23:04
0
12
Smurt za toq
10.
Уайат Ърп
07.07.2015 04:30:57
0
19
Абе какво е това правосъдие и какви са тези наказания??В коя нормална държава убиец,който излежава присъда може свободно да си се разхожда,че и гаджета да върти??Крайно време е да се съкрати процедурата и щом има доказано престъпление направо да намазва примката.
9.
,смъртна присъда
07.07.2015 00:54:16
0
22
Нищожеества безмозъчни депоптати размърдаите се и виште кво става ако това намушканото момиче е вашето дете какво ще сторите или убитата баба е вашата маика???? Вие сте виновни за всичко лошо в българия дебели мазни свине!!!
8.
Kilara
07.07.2015 00:51:51
0
15
Smart za taq zgan.
7.
Ben
07.07.2015 00:08:13
0
17
Добре де немога да разбера,кога и как точно са имали връзка с Галя .......нали е бил в затвора този тука нещо не е ясно
6.
Морж
06.07.2015 22:05:33
1
10
Съгласен съм да види как е ,ще го по-учим ще цвили като кон
5.
Сиджимка
06.07.2015 22:01:08
2
9
Да го ебем анално
4.
Жорж Български
06.07.2015 21:12:55
3
24
Милоста е болест на слабите народи. Милоста е болест на тази които игнорират съществуването.
Милоста и социализма звучат най сладко и всеки може да ги каже но истината иска смелост и свободен пазар. Убивайте убийците!!!!! Няма прошка!!!! Няма слабост!!!' Живота в прекалено кратък! Бъдете смели, бъдете българи. Ако така пипаше Цар Симеон, досега да не съществуваме!!!!!! Копи и пейст тая мисъл!!!!'
3.
гето
06.07.2015 21:08:59
0
39
Тая баба въобще не я смятате за жив мислещ човек.
Някакъв палячо убива жена и взима 9 години!!!!
Върнете смъртното наказание паляци!!!!!! направете един рефврендум да видим!!!!
2.
Мдааа
06.07.2015 21:00:48
0
35
Тъпа държава, ето рецидив, пак ще излезе защото е млад и отново трагедия ще има, за това трябва да се върне смъртното наказание, такива елементи никога не се поправят.
1.
Rakovski
06.07.2015 20:49:26
0
42
Девет година за удушаване на баба си!!!! Хахаха!!! Какво стана със справедливиста и закона!!!! Хахаха!!! Аве вие изроди какви хора сте!!! Този е готов за убиване на кладата!!!!' Заради вас сега той уби друг човек!!!!' Толкова ли не ви стига акъла!!! Тъпаци!!! Добре че Флагман влеЗе да разучи (въпреки че Флагман, изтрихте ми коментара от статията за ротарианците, явно не сте истинска медия)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори