×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов категорично отказа участие в кабинета на ГЕРБ


Валери Симеонов категорично отказа участие в кабинета на ГЕРБ
Нека бъдем сериозни и мислим за България, каза Симеонов, когато Люба Кулезич му предложи да хвърлят зарове да има или няма министри
26 Октомври 2014, Неделя, 13:06 ч.

Ще подкрепяме правителството, докато изпълнява програмата, която одобрихме, ако се отклони от нея, оттегляме подкрепата си, каза Симеонов

На последните преговори с ГЕРБ се уточнихме, че няма да участваме в правителството с политически фигури. Г-жа Бъчварова каза, че сме си стиснали ръцете и аз го потвърждам. С Борисов също ги стиснахме. След това в медиите и започнах да чета други неща, каза Валери Симеонов по Нова тв.
Ние не желаем да участваме с министри в правителството. Искаме да съгласуваме програма, не личности. Ние сме отговорна политическа сила. Заставаме с лицата и имената си. Ние ще сме гарантите дали тази програма ще се изпълнява. Ще подкрепаме правителството твърдо, ако изпълнява договорената вече програма. Ако се отклони от нея, оттегляме подкрепата. Това е просто и ясно.
Ние сме в парламента, защото сме защитавали програмата си. И за нея са гласували 240 хиляди избиратели. Не можем да ги предадем.
Не желаем да участваме в разпределянето на баницата - министерски кресла, областни управители и прочие служби. Не искаме постове. Най-добре Борисов и Миков да се разберат и да направят правителство.
Но какво ви пречи да дадете няколко души за министри, така правителството ще е стабилно, попита Кулезич с присъщия си обвинителен тон. Защото ние ще отстояваме  първа точка от нашата програма  - да се махнат всички кадри на ДПС от управлението. И искаме това да се изпълни. Разберете, искаме да си изпълняваме програмата, а не непременно да сме във властта.

Люба обвини Симеонов, че така ще изтърват България и няма да спазят предизборния си лозунг. Няма да я изтървем, а ще бъдем коректив за защитата и отстояването на българщината, парира я Симеонов.    

В категории: Политика


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Гласчо
26.10.2014 13:48:59
2
2
Ми то мой ли тъй бе ,ВАЛЕРКО ,,,Всички на власт ,пък ние дето гласувахме ,кой за герб кой за бсп кой за взел някой лев за дпс и др, ,,СЕ ОКАЗВА ЧЕ ВСЕ ТАЯ БРАТ ,ЗА КОЙТО И ДА ГЛАСУВАШ ,СИ ИЗЛЪГАН --ДА ГЛАСУВАМ ЛИ,, ДА ВИ ВЯРВАМ ЛИ ,,МАМИЦАТА ВИ ДА Е...БА ПРОДАЖНА,,ЗА ПАРИ СТЕ ГОТОВИ И МАЙКИТЕ СИ ДА ПРОДАДЕТЕ,И ДЕЦАТА СИ ДА ПРОКУДИТЕ,,.ДЪРЖАВА ЛИ,,, ДЪРЖАВНИЦИ--КОКОШКАРИ СТЕ ДО ЕДИН.
8.
Атанаска Колева
26.10.2014 13:36:58
2
5
Симеонов, срам ме е, че гласувах за Вас. Една от причините, заради които си дадох гласа за Фронта беше, че бяхте твърда опозиция на ГЕРБ, Аз ако исках ГЕРб на власт щях да гласувам директно за тях. Яд ме е , защото рядко се подвеждам. Нали се сещате, че не съм само аз подведената.
7.
trapera
26.10.2014 12:47:38
2
4
Боко Б. иска споделена отговорност! Този път не иска да е сам в провала си. Валерката Симеонов пък се затюхкал: "Снощи научихме, че има промяна в позицията на ГЕРБ, въпреки че преди дни се съгласихме за подписване на програма за отговорно управление."! Нима сега разбира, че Борисов сутринта казва едно, по обед - друго, а вечер е на "диаметрална противоположност" от казаното през светлата част на денонощието.
Тия наши мерак-политици не знаят какво искат! ГЕРБ искаха пълно мнозинство, за да управляват самостоятелно, да сложат свои хора в министерствата и по цялата верига надолу. За "надолу по веригата" Близнашки вече се погрижи. Е, нямат пълно мнозинство, но им се дава възможност да управляват самостоятелно, пък и Реформаторите са готови да споделят отговорностите със свои министри. Пак не са доволни гербаджиите! Сега искат БСП в коалиция - по германския модел, ултимативно изрече подопечната на Борисов Лиляна Павлова по btv: "Опциите са две - или управляваме с правителство на малцинството с ясно заявена подкрепа от партиите в парламента, или говорим за широка коалиция тип "Меркел" - с разписано споразумение, споделена отговорност и се правят тежки и непопулярни реформи". А знаят ли, че коалиционният модел "леви - десни" в Германия, само година след подписването на споразумението между християндемократи и социалдемократи, започна да поражда сериозни проблеми?! Но за тях не се чува, защото Германия, която много обичат да дават за пример на междупартийни отношения, има работеща икономика и бизнесът не е механично обвързан с политиката?! Докато в България действителността е коренно различна - никаква икономика, а бизнесът е силно обвързан с политиката и зависещ от политиците.
Борисов да излезе и да признае: Не мога! Оправяйте се!
Вече го е правил, така че няма да му е за първи път. Свикнали сме Му. Само не знам кой от чуждестранните му "приятели" го лъже, че става за политик! Кажете му истината поне веднъж, че заради вашите шеги страда цял един народ.
И стига с тази Германия! Унгария е по-близо!
6.
77
26.10.2014 11:40:58
3
6
Много правилно постъпва Симеонов ще му дадат няколко незначителни министерства и после Борисов ще си измие ръцете с тях. На Борисов да се няма доверие един ден казва едно на другия друго.
5.
НЕМА страшно
26.10.2014 11:37:20
1
3
Чакайте да дойдете на власт.
4.
KIRO SKALATA
26.10.2014 11:15:02
5
6
Викнете партия Юруш на бялата златка да ги замести.
3.
жорко
26.10.2014 10:58:11
6
7
Много правилен ход от симеонов-очаквам медийни интриги от борисов
2.
НФСБ
26.10.2014 10:57:29
8
9
ПАРИчен фонд, нищо Патриотично, Валери започна с излагацията и на национално ниво...
1.
Sky
26.10.2014 10:56:59
9
6
Изтървахте си златния шанс.Сега скоро нови избори и вън от парламента сте.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори