×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс триковете, които никоя не му е прилагала досега, защо да не си първата?/ 18 плюс/


Секс триковете, които никоя не му е прилагала досега, защо да не си първата?/ 18 плюс/
Скъпа, ще ми покажеш ли още?
05 Юли 2015, Неделя, 23:07 ч.
Източник: Космополитен

Еротичните експерименти допадат на мъжете и те попадат в сладко сексуално робство

Търсиш нови начини да наелектризираш тялото на приятеля си? Е, попаднала си на правилното място. След като му сервираш тези движения, той ще си забрави името... но ще запомни навеки твоето.

Той си няма и най-бегла представа какво го чака.

Това, че вече си доста добра в леглото, е една прекрасна новина и повод за несъмнена гордост! Но... не бива да лежиш на стари лаври! Винаги има начин да подобриш еротичното си IQ и да изненадаш о-о-очарователно партньора си. Нещо повече: сексолозите са доказали, че като се отдавате на еротични експерименти, и двамата ставате значително по-близки и по-щастливи. Още плюсове: обогатеният секс репертоар ти носи и вълшебна секси самоувереност, благодарение на която нещата в живота ти се подреждат като по вода. Така че виж следващите трикове и ги изпробвай... за свое и за негово добро.

Чувала си за
Обърнатата ездачка

Как да я усъвършенстваш
Магия с палеца на крака му
Ти си ездачката, с лице към краката му - дотук нищо ново. Когато обаче усетиш, че той е съвсем близо до финала, хвани палеца на крака му и започни да го масажираш и да го подръпваш силно. Според американския бестселър Пътеводител към добрия оргазъм така ще нажежиш максимално финалните му усещания. Логиката: нервният път, който наелектризира палеца на крака, наелектризира и пениса, затова като масажираш този пръст, индиректно влияеш върху усещанията му в зоната на интимните части, гласят резултатите от проучване на Женския сексуален медицински център към Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

Чувала си за
Тананикането по време на фелацио

Как да го усъвършенстваш
Ударна гореща вълна
Прибавянето на малко тананикане (с отворена уста, естествено) към оралния сеанс има умопомрачаващ ефект. Ако си станала убедена привърженичка на този еротичен трик, ето още една идея: втрий с лек масаж капка овлажнител на водна основа в тестисите му, нежно ги обвий в парче тънък найлон (или найлоново готварско фолио) и после заключи устни около тази зона и започни с тананикането. Найлоновата опаковка, комбинирана с движенията на устните ти и резонанса в устната ти кухина, ще нажежат сексуалния му термостат и ще усилят ерекцията му. Причината: допълнителната топлина кара кръвоносните съдове да се разширяват и води до по-голям приток на кръв в пениса. Разбира се, той ще повдигне неразбиращо вежди, когато види найлона в ръцете ти, но няколко мига по-късно скептицизмът му ще прерасне в задоволство и наслада.

Чувала си за
Масажа на перинеума

Как да го усъвършенстваш
Включи в екшъна и своята P(пе)-точка
Ако не знаеш еротичната хватка със стимулирането на мъжкия перинеум, веднага да се засрамиш (и да си набавиш предните броеве на Cosmo)! Ето ти и поредното парченце информация от нашия горещ еротичен пъзел: ти също притежаваш една супер чувствителна Р-точка, която е богато снабдена с нервни окончания и когато се разтегли по правилен начин, спомага за увеличаване на общата площ на клитора ти - а както знаеш, всеки допълнителен сантиметър от тази супер гореща ерогенна зона носи допълнителна порция наслада.

Истината е, че клиторът е с около два сантиметра по-дълъг от онова, което... всички познаваме. Той продължава навътре. И като разпъваш перинеума си (малката площ плът между вагината и ануса), кожата на клиторната шапчица се дръпва назад, като открива възможността за допълнително триене по време на акта и увеличава чувствителността на цялата зона.

Опитай да разтеглиш P-точката си, когато правите секс в седящо положение със сключени крака. Задръжте тазовете си плътно прилепени и ти извий гръб, като се опреш на едната си ръка. Докато интимните ви части се трият, със свободната си ръка разтягай сантиметрите нежна кожа долу.

Чувала си за
Мисионерската поза

Как да я усъвършенстваш
Опънато  притискане
Без съмнение това е плътска класика. Но не и в тази й секси разновидност, която те кара да усещаш неговия пенис като диригентска пръчка на удоволствието, която дирижира директно чувствените усещания в клитора ти. Каква е партитурата: той е отгоре и е проникнал в теб. Много бавно и внимателно ти събираш крака, така че да застанат между неговите. Резултатът е сигурна стимулация на клитора. Плюсов страничен ефект: в случай че гаджето ти е доста надарено, по този начин той няма да може да влезе напълно и да докосва шийката на матката ти, което често е болезнено. Горещ съвет: Когато вече си сключила крака (коленете са изпънати), опитай да притиснеш стъпалото на единия към горната част на другия, така че да затегнеш интимната прегръдка една идея повече.

Чувала си за
Използването на тазовите мускули

Как да го усъвършенстваш
Спираща дъха задна схема
Pubococcygeus, тоест тазовите мускули, без съмнение са важни за чувствения секс. Прибави обаче към тези секси пулсации правилния контрол върху дишането и можеш буквално да побъркаш гаджето си от неизпитвано досега чувствено удоволствие, като едновременно с това да усилиш оргазма си до краен предел. Ето как: докато той влиза в теб, свий тазовите си мускули и си поеми дълбоко въздух. Логика на движението: вдишването увеличава неимоверно притока на кръв към зоната на интимните части и “напомпва” допълнително крехките мускулни групи в тази област. Представи си, че вдигаш тежести: когато вдишваш, снабдяваш мускулите си с кислород, като им помагаш да работят по-добре. За да избегнеш неприятните (и притеснителни) звуци, които могат да се получат при свиването на тазовите ти мускули, избягвай позите, които вкарват твърде много въздух във вагината ти, (например кучешката), и се придържай към конфигурациите таз-в-таз, като седящи стойки или вариации на мисионерската.

Чувала си за
Кучешката поза

Как да я усъвършенстваш
„Едноръко“ диагонално куче
Според лятното мащабно секс проучване на колегите ни от американското Cosmo тази поза се нарежда на завидното второ място в топкласациите на 11 000 мъже. И това изобщо не е учудващо: конфигурацията 1. крие елемент на първичност и 2. е перфектна за бърз секс. Новината е, че една миниатюрна поправка към нея е в състояние да я превърне в твоя любима поза № 1.

Застани в традиционната стартова позиция на четири крака, но наведи тялото си напред и отпусни глава върху едната си ръка, под която си подпъхнала възглавница. По този начин другата ти ръка е свободна да се пресегне назад и да обхване в пръстен (с палеца и показалеца) основата на пениса му, докато той се движи в теб. Тази наглед дребна промяна носи няколко съществени оргазмени бонуса: неговият пенис се движи наобратно, като влиза срещу естествената форма и извивка на вагината ти, увеличавайки триенето. Натискът върху задната стена на влагалището ти води до индиректна стимулация на ануса, което според сексолозите за много жени е извор на удоволствие.

Така избягваш и всякаква потенциална опасност от болка, която не е изключена в кучешката поза, понеже шийката на матката ти “слиза” по-навътре и става малко вероятно пенисът му да се сблъска с нея по време на акта. И последен плюс: плътно сключената около пениса му твоя ръка добавя още една доза триене и удоволствие за него.

В категории: Животът


1
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
1
Коментара по темата
1.
xaxaxaxaxa
05.07.2015 21:45:26
1
7
Iskash li salamche?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника!
Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г.
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори