×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс тайните на скандалната полицайка Анна Витанова


Секс тайните на скандалната полицайка Анна Витанова
23 юли 2013 г. Полицайката пред Народното събрание в „нощта на белия автобус”
29 Юни 2015, Понеделник, 21:29 ч.
Източник: Шоу

От актриса и певица, през телевизионния ефир, до конен полицай, все звезда - дори на белия автобус


Хубавата Анна Витанова, която, облечена в полицейска униформа, се изтипоса на снимка във Фейсбук от протеста в Орландовци и написа "Да ни развържат ръцете", за отрицателно време се превърна в звездата на МВР. Бързо беше припомнено, че тя беше „звезда” и през 2013 г. - от „нощта с белия автобус”, когато позира уж ранена от сблъсъците с протестиращите, които усърдно налагала с палката си. Оказа се, че скандалната полицайка крие още много „малки тайни”, до които „ШОУ” се добра.

Всъщност „звездната” кариера на 37-годишната Витанова започва като подгласничка на Мис „Кюстендилска пролет” през 1994 г. Тогава тя била убедена, че прилича на  трябва да стане фолкзвезда. Амбицирана, започва да учи пеене в средното музикално училище в града, но успехът бяга от нея, въпреки че по това време праща свои демозаписи и в „Пайнер”, и в „Ара”. Опитвала да пробие в шоубизнеса дори чрез хора на босовете на ВИС братя Илиеви, но освен, че за известно време „пеела и свирила на ухо” на мутрите, друго не се случило. Или поне така говорят запознати с кариерата на полицайката в Кюстендил.

"Гласът ми беше слаб, преподавателите искаха да бъда инструменталистка, но аз се заинатих и приключих с музиката, макар да свирех дълго време на китара и пиано", разказва самата Анна. Която сменя за кратко музикалната с модната сцена. Още на конкурса за красота тя заявява, че иска да стане конен полицай, но след провала на певческата й кариера решава, че за по-сигурно трябва да учи икономика във Варненския свободен университет. И там не я свърта за дълго и става журналистка. В продължение на 9 години, от 1998 до 2007 г., хубавата Ани репортерства във военния ресор. Минава през кюстендилска кабелна телевизия "Армтекс", а после води новини в "Евроком". Там тя постоянно разказвала, че иска да стане конен полицай и да се научи да язди.

Дори си татуирала един на тайно място одумват я нейни бивши колеги-„еврокомци”.

Нейни колеги от телевизията по онова време разказват, че е била „желязна мацка”. Прекарвала повече време в барчето на медията, отколкото в нюзрума, и винаги връхлитала в студиото секунди преди ефир. При това - порядъчно „подгряла” с високоградусови напитки. „Случвало се е да води новини на литър водка, но нито веднъж не сбърка и не направи лапсус! Беше желязна!”, разказват те.

С днешна дата Витанова твърди, че деветте години в телевизията й носят повече лоши спомени, отколкото щастливи мигове. В същото време обаче те й дават свободен достъп до мечтата на живота й - МВР.

За кожата на няколко полицаи

- Аз съм имала само една любов в живота! - споделила една баба пред внучка си.

- И коя е тя?

- Моряците, бабе, моряците!...

Като в стария виц, така и Витанова е имала само една голяма любов в живота си – главните секретари на МВР, и то най-сексапилните, подхвърлят завистливо-иронично нейни бивши колеги журналисти. Навремето тя се фукала пред тях с 2 топченгеджийски скалпа, но никой не отхвърля възможността да са и повече.

Страстта й към мъжете в униформи и към конете я отвела в школата на МВР в Пазарджик, където пък според мълвата залюбила инструктора си, а после и висш началник в Гранична полиция, където след завършването си красавицата била назначена. Междувременно успяла да предизвика скандал в Пазарджик заради „заигравка” местна мутра.

Накрая Витанова постига мечтата си и става конен полицай. Любовта обаче иска жертви - през 2009 години конят й я хвърля и тя чупи жестоко ключицата и ръката си. Ръката й е обездвижена от рамото.

След „нощта на белия автобус”, когато Анна твърдеше, че е пострадала, тя обясни: "Имаше заседания на лекарски комисии. Беше ми направен ядрено-магнитен резонанс. Сухожилията и раменната става на лявата ми ръка са травмирани, в болнични съм и се възстановявам". Оказа се обаче, че травмата й е тази от падането й от коня и вероятно е дала резонанс при претоварването на ръката няколко години по-късно. Това обяснява и защо броени дни след драматичната нощ Витанова се появи без гипс или налакътник на събора на БСП на Бузлуджа.

"Конете са страхливи животни и никога не знаеш каква ще е следващата им реакция", заявява тя след сакатлъка и се отказва от конете.

Отдавайки се на най-голямата си слабост - мъжете

Приятелките й са стреснати, а омъжените започват рязко да я избягват, особено след два случая, които бързо се разчуват. В единия тя разбила семейството на наскоро родила своя близка. Във втория се опитала да прелъсти съпруга на най-добрата си приятелка. „Тя си е такава. Не подбира особено. Стана полицай, след като „поязди” когото трябваше. Умее да върти хората, лисица в овча кожа. Много е забавна, флиртаджийка, щедра, дашна жена, обича си секса...”, така я описват бившите й колеги.

Със скандалния си пост от Орландовци Анна Витанова просто отново напомни за същността си. Приятел на фурията написа в коментар: "Искам да вляза с моите кучета за 15 минути, не повече!!!". В отговор тя му пише: "Идвай, Краси. Аз ти разрешавам :)". Снимката светкавично се разпространи в социалните мрежи и бързо след това нейният профил беше закрит.

След като медиите гръмнаха за постовете във Фейсбук, Витанова стана обект на дисциплинарна проверка в МВР. В резултат - тя може да бъде уволнена от служба заради уронване престижа на полицията. „Каквато е „щедра” обаче, нищо чудно Ани да се измъкне отново и да я видим при следваща акция на МВР в някоя точка на България”, подхвърлят нейни колеги.

В категории: Животът


5
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
5
Коментара по темата
5.
джингиби
29.06.2015 21:41:00
5
4
Еблив киликанзер,не може да ражда от аборти и свръхамбиции,....ша си прави кефа доката не я пребият като куче!
4.
123
29.06.2015 21:29:37
1
1
Тук Флагманците нямат вина, просто цитират друг вестник.
3.
какви са тия простотии бе
29.06.2015 20:59:28
4
9
вие не сте журналисти, дори жълти не сте
Всичко е една жена каза
2.
ааааассссс
29.06.2015 20:31:20
3
11
през 1994 г. Тогава тя била убедена, че прилича на фолкзвездата Анелия, че пее като Анелия и трябва да стане фолкзвезда като Анелия.
94 година Анелия е била на 9-10 години проверявайте си някои неща бе журналисти
1.
Glaruss
29.06.2015 19:10:57
1
12
"белия автолус" хахахахаха Вие сте непоправими. Амин.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори