×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Бареков към Валери Симеонов: Ние сме големите, а ти три пъти се провали и ще гледаш парламента отвън


Николай Бареков към Валери Симеонов: Ние сме големите, а ти три пъти се провали и ще гледаш парламента отвън
Николай Бареков и депутатът му - бившият гербер Светлин Тачев (вдясно), коментираха пред бургаските медии писмото на изключения зам.-председател на партията Ангел Славчев, свързвал ББЦ с Делян Пеевски
20 Юли 2014, Неделя, 15:38 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Все още не е ясно дали ББЦ остава сама, а ВМРО и „Гергьовден“ се вливат в НФСБ



„Валери Симеонов на три пъти се провали на изборите – 3%, 3%, 3%. С този резултат ще гледа парламента отвън, а ние от раз спечелихме 11%. Ние сме големите, подадохме ръка и поискахме разширяване“. Така лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков отговори на отказа на НФСБ да влезе в коалиция с партията му.

На пресконференция в Бургас днес той определи поведението на патриотичната партия на СКАТ като провокативно. В петък, след заседание на Политическия си съвет, НФСБ покани ВМРО и Движение "Гергьовден" в Патриотичния фронт, но не конкретизира нищо за партията на Бареков. Факт е, че седмица преди това от коалицията на Николай Бареков изпратиха писмо - предложение за сливането им с НФСБ. Затова бе и заседанието на Политическия съвет на НФСБ в Карлово.

Откровена провокация от колегата Валери Симеонов! Водил съм един разговор с него по тази тема, изпратих му и писмо, с което му честитих изборната победа в с.Черни връх. След това абсолютно провокативно той каза, че не иска да прави коалиция с ББЦ, а с ВМРО. Все едно и аз като един мъж, интересен за дамите, да кажа, че не искам да имам нищо общо с Адриана Лима – най-красивата жена в света. Ама аз може и да искам! Но тя като не ме иска?! Защо да не си избия егото тогава по такъв начин!?“, направи интересна аналогия бившият тв водещ.

По думите му коалицията около ББЦ била стабилна. Споразумението с ВМРО-БНД и „Гергьовден“ включвало и парламентарните избори през октомври. Още утре се очаквало да се уточни формулата на бъдеща работа, каза Бареков, но не стана ясно какво точно има предвид.

След изненадващата вест, че НФСБ се слива с ВМРО-БНД на Красимир Каракачанов и „Гергьовден“, коалицията на Николай Бареков е разпад. От петък нито един от политическите лидери на двете формации - Любен Дилов-син и Красимир Каракачанов, не е коментирал и думичка по темата. Извънредното заседание на Изпълнителния съвет на ББЦ по повод събитията от последните два дни днес продължи над 4 часа.

Красимир Каракачанов от петък е в Гърция и не отговаря на мобилния си телефон, което очевидно към момента му е доста удобно. В сайта на ВМРО-БНД е публикувана кратка информация, че „коалиционната политика е в прерогативите на Организационния съвет“. Общоизвестно е, че голяма част от местните структури на патриотичната ВМРО-БНД не подкрепят коалицията с Николай Бареков и настояват за незабавно излизане от нея. Според запознати на Красимир Каракачанов му било неудобно да скъса съюза с ББЦ, защото има евродепутат в лицето на Ангел Джамбазки. Нищо чудно още в началото на следващата седмица обаче той да го стори под натиска на местните структури.

Днес областният лидер на "Гергьовден" в Бургас Георги Маринчев разбра от Флагман.бг., че ББЦ заседава тук. Това още веднъж показва, че единството между "Гергьовден" и ББЦ е на път да се скъса.

Зам.-председателят на ББЦ Росен Петров (вдясно) внимателно слуша дали Стефан Кенов правилно обяснява, че не познава Делян Пеевски
Иначе другата гореща новина, свързана с ББЦ от днес, е че Изпълнителният съвет с пълно единодушие изключи вече бившия зам.-председател на партията Ангел Славчев.

Кървавото писмо на едно от лицата на февруарските протести, свалили правителството на ГЕРБ (ВИЖ ТУК), съвпадна със заседанието на висшия орган на ББЦ, което се проведе в Гранд хотел „Приморец“ в Бургас и очаквано това бе най-коментираната тема на брифинга.

Ангел Славчев е в дълбока нелегалност от много време и неговото членство е формално. Това, което днес е написал, е абсолютно неприемливо. Писмо, пълно с клевети, манипулации, внушения, които могат лесно да бъдат опровергани“, каза Бареков и започна пункт по пункт: „Никакви 15 хил. души не е докарал в партията, зад него седяха един-двама души. През цялото време той се опитваше да ме имитира. Като някакъв имитатор беше. Това не се приемаше добре от членовете в партията. Жалка история!“. Продуцентската фирма на Ангел Славчев е получила 1 млн.лв.от компанията на Бареков - „Ноу фрейм медия“, за последната година, уточни бившият тв водещ.

По думите на Бареков, Ангел Славчев се е превърнал в „маша на ДПС и ГЕРБ“ и засвирил по най-лесната струна – тази, че ББЦ е проектът на Делян Пеевски. „Който ме познава, знае, че аз имам два телефона. С тях си говоря с всички – с майка ми, със сина ми, с бившата ми вече жена, Красимир Каракачанов, Росен Петров, Стефан Кенов. Нямам секретен номер и нито с лицето Делян Пеевски, нито с лицето Цветан Василев съм се чувал от месеци“, допълни Бареков.

И аз не съм се чувал с Делян Пеевски“, побърза да каже друг от засегнатите в писмото на Ангел Славчев – Стефан Кенов, организационен секретар на ББЦ. Бившият зам.-областен управител на Бургас изрецитира и цялата си политическа биография: член на НДСВ от 2003 г., председател на структурата в Карнобат от 2006 г. и част от младежкото обединение на бившата царистка партия едва от 2010 г. „Вижте, че това става години, след като Делян Пеевски е нямал нищо общо с НДСВ. С чиста съвест казвам, Делян Пеевски не съм го виждал на живо никога през живота си, никога не съм водил дори и телефонен разговор с него. Да ме обвинява Ангел Славчев, че сме били съратници... пълни глупости“, каза Кенов и се закани да съди Славчев за клевета.



В категории: Политика


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
21
Коментара по темата
21.
Дарт Мол
21.07.2014 10:20:30
0
3
Жалко за хората от Каракачановото $МРО и Гергьовден , насаждат ги от трън та на глог.
20.
njkoi
21.07.2014 09:23:22
0
4
БАРЕК НАЛИ СЕ СЕШТАШ ЧЕ ПАРИТЕ НА ПЕЕВСКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ АКО НЕГО ВКАРАШ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕТЕ ЕБЪТ МАНАФИТЕ НА ДПС
19.
Коко Джамбо
21.07.2014 09:08:26
0
6
Глупаци как може да вярвате на ББЦ,подкрепяте турците по този начин,продажни уроди!!!
18.
emigrant
21.07.2014 08:50:07
0
3
До гуша са затънали разни сценарии , планове или сметки без кръчмаря .Ако една партия няма ясна визия , идеология,последователност тя скоро излиза от строя.Каузата за национализъм е по печеливша от тази аз като стана министър - ще коли, беси , ще взема пари и пр. изтъркана плоча или във времето и комисии и реално нищо на лице .
ГОСПОДАТА ОТ ПАРТИИТЕ НЕ РАЗБРАХА ЕДНО - лъжи до време , реално нищо, народа не мисли за политика а за къшея за прехрана. Кои, какво направи - КАКВО СЛЕДВА - стига политика или хора да влизат за да печелят . Народа иска реални промени , ръст на икономиката, завишен стандарт , не по чужбините а на родното място. България има много умни,с интелект хора но с тази борба за власт те нямат бъдеще. ярък е примера с Орешарски
България е богата страна но ние хората не сме в час , нищо не правим за развитието на селското стопанство ,
все чакаме някои да ни свърши работата .
17.
сеирджия
20.07.2014 23:54:55
0
8
Който е против Бареков е за Д.Пеевски казва самият Дудук.Ей тази наглост на капута ще му изиграе лоша шега.
16.
Сашко
20.07.2014 23:42:40
0
8
Тоя път Бареков не позна.Не можеш дълго да криеш кой ти е шефът-в случая Д.Пеевски.Сега членовете ще натиснат Каракачанов да се коалира с НФСБ.И тогава може ББЦ да не влезе.А НФСБ и ВМРО са сигурни за парламента-което е по доброто развитие.
15.
Груйчо
20.07.2014 17:42:51
1
12
абе що ти помияри, троловете, все с по едно именце име е никчето, да се различават да се не объркат ли, що ли ?
и прз дестина секунди серат, мамицата им продажна, недоклатена .....
един бе, един от тях ми трябва насаме за 10 минути
не повече ....
14.
компетенен
20.07.2014 17:10:12
1
20
ПЕЕВСКИ СЪЗДАДЕ ......НОВО ДПС !!! СКОРО БАРЕКОВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НЕУСПЕШЕН ПРОДУКТ ,ЗАЩОТО ВАДИ ПОЛИТИЦИ ОТ НАФТАЛИНА . СЪС СОФИЯНСКИ ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕ .ЗА НОВ БАРДАК ТРЯБВАТ НОВИ .........
13.
Катя
20.07.2014 17:04:02
18
7
Жалка работа е политиката в България. За някой лев и си готов да се продадеш. Аз все още смятам, че партията, която заслужава доверие е България без цензура.
12.
!!!
20.07.2014 17:01:15
2
24
Бареков ще гледа парламента отвън,затова побърза да влезе в европарламента,докато все още има хора да му вярват.И най-простите проумяха от къде му са парите за изборите-Делян Пеевски!
11.
Брат Му на Винету
20.07.2014 16:56:42
0
20
всеки кавал с партия , НЯМА ТОЛКОВА АБДАЛИ ВЕЧЕ ДА ВИ СЕ ВРЪЗВАТ НА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ
10.
НФСБ
20.07.2014 16:35:31
4
26
Тук е пълно с тролове! Нямам думи, как се правят опити да се вноши на хората че ББЦ са нормална партия! Пази боже!
9.
Трочло Тролов
20.07.2014 16:34:12
2
24
Абе много платени тролове тук бе? Надявате се скоро да Ви се плати ли? Банката я затвориха, няма пари Дудучо за Вас, ама и на вас толкоз ви е акъла..
8.
Барти Крауч
20.07.2014 16:32:26
3
28
Коалиция ББЦ няма. Има кукли на конци. Кукловодите ги търсете в едни сараи.
7.
Хахха
20.07.2014 16:31:54
5
26
Барека е уплашен. Май се очертава неговата партийка да гледат парламента отвън...
6.
чочо
20.07.2014 16:31:16
22
4
Нахално е от страна на НФСБ да иска това. Те трябва да отидат при ББЦ-и това ще е правилно.Иначе ще останат с празни ръце
5.
Вика
20.07.2014 16:27:56
17
5
Симеонов няма никакви шансове, което не може да се твърди за ВМРО И България без цензура, очевидна е подкрепата за тях.
4.
Аника
20.07.2014 16:27:51
27
4
ББЦ са силни и без коалиция с НФСБ.
3.
Киро
20.07.2014 16:26:54
19
4
Явно, НФСБ не желаят да влязат в парламента.
2.
Алек
20.07.2014 16:26:37
30
4
Коалицията около ББЦ е силна, знаят много добре че заедно ще успеят.
1.
Алек
20.07.2014 16:26:36
34
5
Коалицията около ББЦ е силна, знаят много добре че заедно ще успеят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори