×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МВР погна брокерите на гласове, под морала на патриотите е да търгуват като другите партии


МВР погна брокерите на гласове, под морала на патриотите е да търгуват като другите партии
Патриотичният фронт няма да прави коалиции, но ще подкрепи всичко, което е полезно за България, каза Валери Симеонов.
04 Септември 2014, Четвъртък, 13:32 ч.

Чистят се изборните списъци от „мъртви“ души, създават се и съвместни комисии с прокуратурата, ДАНС и МВР по наше предложение, каза Валери Симеонов

МВР вече е предприело мерки против купуването на гласове, каза водачът на листата на Патриотичния фронт в Бургас Валери Симеонов.
„Вчера имах среща с вътрешния министър Йордан Бакалов и бях приятно изненадан, че вече са предприети конкретни действия срещу брокерите на гласове. Такова нещо се случва за първи път.  Досега никое друго правителство не е правило това преди изборите. Обикновено всички се ослушваха и чакаха да дойдат изборите, защото големите партии купуваха масово гласове. Сега има взети мерки и те съвпадат с нашите предложения, които направихме преди около 15 дни“, заяви в „Добро утро, България!“ по ТВ7 Симеонов.
„Предложихме да се образуват съвместни комисии с прокуратурата, ДАНС и МВР. Оказа се, че това са го направили и на регионално и на централно равнище. Ще се оповести и телефонен номер, на който всеки ще може да подава сигнали, за да може тези звена да реагират. Изчистват се списъците от „мъртви“ души. Описали са по области всички известни брокери на гласове за последните пет години“, добавя съпредседателят на НФСБ.
Той подчерта, че Патриотичният фронт не купува гласове. Това е под достойнството ни и е под морала на един патриот, подчерта кандидатът за депутат. Той припомни, че на миналите избори НФСБ е била лишена от правото да има народни представители с големи манипулации. „Сега това няма как да се случи. Всяка партия, която е тръгнала към парламента, трябва да мисли за управление на страната и затова предложихме правителство на националното спасение, което да е изградено върху принципите на Патриотичния фронт и в което да влизат представители на различни партии. Коалиция няма да правим с никого, но ще подкрепяме всичко, полезно за България. Ние сме предвидими. Нямаме лични и партийни амбиции, а просто трябва да извадим държавата от състоянието, в което се намира“, подчерта Симеонов. Той сподели, че се гордее от това, че Патриотичният фронт е издигнал известни и уважавани хора за депутати.
„С ГЕРБ се разминаваме по въпросите за приемането на Турция в ЕС. Те са „за“, а ние - „против“ и никога няма да се разберем. Това обаче не сме го поставили като условие. Можем да управляваме с всички заедно, с изключение на ДПС, но само в името на определени приоритети за страната. Ние ще търсим това, което ни обединява, а именно отговорността пред избирателите и пред българския народ“, заяви съпредседателят на НФСБ. Според него Патриотичният фронт има възможност да спечели 36 мандата, защото потенциалът на патриотичния фронт е между 13 и 15 процента.
Не съм обаче баба Ванга и това колко народни представители ще имаме, ще реши българският народ, каза още Валери Симеонов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 1
3
Коментара по темата
3.
Брат Му на Винету
05.09.2014 01:05:39
0
0
искате пак глад,мизерия ,липса на пари ,ТОГАВА НЕ МИСЛЕТЕ ,БЪДЕТЕ СИ ОВЦЕ
2.
Демокрация или робство
04.09.2014 20:46:06
0
2
В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен чрез физическа, ментална или емоционална манипулация. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българските граждани, те са почти обречени на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, ромите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българските граждани неописуем. А за стотиците хиляди икономически и нелегални имигранти, и последствията от това, нищо няма да Ви кажем?!
1.
Демокрация или бандитизъм
04.09.2014 20:44:55
0
3
В Чалгария има стотици хиляди незаконни къщи, с незаконно присъединени ток и вода. Десетки стотици хиляди хора в Чалгария не плащат данъци, нямат здравни осигуровки, строят постоянно незаконни къщи, не плащат ток и вода, нямат доказан и ясен законен произход на парите и другите активи, но гласуват. По този начин тези десетки стотици хиляди хора заплашват постоянно живота и здравето на всеки човек. Ето защо изборите в Чалгария са незаконни. Защото гласовете на десетки стотици хиляди хора са ДОКАЗАНО купени. Постоянен, пълен и прозрачен граждански контрол това е демокрация (власт за гражданите). В Чалгария има мутрокрация (власт на мутрите). Времето настъпи за постоянни индивидуални граждански бунтове и всеки политик, и длъжностно лице, и всеки гражданин трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. В Чалгария няма държава, а има мафия, иначе това което е в Чалгария няма как да съществува. Времето настъпи всеки да си плати, всеки трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. Времето настъпи за бунтът на "робите". Политиците в Чалгария се опитаха да превърнат всеки гражданин в роб, в грозновато и отблъскващо явление. Ако законите се налагат само върху едни, а другите могат да вършат каквото си искат, изборите са незаконни. Всеки гражданин (суверенът) има право и задължение да наложи законът на демокрацията (власт за гражданите). Законът това са гражданите тук и сега. Решението на всеки гражданин да действа индивидуално тук и сега (всеки ден), това е законът. Държавата това е всеки гражданин. Докато беззаконието в Чалгария не бъде прекратено, изборите са незаконни. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри са незаконни, защото изборите са незаконни. Реално в Чалгария няма закон за гражданите, защото беззаконието върху всеки гражданин, това е законът в Чалгария. Откажи се от Чалгария, тя те е заробила, стани гражданин на реална България, ти имаш това право. Просто е нали, като политиците-мутри в Чалгария. Това е краят на политиците-мутри в Чалгария, ако те нямат роби, кой ще ги избира механично, кой ще им се подчинява безусловно. Ако робите пожелаят да бъдат граждани на реална България, това е КРАЯТ на политиците-мутри в чалгария. Запомни само едно - Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 % Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, втори са ДПС - 15,8% След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ Според данните на агенцията на база екзит полове ПП-ДБ са запазили едва 79% от избирателите си в сравнение с изборите през април миналата година Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона ГЕРБ дърпа убедително още на старта – с 36,31 %, ДПС -13,99, ПП-ДБ – 8,33 % Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Вижте кои ще са 17-те български евродепутати ГЕРБ праща петима в ЕП, ПП-ДБ - 3 или 4-ма Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Хората заслужават ново начало, заяви съпредседятелят на ДПС Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% ГЕРБ ще имат 78 депутати, а ДПС - 43. ПП-ДБ ще са с 42-ма души в НС Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Според данните на "Галъп" партия "Величие" печели - 3,4% от парламентарния вот и 3,4 на сто от евровота Възможните конфигурации след вота - ето какви са Възможните конфигурации след вота - ето какви са Хипотетичен вариант е ГЕРБ да сключи споразумение с ПП-ДБ и отделно да подпише споразумение с ДПС На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила Какво се случи през днешния ден и какво предстои оттук нататък
Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Гласовете от чужбина ще са решаващи Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори