×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП на старта на предизборната кампания в Бургас: Ще спечелим, защото за 1 година направихме повече, отколкото ГЕРБ за 4


БСП на старта на предизборната кампания в Бургас: Ще спечелим, защото за 1 година направихме повече, отколкото ГЕРБ за 4
БСП в досегашното Народно събрание имаше четири депутати и няма причина да вървим надолу. за мен е чест да бъда ваш представител, каза водачът на листата на БСП Петър Кънев
05 Септември 2014, Петък, 16:14 ч.

Вярваме в победата, няма да позволим опонентите ни да спечелят служебно, смятат кандидат-депутатите

БСП - Лява коалиция в Бургас откри с червена роза за всеки от кандидат-депутатите си официално предизброната кампания за вота на 5 октомври. В листата, представена от областния лидер Николай Тишев и общинския председател Евгений Мосинов има хора, специалисти във всички области – юристи, педагози, икономисти, журналисти, програмисти и т.н. Докато течеше представянето – в Бургас се изсипваше порой, като мнозина от социалистите разчетоха като знак, че ще им върви като по вода.
Според втория в листата Атанас Зафиров целта на ГЕРБ е противника да бъде унизен и да спечелят изборите служебно

„Вярвам в победата. Ние влизаме в кампанията със самочувствие и надежда да спечелим, защото за една година в управлението направихме повече отколкото ГЕРБ за 4.  Предстои ни да направим избор дали да тръгнем по пътя на реваншизма и омразата. Тези политически чистки, които се вихрят в момента, са опит от страна на ГЕРБ опонентът да бъде унизен и да бъде спечелен вота служебно. Вярвам в победата“, каза досегашният народен представител Атанас Зафиров, който е втори в листата за предстоящите избори.
БСП официално стартира днес предизборната си кампания в Бургас

Водачът Петър Кънев заяви, че най-страшно е, когато в политиката някой се вземе насериозно, визирайки представителите на ГЕРБ. Той цитира мъдрост, според която, ако човешката глупост може да лети – някои хора могат изобщо да не кацат. Поводът беше репликата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към министъра на икономиката в правителството на Пламен Орешарски – Драгомир Стойнев за говорния му дефект.
„Разбирам от икономика и от финанси и всички приказки за фалит на страната са в сферата на полетите на тези хора, които ги говорят. Икономическата оценка не се дава от партийни централи. Нека спокойно да гледаме напред, за мен е чест да бъда ваш депутат“, каза Петър Кънев.

Пред журналисти той заяви, че  в Бургаски регион има бедни и много богати общини, трябва да се решават и проблемите с инфраструктурата.  „Най-тежката язва в момента е пътят между Летище – Бургас и Слънчев бряг. Разбира се, има проблеми и от екологично естествено. През предстоящия месец ще разискваме тези въпроси. Поставил съм си за цел да се срещна с всички кметове, независимо от тяхната партийна принадлежност. Вчера бях при кмета на Бургас Димитър Николов, коментирахме проблемите. Ще работим с всички кметове, включително и с г-н Николов, защото той е избран от жителите на Бургас, в същото време си даваме ясна сметка, че той е наш опонент, защото е и зам. председател на ГЕРБ. Аз не искам да смесваме общинската политика с националните избори. В момента избираме парламент, а не общински съветници.“, каза Петър Кънев.
За целите в предстоящата предизборна кампания той заяви: „БСП в досегашното Народно събрание имаше четири мандата и не виждам защо трябва да вървим надолу“.
Кънев е направил лични дарения в помощ на пострадалите от наводненията в Мизия и в подкрепа на изграждането на бронзова скулптура на знаменития актьор Георги Калоянчев в Бургас.

Коалиционният партньор от ПК „Екогласност“ Емил Георгиев, който е четвърти в листата, заяви днес, че ще бъде стожер за опазването на околната среда в региона, където водач на листата на ГЕРБ е бившият зам. министър на екологията Ивелина Василева.



41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
фенчо
07.09.2014 00:32:15
0
0
Аууу драскачите са се активизирали. Гледам 21 номер много компетентен го раздава - инфлацията била изяла увеличението, вика. Аве чунчооо, а ако и това увеличение го нямаше? За майчинските - да не би само циганките да раждат? Който е недоволен що не връща парите. Айде заработвайте сега някой друг лев, че зимата да има с кво да плащате тока.
40.
тоти
06.09.2014 08:34:13
2
1
- има грешка в заглавието оправете го За една година откраднахме повече отколкото ГЕРБ за четири
39.
Гербер
05.09.2014 23:06:39
7
3
Като сте толкова кадърни защо се отказахте, за 4 години щяхте чудеса да сътворите за ДПС.
Или много ви заболя от тяхното уважение и се отказахте предсрочно. Като гледам Зафирката още ходи клекнал...
38.
Бургазлия
05.09.2014 23:03:37
8
3
Ехооооо, БСП-тооооооооо,
уж Бургаска организация, а един от Бургас няма....Пак ви изиграха шопите.
Този път и софиянци няма: Водачът от Ямбол, Флинстоун от Звездец, Емил Георгиев от Хасково......Бургас къде сте?
37.
dd
05.09.2014 21:16:56
6
8
Мосинов наперен на снимката и той! За кмет се гласял, разправя!!! Боже, ела си прибере вересиите!!!
36.
льольо
05.09.2014 20:44:15
4
10
много са клюмнали тези "рози"особено Пенко Атанасов който е с глътната граматика и с "книжовен език"и А.Зафиров същата карикатура....това е БСП!!!!!
35.
Цветарят
05.09.2014 20:24:30
4
9
Тези що така са се "окумили" с тези физиономии и цветя? Да не би нещо да е станало с БСП-ето?
34.
Hahaha
05.09.2014 18:56:31
3
10
Кой е този Емил Георгиев, че не мога да се сетя....
РЕКЕТЬОР от класа , .,.., пълна подлога с руско финансиране!
Хахаха
И този ще ми става депутат....
Хайде пътя към Хасково....да си брои катуна
33.
Аз
05.09.2014 18:55:01
5
13
Чета и ви се радвам на гупостите, дето нямат край... Как сте се наредили, как уж си вярвате, мамини убавци! Само някои муцуни от АБВ ви липсват, за да ви е пълно кошчето (бардака) със старите к.... Къде е видният Петко Иванов, дето червен Йоан му подари имот на пъпа на Бургас, за който имот тоя не си плаща дребните сметки и не се и срамува от това! Да, на мен сред вашите стройни редици точно ПЕТКО ИВАНОВ ми липсва, че една плюнка на всички ви така хубаво ще отива!
32.
bobo
05.09.2014 18:54:46
5
10
31, много яко си го написал! Не знаех, че на Зафирката му викат така! Смях се от сърце!!!
31.
Hahahaha
05.09.2014 18:49:37
6
11
Повече направихте - ДА!
Повече мародерствахте, уволнявахте, рекетирахте, и най- вече КРАДАХТЕ! А като гледам Флинстоун как е приклекнал, подготвил се е за нещо.....и роза ще подарява за Благодарност!
30.
Демокрация или робство
05.09.2014 18:11:50
1
2
Представителната демокрацията ПОЗВОЛЯВА на шепа представителни политици да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ, стига ДОСТАТЪЧНО граждани да се ЯВЯТ пред избирателните урни, ВМЕСТО да ПРОТЕСТИРАТ! Представителната политическата активност ни прави СЪУЧАСТНИЦИ на паразитизма, бандитизма и унищожителните деяния с които се занимават представителните политици. Индивидуалната ни сила и културната ни устойчивост НЕ зависят от силата на държавата, а от свободите, които имаме СПРЯМО държавата. Гражданските протести, които ВИЖДАМЕ по целия свят се ДЪЛЖАТ именно на това, че представителните политици са неконтролируеми. Съчетанието на безусловна всеобхватна власт САМО на шепа "хора" в представителната демокрация води до ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ на ВСЕКИ гражданин (робство) и пълна разруха. Всеобхватната власт ЗАДУШАВА човешката инициатива, а представителната демокрация ги УБЕЖДАВА, че ЕДИНСТВЕНАТА инициатива от която ВСЕКИ човек се нуждае е САМО да даде СВОЯ глас на представителен политик, и след това ВИНАГИ да се примирява с ВСИЧКО което вършат само тази шепа представителни политици. Ето по този начин представителната демокрация те държи теб в РОБСТВО. Защото РОБЪТ НИКОГА няма право на ВЛАСТ и ДОСТЪП ДО РЕАЛНА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ, точно като ТЕБ тук и сега. РОБЪТ има право САМО да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си, точно като ТЕБ. Единственият ИЗХОД от това безумие е СВОБОДА И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.
29.
Демокрация или БЕЗОТГОВОРНОСТ
05.09.2014 18:10:18
1
2
В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.
28.
Демокрация или робство
05.09.2014 18:08:21
3
2
Над 50 процента от хората няма да гласуват и НИКОГА не са гласували на тези фасадни и фалшиви избори. Тези уж които представляват хората са избрани само от 10-18 процента, но даже и този избор е наложен избор, а не реален избор. Следователно представителите политици даже не са представители, освен разбира се, те са представители само на самите себе си. Кой представляват тогава тези уж представителни политици, кой. Това е пълно безумие и Вие живеете в това безумие, нали. Българските граждани са на последно място в ЕС, Европа и не само там. Затова ти не гласувай за тези които те заробиха, а просто стани свободен човек чрез пряка демокрация, това е свобода, но и за теб, и за другите. Бъди свободен, избери, а НЕ гласувай за пряка демокрация. Ти просто ИЗБЕРИ пряка демокрация - свобода и демокрация тук, и сега, и всеки ден за ВСЕКИ човек.
27.
Брат Му на Винету
05.09.2014 17:52:16
10
4
трябва да победите иначе ГЛАДА ЩЕ Е ГОЛЯМ . Най ми е добре с 22 ....
26.
БУРГ
05.09.2014 17:40:33
4
14
На комунягите само ГЕРБ им е в устата, ама ПО-ДОБРЕ НА КОМУНЯГИТЕ В УСТАТА ОТКОЛКОТО В КРАКАТА!
25.
Димо
05.09.2014 17:24:45
5
14
Като чета долните коментари и ми става едно драго на душата , че хората разбраха какво е да те лъжат комунистите . Повече никога да не допуснем да ни управляват тези долни некадърници !
24.
КОМУНЯГИТЕ
05.09.2014 17:17:51
3
15
МРЪСНИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ-ЧЕРВЕИ ПОДЛИ
23.
bobo
05.09.2014 17:06:39
1
15
Ахаха, ей тая статия ми осмисля деня! Вицът на всички времена!!!
22.
!!!
05.09.2014 16:53:15
5
12
Леле колко сте невежи! Обадете се на Кутев трезвеника да ви пренасочи малко троловски ресурси от София, там са стажантите на Дума. Или на Татяна Буруджиева. Тя на предните избори беше в ролята на вашия Кънев, само че тя от София отиде в Разград, а той от Ямбол идва на море. И двамата не знаеха къде се намират. Да ви подаде опорни точки. Може и Мария Пиргова, майката на Достена Лаверн. Помните ли Достена Лаверн, беше кандидат за евродепутат. От БСП. Ама сега се оказа, че майка и е от ЛИДЕР, а ЛИДЕР отидоха при Бареков, кой ще ви пише опорните точки сега и ще громи гнилия капитализъм от екрана? Вие партията си не познавате, а с те тръгнали да я защитавате. Без коментар
21.
тишина тишина
05.09.2014 16:42:43
4
12
Неграмотността е тежка, стига до рецидив. 5 лв дали на дядо ми, спасихте му живота. Ако не съм аз кой ще се грижи за него, партията майка ли? Пенсиите вдигнали...ами заплатите, вие за инфлация чували ли сте. Ако не сте питайте родителите си, на които им изгоряха спестяванията, пак при вашето управление. Пак със същите финансови гении начело на страната, Гечев и Овчаров. А майчинските ги знаем. Знаем и кой етнос се издържа основно от майчински и социални помощи. Знаем и за кого гласуват - тук сте последователни, да дадем на Комлука, за да ни подкрепят на вота. По-добре мълчете, нищо не казвайте.
20.
до 15
05.09.2014 16:37:01
14
6
До колкото имам спомени вашият тиквоч Боко задремваше където му падне, чак на европейски форуми. А, да, и през цялото си управление повтаряше, че БСП е виновна за всичко. Много пък сте късопаметни или така ви отърва?
19.
смях през сълзи
05.09.2014 16:36:29
5
13
Xaxa, оставете Станишката, той вече е европейски политик. Кажете за Мишо Миков. Да да, същия Миков, за когото собствените му колеги в парламентарната група се шегуват, че ако се сложи дрегер на микрофона на председателя на НС, никога няма да може да шофира. И вие се гордеете, какво сте направили и вие държава ще оправяте. Вие нямате един икономист, ако имахте щяхте да сложите него а не да взимате Орешарски и Чобанов. Вашият икономист е Стойнев, без един ден трудов стаж и Кадиев, който е завършил забележете къде - във ВИЕТНАМ! Тежка тежка е съдбата на номенклатурните чеда, особено от висшите етажи....
18.
Тед
05.09.2014 16:33:07
18
5
Кво направихме за една година ли? Майчински, пенсии и заплати! Ето тези трите бяха без увеличение почти 4 години. И дори само това е достатъчно. Явно, че хората не се интересуват достатъчно, а пишат колкото да не умрат от скука.
17.
морска
05.09.2014 16:32:43
5
8
Толкова много ще ви върви по вода, че така както сте дълдисали след сигурното удавяне и труп няма да намерят. Ама пък кой ли ще ви търси. На бас, че дори и турчалята ще ви минат. Този път песента "Довиждане" отпада - сменяме със "Сбогом завинаги". Каква радост след тежкото лято!
16.
Дулитъл
05.09.2014 16:30:24
4
14
Болни хора - съчувствам им!
15.
за опорните точки
05.09.2014 16:28:42
3
20
Вън валеше, виновен е Бойко!
В този ред на мисли Станишев задрямал на заседание на бюрото, а по това време близката до него Маq Манолова имала тежката задача да го събуди. Как обаче се буди шефът без да изпаднеш в неловка ситуация- помислила си Мая и нежно прошепнала в ухото на Сергей: "Другарю, много са ви красиви децата". Като попарен лидерът и главен европейски ПЕС подскочил и в просъница забълнувал основната опорна точка: "Герб за виновни, Герб са виновни!" Какъв е изводът от тази кратка история ли - И КОКОШКИТЕ В СТРАНДЖА НАУЧИХА РЕПЕРТОАРА, ЧЕ ЗА ВСИЧКО ВИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ. Не сте в крак с времето, измислете нещо ново :)
14.
фенчо
05.09.2014 16:22:40
20
7
Хайде, гербери, дъждът спря отивайте навън да се вайкате ;)
Как пък не си признаете, че Бойковото правителство съсипа всичко...после сте били интелигентни. Долна лъжа, ставате само за драскачи.
13.
121
05.09.2014 16:14:54
7
4
За вашето управление за 1 година ;равносметката 1или2 депутата пълен провал за Бсп....
12.
млади социалистки
05.09.2014 16:09:07
3
8
Повече млади социалистки канете. Нали е публична линия на партията в лицето на другаря Кирчо Добрев, че жените ги предпочита за други работи. Иначе ще стане като по комунизма, ръководството на държавата няма да е благоразположено към Бургас и всичко ще отива за Варна, а за нас ще остават огризките.
11.
Браво
05.09.2014 16:05:20
3
7
Че и музика си поръчали
10.
за колко ?
05.09.2014 16:03:32
4
13
Ще спечелят, ако глупавите бургазлии са повече от Умните
9.
А Монов?
05.09.2014 16:03:23
3
15
Къде е онзи Христо Монов, приятелят на Премянов? Не сте ли доволни от дейността му, няма ли пак да е депутат? Кой ще громи от парламентарната трибуна майките, имали нахалството да бутат количките си около парламента докато бяха летните протести? Та те нарушават детските права, кой ще сезира Агенция за закрила на детето? Онази същата агенция на която беше зам-шеф, а шеф бе жената на Местан!
8.
!!!
05.09.2014 15:53:52
4
25
Какво направихте за 1 година, че не разбрах? А, да! 3.5 млн приходи от пристанището потънаха, замразихте разширението на пътя Бургас - Слънчев бряг, а средствата пренасочихте към социални помощи за малцинствата. Брюксел ви спря парите, Орешарски стигна Виетнам и откри там ресторант, а семейство Станишеви се чуди в коя част на Алпите да си купи вила. Халал да са ви успехите, цял живот ще ви плащаме сметката!!!
7.
Иван
05.09.2014 15:52:35
3
12
Лошо няма да си вярвате, ЛОШОТО е че хората вече не ви вярват.
6.
Айахайахаха
05.09.2014 15:42:40
6
22
Да се чете: защото за 1 година откраднахме повече, отколкото ГЕРБ за 4.
5.
социалисти, социалисти
05.09.2014 15:40:52
3
25
По вода ще ви върви, защото водата ще ви измие господа лицемери. Предадохте си електората, продадохте си душата, видни собственици, бизнесмени, мениджъри. 5лв подаяние за пенсионерите, а държавата по-дяволите да върви. Или това е "защото сте социалисти", както написа другаря Сергей. Апропо тои е трети ден в Пекин, да не го трудоустроихте и там? Ама те китайците не са чак такива будали, хора без 1 ден трудов стаж не вземат...
4.
за икономическите оценки
05.09.2014 15:36:01
3
25
Социалистите, къде ви е областният управител. Той сега от БСП ли е, или не е от БСП. Да не стане като с Петър Чобанов, издигнат за финансов министър, водач на ваша листа, а сега при другарите от Движението със права. Или трябва да се вслушаме в думите на Петър Кънев, че икономически оценки не се дават от партийните централи? Сега на кого да вярвам, на Румен Гечев, ваш изтъкнат икономист, специалист по банкови фалити (справка 96-та година) или на Чобанката, вашият/депесарски външен експерт???
3.
Милко
05.09.2014 15:32:14
7
18
С тоя чичо.....тоест дядо, който сте го сложили за водач, не знам къде сте тръгнали. Определено е надолу.......направо под земята. Тя съдбата ви го каза номер 22, не една две двойки ви писа. Пак ще се двойкаджии и на второ място, а в Бургаска област и на трето.....
2.
Ямбол!
05.09.2014 15:30:11
6
21
На Петър Кънев - карта на Бургас. Така де, да не се загуби човекът :)
1.
читател
05.09.2014 15:27:22
6
21
Чета и не вярвам на очите си...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съпругата на този футболист го заряза, след като цяла България узна за аферата му с участничка в Ергенът Съпругата на този футболист го заряза, след като цяла България узна за аферата му с участничка в Ергенът Защитникът е женен и има две деца Това беше - те се разделиха Това беше - те се разделиха Каква точно е драмата, не е ясно, известно е само, че Валерия е в Гърция със свои близки Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя" 
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори