×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ в акция с хората за разчистването на Росенец и Черниците след потопа


09 Септември 2014, Сряда, 01:17 ч.

Кандидат-депутатите запретнаха ръкави  и помагаха на пострадалите


Кандидат-депутатите от ГЕРБ разчистваха с хората от вилна зона „Черниците” до бургаското село Маринка и до парк Росенец пораженията от наводнението след пороя. Днес на място в засегнатите райони, за да помогнат  са кандидатите за народни представители от Бургас, Варна и Ямбол, членове и симптатизанти от ГЕРБ. Друга група от ГЕРБ беше при хората в Ново Паничарево и Ченгене скеле.

Във вилна зона „Черниците” Диана Йорданова, Семир Абу Мелих, Атанас Терзиев и Бончо Бончев заедно с водача на листата на Ямбол Иван Чолаков и Димитър Иванов се включиха в разчистването на наводнените къщи. Те премахваха строителни отпадаци, помагаха и за издигане на нови огради.

Във вилна зона „Черниците” има близо 140 къщи, като повечето от тях са били наводнени, домакинската техника също е пострадала. В село Маринка бе обявено и частично бедствено положение. Потърпевшите хора споделиха, че имат нужда най-вече от доброволци, които да разчистят натрупаните боклуци и техника.

Те благодариха на представителите на ГЕРБ за бързата и адекватна реакция. Сред първите, които показаха своята съпричастност и подкрепа, бяха водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и кандидатът за народен представител Диана Йорданова, които още вчера се срещнаха с хора от вилната зона и заедно с тях огледаха пораженията от пороя.
Ситуацията е още по-тежка във вилна зона „Росенец”. Там кандидатите за народни представители от Бургас и Варна видяха разрушени къщи от водната стихия.  Сред тях бяха Снежина Маджарова, Рахим Ибрям, Рафи Янчев и Таньо Костадинов. Колегите им от Варна Краси Кралев, Нели Петрова, Владимир Вълев, Николай Костадинов  и други кандидати за народни представители от ГЕРБ-Варна също се включиха в почистването.
Хората споделиха, че са загубили животни и фураж и не помнят подобно бедствие в този район. Кандидатите за народни представители помагаха за отстраняването на отпадъци, дъски и пренасяха кофи с кал. Местните жители се надяват да им бъде оказано съдействие за възстановяване на пътни участъци и техника, както и да бъде изчистено коритото на р. Отманлийска.



18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
до 17
12.09.2014 11:28:18
0
1
Разбира се, трябва като се скъсат, да не ги сменят,а да си ги държат на ръцете. А къде ги видя чисти не знам, но няма значение.
17.
местен
11.09.2014 00:18:58
2
0
Много са им чисти ръкавиците на тези помагачи :)
16.
No comment
10.09.2014 13:16:28
1
1
Смятам да раздам компютри на алкохолиците, седящи на кафето пред блока от сутрин до вечер и бистрещи световната политика покрай белота. Предполагам, че сте млади хора, а имате абсолютно същият пагубен манталитет. Критикувате нещо, което не разбирате или не одобрявате, но не сте готови пръстта си да помръднете за помогнете някому или да направите нещо градивно. Нямам думи за такива като вас.
15.
Георги Г.
10.09.2014 13:08:20
2
2
Абе човек, Обама като отиде в пострадалите щати в средния запад, парадира ли? Или 2000-та година в Германия, пак по време на кампания, когато всички партии помагаха в пострадалите райони на Саксония и Бранденбург, парадираха ли? Но повтарям, ВСИЧКИ партии, а не като тук, една партия да помага, другите да пускат платените критикари по форумите? Кой ви е крив и кое ви пречи, вдигайте се и отивайте, а не се майте!
14.
SSS
10.09.2014 13:03:44
2
1
POKAZNOSTTA E GROZNA ZA6TO TRQBWA DA SE PARADIRA
13.
Gocho
10.09.2014 12:20:29
2
2
Ако се вгледаме в Банкянската мутра, лесно ще стигнем до извода, че през февруари той подаде оставка не заради протестите, а заради приближаващите избори. Беше му казано, че в оставащите 3-4 месеца до изборите, протестите ще сринат доверието в него и той ще отида на политическото бунище. Трябва да си дадем ясна сметка, че той никога няма да се откаже от властта. Ако Банкянската мутра пак се докопа до нея, дори всички да излезем на протест, реки от кръв ще се леят, но той пак няма да подаде оставка, оправдавайки се, че народът е гласувал за него. Няма, защото за него властта е не само средство за лично облагодетелстване, а и възможност за избиване на комплексите му за малоценност, както е било и при Сталин. Като властови манталитет няма абсолютно никаква разлика между Банкянската мутра и Сталин! Нека си дадем сметка за това и да издигнем гласа си сега, за да не плачем утре и ние, и нашите деца!
12.
Бургас
10.09.2014 09:39:57
3
3
Да не е само ямболският, вижте и другите партии. Пристигат с командировъчни предвидени за местни шофьори на лимузините, за да не стават смешни. Това ли ви е политиката за 1 млн работни места? Всички парашутисти в Бургас, а ние техен облсужващ персонал. Поне ги заветеде в пострадалите райони, ясно е че няма да си извадят ръцете от джобовете, нека поне се срещнат с хората очи в очи...
11.
Миро
10.09.2014 09:26:20
4
6
Много ще ми е интересно да видя ямболския водач на бургаската листа от партията-майка, да открие Черниците без GPS. Нека го приеме като първото местно предизвикателство. Ако се справи, тържествено обещавам да не скривам личната карта на дядо ми в деня на изборите :)
10.
Ивайло
10.09.2014 09:22:24
3
4
Да помагат и другите партии? Та това им е под нивото, те не могат да правят нещо заедно с друга формация, било то полезно за хората. А и как да помагат, вчера празнуваха 9-ти септември, днес изтрезняват!
9.
гражданин
10.09.2014 09:18:49
3
3
Бих искал да обясня, всички платени троли, а и на представителите на азиатската политически култура, че кандидат-депутатите също са хора. Най-нормалната човешка реакция, а именно да се помогне в тази тежка ситуация, не кореспондира единствено с вашите изкривени представи за реалност. П.С. НА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА ПОМАГАТ (просто трябва да се организират)
8.
местен
10.09.2014 09:11:04
4
4
Трета тролска рота, за почест!
Вие знаете ли, изобщо къде се намират "Черниците",че сте се превъзбудили толкова много в плювните! Идете се поизцапайте малко после крикувайте, мързеливци!
7.
-------------
10.09.2014 08:06:54
5
2
От кандидатити дупедати има едно Тодор Михалев - е де го. той е таков активист да лиже и маже, а не го виждам на линия да маа с гуминетките????що що що!!!!! или пак се е наврял в кучешка кулипка и чака пак да турят вратовръзките че да се появи до големите батковците.
6.
Запознат
10.09.2014 08:01:30
1
1
Нещо си се объркАл, хахаха
5.
ааа...
10.09.2014 00:30:14
4
5
тази дама от снимката всеки ден е или в ресторнта на луксор или на хепи в хотел българия
4.
ККК
09.09.2014 23:53:59
4
6
Ако си бяха свършили работата когато бяха на власт, сега нямаше да се калят до уши. Ама нека и те да видят какво е труд.
3.
sd
09.09.2014 23:53:51
4
10
Ей, ама винаги като е предизборно време и как политиците и кандидат политиците стават едни услужливи, загрижени, мили и драги. Ако беше един месец след изборите, дали някой политик щеше да отиде да помага?
2.
Xaxo
09.09.2014 22:36:40
6
6
Ще ги видим тия ако ги изберем дали ще обуят гумените ботуши пак.Щото по-принцип кандидат депутат означава подмазвач на народа.
1.
Xaxo
09.09.2014 22:36:40
7
8
Ще ги видим тия ако ги изберем дали ще обуят гумените ботуши пак.Щото по-принцип кандидат депутат означава подмазвач на народа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори