×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малки хулиганчета "взривяват" уморени жени с дъвки-бомби в Бургас


Малки хулиганчета "взривяват" уморени жени с дъвки-бомби в Бургас
Читателката ни изпрати и снимка от дъвката, която съборила възрастна жена на земята
24 Август 2014, Неделя, 18:00 ч.
Автор: Ани ИЛИЕВА

Хлапетата лепят сдъвкани топчета по пейки и умират от кеф, когато жертвата им залепне

Ново забавление преди началото на учебната година са си измислили група момченца. Те дават всичките си пари за дъвки и причакват жертви, оплака се потърпевшата Христина Милева. Хлепетата вилнеели около магазин "Анет" в "Славейков" и в отсрещния парк. Дъвките се сдъвкват акуратно, но се оставя малко от захарта, за да е по-голям ефектът. След това се разделят на две и се лепят по пейките в парка, или местата за сядане пред магазина. Често стари хора, или уморени домакини използвали него, за за поседнат преди да потеглят с тежките торби. 


"Гледката наистина е отвратителна" - пише ни Христина, която била с бебето си на пейката пред магазина. -"Седнах да си почина от разходката и след малко установих, че че мога да мръдна. Нещо ме дърпаше назад, помислих, че съм си закачила дънките си на нещо, но установих, че голяма току що заложена там дъвка се е залепила на задните ми части. Изтръгнах се, но тя се се повлече на конци след мен. Беше станало голямо петно и докато се мъчех да го почистя с мокри кърпички, възрастна жена се опита да стане от перваза, където беше седнала на сянка, но и нея я дръпна дъвка назад и тя падна. В краката й се разпиляха хляб, мляко, ориз, брашно.


Затичах се да й помогна. И ги видях. Няколко ухилени хлапета - втори-трети клас, които подаваха глави от ъгъла на блока и буквално се заливаха от смях.  Тръгнах към тях, но те избягаха, а аз не можех да оставя количката с бебето.
После огледах наоколо - навсякъде бяха залепени дъвки и чакаха жертви да седнат върху тях.
Същото видях и в парка отсреща.
Може би темата ще се стори на някого незначителна, но аз хвърлих дънките си, петното не се махна с нещо, а падналата жена си обели коляното. Нищо чудно някой да залитне ставайки и да се нарани много по-лошо.
Обръщам се към родителите, зная, че ходят на работа, но не е зле да понаглеждат децата си какво правят денем. Днес дъвки, утре нещо друго и като разберат, че е безнаказно могат и бензин да сложат, някакво гърмящо устройство, киселина, зная ли какво. И да стане нещастен случай" - завършва писмото си младата майка, която е прежалила дънките си, но вече бдително се оглежда къде стъпва, къде сяда и се движи с повишено внимание.      

В категории: Бургас


13
Коментара
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
13
Коментара по темата
13.
$h@IdEr
26.08.2014 00:21:21
0
2
Най-лошото е, че въпреки, че се пише, никой не взема никакви мерки. Това за коментара на №10 относно това, че се пише за всяка дупка. Относно тия боклуци - аз примерно ако отида, ако им набия по един шут, да направят 2 кълбета назад по цимента, после ще изреват на нищо неподозиращите за келешите си родители, съответно мен ще ме хванат и вероятно арестуват за посегателство. А тия боклуци малки сигурно няма и да ги арестуват, защото са МАЛОЛЕТНИ, не са и непълнолетни (14-18 год.)!!!! Затова държавата ни е един тъп карнавал!
12.
До 10
25.08.2014 09:53:02
0
8
А според теб явно наистина е нармално чичо Гошо да си хвърля фаса от прозореца, а зад блоковете да расте коприва?! И трябва всички да пляскат с ръце и да се радват на простащината в обществото и това което ни заобикаля. Аз пък съм ЗА да се напише за всяка дупка и всеки крив тротоар, за да заживеем най-после нормално.
11.
LUMPUR
25.08.2014 08:29:50
0
6
В Сингапур дъвките са забранени със закон. В асансьорите датчици за пушек и урина. Тук какво ли би се случило - не ми стига фантастиката.
10.
Христин
25.08.2014 03:22:23
7
5
Уникално тъпа статия. Как може подобни "новини" да заемат място в този сайт?
Утре напишете че чичо Гошо си хвърля фаса през прозореца и може да запали косата на някой,минаващ под прозореца му. Вдругиден статията може да бъде за неокосената коприва зад блок еди кой си,където малкия Данчо влязъл да си търси топката и излязъл обринат без топка.
Вие не сте журналисти,а махленски клюкари.
9.
Poet Burgaski
25.08.2014 01:01:23
4
2
киселина, киселина, а падналата жена?къде сяда? къде стъпва?
че мога да пръдна!!!
в розова сатенена нощничка!!!
8.
Нина
24.08.2014 22:33:20
3
7
Гадно, ами ако жената си беше счупила главата, пак ли щяхте да ги оправдавате?
7.
съседи
24.08.2014 22:04:25
4
14
Такива лайненца заслужават един хубав пердах,и ще забравят за дъвките!
Ще се намери някой да ги възпита!!!!!!!
Знаем ги кои са,видяхме ги!!!!!!!
6.
Лапето
24.08.2014 21:22:32
19
5
Аре, аре.Стига сте се оплаквали.Едно време мажехме пейките с блажна боя и никой не се оплакваше.Сега за едни дъвки оревахте орталъка.Сакън да не си изцапате "марковото" дънки от 18,50лв. ама от мола.
5.
градски
24.08.2014 21:18:04
23
8
голям кеф. тъпи лелки и баби, които не гледат къде сядат, а после хлапетата им виновни. много се кефя на лудориите им. и ние навремето правихме какви ли не щуротии.
4.
кучкарка
24.08.2014 20:21:57
8
13
Днес слагат дъвки, утре ще убият човек...
3.
Poet
24.08.2014 20:10:11
8
6
Днес дъвки, утре нещо друго, млада майка от перваза...от ъгъла.. назад...зная ли какво?

мокри кърпички... те избягаха. а аз не можех.помислих, че съм си закачила дънките си на нещо...
2.
edin burgazliq
24.08.2014 19:59:59
9
20
Ами гледайте къде сядате бе, елементарно е! А на малките изродчета нямам какво да им кажа. Той, животът, сам ще им го каже!
1.
Решение
24.08.2014 19:59:26
6
32
Келеши, заслужавате бой докато ви омекнат малките тъпи главички. После повторение
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори