×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Католически свещеник се върна от смъртта след 48 минути! Разкрива, че Господ е жена


Католически свещеник се върна от смъртта след 48 минути! Разкрива, че Господ е жена
Бостънският архиепископ Кардинал Шон О'Майли вчера се опита да опровергае О'Нийл като настоява, че Господ е мъж, а не жена
05 Февруари 2015, Четвъртък, 11:13 ч.
Източник: Брадва.БГ

Разказът му буквално взриви католическата общност

79 годишният католическия свещеник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил масиран инфаркт в църквата си и бил откаран в спешното отделение на болницата Мемориал.

Болницата наскоро закупили иновативен медицински апарат, наречена Lucas 2, който поддържа кръвното налягане с цел оросяване на мозъка при жертви на инфаркт, докато лекарите се опитват да отпушат блокирани артерии!

Пулсът на О‘Нийл спрял и той бил включен в модерния апарат. След 20-минутни лекарите преценили, че няма смисъл да оперират сърцето на пациента и, че той няма шанс да оцелее. Възрастния мъж и той бил обявен за мъртъв. Нямал каквито и да било жизнени функции. Сестрите го покрили с чаршаф и докато бутали носилката към моргата, свещеникът изведнъж подскочил! Това се случило точно 48 минути след като пулсът на мъжа спрял.

Шокираните медици установили, че възрастният мъж е абсолютно контактен с нормални жизнени функции – все едно нищо не се е случило! Мъжът настоял да си тръгне от болницата веднага, но лекарите го убедили да остане в болницата поне една нощ.

И тук идва наистина интересната част! Свещеникът бил абсолютно адекватен и разказал какво му се е случило през 48-те минути, през които бил на ония свят.


Джон Майкъл О‘Нийл

Спомените му били ясни като бял ден:

Първото, което почувствах беше чувството на абсолютна любов, приемственост и доброта! Едно топло чувство, което буквално ме обгърна! Около мен струеше ярка светлина, която ме водеше на горе към небето! Усещах чувството на любов все по-силно, когато най-накрая видях Господ. Голямата ми изненада беше, че Господ беше ЖЕНА! Тя ме прегърна и тогава усетих абсолютния мир в душата си – чувство, което не може да се опише с думи!

Без да промълви нито една дума, Господ ми каза, че имам още работа на земята, и след секунда се събудих!


Разказът на свещеника буквално взриви католическата общност! Твърдението, че Господ е жена тотално разбуни духовете, включително и във Ватикана през последните дни. Редица колеги на О‘Нийл веднага го дамгосаха като шарлатан, но възрастният свещеник е убеден в това, което е видял, а и е факт, че възкресението му  е абсолютно чудо, което не може да бъде обяснено от медицината.



3
Коментара по темата
3.
Истината
01.04.2015 10:14:37
0
0
Това което пиша не е шега, аз не се шегувам, с Бог шега не бива. Исус казва в писанията, които всички вие "католици" уж четете:"Аз съм пътят и истината и животът".
2.
Истината
01.04.2015 10:09:13
0
0
Неоспорвам това, че човекът е бил извън тялото си, защото тялото когато умре, спира сърцето на човека и и тялото вече е без живот, но душата на човек е вечна и се отделя от тялото в момента в който сърцето спре да бие. Душите на тези които признават, че Исус е Господар и спасител и, че е жив, получават вечен живот с Бога, а тези които не вярват в Исус а се кланят на други богове, отиват на вечна смърт в огненото езеро, което е било предназначено за сатана и неговите демони.
1.
Истината
01.04.2015 09:52:47
0
0
Господаря на господарите и Царя на царете е старият по дни седящ на престола, който никой не може да види, и синът му Исус от Назарет, словото, спасителят на човечеството и Святият Дух.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ
Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори