×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг: Ямболският бизнесмен Петър Кънев водач на листата на БСП в Бургас


Първо във Флагман.бг: Ямболският бизнесмен Петър Кънев водач на листата на БСП в Бургас
Ямболският бизнесмен, печатар и вицепрезидент на федерацията по волейбол Петър Кънев е най-вероятен водач на листата на "БСП Лява България"
Тема в развитие
виж още
скрий
16 Август 2014, Събота 09:55ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

До няколко часа се очаква Пленумът на левицата да съобщи водача, днес общинската структура на БСП в Бургас реди листата си
Ямболският бизнесмен и бивш депутат в 40-ото и 42-ото Народно събрание Петър Кънев е най-вероятен водач на листата на "БСП Лява България" за 2 МИР-Бургас, научи Флагман.бг. Националният съвет на партията до часове ще съобщи имената на водачите, като до снощи индикациите са, че Бургас ще бъде поверен на Кънев. Новината бе потвърдена преди минути и от виден активист на БСП в Бургас.

Първоначално се очакваше един от най-големите избирателни райони в страната ще бъде поверен на някои от бившите министри. Коментираше се усилено името на Драгомир Стойнев, имаше шансове за водач в Бургас да бъде и Михаил Миков, както и Явор Коюмджиев и Янаки Стоилов, но всички тези варианти пропаднаха. Все пак не е изключено в последните часове да настъпят корекции и не Кънев, а друг да бъде първи в бургаската листа.

Петър Кънев и на изборите през 2013 година бе спряган за Бургас, тогава се смяташе, че може да заеме втората позиция, отредена за представителя на гражданската квота в "Коалиция за България". Вместо Кънев обаче тук бе пратен Христо Монов, а Кънев отиде Велико Търново отново като представител на гражданската квота в "Коалиция за България". От старопрестолната столица той влезе  като депутат в 42-ото Народно събрание.

Интерен факт е, че бсеизнесменът е бивш съветник на президента Първанов по въпроси, свързани с Черноморското икономическо сътрудничество. Точно това е един от силните козове на столетницата да го прати тук. Смята се че Кънев може да бъде изключително полезен за Бургас. Понастоящем е и първи вицепрецизидент на Българската федерация по волейбол. Има преуспяващ бизнес, собственик е и на една от големите печатници в Югоизточна България. Сочен е за изключителен икономист. Преди време името му бе спрягано за министър на икономиката,а по-късно и за шеф на Агенция "Митници".

На днешния пленум на БСП се очаква да има сериозни изненади при определянето на водачи на листи. Ангел Найденов например най-вероятно ще води във Варна, Миков във Видин, както и една от софийските листи, а в другите две начело ще са Жельо Бойчев, Стефан Данаилов.
В Пловдив-област социалистите ще заложат на зам.-председателя си Димитър Дъбов. Той вероятно ще води и в Шумен.

Във Враца се връща Георги Божинов. Янаки Стоилов, който представляваше врачани досега ще води в Русе.  В София-област червените кандидати се очаква да води Корнелия Нинова (втори може да е Кирил Добрев), в Търговище - Явор Куюмджиев, в Ловеч - Димитър Горов, във Велико Търново - Мариана Бояджиева, в Габрово - Йордан Стойков, в Кърджали - Милко Багдасаров, в Смолян - Дора Янкова, в Кюстендил - Мая Манолова, в Ямбол - Атанас Мерджанов, в Благоевград - Георги Юруков, в Плевен - Румен Гечев, в Силистра - Антон Кутев. Бившите министри Кристиан Вигенин и Драгомир Стойнев вероятно ще са водачи в Пазарджик и в Хасково.

В същото време днес БСП Бургас провежда своята общинска конференция на която ще номинира кандидатите си за листата. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ФОРУМА!



4
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
4
Коментара по темата
4.
дан
17.08.2014 21:24:36
0
1
ееее, браво бе...сега М.Рудник, който е населен главно с ямболско-елховски бекове, ще стане център на вселената :-)
3.
пешо
16.08.2014 12:31:31
2
5
Собственик на "Демакс"АД и "Фолекс"ЕООД ! Години наред държи печатането на листовките за изпитите по теория за водачи на МПС, а сега и сървъра , таблетите, камерите за изпити,поддръжката на всичко това, защото плаща където и на когото трябва , независимо от цвета на бюлетината!
2.
пешо
16.08.2014 12:27:18
4
6
Този държи шефовете на ИААА-София, които тормозят учебните центрове за подготовка на водачи на МПС , сървъра за листовките, продава дефектни камери и таблети по държавна поръчка! Изнудва всички, които искат да се явят на изпити за водачи на МПС със задължително купуване на ваучери за услуги , които повечето хора не ползват? Благодарение на шефовете на ИААА-София печели всяка година над един милион лева , само от ваучерите ! Над 50 милиона от поръчката за таблетите , камерите и софтуера ? Толкова пари за една складова програма струваща не повече от 100 лева ? За ползване на сървъра му , софтуера за листовките и изпитите ? Когато го изберат отново, ще падне голямо крадене отново !Спонсорира всички които са на власт, включително и ГЕРБ! Парите не миришат!
1.
Дивото зове - Къню Вълка
16.08.2014 11:24:29
5
6
Бащата на тоя беше директор на ОУ "Христо Смирненски" в Ямбол - Георги Кънев. Викаха му КЪНЮ ВЪЛКА, беше най-жестокия директор и голям садист. На дирекцията й викаха СТАЯТА ЗА ИНКВИЗИЦИИ. Там Кънев привикваше учениците и ги скъсваше от бой... Садист и изверг, това беше Къню Вълка!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори