×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екс кметът на Приморско Димитър Димитров превзема Реформаторския блок


Екс кметът на Приморско Димитър Димитров превзема Реформаторския блок
Бившият кмет Димитър Димитров в момента има своя група в Общинския съвет, сега иска не само подкрепата на Реформаторския блок за кмет, но и да бъде тяхно лице
05 Юни 2015, Петък, 13:11 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Бившият управник не иска просто да е кандидат за кмет отново, а да е самото лице на коалицията




Екс кметът на Приморско Димитър Димитров настъпва да не е просто кандидат за кмет на идващите избори наесен, а да бъде лицето на Реформаторския блок в морската община. Това създава огромна пропаст в позициите на общинските лидери на СДС Миглена Барцулева, на ДСБ – Златин Бодуров и на ДБГ – Илия Петков. Тримата са били извикани на среща с областните ръководства на партиите от Реформаторския блок в Бургас с цел да се постигне поне минимално примирие. Различията обаче са непреодолими на този етап, казаха пред Флагман.бг участници в разгорещените разговори..

Идеята Димитров да бъде кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Приморско е категорично застъпена от местния лидер на ДБГ Илия Петков. Той е верен съратник на бившия кмет и в момента е част от неговата група в Общинския съвет. Петков е неотлъчно до Димитров, с негова подкрепа стана и зам. председател на ОбС. В Приморско се коментира, че като предан съмишленик, той вече е получил обещание  от Димитров, че при победа на изборите ще получи поста на зам. кмет. На срещата в Бургас снощи Петков заявил, че няма да отстъпи от позицията си и ще подкрепя с всички сили Димитров.

Това обаче е крайно неприемливо за лидера на СДС Миглена Барцулева, която в момента е председател на ОбС. В местния парламент тя е представител на Синята коалиция, заедно с председателя на ДСБ Златин Бодуров. През изминалите 3 години от началото на мандата на това управление двамата бяха част от съществуващото допреди 2 месеца мнозинство в подкрепа на настоящия градоначалник Димитър Германов. През последните седмици обаче Бодуров направи рязък завой и кардинално промени поведението си като премина в лагера на Димитров.
Барцулева остана на принципните си позиции и е категорична, че няма да промени мнението си. Тя има дълъг опит в политиката, доказала е, че може да прави компромиси, но заяви, че няма да предава принципите си.
Най-непредвидим в напрегната ситуация е именно Златин Бодуров. Пред своите коалиционни партньори, включително на областно равнище, той е давал различни сигнали. Само преди седмици е заявил, че има сили да се впусне в предизборната битка като кандидат за кмет, докато сега е склонен да подкрепи Димитров, отколкото сам да участва във вота наесен.

„В Приморско за момента изглежда, че примирието е невъзможно. В много случаи местните структури забравят политическите принципи и се влияят от личен интерес, контакти и приятелства, както и от бизнеса си.“, коментираха запознати с политическата обстановка в Приморско.  За тях звучи абсурдно Реформаторския блок да излезе с Димитров като официален кандидат, тъй като той не е част от нито една партия от коалицията. Освен това отдавна е ясно, че ще има и подкрепата на БСП в лицето на другия бивш кмет – Лиляна Димова.
Засега от областното ръководство на ДБГ избягват пряка намеса за позицията на Реформаторския блок в Приморско. В морската община се очертава жестока битка между Германов и Димитров наесен и всяка неуместна стъпка в може да бъде погрешна за реформаторите и целостта им в морската община.

„Разчитам много да бъде постигнато разбирателство на място. Искрено се надявам общинските ни структури да намерят най-доброто решение“, каза зам. областният лидер на ДБГ Живко Табаков.

В категории: Приморско


51
Коментара по темата
51.
ишщксдзц
02.11.2016 15:44:40
0
1
този кмет димитров бившия е наи големия измамник крадец на места парцели затвор за него тои е един много голям льжец приморци бог да вие на помощ ако стане кмет натези из бори които идват след години рьцете му искат рязане от лактите
50.
киро гихоров
13.06.2015 11:33:29
0
2
тоз гихор вярва ли си? ама хайде, поне ще има за какво да се посмеем като му слушаме нечленоразделната реч, голяма скица е
49.
до 47
11.06.2015 16:13:49
0
2
гихора:
ще ви оправя у-щето само ако гласувате за мен
48.
НАЙ-ДОБРЕ
08.06.2015 18:46:08
3
12
както върви работата общината върви към закриване,с това селско мислене-стани да седна аз приморци ще продължават да духат супата!Изберете Гихора та по бързо да влезе в затвора.Пак ще му се отвори халката а и досието също и тогава лакомията ще го довърши...На сеирджиите им все тая....
47.
Оправете си училището!!!
08.06.2015 13:22:14
1
10
Стадо овце!!!
05.06.2015 09:26:06
Не мога да си ги обясня тези абсурди: Да вика той учителката Иванова (по изобр. изкуство) в дирекцията, да я задължава да му прави свирки, да се празни на дрехите й и после да се хвали на колегите си, че на дрехите й имало петна и да идат и да ги видят... И същата тази учителка да го търпи, само защото се е надявала той да й съдейства да бъде настанена в блока на специалистите, за да не пътува всеки ден до Ясна поляна. Ами нали си създала семейство, ма патко, нали имаш деца от мъжа си? За тях не помисли ли, че цялото това петно отива върху тях. И какво стана след това? Мъжът ти те остави, защото си била голяма курва. Това ли беше цената на послушанието ти към Налбантов? Да станеш за смях и да избягаш от селото за да не ти се присмиват хората... Прости хора са това! Много прости!
И не само тя. Прокопова и Петкова са изявени професионалсти като учители. (Диана не я коментирам, тя е откачена и от нея всичко се очаква). Защо са се принудили да се унижават до такава степен и да допускат сега да им се присмиват хората и да ги сочат с пръст? Не вярвам само за едното удоволствие от секса да са влизали в дирекцията. Правели са го, защото са били зависими от директора и защото ако не го направят ще загубят работата си...
А какво правят през това време гражданите на Приморско? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!! Защо са мълчали и търпели всичко това?... Същото прави и кмета на Приморско - НИЩО. Това училище било на Инспектората и Министерството на образованието, нека те го оправят! Кмета и ОС имат други, по-важни задачи...
46.
Това съм аз, Гихора! Голям съм пич!
08.06.2015 12:24:58
0
13
Димитър Гихоров Димитров - кмета
17.01.2014 20:51:57
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!
45.
ха
08.06.2015 10:20:32
3
1
СДС и ДСБ ближат дупето на Германов - ГЕРБ в Приморско, Раданчо беше най-ревностния опонент на Борисов, докато не влезе във властта. Сега в повечето места десебарите лижат гербаджии та слюнки им текат, ебати продажните копелета. За пореден път се обеждавам, че ДБГ избират най-правилната позиция.
44.
по-добре
08.06.2015 10:15:19
6
3
По-добре Димитров, отколкото Германов. Барцулева този път е в грешният отбор, но като си я знаем, не се учудваме много. Бодуров се е ориентирал навреме, Германов няма никакви шансове без купен вот. Трябва да се следи именно за това.
43.
до 32
07.06.2015 22:14:13
1
7
алтернативата е който кмет и съветник се издъни да не се кандидатира отново.
на тоя Димитров няма ли кой да му каже че няма морално право и като съветник да се меси работата на общинския съвет.Заради лични интереси и алчност спира развитието на Приморско!
42.
Aтипично
07.06.2015 14:21:40
1
4
Ехххх колко мъка има по този свят а в Приморско двоѝно щом опряха Барцулева да ги оправя.
41.
Светослав
07.06.2015 14:18:16
2
3
Взимаѝте Заорчев реформъри в които партиѝ е бил вече ги няма.
40.
Редовен читател
07.06.2015 00:56:05
1
5
33-ти коментар е направо за Пулицър! Дали е писан от местен?
39.
Васко минета
07.06.2015 00:41:25
1
9
Както виждаш мъжете на учителките си траят и се интересуват от други неща - политики, кметове, съветници... Тоз директор, ако беше ги наебал и тях, пак нямаше да повярват!
38.
Имаме сериозен селски проблем!
07.06.2015 00:28:11
1
11
до 37
За коя жена става въпрос? Доста са наебаните, поне десет учителки са в тефтера! А ако са и повече значи проблемът наистина е селски - не само на Гошо.
37.
един завършен с.........н
06.06.2015 23:10:18
9
4
до 33 Гошо.......Това че директора ти нае......ба жената си е твои проблем а не селски
36.
член на селсъвета
06.06.2015 22:38:12
1
7
От 34 години сте град и още се обиждате на селяни! Защо?
35.
до 33
06.06.2015 21:41:10
1
2
Какво общо има училището с кметовете? То гълта само парите на общината, а на кмета работата е да докара пари отнякъде другаде. Верно, че голяма част от тия пари потъват някъде, но това е въпрос от компетенцията на съд и прокуратура. Щом няма осъден кмет досега значи кражбите им са законни. Ами и затова се иска акъл...
34.
1) Селяни 2) Завършени
06.06.2015 21:24:06
2
12
Най-после един свястен коментар! Две думи каза човекът, ама на място!!!
33.
гошо
06.06.2015 20:53:07
3
19
Не сте глупави,тези хотели и заведения не са направени от таквиз хора! ОГРАНИЧЕНИ сте и със селски манталитет.Училището Ви пращи от разврат,завистливи и подмолни сте!Абе с една дума селяндури, с две-завършени!
32.
IW....
06.06.2015 15:01:17
0
4
до 31 според вас кои кмет и съветници са алтернативата??? Що годе сме средно глупави но си знаем стоката.......знае се кои как влезнаха във власта и къде са сега в стандарта си на живот.....когато се критикува,трябва и да се дава алтернатива
31.
до селяните
06.06.2015 14:18:44
6
14
как до сега не оценяте по достойнство кой кмет си върши работата!На бившия крадлив кмет му лижехте задника а сега сте готови свирки да му правите!Гледате само личните си интереси и само като ви обещаят някоя простотия гъзовете ви се разтварят като на канализационна тръба!Не виждате ли,че общинските съветници за чеп не стават,особено от опозицията които не работят за обществения интерес а само за личния -да заграбят власт и пари.Бившия крадлив кмет,който сега трябваше да е в затвора, е особено много притеснен от реформирането на съдебната система и да не го приберат на топло ще хвърли пари и мило и драго да бъде пак кмет.Доказателство за това е тъпанаря ЗлатинБодуров и Лили енд Пенко заплюли принципите на демокрацията и доверието на избирателите си.
30.
хвани единия удари другия
06.06.2015 13:07:02
3
11
що така няма свесни кметове бе! тоя дето беше досега - пълен педераст, а тоя дето идва - крадец!
няма ли нормални хора в това приморско?
29.
Никога не е късно....
06.06.2015 11:30:22
2
19
Гихор, Гихор! Що не си остарееш достойно, ами се пъхаш дето не ти е работа и ставаш за резил?!
28.
tyr
06.06.2015 10:39:48
1
1
Браво, те това се казва новина за първа страница .
27.
itt
06.06.2015 08:22:08
6
2
до 25......не пиши от мое име бе капут!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.
кореняк
06.06.2015 00:23:49
6
13
Димитров е стара бита карта. Изхабен е .Акъла му вече не е същия. Като видиш и кои са покрай него, мале, мале
25.
Itt
05.06.2015 23:56:37
6
8
Троловете олигофрени от кликата на Димитров са получили заповед да се активират. Ха ха ха да е..а и боклуците долни
24.
барцуля
05.06.2015 23:35:55
10
11
Германов е бита карта, повечето не го искат, айде да си идва бате Митко, че съвсем е окъсахме. А колкото до №3 - миришеш на СеДеСаР насран, много плахо защитаваш вашето барцулче тук, явно и вие си я знаете. Май ДБГ ще излязат най-точни от Трансформърсите :)
23.
Сега разбрах аз каква е работата!
05.06.2015 23:33:03
4
13
Той Гихора вече не мисли с акъла си, а с пластмасата дето лекарите му я сложиха в глава... Ако е нещо от силиконовата долина може вече да е станало на компютърни чипове или интегрални схеми с хиляда гигабайта памет... затова е толкова умен той! Нищо че косата и зъбите му окапаха...
22.
до 21
05.06.2015 23:21:57
4
17
Не е сапун! бърцулка е като тоалетна хартия за многократно ползване. Поне трима от различни партии си бършат гъза с нея и си я подхвърлят един на друг и тя се радва и на това е доволна.
21.
itt
05.06.2015 23:09:29
6
15
в момента Барцулева е като сапун за мръсни ръце........това е краят на политическата и кариера!!!
20.
До 10
05.06.2015 23:03:41
4
11
преброени са белите косми на пластмасовата глава на Димитров
19.
Не викай дявола!
05.06.2015 23:02:30
0
4
За хората от кюприя не е характерно да кълнат по този начин, а това е взето от някаква стара статия от 2013. Било е конфликт на лична основа, но все пак този човек не е писал подобни гадости отдавна, освен ако е някой друг а не главния заподозрян.
18.
do 5 - ili koito go e pisal
05.06.2015 22:54:33
0
3
Kak moje takiva gluposti da pi6e6 be 4ovek! Ujas!

"Тъй и тъй говорим за бърсане на прах... Та, г-жо Попова, когато ти умре най-милото, извикай ме да му избърша праха от ковчега! Ще чакам с нетърпение да ми се обадиш! Нали няма да ме забравиш?"

Vidqhte li se kakvi zlobari jiveete v tova prokleto mqsto
17.
аз
05.06.2015 22:52:34
1
4
И аз искам да знам,има ли наистина такава схема?
16.
пацулка-бърцулка
05.06.2015 22:46:58
6
14
мръсен бацил! върти сучи и пак в общината се пъха!
15.
Не не не
05.06.2015 22:24:39
8
9
Не гласувам за Германов.Има схема за назначаването на Барцулка пак.Ако Германов Зара и Герб излезнат с опровержение,тогава ще глсувам за тях.
14.
itt
05.06.2015 19:59:23
3
8
на местни избори се гласува за ЧОВЕКА а не за партия и от нас зависи кои ще изберем
13.
xxxx
05.06.2015 18:29:27
3
11
И Гихора и Лиляна и Германов не разбраха, че в града им има училище. Преди тях беше Атанас Стойчев. Той пък проспа свалките между Налбантов и жена му Петя или се правеше, че нищо не забелязва, нищо че Налбантов се хвалеше наляво надясно как зъболекарката искала да се чука с него... И сега тия заспали хора и мижитурки искат да управляват Приморско!! Стига ве!!!!
12.
Узунджата
05.06.2015 17:37:03
9
11
Чичо Митко иска още хотели
11.
няма ли един свестен кандидат бе?!?!
05.06.2015 17:09:25
11
18
димитров няма да спечели но и германов за нищо не става = щом се оставя да го водят за носа хора като барцулка-пацулка значи е един убит хуй и нищо повече
10.
UCHITELITE
05.06.2015 17:02:57
7
15
I TE SA HORA.RAZBERETE.
I NA TIAH NISHTO CHOVESHKO NE IM E CHUJDO.
A CHE MITKO SHTE SPECHELI, MISLIA CHE NEMA REALIST DA GO OTRECHE.
SAS ILI BEZ SDS BSP, VSE TAIA...GLASOVETE VECHE SA PREBROENI.
TOI E!!!
9.
Интересно...
05.06.2015 16:38:09
0
18
Никой не иска да коментира училището и бягат от него сякаш там всичко е прокажено и прокълнато! На какво се дължи това? Нали все пак училището за българина е една свята институция - символ на знание и духовна светлина?!
8.
Кметеее!!!!
05.06.2015 16:18:00
1
17
Вие не разбрахте ли, че първо трябва да си оправите училището, защото оттам започват проблемите ви?!
7.
IW....
05.06.2015 15:48:30
2
19
всеки има правото да се кандидатира за кмет,но не забравяите че ние сме тези които избират.....в нас е силата а не в тях...и трябва цедене до дупка ако не си спазват обещанията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
grajdanin
05.06.2015 15:43:32
1
8
41.
незнам кой е човекът написал тези неща за учителите в СОУ"Н.Вапцаров,но искам да знае че тези неща ще стигнат до ушите на нашите деца и ние като родители и граждани на това общество незнам на какво ще ги научим.С какви очи ще им обясним че трябва да уважават учителите си.
5.
ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНО!!!
05.06.2015 15:41:29
0
13
Попова
12.01.2013 12:55:55

Интернет пространството постоянно е заливано от компромати и доноси от лицето Атанас Петров Атанасов бивш учител в училището в Приморско. От всякъде гонен заради психологическите си отклонения. Същия е от Ямбол като за последно е изгонен от ОУ Й Йовков. Абсолютен психопат има прокурорска заповед да не доближава семейството си!!!!

давай
12.01.2013 13:33:53
Болен мозък.Умира от глад в Ямбол.Едва ли в театъра ти плащат повече от 100 лева да бършеш праха.

До г-жа Попова
12.01.2013 14:03:15

Тъй и тъй говорим за бърсане на прах... Та, г-жо Попова, когато ти умре най-милото, извикай ме да му избърша праха от ковчега! Ще чакам с нетърпение да ми се обадиш! Нали няма да ме забравиш?

Попова
12.03.2013 14:30:35

Ей Атанасов изруд недоклатен говори каквото искаш за бившите си колеги , но стой настрана от децата!!!! Много се надявам да те приберат където трябва и и да те излекувам за да видиш и осъзнаеш безумията които си сътворил! А до тогава живей по начина който сам си избрал.

До г-жа Попова
12.01.2013 14:40:28

Не забравяй да ми се обадиш, когато му дойде времето... за бърсането на праха! Силно вярвам, че в ТОЗИ ДЕН ще се сетиш за мен, а той ще дойде, вярвай ми!!!!!!!
4.
коцето
05.06.2015 15:02:13
3
14
Защо на инженер. Димитров му казвате чичо Митко и вместо Приморци се наричате Приморчани? Кой и защо е инициатора на това "Покръстване"?
3.
Черноморски
05.06.2015 15:02:09
12
14
Номинацията на Димитров от името на РБ би било голяма грешка. Никакъв реформатор не е той, просто иска възраждане на схемите в нов вариант.
ДБГ нека вникват малко повече в човешката същност на хората, а не само да търсят келепира.
2.
истина
05.06.2015 14:28:31
15
22
Било невъзможно да се издигне Димитров - и ЗАЩО!!!. Подкрепяли го БСП, ами като е кадърен и читав кандидат защо да не го подкрепят, ако нямат свой. Барцулева имала принципи - пълен смях. принципите й се свеждат до това да защитава ревностно интересите на Германов, защото, ако той стане кмет - тя ще получи зам. кмет. На всички в Приморско ни е ясна "принципната позиция" на Барцулева. Това ми мирише на платена статия от СДС. За Приморско най-удачен вариант е Димитров, СДС като не искат да си траят.
1.
Кирчо от Приморско
05.06.2015 14:25:33
14
19
Що не си гледа старините Чичо Митко , ами се пъне пак да става кмет?! Сигурно глутницата около него е поогладняла , та го бута пак да и осигури лапаница !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори