×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Какво да направиш, ако не му става?


Само за жени: Какво да направиш, ако не му става?
Помъчете се с описаните шест начина, но ако не стане, вината едва ли у вас
07 Март 2015, Събота, 22:26 ч.

Шест начин за първа помощ при вдигане на заспали самолети

Ок, срещали сте се достатъчно пъти, за да се стигне до интимни моменти. Прекрачили сте границата на задръжките и сте се озовали в леглото в гореща ситуация.
1. Не реагирай спонтанно и агресивно!

Съвсем нормално е да ти стане неприятно и да се почувстваш недостатъчно секси. Не скачай, не започвай да се обличаш, докато гневно си мърмориш.

Така със сигурност ще го потиснеш и шансовете ви да опитате отново ще намалеят драстично. Опитай се да запазиш спокойствие и да му покажеш, че за теб това не е фатална ситуация. Така ще му вдъхнеш увереност и хм...може и да стане.
2. Опитай се да откриеш причината.

Не става въпрос да  изправиш гаджето си на  кръстосан разпит.

Включи интуицията си и в степента, в която го познаваш , се опитай да прецениш дали нещо не му създава неудобство. Ако сте в твоята стая, силно вероятно е да се смути от плюшените ти играчки, розовите панделки, домашния ти любимец или просто от новото място (Същото важи и за обратния вариант- фасове, бутилки или снимки и вещи на бившия ти ). Ако сте на гости у тях пък, може  да се притеснява от дома си - дали е чисто и подредено, дали се чувстваш достатьчно  добре там. Понякога от факта, че те харесват прекалено много, момчетата губят връзка между тях и своя малък приятел и това ги поставя в доста неловка позиция.

3. Закрепи ситуацията с едно малко.

Ако се е парализирал до степен, в която не може дори да говори, няма нищо лошо в това да си кажете няколко пъти „Наздраве“.

Това ще го отпусне със сигурност, както и теб. Но ако се окаже, че е попрекалил с алкохола или други медикаменти, си е съвсем в реда на нещата да останеш „на сухо“ през нощта.
4. 100% няма как да не си чувала за афродизиак!

Отдавна четем и слушаме за прословутите храни, които подхранват либидото.

Ако сте започнали с неуспешната любовна игра в сравнително ранните часове на вечерта, можеш да поръчаш суши например и да хапнете преди да опитате да продължите. За десерт   добави шоколад или мед по особено привлекателен за него начин, със сигурност ще прекарате нощта далеч по-добре. В краен случай твоят човек  може да се окаже просто гладен и един обикновен  сандвич би свършил добра работа. Все пак „гладна мечка хоро не играе“.

5. Довери се на „добрата стара свирка“.

Ако гореизброените варианти за повдигане на „самочувствието“ му не са довели до желаното развитие, ти остава да се довериш на един стар, но изпитан метод за „повдигане на самолета“- фелациото.

В случай, че си достатъчно добра и упорита, успехът ти  е сигурен. Отпусни се, кажи си, че всичко е наред и без да натягаш прекалено(което би довело нещата до пълен крах), се постарай да го предразположиш за по-горещата част от вечерта.
6. Разговорът също е добър вариант.

Възможно е това да не е вашата вечер. Опитали сте всичко, но така и не се получава. Ако държиш на него, поговорете, но бъди максимално деликатна.

Похвали уменията му в целувките, увери го, че се чувстваш добре в компанията му и му предложи да ти сподели какво го притеснява. Ако е съвсем честен, проблемът ще се разреши. Нормално  е и нещо в теб да го разконцентрира (мъжете имат своите странности). Ако   успеете да фиксирате проблема и да премахнете неудобството, остани с него през нощта (утрото винаги е по-мъдро от вечерта). Но ако откаже да говори, най -добре е да  спите поотделно, всеки в своя дом.
А всъщност май е по-добре да го зарежеш. Има и други мъже, нали така? /Космополитън/

В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
kobilkina
08.03.2015 09:48:24
3
2
Всичко зависи от жената, как ще предразположи физически и психически мъжа до себе си.
10.
ALUUU KASABOVA
08.03.2015 04:07:16
0
2
ALUUU KASABOVA, TI VSE VARTISH, SUCHESH I ZA EBANE OTVARIASH TEMA.
OT LICHEN OPIT LI GI DAVASH TEZ PREPORAKI?
9.
юф
07.03.2015 23:21:57
6
12
Няма мъж на който да не му става.Има жена която не може да го вдигне.
8.
чайка
07.03.2015 23:16:08
1
6
Много ме разсмя съвет номер 3! Ние ако си каже по няколко пъти ''наздраве'', както и двамата не сме много по пиенето, веднага ще ни хване алкохола,а после действително няма да можем да правим секс, а ще пеем песни до сутринта за ужас на съседите.
7.
до женитв
07.03.2015 22:33:09
9
4
Ако незнае как да лапа..и е като корито отдолу,поча ще си спи
6.
DJARO
07.03.2015 21:51:43
2
2
qko federbali i trabi mazni 4e da vidi6 posle kat ti kajat s toq golqm h.. hodi fakai maika si deto ta e rodila s nego.UJASSSSSSSSSSS,NALI
5.
Хаха!
07.03.2015 21:45:20
5
6
Като не му става, на други им стават:)
4.
до мъжете:)))
07.03.2015 21:39:28
7
11
Чaо и бягaме при друг, дето и му стaвa и зaдържa, колкото трябвa:)))
3.
Дора
07.03.2015 21:01:08
7
11
Като не му става, показвам му вратата и толкова. Хайде де! Вечеря ще му сервирам, хоро ще му играя, дрън-дрън - да върви да се лекува!
2.
до жените
07.03.2015 19:58:55
7
10
лапаш и туй то
1.
bazil
07.03.2015 19:53:10
4
9
Ако ме му става и е под 50 значи е сексуален инвалид:)!

Причини:- алкохолик
- на химия(стероиди и анаболи)
- пендел
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха Алек да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване
Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори