×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чакат чужди треньори за подготвителни лагери на малките ни ездачи


Чакат чужди треньори за подготвителни лагери на малките ни ездачи
В централата на Фаркол Шейтанов изнесе двудневен теоретичен курс
04 Февруари 2015, Сряда, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

През уикенда Бургас бе посетен от международния паркур майстор Тодор Шейтанов
Треньори от Германия, Франция и Холандия са поканени да обучават малките ни ездачи на единия от двата подготвителни лагери, планирани през тази година.

Това стана ясно след посещението в Бургас на генералния секретар на Българската федерация по конен спорт и известен международен паркур-майстор Теодор Шейтанов. В централата на „Фаркол“ Шейтанов изнесе двудневен теоретичен курс пред 9 деца от спортни клубове от Бургас и региона. Курсът в морския град е първото от поредица мероприятия, организирани от спортната федерация за годината. 7-часовите лекции двата дни на тема прескачане на препятствия и правилознание бяха поднесени увлекателно и младите състезатели ги изслушаха с интерес, участвайки активно с въпроси. Курсът за тях бе безплатен.

Благодарим на Теодор Шейтанов и Федерацията за обучението, което, надяваме се, ще помогне на децата да са още по-добри на предстоящите състезания“, заявиха от спортните клубове.

От там приветстваха новината за планираните два подготвителни лагера за деца и юноши това лято. Първият ще е през юли в Арбанаси като редом с нашите малки състезатели ще участват и деца от Балканските държави. Очаква се техни треньори да са известни имена в конния спорт от Франция, Германия и Холандия. Във втория лагер във Войводино през август като треньори ще се включат някои от националните ни селекционери.

Лагерите са изключително полезни за състезателната дейност на децата, категорични са спортните деятели. Те припомнят, че през 2013 година лагерите са били два и резултатите са били налице.
Миналата година подготвителни лагери нямаше и равносметката показала незадоволителни резултати.
В гилдията оценяват усилията на Федерацията и на децата да развиват този спорт, но в същото време изразяват притеснение за неясната перспектива на конния спорт у нас и в частност в Бургас.

Дейностите в тази насока трябва да са подчинени на последователна и целенасочена политика, а не да са колебливи и противоречиви. Като пример те сочат неясната съдба на конната база в Бургас, която от две години се мести и все още не се знае какво точно ще е бъдещето й.

Следващият курс за деца и юноши, организиран от Федерацията по конен спорт ще е идната седмица в Божурище. Той също ще е безплатен за участниците.

В категории: На терена , Спорт


Ужасът се завръща до часове
Ужасът се завръща до часове 28/05/2024, Вторник 11:46 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Водачът на „Синя България“ в Бургас Милен Георгиев: Идеалист съм, ще се боря за нормалност и разум! Водачът на „Синя България“ в Бургас Милен Георгиев: Идеалист съм, ще се боря за нормалност и разум! Очакваме подкрепа от всички, които споделят десни консервативни ценности и искат да сложат край на лъжата, безотговорните управления и обедняването на хората, каза Милен Георгиев Акция срещу търговията с гласове в Сливен, трима са задържани за кражба от църква Акция срещу търговията с гласове в Сливен, трима са задържани за кражба от църква  Комисар Димитър Кикьов разкри, че в магазин в квартал „Надежда“ е намерен тефтер с имена и записани срещу тях суми Българската армия бе умишлено унищожена, но това не разтревожи нито един от 240-те депутати в НС Българската армия бе умишлено унищожена, но това не разтревожи нито един от 240-те депутати в НС "Левицата" ще се бори за възстановяването на националната сигурност Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта От Община Царево обявиха, че събарянето ще продължи до 1 юни, когато влиза в сила забраната за строителство 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева Началникът на полицията в морския град разказа как дядото карал криминално проявения си шофьор да брои парите му Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те 
Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра! Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра!  Хороскоп за деня – 28 май 2024, вторник Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори