×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само за жени: Как да изпитаме оргазъм голи пред много хора?


Само за жени: Как да изпитаме оргазъм голи пред много хора?
Легнете гола, свалете бикини и задръжки и ще се получи, твърдят сексолози
25 Февруари 2015, Сряда, 22:16 ч.

В САЩ преподават вече оргазъмна медитация и интелектуална сексуалност

Думите „оргазъм” и „медитация” звучат доста несъвместимо, но американката Никол Дедоун ги е събрала в едно. Тя е основателката на OneTaste – център посветен на „интелектуалната сексуалност”. На курсовете й мъжът и жената се концентрират върху нейния оргазъм, за да може тя да се научи да изпитва повече наслада, без да е необходимо да отвръща на ласките.

Сваляне на задръжките
Любопитна, макар и притеснителна за повечето хора част от практиката на Дедоун са курсовете, на които доброволка ляга гола от кръста надолу на легло пред публика. До нея посяда непознат мъж и започва да стимулира клитора й с показалец за 15 минути. Може да използва и ръкавица. Времето е ограничено – точно 15 минути. В практиката най-често жената се опитва да даде наслада на мъжа – дали френска любов или проникване в нея, но най-често вниманието е насочено към него. С практиките си Дедоун цели и двамата партньори да се фокусират само върху женското удоволствие и удовлетворение. А всяко фокусиране е вид медитация, нали? Тук, стремежът е тя да разцъфне и да освободи сексуалността си, за да бъде по-разкрепостена, да излъчва сексапил, да опознае емоциите си и да изгони натрупаните задръжки. Те често пречат за реализацията в живота. След практиката, двамата партньори разговарят за усещанията си и секс не се прави. Мъжът е само инструментът, който води към насладата. Той не получава екстаз, но пък усъвършенства умението да достави удоволствие на всяка жена. Така че практиката е полезна и образователна и за представителите на силния пол.

Не е мастурбация
Тъй като оргазмичната медитация се практикува с партньор, не може да бъде наречена мастурбация. Освен това случващото се е между двамата е вид споделена емоция. Дедоун иска да забравим за вибраторите и порното, и да се върнем към чисто човешките, интимни изживявания. Към бавните и хубави секс моменти, които да направят обществото по-здраво и задоволено сексуално. Тук дори оргазмът не е толкова важен, колкото насладата.
Предимството при ОМ е, че умът на жената е в почивка и тя може да се съсредоточи върху изживяванията си, а не върху това да разпалва страстта на мъжа. Целта е на жените да се позволи да се забавляват достатъчно дълго, вместо да бъдат подтиквани по-бързо към края. По време на някои от интимните упражнения на курсовете, жените се насърчават да правят портрет на своите полови органи, след което снимките се разпечатват и показват на всички. В друго упражнение трябва да се съблекат в центъра на стаята и да застанат близо една до друга, за да усетят топлината на телата си. А след това да си прошепнат своите скрити желания и фантазии. Някои от желанията се пишат на листчета и се лепят по стените на конферентната зала. Защото никой не бива да изпитва срам.

Събужда „заспалите духове” в необвързаните
Дедоун предпочита в практиките й да участват необвързани хора, защото е убедена, че ще им помогне да разчупят собствените си окови и лесно да си намерят партньор. Когато те опознаят себе си, ще знаят ясно какво жадуват и ще го намерят.
Само може да си представите какъв шок е изпитала консервативната Линдзи Оук от Луизиана, възпитана да прави секс само късно през нощта, когато Дедоун я поканила да легне на кушетката и да застене пред десетки непознати с разтворени крака. В началото тя изпитвала ужасно смущение, но постепенно го превърнала в осъзнато изживяване на мощна страст. От чисто физиологична гледна точка чрез ОМ се захранва лимбичната система, която участва в регулацията на функциите на вътрешните органи, обонянието, поведението, паметта, съня, участва и във формирането на мотивации, емоции и поведенчески реакции, т.е – твори се здраве. /24chasa

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
1
Коментара по темата
1.
!
25.02.2015 20:06:31
1
1
СВАЛЕТИ БИКИНИ!!! ЧУХТИ ЛИ БИЕ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори