×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотите говорили с Борисов 15 минути за Орхан Исмаилов и повече от час за тока


Патриотите говорили с Борисов 15 минути за Орхан Исмаилов и повече от час за тока
Нашата цел не е да събаряме правителството, а да не допускаме кадри на етнически партии във властта. Това каза в интервю за Нова телевизия Красимир Каракачанов.
20 Ноември 2014, Четвъртък, 13:44 ч.

Не е проблемът в името на заместник-министъра, а в това, че е предложен от етническа партия, каза Красимир Каракачанов

Нашата цел не е да събаряме правителството, а да не допускаме кадри на етнически партии във властта. Това каза в интервю за Нова телевизия Красимир Каракачанов.
„След като с някой сме в партньорски отношения и той разчита на нашата подкрепа в парламента, имаме право на мнение и ние си го казахме. Валери Симеонов е почтен, но емоционален човек. Разговорът ни с премиера продължи час, а за зам.-министъра говорихме само 15 минути. Борисов каза, че ще разгледа проблема с назначението и ще даде отговор. Както възразяваме срещу участието на ДПС във властта, така сме и против другите етнически партии. В България има Конституция и такива партии не трябва да съществуват“, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт. Той уточни, че ако предложението за назначаването на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната не бе от Корман Исмаилов и неговата партия „Свобода и достойнство“, а от друга политическа сила, нямаше да има проблем. Не името прави човека, а човекът прави името, подчерта Каракачанов.
Той съобщи, че вчера лидерите на двете партии в Патриотичния фронт са разговаряли с парламента Бойко Борисов и за случващото се в сферата на енергетиката, както и за мерките за намаляване на битовата престъпност.

В категории: Политика


5
Коментара по темата
5.
Реалност
21.11.2014 22:12:25
0
0
Този проблем може да се реши не чрез изключване на турците от управлението, а чрез целенасоченото им включване в него през институции и инструменти на властта, които гарантират законност, прозрачност и легитимност в поведението на политици и администратори. Другото вече сме го виждали - в партньорството между ДПС и Атака. Едните плашат избирателите си с турците, а другите - с нов "възродителен процес", сочейки се взаимно с пръст едни други. Печалбата от тези тарикатлъци е обща. Надявам се Патриотичният фронт да не се присъедини към този модел на злоупотреба с доверието на своите привърженици.
4.
Й.Ц.
20.11.2014 12:36:31
1
5
ВЪРЗАНИ СТЕ НА КАИШКА ,КАТО МЕЧКА ЗА УСТАТА,СЪС СИНДЖИР И ПРЪЧКА ЗА УСТАТА,, АКО ТРЪГНЕТЕ КЪМ ЧОРБАДЖИЯТА ДА ХАПЕТЕ ,ВИ СПИРА СЪС ПРЪЧКАТА,АКО ИСКАТЕ ДРУГ СЪС СИНДЖИРА,ВИ СПИРА-САМО МОЖЕТЕ ДА ЦИВРИТЕ
3.
БУРГАС
20.11.2014 11:35:40
4
3
кои си ти бе буклук ще сабориw правителство подметка на борисов
2.
айтоски хулиган
20.11.2014 11:18:12
3
8
За всеки резак като мен стана ясно че ДПС е жизнено важен за нас резцита.Ваче е ясно и за най-заблуденият резак че ДПС е нашата единствена политическа майка.Безкрайно съм благодарен на глупака Валери Симеонов.Валери Симеонов свърши пефектна услуга на ДПС
1.
deo
20.11.2014 11:12:34
1
4
Mnogo si dobre v parlamenta, mazen nedoyaden tutmanik..., otteglete se ot podkrepa i bez tova v nay blizko vreme ste bidete izolirani. Zabravi, ce ce slucaynostta ti otvori vratite na parlamenta. Novi izbori ne ti predvestavat nisto dobro. Tvoyata partiya e mnogo po etniceska, imayki predvid proizhoda na molobroynite podrijnitci. Valeri pik e golosloven, nekadiren s neyasen proizhod sideyki po murgavoto mu litce s nedostaticen, beden BG ezik , po slab daje i ot nay negramotniya rom ot dadena mahala, koeto se potvirdi za posledno pred TV kamerite vcera vecer. Nisto ne zavisi ot Vas, za da postavate ultimativni iskaniya pred B. Borisov.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори