×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Село Грозден ври! Адвокат Марковски ще брани озверелия ром, съсякъл с брадва лицето на 38-годишен мъж


Село Грозден ври! Адвокат Марковски ще брани озверелия ром, съсякъл с брадва лицето на 38-годишен мъж
„Бил съм целият в кръв и в безсъзнание! Митко ме разсече с брадва, ей така за нищо”, разказа единствено пред Флагман.бг 38-годишният Али Карък
19 Февруари 2015, Четвъртък, 11:26 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимки Авторът

В селото треперят от ужас, че извергът Митко Дяков може да бъде оправдан на трета инстанция

Маститият софийски адвокат Марин Марковски ще защитава пред ВКС озверелия циганин Митко Дяков, който съсече с брадва лицето на 38-годишния Али Карък от с. Грозден. Агресивният ром бе осъден на две инстанции на 8 години затвор. Неочаквано известният юрист бе нает да брани Митко Дяков, чиито материално състояние никак не е цветущо, а високите хонорари на адвоката са общоизвестни. Хората в с. Грозден треперят от факта, че наказанието на циганина може да  му се размине и той ще продължи да безчинства и издевателства на тях. Читатели на Флагман.БГ изразиха съмнение, че парите за хонорара на Марковски са дадени от меснтата структура на ДПС. Митко Дяков и семейството му са известни в селото с безобразията си. Малолетният син на изверга по цял ден фучи с бащиното БМВ 316, необезпокояван от властите. Делото срещу Митко Дяков е насрочено за утре в 9 часа във ВКС.


Баба Пенка също участвала в мелето, вдясно е синът й Митко Дяков

Припомняме, че пострадалият 38-годишен Али Карък оживя като по чудо след екшъна 15 май 2012 г. Повече от 4 часа лекарите се бориха за живота му. Днес мъжът е с огромен белег на лицето и не вижда с лявото си око. Темида в Бургас присъди 80 000 лева обезщетение за изстрадалия Али, които трябва да платят от Митко Дяков.

Както вече писахме двамата живеят на една улица, имат 2 години разлика във възрастта, израснали са заедно като деца.

Във въпросният ден бащата на Али бил сложил масичка на тротоара и хапвал, докато наблюдавал пешеходците. Изведнъж колата на Митко Дяков профучала по пътя, а вода от локвата на асфалта напръскала възрастния мъж и софрата му. Той видял, че зад волана е 14 годишния син на Митко - Дяко Дяков. Момчето редовно карало бащиното БМВ 316, независимо че нямало книжка, минавало с бясна скорост улиците.

Бащата на Али отишъл в къщата на Митко Дяков, за да потърси отговорност, нарочно попитал Митко кой е шофирал БМВ-то. Дяков вдигнал скандал. Близки му също се нахвърлили с ярост върху възрастният Карък.  Взели брадви, мотики и лопати, започнали да го удрят.

„Дай брадвата ще му счупя краката.", казал братът на Митко Дяков и счупил с тъпата част на брадвата и предното стъкло на автомобила му. Озверялото циганче, което редовно шофирало колата също било въоръжено.

Али научил от приятел за нападението и веднага се притекъл на помощ на баща си.

„Защо биете баща ми!”, извикал той, когато пристигнал на мястото.

В това време Митко Дяков, както държал брадвата в ръцете си, без всякаква причина я вдигнал и ударил с острата й част Али Карък по лицевата част на главата, като ударът попаднал върху лявата част на челото и лявото око. Карък паднал на земята, като коленичил надясно и започнал да вика от болка, а от раната текнала много кръв. През това майката и бащата на рома Митко крещели: „Удряйте, убийте ги!" Циганките хвърляли керемиди.

В същото време Митко Дяков изрази недоволство от 8-годишната си ефективна присъда на бургаските магистрати. Според него по време на целия процес са му били нарушени правата. Той настояваше за условно наказание.


Митко Дяков

В категории: Темида


13
Коментара по темата
13.
bojanka
15.09.2015 18:47:19
0
0
tova koyeto se govori za mitko dyakof nevyarno toy nigo udari bez precina ali posegna na 16 godisniya sina mitko s nos itoy kogato vidya ce iska dago udari ot zat s noja togaz go udari mitko ko mojese dana pravi da caka da ubiyat sinamuli sdat ne cesten srestunego plni glupusti sana pisali za mitko dyakof
12.
bojanka
15.09.2015 18:40:27
0
0
tova ne vyarno koyeto govorite za mitko dyakof
11.
грозден
21.02.2015 17:25:10
0
0
до пророка с номер 10 като гадаеш всичко я кажи кметицата на грозден по колко свирки прави на ден на али кърък
10.
пророк
20.02.2015 14:20:51
0
0
Да пази Господ и вашите деца от такива удари с брадва в главата.Щом някой я е вдигнал и е ударил,нали знае ... ще лежи.Този не 8,а 12 ще му дадат!
9.
ДО № 8
20.02.2015 12:36:22
0
2
МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКВА КМЕТИЦАТА, НО Е "ГЕРБАДЖИЙКА" И СЕ СЛАГА НА ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА И ПОМОГНЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАНА ЗА НОВ МАНДАТ. в СЛУЧАЯ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА АЛИ КАРЪК В СЪДА И ОЧЕВИДНО СТАИ ЗАД НЕВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ИЗЛИЗА В НАПИСАНОТО ОТ ФЛАГМАН ПО СЛУЧАЯ!
8.
bbbb
20.02.2015 08:24:02
0
4
sa eba maikavi tapa da eba kak moje ciganite da sa pove4e ot nas e tapa kurva tazi kmetica eii zatova sme na tozi red nie balgarite
7.
грозден
19.02.2015 17:46:06
3
5
КЪКЪВ ГАД Е ТОЯ АЛИ КЪРЪК НАТОПИХА МОМЧЕТО С КМЕТИЦАТА НА ГРОЗДЕН ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НА ЕСЕН ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ И ЦЯЛ ДЕН СВИРКИ ЩЕ ПРАВИ В ПАРКА НА ГРОЗДЕН
6.
6
19.02.2015 15:01:17
2
5
третата инстанция не гледа делото по същество,не се интересува от никакви факти и мнения на когото и да е,така че тази или която и да е друга статия няма как да повлияе на решението на ВКС.Ако е спазен закона и не е нарушена процедурата по водене на делото на предните две инстанции,не Марковски,ами който и да е адвокат не може да го спаси.И да четат и да не четат Флагман-все тая.
5.
изрода
19.02.2015 14:42:40
0
20
Този мръсен мангал не 8 г,а 88 години да лежи в затвора.Това е опит за убийство бе хора.И малкото цигане на 14 г ще кара БМВ из селото и извън него.Хайде сега да видим наистина ,има ли правосъдие в БГ.
4.
007
19.02.2015 14:33:18
1
14
Едва ли ще има ефект от участието на адвокат Марковски,който преди всичко е медиен шут,защото тук Митко Дяков беше защитаван от доста добри адвокати...
3.
ani
19.02.2015 14:24:05
0
9
I dvete strani sa cigani no ednookia mai ima povece pari4ki i ima podkrepata na Flagman!
2.
fnjb
19.02.2015 14:20:33
1
12
Na sapun
1.
някой
19.02.2015 14:17:27
9
4
Фактите по делото не са точно такива, каквито ги посочвате. Интересно защо точно преди да се разгледа делото се появяват такива - без съмнение поръчкови статии? така беше и преди съдебните заседания в двете съдебни инстанции.Добре,че от ВКС - за разлика от местните магистрати - не четат нещастния сайт "Флагман" и напразните усилия на авторката ще останат без последствния.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори