×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращи кадри от водния ад в Бургаско: Потопът помита пътища, мостове пропадат, язовири преливат (ВИДЕО)


Шокиращи кадри от водния ад в Бургаско: Потопът помита пътища, мостове пропадат, язовири преливат (ВИДЕО)
Дигата на язовира в бургаското село Маринка е разкъсана и водата е отнесла животни, пчелини, мостове и огромни дървета
Тема в развитие
След потопа в Бургаско! Стотици елени и муфлони на мушката на бракониери заради рухнала ограда Михаил Константинов: Изродите от дървената мафия правят наводненията Екипи установяват щетите от наводнението в Бургас, кметът Димитър Николов пристигна в рибарското селище Шокиращи кадри от водния ад в Бургаско: Потопът помита пътища, мостове пропадат, язовири преливат (ВИДЕО) Версия: незаконни постройки довели до потопа в Бургаско Морето на юг пожълтя след пороя Бус с храна и вода пристигна в Ново Паничарево за бедстващите Община Бургас търси двама анонимни смелчаци, спасили бедстващите във водния ад Ден на траур за жертвите от потопа в Бургас Вижте красивата Камелия Желязкова, загинала във водната стихия край хижа Странджа Кметът на Приморско отмени бедственото положение Трета жертва на потопа по Южното Черноморие: 27-годишен мъж се удави край Ясна поляна Потопът заля подлеза на ул. Янко Андонов! Пострадали: звъняхме на 112 за бедстващи, не ни обърнаха внимание (СНИМКИ) Пострадали от потопа в Росенец: Беше тъмно като в рог, преброявахме се на всеки час Ето бедствието в Ново Паничарево, Веселие е откъснато (снимки) Апокалиптични кадри след водния ад в Отманли, десетки останаха без домовете си (СНИМКИ) Вижте водния ад в община Приморско, селата са под вода (снимки) Официално: Две жертви и 80 отнесени къщи в Ченгене скеле, в кв. Победа целели спасителните екипи с камъни (СНИМКИ) Двуметрова вълна заля десетки къщи в Ново Паничарево Младо момиче и възрастна жена са удавените в Отманли (СНИМКИ) Бедстващо положение в Отманли! Има изчезнали и удавени хора Бедствие в Приморско, рухнали са мостове, хора са блокирани в к-г Китен Куриози в дъжда: Шофьор разпъна чадър над Мерцедеса си, за да кара по бургаските улици Вижте водния ад пред магазини "Кауфланд" и "Практикер" в ж.к. "Славейков" Квартал "Комлука" е под вода, има паднали дървета! (снимки) Затворен е пътят от Крайморие до Созопол, задръстването е километрично Уникално видео! Старец с шнорхел се гмурна и заплува в „реката” до гарата на Бургас Корабът „Анастасия“ прибира туристите от Острова към Бургас Паниката от пороя продължава! Мъж заряза потъналата си във вода колата на пътя (ВИДЕО) Метър вода заля улици в Поморие, наводнени са къщи на ул. Солна Порой в Бургас, 50 души са блокирани на Острова! (обновена и снимки)
виж още
скрий
07 Септември 2014, Неделя, 11:25 ч.
Автор: Флагман.Бг снимки Гергана РАДЕВА

Инженери обследват критичността на два моста в селата Маринка и Извор


Воден ад навръх Съединението в Бургаско. Три жертви и огромни материални щети, потопени къщи и бедстващи хора – такава е равносметката след проливните дъждове по Южното Черноморие през последните два дни. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ ВДЯСНО/

Всички пътища в Бургаски регион са отворени за движение, на места обаче преминаването е изключително затруднено. Огромни парчета асфалт на места буквално са пометени от придошлата вода и на тяхно място са се образували дълбоки ями. /ВИЖТЕ ШОКИРАЩИ КАДРИ/

Дигата на язовира в бургаското село Маринка е частично разкъсана и водата е отнесла животни, пчелини, мостове и огромни дървета, алармират читатели в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН”. „Никой не взема мерки да се изпусне язовирът и водата продължава да прелива през стената и може да я разкъса нацяло и водата да залее ниските части около селото и да създаде опасност за вилната зона на Маринка, тъй като е разположена по поречието на реката, на която е полускъсаният язовир.Той е безстопанствен и ако стане трагедия, всички ще вдигат раменете”, пише ни Георги Христов /ВИЖ ВИДЕОТО/.

Eкипи отводняват центъра на Бургас и квартал „Победа”, съобщи кметът на Бургас Димитър Николов. Пътните инженери обследват критичността на двата моста в селата Маринка и Извор, тъй като има голям риск за тях. Другата критична зона е „Ченгене скеле”, там с колегите ще преценим каква по-спешна реакция да предприемем и описване на материалните щети”, обясни Димитър Николов.






9
Коментара по темата
9.
Мия
07.09.2014 16:43:26
1
5
А подводната улица до Тройката? Това недоразумение все така ли ще се пълни?
8.
Малоумник
07.09.2014 14:38:51
2
3
МА МНОГО СТЕ ПРОСТИ ВЕ !!! ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН !!! НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НЕХАЕМ ЗА ПРИРОДАТА И ДА Я УНИЩОЖАВАМЕ !!! ПОЛИТИЦИТЕ ВИ ВИНОВНИ !!! ПРИРОДАТА СИ ГО ВРЪЩА ! СТЯГАЙТЕ СИ ГЪЗОВЕТЕ ЧЕ ОТ ТУКА НА ТАТЪКА ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ БЕДСТВИЯ НИ ЧАКАТ !!!
7.
56
07.09.2014 14:23:31
1
1
kasabova pak pecheli ot smurt i bedstviq ...nai aktualnata tema vodniq ad
6.
КАКВИ СА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ
07.09.2014 13:48:17
3
3
Малки човеци с голяма уста -
зинали,
решили да погълнат света.

Искат богатство
и почетни постове.
Искат двореци
на Канарските острови.
Искат охрана
и аудитория.
Искат голяма
роля в историята...

Само че гледат
на педя от земята...
Казвам им името.
И пускам водата.
5.
Брат Му на Винету
07.09.2014 13:34:13
0
4
безхаберието и некадърността на политиците ТУКА Е КЛЮЧА ОТ БАРАКАТА
4.
profan
07.09.2014 13:15:22
0
11
Връзката между изсичането на горите и наводненията е очевидна. Това каза проф. Михаил Константинов, математик и изборен експерт, пише "Фокус". „Дъждове винаги е имало, но вече няма гори. Кореновата система на дърветата, особено на буковете, играе ролята на нещо като гъба, като сюнгер, където водата попива и после дълго време почвата е влажна. Когато няма дървета, няма коренова система и няма къде да попие водата. Водата веднага се оттича в реки и поточета и залива всичко”, обясни проф. Константинов. По думите му подобни дъждове, за които се говори, че са били страшни, се срещат доста често. „И преди това ги е имало, даже много по-силни, но тогава имаше дървета, а сега дървета няма. Дъждовете са си дъждове, винаги ги е имало, но за първи път няма гори”, добави проф. Михаил Константинов. Той заяви, че има сеч на гори навсякъде, включително в резервати, национални паркове и т.н. „Секат безобразно в Стара планина, в Странджа, в Родопите, в Рила, в Лудогорието. В момента секат в Пирин, за да направят нови писти. В момента ликвидират България. Все по-лошо ще става. В България скоро няма да има вода за пиене. Както ни заливат порои, така няма да има какво да пием – ще пием кал”, посочи проф. Константинов. По неговите думи причината е, че българското население е изпаднало „в крайна степен на малоумие”. „Щом допуска една банда, една дървена мафия, едни изроди да му унищожават природата, значи това население е обезумяло. Ако беше нормално население, нямаше да чака на държавата, а то самото щеше да ги спре. България си отива, тя няма съпротивителни сили. Това е един умиращ организъм, за съжаление”, заяви проф. Михаил Константинов.
3.
бесове
07.09.2014 13:11:19
1
7
важни са късите гащи на Туньо, манталитетът на управляващата класа е на нивото от априлския пленум, без промяна оттогава... едни хора се борят за власт и за едни пари... жалка картинка... в буржоазна българия тиквоний, цецерон, пеевци и дръндарци щяха да са жалки хорица с раирани костюми и много други техни прадеди...
2.
emigrant
07.09.2014 12:53:18
0
11
Трагедия , може да има обективни но май повече са субективните фактори .За да има приливна вълна в повечето случаи е вода от язовирите . Виждаме язовира на Маринка , бил безстопанствен - защо , прав е читателя , ако стане по голяма трагедия пак природата или безхаберието, бездарието на хората ще е налице, След това призив чрез БЧК за помощи , но кои ще накаже виновните за това. Колко жертви на потопа, колко хора без дом , идва зимаДа управляващите мислят за себе си , да спечелят изборите а за хората кои мисли .
Явно язовирите не следва да се отдават под аренда а да се стопанситват , зарибяват , да има полза но и контрол. В БУргас около Практикер наводнено а когато беше промислена зона имаше ли това - май не , явно строителството не е добро , нещо се изпуска .
ОРГАНИЗИРАИТЕ ФИРМИ , БЕЗРАБОТНИ , И ЗАПОЧНЕТЕ ПО ОБЩИНИ ДА ПОЧИСТВАТЕ ДЕРЕТАТА , КОРИТАТА НА РЕКИТЕ .
Сечете горите кои гражданина или горските стопнаства , кои дава квоти - Министерството. Добре , да печелят но има ли ново залесяване - не .
Ако проследим в историята за нас българите са ни казвали хуни при нашествието на Балканския полуостров - с какво сме по различни след векове - ние като хуни изкореняваики уж социализма пометохме трудът на нашите претци, унищожихме фабрики , селското стопанство , лесен начин отиваи по света да работиш а някои мисли ли за тази българска земя където са се водили воини за всяко парче земя .
1.
защо
07.09.2014 11:41:26
3
23
Защо асфалтовите пътища по времето на така мразения комунизъм на Т.Живков никога не се цепеха така? Да питаме ли кметовете и точно Созополския кмет колко милиона хвърли по тези пътища, колко спести за себе си и колко мм е дебелината на асфалта. Борисов каза,че асфалтът се ЯДЕ, явно Той е прав!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори