×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жители на Созопол потънаха в кал, багери бълват боклуци пред домовете им


Жители на Созопол потънаха в кал, багери бълват боклуци пред домовете им
Улица "Одеса", която се намира в Новия град, до модерната Олимпийска база, е потънала в кал вече месеци наред
26 Март 2015, Четвъртък, 19:24 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Кметът ни помоли да си почистим дворовете, а никой не глобява мръсните камиони, ядосват се хората



Созополска улица заприлича на бойно поле заради гумите на камиони, които правят канализацията на квартал „Мисария“. Улица „Одеса“, която се намира в Новия град, до модерната Олимпийска база,  е потънала в кал вече месеци наред. Асфалтът изобщо не се вижда, а тротоарите са почти непроходими, ядосват се местни жители. За живущите наоколо е истинско изпитание да се приберат по домовете си, особено, ако времето е било дъждовно.

Не смятам, че подобно нещо е нормално. Созопол се смята за един от най-красивите градове по Черноморието, тук идват стотици туристи, а ние ги посрещаме в този вид“, пише Александрина Тодорова до рубриката ни „Вашият сигнал до Флагман.БГ“.

Не можем никъде да отидем в тази кал, боклуци се леят отвсякъде. Децата ни се прибират нагълтани с прахоляци“, допълва още Александрина.

Живеещите на улица „Одеса“ разказват, че основен виновник за мизерията около домовете им са камионите, които непрекъснато минават през района. Техните шофьори не почиствали гумите си преди да излязат от строителните обекти и по този начин разнасят калта из целия град.

„Кметът постъпи много некоректно, когато излезе с официална молба да приведем дворовете си в приличен вид, заради наближаващото голямо събитие, за да не се излагаме пред посетителите. А той не мисли ли, че първо трябва да затегне контрола и тези камиони да бъдат глобявани, за нарушението, което правят“, ядосва Александрина Тодорова.

Припомняме, че преди около 2 седмици стана ясно, че спортният комплекс „Арена Созопол“ ще бъде домакин на 9 от общо 18-те мача на Европейското за юноши до 17 години, което  УЕФА организира за 12-ти път.



В категории: Созопол


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
10
Коментара по темата
10.
Не само там
28.03.2015 16:34:54
0
5
Флагман, а снимахте ли къртачите и огромната дупка на баира, на входа на Созопол, срещу общината? Този къртач тресе квартала от 8 сутринта до късно вечерта, без да спазва поне регламентираното вреем за покой от 14чч до 16 ч.
9.
ТЪПАНИ
27.03.2015 12:31:20
3
10
КАКВИ СОЗОПОЛИИ,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ВСИЧКИ В ТОЗИ КВАРТАЛ СТЕ ОТ РАВАДИНОВО , ЯМБОЛ,КАРНОБАТ,ГРУДОВО И ЦЯЛАТА ОКОЛИЯ ВЗИМАЙТЕ ПО ЕДНИ ГАЛОШИ И ОТИВАЙТЕ НА РЯКАТА ДА ЛОВИТЕ РИБА
8.
тралал-та-трала-ла
27.03.2015 10:29:35
1
3
незнам дали е еврашмекер, но следващия кмет от която и да е политическа партия по тази логика ще бъде следващия еврашмекер.
7.
Нана
27.03.2015 10:27:32
0
3
А останалите отбори на младежите участици в купата на УЕФА ще бъдат гости на Сънсет Ризор гр. Поморие и ще играят на стадиона в Бургас
6.
ahaha
27.03.2015 09:38:57
0
3
Aaaaa ЕВРОШМЕКЕР ли е направил калчица ахахах.
5.
ай сиктир бе
27.03.2015 09:37:28
3
5
Ами тарикатите от Созопол да спрат да мрънкат защото имат алтернатива. Или сега да цопат в кал или лятото да плуват в лайната на курортистите. Не може дори и зимата да няма строителство. АЙ сиктир от мрънкала.
4.
Меден Рудник
27.03.2015 09:01:22
1
5
Купих апартамент от него преди години - не става за нищо този провъзгласил себе си измамник и лъжец
3.
Измамници
27.03.2015 08:56:40
0
7
Камионите в района са на една известна ИЗМАМНА фирма в областта - ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ с управител един лъжец Мартин Дяков , които изгониха от Бургас заради лоша работа и неточности а сега явно е отишъл в Созопол да се осере.
2.
Флекса о ъглошлайфа
26.03.2015 23:55:20
0
3
Тази кал е от над от наводнението в дебелт остана много кал по G55 AMG-то и като ходихме няколко пъти до созопол от нас падна извиняваме се на града
1.
Дядо Боже
26.03.2015 23:29:43
3
8
Ако питате хората в Созопол, няма нищо града е идеален и кмета е супер! Хахаха
А вие от флагман как така сте писали против него идея си нямам?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори