×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Бинев: ДПС насажда страх и неверие


Слави Бинев: ДПС насажда страх и неверие
Слави Бинев застана пред медиите заедно с Павел Чернев и Антон Андонов
24 Септември 2014, Сряда, 19:33 ч.

Патриотичният фронт даде извънредна пресконференция за опасността от ислямизация и турцизация на Хасковска област
Основният проблем в Хасковска област се корени в разширяването на ислямизацията и турцизацията. Това заяви модачът на Патриотичния фронт в Хасково Слави Бинев на пресконференция пред местни медии днес

„ Нелегеланите емигранти, чрез които се внедряват в страната ни клетки  на терористични организации, разширяват своето присъствие вече не само в пограничните райони. И това се случва с одобрението на цялото ни общество, защото няма гласност нито обществено внимание към тази заплаха за нацията ни.” – изказа притеснението си  Бинев .

Той изрази пред присъстващите журналисти, опасенията на жителите в областта за  разрастването на антибългарското влияние което личи най- вече  в действията на общинската администрация и разивитието на икономиката и социалния живот. „Поради тази причина спасението на България от ислямизация трябва да започние именно от Област Хаясково. Това е наше задължение, като политици и журналисти да покажем истината на нашите съжграждани, защото никой няма право да крие това от тях”.

Представителите на фронта споделиха,  че по време на срещите си с граждани и симпатизанти, многократно са били информирани за беззакония и своеволия  на антиконституционната партия ДПС,  която чрез достъпа си до административните центрове, налага своеволието си и безочливо потъпква правата на местните жители.

Един от най–позорните случай за подобна злоупотреба с власт е в община Минерални бани. Достъпът до природните богатства на района – минералните води, гарантиран от Конституцията, е отнет и лечебните води в местността са на  разположание само за лични интереси на властимащите в района. Хората там също са информирали бившия евродепутат Слави Бинев за грубите законови нарушения,  да не бъдат допускани до общината, без каквато и да била причина. Но безумието продължи, след като този случай претърпя неуспешен опит за медиино отразяване, тъй като местните медии отказват да популяризират престъпните актове на властващите от ДПС.

„Безумие е границата и полицията край Свиленград да се управлява от представиетелите на ДПС, което е ясен знак за политически договорки с ГЕРБ и БСП. Но не само в този район ясно се вижда взаимовръзката между ДПС и ГЕРБ. ЦИК, който е изцяло под влиянието на ГЕРБ, не се съобразява и пренебрегва решение на ВАС само и само да защити интересите на ДПС като откаже наложеното закриване на неправомерно откритите секции за гласуване в Турция" – допълни Бинев.

Павел Чернев от своя страна сподели опасенията си относно ширещото се отчаяние и страховете на хората в област Хасково да не загубят работните си места ако заемат гласно позиция, различна от тази, която им се налага от работодателите им – протежета на ДПС. Той също така сподели, че застрашаващитият България радикален ислям си прокарва пътя в държавата ни основно чрез циганските гета.

„Сблъскваме се с ново предизвикателство срещу цивилизационния модел. Държавата трябва да влезе в гетата с адекватни мерки и да наложи закона с пълната му сила, а не да отвръща на посегалествата срещу сигурността на народа ни с толератност, която в случая няма да ни спаси от използваненто на религията за постигане на политически интереси.”

„Липсата на надежда е вторият вагон на влака на страха. Хората са загубили вярата си, че именно те имат силата и възможността да управляват своята съдба и бъдещето на страната си. Колкото и добре да възпитаваме децата си и каквито и норми да им налагаме, те винаги ще следват нашия пример и ако той е на слаби, незаинтересовани и безгласни хора, това ща е, което ще им завещаем. Затова нека този път да гласуваме правилно с най – хрестиянското число - 24, защото Спасителят е роден на 24-ти декември, точно в 24 часа и това е символ, който не можем да пренебрегнем. Това е начинът да спасим малкото останало от България и християнският дух да наделее над мюсюлманската инвазия, за да можем да възвърнем справедливостта и да дадем на народа си вазможността сам да управлява съдбата си ”.



Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори