×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Андрей Едрев: Преживях най-страшната треска на света, шест дни бях с 42 градуса температура


Андрей Едрев: Преживях най-страшната треска на света, шест дни бях с 42 градуса температура
Шест дена бях с 42 градуса температура и имах усещането, че някой ми е закачил сухожилията с куки, опитвайки се да ги изтръгне от тялото ми, споделя Андрей Едрев.
20 Юни 2014, Петък, 09:21 ч.

Бургаският Робинзон, който съди правителството заради далаверите с добива на злато, ще представи на 3 август новия си филм в Свети Влас

Малко преди да се прибера в България, се разболях от Денга и шест дни бях с 42 градуса температура, сподели пред репортер на Флагман.БГ героят от “Островът на изкушението” Андрей Едрев. На 3 август той ще представи новия си филм за Индонезия в Свети Влас.
„Денга е най-страшната треска на света. Ухапва те един миниатюрен комар на бели и черни ивици и те заразява с тази болест, на която казват „трошача на кости“. Шест дена си с усещането, че някой ти е закачил сухожилията с куки и се опитва да ги изтръгне от тялото ти. Няма имунизация, няма и лек, единственото, което можеш да направиш, е да пиеш много вода, да ядеш гуава и манго. Имах късмет, че много близък мой приятел ми беше на гости и се грижеше много за мен. За късмет имам във вилата си гуава и всеки ден той ми береше и ми даваше да ям. Осигуряваше ми ежедневно свежи сокове от манго и много вода“, разказва плейбоят, който неотдавна сподели, че му се е наложило да се лекува с чесън и презервативи, защото заради липсата на витамини и трудните условия за един бял човек в Индонезия, кожата му е изтъняла и от най-хилавия комар получавал ужасни рани.
„Премиерата на филма „Островът“ ще е на 3 август в Planet Club Марина Диневи в Свети Влас от 21 часа. Там на яхтеното пристанище има голям екран и всички са поканени на първото завъртане на лентата. Стремих се филмът да преразказва книгата, защото си мисля, че едно е да прочетеш написаното от някого, а друго е да го видиш с очите си, както той го е видял. Това му е хубавото на съвремието ни, че мога да споделя почти всичко с приятелите си със снимки или с видео, само няма как да им пресъздам усещането, но пък то е индивидуално за всеки, така че смятам това за достатъчно пълно като представяне“, каза още бургаският Робинзон, който наскоро обяви, че ще съди правителството заради далаверите с добива на злато.

В категории: Лайфстайл


13
Коментара по темата
13.
fparytgjet
03.12.2014 14:47:26
0
0
ritligmbhnbo, <a href="http://www.zchedyqpgm.com/">kmweezskjw</a> , [url=http://www.wflpxjupns.com/]smtghjener[/url], http://www.nknjvuafod.com/ kmweezskjw
12.
Ani
05.07.2014 10:33:10
0
0
mnogo ste zlobni,ujas.Andrei e razlichen ot vas ,zatova ste tolkova zlobni i nikoga nqma da izlezete ot malkite si cherupki! Nito e pesioner,nito e prost kato vas..prosto jivee svoq shtastliv jivot!Bravo za tova!
11.
elena
20.06.2014 18:38:22
1
2
KAKWO STANA S UBIECA- BRAT4ETO NIKOLAJ
10.
WTF
20.06.2014 12:39:00
9
7
Тоя гнусен , брадясал пенсионер 42 пишки трябваше да му нахакат в анала местните на острова и 6 дена да не му ги вадят от гъза, и после като се върне ще презентира филма си "Острова на аналния Андрюшка" , другия път като отиде пак му пожелавам да го върнат с 30 градуса температура,приятно охладен ,в дървена кутия с кръст !!!
9.
Д-т Хаус
20.06.2014 11:51:50
1
2
The febrile phase involves high fever, potentially over 40 °C
http://en.wikipedia.org/wiki/Dengue_fever
8.
пффф
20.06.2014 11:29:34
2
7
не занимавайте хората с този застарял бургаски гларус- бивш плейбой... дайте нещо по- младо и свежо!
7.
mariqna
20.06.2014 11:27:19
6
3
Защо се занимавате с човека незнам.като неви е интересно не четете.никой не ви кара насила.на мен специално ми е интересно.
6.
42 градуса?
20.06.2014 10:45:11
1
15
Не знам дали Едрев, а и хората писали тази статия са наясно, че при 42 градуса спира сърцето и човек умира? Явно Едрев е природен феномен, който е издържал и 6 дни с такава температура! Хахах, ама и Флагман сте едни драскачи...
5.
Рот
20.06.2014 10:37:35
4
5
От кого на венерическите болести му викат треска ?
Или на СПИН ?
Като си го слагаш къде ли не -така ще е !!!
4.
Сладур
20.06.2014 10:29:41
1
5
Другия път като те ухапе комар Андрейчо -ще ти падни пикалото и никога няма да може до го ползваш.
3.
ric
20.06.2014 10:18:08
1
6
koito ima pari , namira i vreme da si po4iva
no da otide6 na dr krai na sveta i da se snima6 i da pokazva6 tova v bulgaria e samo egocentrizam.. pri polojenie 4e v gledaneto na tozi film nqma da ima ni6to polezno za horata koito go gledat ,a prosto jelanieto na avtora da se samoiztakne 4e e bil na nqkakv ostrov i da ti zavijdat
v sociuma vinagi e imalo takiva tartei koito ne pravqt ni6to za ob6testvoto a samo za sebe si
2.
Измекяр
20.06.2014 09:23:10
12
5
За нормалните какво да пишат, че е ходил от осем до пет на работа ли ?
Че на време си плаща кредита.
Че има отпуска 24 дена в годината.
Че жена му изневерява с комшията.
:)
Много ординарно, читателю.
1.
Благой
20.06.2014 09:10:03
4
18
Докога ще ни занимавате с този измекяр Едрев?
Толкова ниско ли е паднал "Флагман" ?
Няма ли нормални бургаски мъже и жени ,нямали по важни проблеми в града и страната та ни занимавате с този набеден плейбой? Колко трудов стаж има, колко данъци е платил, какво добро за града и хората е направил ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори