×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидат-депутатите на ГЕРБ зарязаха предизборните изяви, отидоха да помагат в Ченгене скеле и Ново Паничарево


Кандидат-депутатите на ГЕРБ зарязаха предизборните изяви, отидоха да помагат в Ченгене скеле и Ново Паничарево
Кандидат-депутатите чистят и помагат при отстраняването на щетите, нанесени върху къщите на хората и върху инфраструктурата, в най-засегнатите от потопа точки на Бургаска област
09 Септември 2014, Вторник, 10:08 ч.

Те отстраняват щетите от потопа заедно с пострадалите местни хора

Кандидатитете за народни представители от ГЕРБ-Бургас зарязаха лъскавите предизборни мероприятие и отидоха при хората в най-пострадалите точки от наводненията в Бургаска област – рибарското селище Ченгене скеле и село ново Паничарево, община Приморско. Те се включиха в отстраняването на многбройните щети от пороя, изсипал се в нощта срещу събота.
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ в Бургас д-р Галина Милева чистеше с хората в Ченгене скеле

Водачът на листата на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, кандидат-депутатите Галя Захариева, Мария Белова, Камен Костов заедно с общинския ръководител на партията в Бургас Иван Вълков и кандидатът за народен представител д-р Галина Милева  се срещнаха с рибарите и техните семейства и се включиха в почистването на домовете им.
Общинският лидер на ГЕРБ Иван Вълков, който е трети в бургаската листа, се включи в група, която работеше за възстановяване на повредените улични настилки в рибарското селище

Те се разделиха на групи, като една част от тях помагаха на местните в изхвърлянето на повредената покъщина, а други кандидати за народни представители участваха в запълването на повредените улични участъци. По молба на рибарите общинският координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков се включи в група, която работеше за възстановяване на електро и водоснабдяването в пострадалия район.
„Темата за нещастието на хората и сполетялото ги природно бедствие породи много спекулации, защото съвпадна с предизборната кампания. В такива моменти е  много важно да се обединим и да помогнем на нуждаещите се”, заяви Десислава Танева. По думите й структурата на ГЕРБ-Сливен не за първи път оказва подкрепа при подобни бедствия. Нейни представители са били сред първите, които са се отзовали при пострадалите жители във варненския квартал „Аспарухово”.
След незапомнените проливните дъждове в края на миналата седмица над 50 лодки в „Ченгене скеле” бяха отнесени в морето, като  част от тях не могат да бъдат възстановени, а 85 къщи на рибари са били наводнени.
Водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Ивелина Василева е сред хората в Ново Паничарево

Още в понеделник кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас, сред които Иван Вълков, Жечо Станков, Галя Василева и Живко Димитров посетиха пострадалото рибарско селище и обсъдиха с жителите му възможностите за помощ и справяне с трудната ситуация.
След взето решение от Изпълнителна комисия на ГЕРБ всички  кандидати за народни представители ще подпомогнат хората в пострадалите от наводненията региони. В инициативата като доброволци ще се включат всички структури на партията. Ще бъдат осигурени ботуши, лопати, кофи и всичко необходимо за разчистването на наводнените райони. Освен това, ГЕРБ ще осигури за пострадалите домакинства вода и стоки от първа необходимост.
Кандидат-депутатът Румен Желев се включи в групата от 30 души, организирана от ГЕРБ, която помагаше на хората в пострадалото село

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ от Бургас и Варна, членове и симпатизанти на партията посетиха с. Ново Паничарево и се включиха в мащабна акция по почистване и отстраняване на щетите, нанесени от проливните дъждове. С тях бе и водачът на листата на ГЕРБ за област Бургас Ивелина Василева, както и областният лидер Димитър Бойчев. Групата бе над 30 души, които бяха посрещнати от кмета Яна Жекова. Тя сподели подробности за кризисната ситуация и от какво най-вече се нуждаят жителите. Представителите на ГЕРБ, сред които кандидатите за народни представители от Варна адмирал Пламен Манушев, Красимира Анастасова, Павел Христов, Нели Петрова и Тодор Славов заедно с бургаските си колеги осигуриха дезинфектанти и други почистващи средства, топли дрехи и вода за пострадалите домакинства. Те ще работят в най-засегнати участъци в селото, за да помогнат на местните хора и да разчистят домовете им.

Селото в община Приморско е едно от тежко наводнените населени места в областта. Голяма част от  имотите се обитават от възрастни хора, повредени са и домакинските им уреди.  Над 50 къщи бяха наводнени, частично бе нарушена конструкцията на моста, свързващ Ново Паничарево и Ясна поляна. Придошлата река отнесе и моста в с. Веселие.
Още в събота, часове след като стана ясно колко са сериозни нанесените щети от пороите в областта, кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас посетиха най-пострадалите райони и осигуриха продукти от първа необходимост за бедстващите. Семействата от наводнените къщи в с. Ново Паничарево получиха прясно приготвена храна, сухи пакети с хранителни продукти и стекове с минерална вода, осигурени от партията. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Бургас Румен Желев и вчера прекара целия ден в пострадалото село, за да помага на жителите му.



37
Коментара
37
Коментара по темата
37.
Трол, спам, жлъч
10.09.2014 16:50:54
0
2
Тролове, спамери, платени драскачи, плювачи и обикновени кибици, колко дни минаха? Колко дни минаха докато сте се разплули в столовете си и хвърляте отрова, жлъч и злоба по трагедията на хората? Една кофа кал да бяхте изринали досега, щяхте да изчистите поне една бедстваща къща,а не да одумвате хората на терен. Безполезници.
36.
ДА СЕ ЗНАЕ
09.09.2014 21:48:42
2
3
300% увеличение на тока на който червените спекулативно му задържаха цената точни поради тази причина която изтъкваш с цел извличане на политическия дивидент тъпако ама хората не падат от небето така че, постните пици не са следствие управлението на ГЕРБ а на нещо МНОГО ПО-ЛОШО И ПО-СТАРО и ЧЕРВЕНО
35.
Xaxo
09.09.2014 21:47:25
2
3
Злобата е голяма щото хората виждат че, властимащите и кандидат властимащите се принизяват до народа само когато имат изгода.Някой да е видял депутат с гумени ботуши и лопата?
34.
мога да копам мога и да не копам
09.09.2014 21:41:47
1
4
ZLOBATA E GOLIAMA,
POZORA I SRAMA E GOLIAM ZA 4ERVENITE
33.
дядо
09.09.2014 21:40:18
4
4
гейберастката измет се изживява,като загрижена към Народа,но след като дойде на власт ще има пак 300 % увеличение на тока,замразяване на доходи и само постни пици за нас...трябва все пак да си възстановят париците дадени за купените гласове
32.
Xaxo
09.09.2014 21:26:34
4
5
Добре де, както каза някой по-надолу "вижда се кой е на място и кой помага".
Да ама щото е време на избори.Кандидат депутата е готов и лайна да яде пред камера
само и само да го дават по телевизора и да си прави ПР.
Друг каза че, е глупаво да се ругаят хора които помагат.На кой помагат.На себе си разбира се.
Това бедствие им дойде таман на време.Я ни вижте как сме загрижени за народа.Да ама като ги
изберат не слизат от служебните коли, сакън да не си изцапат обувките.И използват думата "популизъм"
във всяко второ изречение като повечето от тях не знаят какво означава.
31.
sss
09.09.2014 21:22:33
2
3
Каква ДЕМАГОГИЯ -от най-висша степен!
30.
do 29
09.09.2014 21:12:27
2
4
така е ако могат да идват и гъ...а да ти бършат още по-добре
29.
До 28
09.09.2014 21:06:17
4
5
Надъхан ГЕРБЕР ела ми Пръдни на Х...я.Идеята е не да се пъчат и показват само по избори,ами да бъдат до хората винаги когато имат нужда от помощ.
28.
WIZARD OF THE MIDDLE EARTH
09.09.2014 20:03:10
3
5
КАТО ГЛЕДАМ НЯМА УГОДИЯ, КАТО НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО РЕВЕМ, КАТО СЕ ПРАВИ НЕЩО ПАК РЕВЕМ ЩОТО......МИ АЙДЕ СТОЙТЕ СИ В ТИВИЛАНДИЯ И ПЪРДЕТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН И ТВА Е
27.
Боко Тиквата
09.09.2014 17:38:41
5
8
Нема такава държава-песен на Слави Трифонов.И Герберските тролове да спрат да се превъзбуждат че им стана навик.Проблеми и бедствия има не само по избори господа ПОЗЬОРИ от ГЕРБ.
26.
така трябва
09.09.2014 15:40:22
3
8
браво браво
25.
АЛИ
09.09.2014 15:02:02
2
12
ГЛУПАВО Е ДА СЕ РУГАЯТ ХОРА КОИТО ПОМАГАТ
24.
Георги Г.
09.09.2014 14:42:12
1
13
Бургаски регион няма нужда от смс кампания. Ние ще се справим. Благодарим и за помощта!
23.
социалист :)
09.09.2014 14:39:11
2
10
Нека другарят Миков се обади на другаря Станишев ида поиска разрешение да пусне и неговите кандидат-депутати да се включат. Все ще се намери някой с един ден трудов стаж да им разпредели задачите.
22.
ПЕНЧО
09.09.2014 14:32:14
10
11
Не става въпрос за БСП или за ГЕРБ. От един дол дренки са.Става въпрос че се наливат пари в нещо незаконно.Нека някой от Ченгенето да покаже нотариален акт или някакъв документ за собственост.Как се вдигат къщи и бараки на самия бряг?Самото присъствие и действия на Кмета и депутатите легитимират нещо абсолютно незаконно.
21.
Миро
09.09.2014 14:30:21
3
13
Къде е новият политик с грижа за народа. Тъкмо му гледам билдбордовете. И социалистите-милионери. Нали сте партия на хората, защо не сте сред тях,когато имат нужда от вас? А отечествения патриотичен фронт? И вие ли празнувате 9-ти септември. Дела трябват, а не думи!
20.
Gocho
09.09.2014 14:30:02
9
10
Ако се вгледаме в Банкянската мутра, лесно ще стигнем до извода, че през февруари той подаде оставка не заради протестите, а заради приближаващите избори. Беше му казано, че в оставащите 3-4 месеца до изборите, протестите ще сринат доверието в него и той ще отида на политическото бунище. Трябва да си дадем ясна сметка, че той никога няма да се откаже от властта. Ако Банкянската мутра пак се докопа до нея, дори всички да излезем на протест, реки от кръв ще се леят, но той пак няма да подаде оставка, оправдавайки се, че народът е гласувал за него. Няма, защото за него властта е не само средство за лично облагодетелстване, а и възможност за избиване на комплексите му за малоценност, както е било и при Сталин. Като властови манталитет няма абсолютно никаква разлика между Банкянската мутра и Сталин! Нека си дадем сметка за това и да издигнем гласа си сега, за да не плачем утре и ние, и нашите деца!
19.
Анелия
09.09.2014 14:21:54
1
15
Как във всички останали страни, народите се обединяват, по време на бедствие, а ние не. Приказката за българския казан, който нямал нужда от дяволи в ада ще излезе вярна да знаете...
18.
trol
09.09.2014 14:19:30
5
13
-Тате, коя е най-доходоносната професия, адвокат или счетоводител?
-Не тате, платен трол в офиса на БСП.
17.
ПОХВАЛНО!!!!
09.09.2014 14:18:56
11
6
Добре е когато имаш субсидия ! Раздавайте не му мислете ,ние пак ще плащаме?
Та имам питане : Как помагаме на нещо и някой ,когато то е незаконно?
16.
...
09.09.2014 14:17:49
7
10
Оставете ги да плюят, хората виждат истинaта. Виждат кой е на място и кой помага. Те няма да гo забравят. Опорните точки запазете за себе си, но междувременно, поне се разходете до пострадалите селища. Недай си Боже нещо човешко се събуди и пребори цялата ви злоба и деструктивизъм. Тогава може и вие да помогнете.
15.
Bs Bites
09.09.2014 14:16:22
11
8
V GERB e istinata otnovo shte spechelim otnovo na vlast a vie mishki curkaite na volq !!!!!
14.
ПЕНЧО
09.09.2014 14:15:15
9
11
Рибарското селище е една незаконна купчина от ламарини и вехтории натрупана от разни тарикати,които сега искат да ги узаконят.Прилича на най-западналите села в Бангладеш.Ако аз си сглобя колиба в Морската градина,Общината ще ми помага ли,ще мога ли да кандидатствам за помощи и т.н.?
13.
Иво
09.09.2014 14:09:38
10
12
Ченгене скеле, Ново Паничарево, Росенец, Маринка, Черниците-училището. Един от другите партии няма там, обаче ГЕРБ са ви виновни. Идете де, идете помогнете. Срещнете се с хората, подайте им ръка, човешко е. Или ви е страх от народната любов? Както заграждахте и парламента цяла година...
12.
гражданин
09.09.2014 14:03:53
9
11
Празнувайте 9-те септември и критикувайте помагащите. Типично във вашия стил.
11.
Яна
09.09.2014 14:02:01
14
13
Предизборно или не...истината е, че помагаха без да симулират дейност..Независимо какво плюете тук....Все пак не е лошо да оставите компютрите за малко и да отидете да изхвърлите малко отпадъци пък било то и за пи ар.
10.
do 9
09.09.2014 14:00:16
1
12
така е прав си ама много си прав. Сега в следващото правителство ще бъде добре Доооста Боклуци да се разчистят
9.
1
09.09.2014 13:58:55
7
11
Само за това стават - да чистят боклуци. Дападжията Вълков трябваше да даде парите за рибарското селище , а не за рибарското си пристанище в Сарафово.
8.
TYXO каунтър
09.09.2014 13:56:42
7
11
ама колкото повече влизам в този сайт, толкова повече се убеждавам, че в Бургас най-прости тролове имат червените, казвам го искрено !
7.
банда лицемери
09.09.2014 13:54:46
8
13
Зарязали предизборните прояви и отишли да си правят пиар с нещастието на хората.
6.
Бръмбарче
09.09.2014 13:51:13
9
13
Изглежда Флагман вземат хубави парички , за да рекламират ГЕРБ за щяло и нещяло . Пред десет минути им правят някакъв пиар с уж нова статия (прясна - стара новина) .
5.
Стоян
09.09.2014 13:49:12
14
8
Ей така се прави, Браво!
4.
до 3
09.09.2014 13:47:24
13
10
глупости, недей да настройваш хората така и да провокираш дразги и лоши настроения, много добре знаеш, че лъжеш! ама както и да е той който е бил там знае, че не е така!
3.
очевидец
09.09.2014 13:42:35
10
19
Много е грозно като трупаш слава на гърба на хората, тези хора дойдо колкото да си направят снимки и си заминаха. А ние останахме там потресени.
2.
ПЕНЧО
09.09.2014 13:32:56
9
17
Сълза и смях!
1.
mesten
09.09.2014 13:23:09
13
14
Пиар е, но е полезно за хората!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Миналата година Канарските острови са посрещнали 16 милиона туристи, което е седем пъти над населението от 2,2 милиона души Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори