×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъждът превърна в море улиците в Бургас, шофьори, внимавайте!


Дъждът превърна в море улиците в Бургас, шофьори, внимавайте!
Улиците в бургаския ж.к. Изгрев са под вода, дъждът отново поставя пред изпитание жителите на града и особено шофьорите
Тема в развитие
15-метрова ламарина висна от 8-етажен блок в ж.к. „Зорница” (видео) Ураганът срути козирката на Приемно отделение в бургаската болница МБАЛ-Бургас откри лечебна зона за бедстващи Мандренското езеро заля Дебелт, десетки хора са евакуирани, трупове на животни плуват по улиците На вниманието на тел 112: Светофар виси страховито край „Кауфланд” в Бургас, всеки момент ще се срути върху колите Вижте урагана в Бургаско, отнася като перце билбордове, мазилки, огради. Пазете се! (ФОТОГАЛЕРИЯ) Стълб премаза три коли в ж.к. "Славейков", падна като отсечен Спешният 112 замря, УКОРС отцепи района край „Кауфланд” в Бургас 5D киното в Бургаския ж.к. „Зорница“ под вода, закъса автобус на „Бургасбус“(СНИМКИ) Внимавайте! Ураганът в Бургас троши дървета като клечки, токът е като в дискотека Бургаска област към 11,00 часа:Затворени са пътищата Бургас-Варна и Бургас-Каблешково, както и Средец-Ямбол Хората в Долно Езерово: Спасявахме се качени върху покриви и гаражи. Беше страшно! Вижте потопа в бургаския кв. „Долно Езерово“ (СНИМКИ) Община Бургас обяви частично бедствено положение! Поредният кошмар: Вадиха на ръце хора от водната стихия в подлеза на бургаския ж.к. „Зорница” 70 къщи са наводнени в бургаския кв. Долно Езерово, 7 души са евакуирани от „Черниците” Патрулка отцепи бургаския бул. "Транспортна" и праща колите право в капана край ОУ „Климент Охридски” Бургас пред нов потоп! Кръстовището край мол "Бургас плаза" е под вода, полиция затвори пътя за Поморие и Каблешково Дъждът превърна в море улиците в Бургас, шофьори, внимавайте!
виж още
скрий
01 Февруари 2015, Неделя, 02:04 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Мария ЛИНКИНА

Движението е трудно, ж.к. Изгрев е като море



Напоителният дъжд, който вали в Бургас отново постави пред изпитание жителите на града и особено шофьорите му. В ж.к. „Изгрев” улиците са море, състоянието е потресаващо, сигнализираха изнервени шофьори, които ни изпратиха и снимки. Внимавайте като пътувате!

Сигнали за наводнени улици, отнесени казани, както и за наводнени мазета има и от кварталите на Бургас.


Според прогнозата на НИМХ към БАН и утре над Черноморието ще бъде облачно, дъждовно и ветровито. Ще духа силен югозападен вятър. Максимални температури: 11° - 15°. Температура на морската вода е 6-7°. Вълнение на морето ще бъде 4-5 бала.

 


В категории: Бургас


13
Коментара
Стига, бе! Слави се ожени
Стига, бе! Слави се ожени 06/05/2024, Понеделник 17:01 1
13
Коментара по темата
13.
Demon
01.02.2015 19:12:10
0
1
Ne moga da razbera ,zashto vinagi drug e vinoven.Malumnici negramotni vie za prirodni bedstvia chuvali li ste?? Ima gi po cql svqt, nqma kmet ili upravnik koito da se preborva s prirodata.moje li da ste tolkova ogranicheni.hvarlqte di bokluka navsqkade,nikoi nishto ne go interesuva i ne iska da si sazdade neufobstvo da povarvi do kosha za bokluk,posle kmeta da vi chisti???? Ami naki posle parite za tezi neshta izlizat ot vashia djob be malumnici.mnogo ste bogati che da plashtate da vi chistqt.PROST narod.ne sa vi upravnicite vinovni
12.
Дядо Йоцо
01.02.2015 15:53:59
0
0
Този потоп в изгрев и Зорница не е от дъжд. това е 100% от изпуснат язовир. Водата беше като река. Наоколо нямаше нищо наводнено. Виновниците да бъдат наказани!
11.
Марго
01.02.2015 13:00:15
0
3
Всеки път отново и отново природата виновна... Не е виновна тя, ние сме си виновни, че спряхме да виждаме и да мислим с главите си още с първите новички плочки в града, нищо че само на 20м от главната вече трета година храм К.и М. се руши, а улиците около него са като след бомбардировка... Всеки път след проливни дъждове градът и кварталите му потъват във вода, и за това е виновно времето, а не непочистените и неподдържани канализации. Време е да се събудим и да се спре с това нелепо "най-добрия град за живеене", защото не само не е такъв, ами отива в точно обратната посока!
10.
гражданин
01.02.2015 11:15:26
1
8
Днес гледам една жена в Изгрев до Билата избутва с крак листата затапили отвора на една шахта.Шахтите не се почистват редовно и ежедневно се затлачват с буклуци от мръсните улици. Огледайте се падналите листа от есента още не са изметени, улиците са кални, сигурно тонове пръст има по тях, при дъжд и те затлачват, да не говорим за битовите отпадъци. Най-добрия град за живеене е мит, няма една равна улица, дупки навсякъде а кмета строи бутафорни проекти лишени от икономическа полза, и усвоява пари.
9.
!
01.02.2015 11:08:56
3
3
Шибани хейтърчета, в атака! Вие четете ли какво пише в статиите, цървули?! Изляли са се 75 л/ кв м....Всички къде са големи експерти да си излеят в домовете по толкова вода и после да кажат за колко време са се оправили....Кметът да почистел шахтите....На паляка под мен му давам 1000 лв ако изчисти и една шахта в това време. Те отдавна преляха, главоч! Имат си капацитет отводнителните инсталации, ама то няма глупак като теб да го знае....отделно и вятъра в момента е навял шума и клони, както и боклуци в тях. Същите боклуци, които селяндури и всезнайковци си хвърлят на улицата.
8.
baihui
01.02.2015 08:43:41
2
4
Докато кмета не почисти всички отводнителни шахти по улиците така ще бъде !
7.
раз два
01.02.2015 07:23:38
2
9
Напоителният дъжд - що за определение, моля Ви пощадете книжовния език - обилно вали, обилен дъжд, и т.н. е по -добро словосъчетание - а кмета на официалната си страница, какъв коментар, какво чудо,
използва изрази - "Да ми пука" - Да с си уволни ПР или да го образова ...
Моля Ви съвземете се, а доколко Бургас е под вода, ами да нормално, плочките на центъра и малко украса не решават инфарструктурни проблеми, насадени с години, а и катастрофите, много е хубаво да имаш трафик на сайта , породен от топ новина със снимка на трупове, но и там май горе има някой и гледа ... И той накрая си ги поставя и разпределя по местата ... а дотогава, ... зор и изпитания ...
6.
ддД
01.02.2015 04:07:53
3
3
Много умно римляните са решили това гето да не е град, ама комунистите не спряха да строят на ебани райони
5.
lin
01.02.2015 03:12:06
0
1
Пътят посока Меден Рудник от Трапезица е непроходим. В изгрев през Плаза не се минава , отцепено е. Улицата на Била в Изгрев е море с вълни . Не минавайте в никакъв случай , както и пред 19 блок водата е до половината височина на казаните.
4.
aaa
01.02.2015 03:02:20
1
0
a neshto za patq do tam ??
3.
Лора
01.02.2015 02:48:56
2
0
Долно Езерово е залято, има в къщите на хората вода. Нивото на водата се покачва...
2.
Xaxo
01.02.2015 02:39:39
0
2
Си ибало мамата :)
1.
aaa
01.02.2015 02:38:55
0
1
kam kv.Dolno Ezerovo patq malko info ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът
Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори