×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

БСП омерзи четирима свои, за които завинаги ще е мъртва в Бургас


БСП омерзи четирима свои, за които завинаги ще е мъртва  в Бургас
Д-р Бошев, Йордан Георгиев, комисар Костов и данъчната Жекова (отляво надясно) едва ли ще дочакат назначение за шефове, но пък са наясно как са употребени имената им по най-недостойния начин
11 Юни 2014, Сряда, 20:55 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки архив Флагман

А поводът за този извод са днешните кръвни профили по новата болест на комисар Милен Димитров
Отстраненият временно от длъжността директор на бургаската ОД на МВР комисар Милен  Димитров едва ли ще си тръгне, а разпространеното като вариант име на приемника му – комисар Георги Костов от ОД на МВР-Благоевград изглежда още дълго ще виси във въздуха като поредното доказателство за безхаберието на отиващото си правителство.
Четвърти ден Костов се е затворил в благоевградския си кабинет и чака заповед на министър Цветлин Йовчев за назначение в Бургас, но заповед  не идва, въпреки, че по закона за МВР няма пречка това да стане.
„Стягай багажа за Бургас и се подготвяй за представяне най-късно в понеделник – 9 юни”. Това са думите на министър Йовчев от 2 юни, малко след като един национален сайт с претенции за недостижимост в точността на разпространяваната информация,  направо уволни  Димитров и го прати на бунището с дописка в две недоскопосани изречения, от които отсъстваха обстоятелства като започнало дисциплинарно производство и временно отстраняване.
Да, обаче, вчера (понеделник) мина, отшумява и работния ден на този вторник, а от комисар Костов в Бугас  няма ни вест, ни кост.  Но не защото Милен Димитров е в продължителен болничен у дома заради наскоро станала известна като диагноза „дископатия”, нито пък заради внезапно разразил се от стреса диабет, който днес наложил цял ден да му правят кръвни профили.

В петък, вчера и днес в ОД на МВР експерти от Инспектората на МВР ровят за доказателства, с които министър Йовчев да подпише годна заповед за уволнението на Димитров, но до този момент не успяват да стъпят на нищо подходящо за целта.
В ролята на временен директор е заместникът на Димитров – Калоян Калоянов, който като  пенкилер, е поел още един възлов пост – този на скоропостижно пенсионирания антимафиот Купен Купенов, шеф на сектора „Противодействие на престъпността”.
Смяната в МВР в Бургас изглежда все по-имагинерна.

Колегите от системата са убедени, че Калоянов ще запази това статукво до смяната на правителството,

когато шефът им ще се върне на бял кон. Междувременно обаче употребеното име на комисар Костов започва да се спряга в развлекателно водевилен стил, като за него самият се носят слухове, че е рухнал  и тези дни често злоупотребявал с алкохола. Не че се натискал да поема „горещите картофи” в Бургас на кръга, заинтересован Димитров да го няма, а заради конфузното положение, че изобщо е поел рискови ангажименти, водещи към бързия край на кариерата му като обвързан  с това правителство. 
По подобен начин,  но в тясно общо помещение, седи  и друг дългогодишен специалист в своята област – настоящият вр.и.д. директор на НАП-Бургас Стефан Илчев. Илчев, въпреки съпротивата му, бе оставен временно да заместа изгонения герберов член Румен Шарпов, до провеждането на конкурс. Читаво състезание във финансовото министерство обаче така и не се проведе. Първият конкурс умишлено бе прекратен, а фаворитът в него Светослав Синков, пак подаде документи няколко месеца по-късно. Така, през април т.г., почти една година след спечелването на изборите, в централата на НАП в София един срещу друг застанаха най-добрите специалисти от Бургас – Синков, Илчев и колежката им Пенка Жекова. След последния кръг – интервюто,

Жекова с охота приемаше поздравления, тъй като бе обявена за първенец,

но вече месец и половина тя продължава да  седи в своя си кабинет, а Илчев в неговия. Огромният кабинет на Шарпов стои заключен. Жекова няма заповед за назначение, а най-важните разговори, които налагат най-строга конфиденциалност, се водят от вр.и.д. Илчев в общо помещение с още няколко колеги. Шеф в пълния смисъл на думата няма.
„Ходим сутрин на работа, обядваме и се прибираме следобед, никого не смеем да подхванем, защото  нищо не ни се възлага, положението е трагично, ако държавата от нас очаква събираемост на данъци”, коментират от нисшите нива в НАП-Бургас.
В такава ситуация е и една от видните фигури на бургаската БСП – Йордан Георгиев, за когото още от юни м.г. се знаеше, че ще бъде новият председател на борда на директорите в Слънчев бряг. Червено-депесарските договорки за състава на този борд така объркаха сметките, че вече два сезона в най-големия туристически комплекс, там, където от рушвети с неуреден статут на атракции, преместваеми обекти, алеи, парцели и сгради, чистата печалба за партийната каса на ГЕРБ за лято е поне половин милион лева. Георгиев, най-близко стоящият до Сергей Станишев бургазлия, едва ли ще прости на него, а и на останалите по върховете, това безвремие, наливащо вода в мелницата на най-големия им враг - самата ГЕРБ.

Употребен и забравен от своите е и друг  важен фактор в своята област – д-р Атанас Бошев.

Той е назначен като директор на РЗИ-Бургас, но вече пети месец не се явява в сградата на инспекцията, защото човекът на ГЕРБ – д-р Георги Паздеров е в продължителен болничен, за който болничен помагат и не малко червени активисти, спъващи работата в собствената си партия. По подобие на случая с комисар Георги Костов, с новата, но неназначена шефка на НАП Пенка Жекова, с несъстоялия се председател на борда на Слънчев бряг Йордан Георгиев.
За тях и за здравомислещите привърженици на управляващата, все още, БСП остава извода, че  тази партия за дълго трябва да излезе в отпуск от властта. Поне за толкова, че да си даде сметка докъде води гаврата с компетентни хора, заслужаващи уважение най-малкото в собственото си обкръжение или бранш.

В категории: Политика


51
Коментара по темата
51.
който знае
11.08.2015 18:56:26
0
3
Бошев употребен??!!-голям виц.Това плешиво човече е най-голямото леке ,излязло от бургаската болница.За генералския зет винаги ще има някаква синекурна длъжност,на която може да се краду,без да си даваш много зор.
50.
Вaленсиaнa
12.06.2014 16:26:11
3
5
Гaлкa, спокойно в 17:00 им свършвa рaботния ден,aко ли не и по-рaно. Все пaк утре зa тях е голям прaзник, деня нa бойко е утре. Оххх,кaкво ще обяснявaме нa децaтa си някой ден ....
49.
Galka
12.06.2014 16:10:02
4
8
I az haresvam Zafirov, i men li shte zapliuete...? Vseki ima pravo da izbira,nali sme demokraciq ili trqbva vsichki na Boiko da se klanim??? Az izbiram Zafirov
48.
Вaленсиaнa
12.06.2014 15:55:40
4
8
Тaкa кaто четa по-внимaтелно тези коментaри се пишaт не повече от 2-мa служители в обшинa Х. Ок,нямa лошо все пaк зaтовa ви плaщaт. Смо ви моля не зaбрaвяйте, че все пaк имaте и други зaдължения и не се държете високомерно с обикновенните грaждaни,все пaк основнaтa ви зaплaткa идвa от нaс. Никой нищо положително не смее дa кaже. Товa,че мaсaтa вярвaмв в един човек не ни прaви прокaжени,нaли тaкa гербaджийчетa....
47.
СерГей Станишев
12.06.2014 14:32:48
6
8
В новата ми листа за предсрочните избори ще има само нежни гейчета! Място за торби с лайна и болни прасета като Зафиров и Мосинов няма!
46.
николаи филипов
12.06.2014 14:07:56
1
3
кака пепа жекова е мой човек
45.
Волен
12.06.2014 13:59:25
2
9
Оставка стига са се гушили тези болни прасета от БСП и ДПС начело със Зафиров в народното събрание! Избори на 20 ти юли!
44.
хасан
12.06.2014 13:44:41
3
7
използваната стилистика и изразни средства от гербаджиите-писачи на коментари доказва само едно техниия нулев интелектуален капицитет. Да заключа в техния смисъл съвсем се осраха тез момчета от ГЕРБ, тя простотията по хората ходи
43.
хасан
12.06.2014 13:44:41
4
5
използваната стилистика и изразни средства от гербаджиите-писачи на коментари доказва само едно техниия нулев интелектуален капицитет. Да заключа в техния смисъл съвсем се осраха тез момчета от ГЕРБ, тя простотията по хората ходи
42.
Диагностик!
12.06.2014 12:58:27
5
6
Наблюденията ми се потвърждават!
Валенсиана, vodolaza, Зафиров са едно и също лице. "Те" са от семейството на т.нар. депутат, който от повече от 10 години бленуваше да стане депутат!
Е, стана!
Сега пък правителството пада! Тц, Тц,Тц.........
41.
БСП
12.06.2014 12:39:17
3
8
Колега Мосинов днес е четвъртък това че си се къпал в събота незначи че за една седмица не си се вмирисал! Пък и си доста тлъстичък, като прибавим и топлото време направо си смърдиш на мърша!
40.
Мосинов
12.06.2014 12:34:11
2
6
Защо пишете че смърдя гадно, питайте жена ми в събота се къпах!
39.
Зафиров
12.06.2014 12:28:47
2
11
Може да съм болно прасе и торба с лайна, но се налапах с кинти за една година, а вие ходете да лапате на ДПС рязаните чепове! Сега спокойно мога да се откажа от политиката и да си харча милионите, а вие освен да пишете глупости и да умирате от глад друго неможете да правите! Ако е рекъл господ и още един мандат може да изкарам въпреки че вече съм достатъчно богат!
38.
Истината
12.06.2014 12:27:36
4
6
Мислех да не коментирам ама не можах да се сдържа. До всички, който коментират здавословното състояние на Милен като се радваш на чуждото нещастие, и теб те сполетява ама по - лошо. До г-н Зафиров намерете си по интелигентни тролове да могат да ви напишат името поне правилно в четките и мазненето са добри ама в другото не ги бива. Признавам искрено се посмях като прочетох тези коментари относно г-н Зафиров човекът ИДЕАЛ
37.
Вaленсиaнa
12.06.2014 12:02:21
5
2
Aз ще го попрaвя,вместо него споко. Водолaзa, пaк ме зaрaдвa :)

З - Зaщитник
A - Aмбициозен
Ф - Философ
И - Идеaлист
Р - Респектирaщ, Решителен
О - Отдaден
В - Волеви
36.
До водолаз
12.06.2014 11:30:28
3
2
Изтърван ото И да се чете не Идеал а Идиот
35.
възмездителя
12.06.2014 11:26:47
1
7
Милене..не Диабет...и Рак ще имаш...като други гадни лъжци и мизерници....ох,как сте прокълнати,боже да не съм на вашето място..ама това си заслужавате..., видяхте ли как клетвите на горките хора ,където се гаврихте с тях,как хващат....Проклет да си....
34.
vodolaza
12.06.2014 11:19:02
5
8
И РAЗБИРAСЕ :
И - ИДЕAЛ !!!!
Сaмо БСП. Идвaт избори, ще ви смaчкaме. Сaмо БСП, СAМО ЗAФИРОВ, ДA ЖИВЕЕ БЪЛГAРИЯ!!!!!
33.
vodolaza
12.06.2014 11:15:58
3
3
З - Зaщитa
A - Aмбициозност
Ф - Философ
Р - Респект
О - Отдaденост
В - Воля
32.
vodolaza
12.06.2014 11:15:57
4
2
З - Зaщитa
A - Aмбициозност
Ф - Философ
Р - Респект
О - Отдaденост
В - Воля
31.
vodolaza
12.06.2014 11:15:57
3
2
З - Зaщитa
A - Aмбициозност
Ф - Философ
Р - Респект
О - Отдaденост
В - Воля
30.
vodolaza
12.06.2014 11:15:57
4
3
З - Зaщитa
A - Aмбициозност
Ф - Философ
Р - Респект
О - Отдaденост
В - Воля
29.
Вaленсиaнa
12.06.2014 11:09:56
5
3
Ееее, Брaво. Товa е еднa положителнa новинa. Деня ми придоби смисъл. Блaгодaря ти,водолaзa. Ние всички се гордеем много с г-н Зaфиров и вярвaме в него. Дaли Министър, дaли председaтел нa БСП, зaщо не и Президент,дaли Депутaт или просто ОБИКНОВЕН ЧОВЕК той е силaтa,рaзумa и гордосттa нa Бългaрия.
28.
до Пиарката на ГЕРБ
12.06.2014 11:09:42
2
8
Хубаво сте попречели нещо от учебниците за черен пиар, но пък толкова групости и простотии да излеете за хора, които дори не познавате, минава всякакви граници. Но пък и нищо не биха писали тролчетата, ако някой услужливо не беше подал темата. Истината е че в ГЕРб има доста комплексари и сега си го избиват. Не знам кой мирише, кой е торба с лайна, кой е болно прасе, кой пърди и т.н. щуротии в стилистика на "детска градина", но е истина, че ако не са Зафиров и Мосинов да критикуват "идеалния образ" на ГЕРБ Бургас така ще си умрем усмихнати щастливо в държавата на бойко Борисов
27.
до Пиарката на ГЕРБ
12.06.2014 11:09:42
4
9
Хубаво сте попречели нещо от учебниците за черен пиар, но пък толкова групости и простотии да излеете за хора, които дори не познавате, минава всякакви граници. Но пък и нищо не биха писали тролчетата, ако някой услужливо не беше подал темата. Истината е че в ГЕРб има доста комплексари и сега си го избиват. Не знам кой мирише, кой е торба с лайна, кой е болно прасе, кой пърди и т.н. щуротии в стилистика на "детска градина", но е истина, че ако не са Зафиров и Мосинов да критикуват "идеалния образ" на ГЕРБ Бургас така ще си умрем усмихнати щастливо в държавата на бойко Борисов
26.
vodolaza
12.06.2014 10:54:01
3
2
Valensiana, saglasen sam s teb mila. Shte ti izdam neshto pod sekret, mnogo skoro shte ima golemi iznenadi v Sofiq i po-tochno v BSP.Ediniq ot sprqganite za predsedatel e imenno Zafirov. Ima samo polojitelni naglasi za nego.Izobshto ne se uchudvam i ministar da stane. Badeshteto e imenno v tozi chovek.
25.
vodolaza
12.06.2014 10:54:01
6
3
Valensiana, saglasen sam s teb mila. Shte ti izdam neshto pod sekret, mnogo skoro shte ima golemi iznenadi v Sofiq i po-tochno v BSP.Ediniq ot sprqganite za predsedatel e imenno Zafirov. Ima samo polojitelni naglasi za nego.Izobshto ne se uchudvam i ministar da stane. Badeshteto e imenno v tozi chovek.
24.
Вaленсиaнa
12.06.2014 10:41:12
6
3
Охооо,о колко комплексaрчетa се нaвъдихa изведнъж. Чест му прaви нa Зaфиров, не е спрял дa прaви кaмпaния, все е сред хорaтa, все помaгa. Тaкивa бългaри сa нужни нa тaзи държaвa. Искрено се нaдявaм,товa дa е следвaщия Министър. Имa нужните кaчествa и целия потенциaл,кaкто и доверие. Вярвaме във Вaс г-н Зaфиров!
23.
Вaленсиaнa
12.06.2014 10:41:12
5
3
Охооо,о колко комплексaрчетa се нaвъдихa изведнъж. Чест му прaви нa Зaфиров, не е спрял дa прaви кaмпaния, все е сред хорaтa, все помaгa. Тaкивa бългaри сa нужни нa тaзи държaвa. Искрено се нaдявaм,товa дa е следвaщия Министър. Имa нужните кaчествa и целия потенциaл,кaкто и доверие. Вярвaме във Вaс г-н Зaфиров!
22.
Вaленсиaнa
12.06.2014 10:41:11
6
2
Охооо,о колко комплексaрчетa се нaвъдихa изведнъж. Чест му прaви нa Зaфиров, не е спрял дa прaви кaмпaния, все е сред хорaтa, все помaгa. Тaкивa бългaри сa нужни нa тaзи държaвa. Искрено се нaдявaм,товa дa е следвaщия Министър. Имa нужните кaчествa и целия потенциaл,кaкто и доверие. Вярвaме във Вaс г-н Зaфиров!
21.
Вaленсиaнa
12.06.2014 10:41:11
6
4
Охооо,о колко комплексaрчетa се нaвъдихa изведнъж. Чест му прaви нa Зaфиров, не е спрял дa прaви кaмпaния, все е сред хорaтa, все помaгa. Тaкивa бългaри сa нужни нa тaзи държaвa. Искрено се нaдявaм,товa дa е следвaщия Министър. Имa нужните кaчествa и целия потенциaл,кaкто и доверие. Вярвaме във Вaс г-н Зaфиров!
20.
20
12.06.2014 10:34:49
4
7
Какви сте елементарни, гербери! Един човек написал половината негативни коментари, които пък нямат нищо общо с темата. Поне платете на някой по-кадърен да пише.
19.
сико
12.06.2014 09:57:53
4
4
Тази партия се здигостира в Бургас още от времето на бай Йоан -пиян
18.
Цветков
12.06.2014 09:57:34
8
5
Спряха Регионално развитие на България заради кмета на Бургас и проекта му Интегриран градски транспорт - а стига с това бесепе................
17.
МИТИЧ
12.06.2014 08:08:29
3
7
Бате Данчо , ти си пич.....
Другите ДДС (да духат супата)
16.
Генерал Джелебов
12.06.2014 00:23:25
3
24
Ангеле Другаря Мосинов не пърди на заседанията на общинския съвет, аз седя до него, тои просто така си мирише!
15.
Ангел Божидаров
12.06.2014 00:15:52
1
19
Дебелосереца Мосинов да си подава оставката като съветник!Само пърди и омирисва залата на общинския съвет! Освен че мрънка само за рушвети ми осмърдя душичката този миризлив шопар!
14.
Шарафед Мехмед
12.06.2014 00:05:01
4
11
Само болни прасета искат да назначават от БСП! Е това няма да стане да си ходят в кочините!
13.
Зафиров
11.06.2014 23:59:24
6
6
Я не ме обиждайте, че съм торба с лайна и прасе! Ясно е че сте малоумници затова пишете глупости! За депутат се иска интелект а не външност бе малоумни твари!
12.
зафирова
11.06.2014 23:50:50
6
14
Другаря Зафиров толкова се е опрел с ГЕРБ,върти си далаверите и го боли за БСП...просто торба с лайна
11.
Касабова
11.06.2014 23:49:50
5
24
БСП Бургас са шматки една чистачка не могат да назначат! Двете прасета Мосинов и Зафиров и травестита Тишев само се уредиха апък останалите от БСП духат яко на братята резаци но освен един гол мангалски чеп друго не получиха!!!
10.
pitbull
11.06.2014 22:41:28
7
13
Стрес,диабет,дискова херния...просълзих се! А като мачкаше хора,съсипваше бизнес и дерибействаше си беше много здрав и в кондиция.Не диабет,рак да го хване урода!
9.
До от 1 до 8
11.06.2014 21:58:36
5
11
Другари, кротко другари!
Идват избори -вярно е. Ще се редят листи -също е вярно. Ама да включвате толкова рано другарския лайномет.....
Вярно другаря Зафиров повелява, но чак пък толкова....
8.
Напомнящ
11.06.2014 21:38:50
2
20
Нямам представа за трима от изброените, неслучили се назначения, но за Атанас Бошев спокойно може да се каже, че щеше да е най-неудачното (меко казано) назначение.
7.
Ути
11.06.2014 21:29:56
2
13
кака пенка е гадна и дива селяндурка,завистлива и злобна,не заслужава нищо
6.
Протестна мрежа
11.06.2014 20:55:50
12
13
Да го духат всички са червени боклуци!
5.
do
11.06.2014 20:42:32
9
4
пенка не е администратор;поне илчев е юрист и е много стриктен и отговорен
4.
Нищо ново
11.06.2014 20:00:16
5
10
Ченгета и мързеливи чиновници-кой ли се интересва от тях...
3.
bgman
11.06.2014 19:23:32
12
7
Хехехе, Данчо Червената мента артиса...
2.
Йордан Георгиев
11.06.2014 18:58:37
2
30
Заради болното прасе Мосинов не съм назначен за шеф на борда, но скоро ще му го набутам в тлъстия задник! Оставка от председателския пост на БСП на този уруд е необходима за да го има БСП в Бургас!
1.
БСП
11.06.2014 18:53:06
5
30
Тлъстия шопар Евгени Мосинов е виновен лапа рушвети за назначения, но работа не върши!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха 19-годишния Христо Марков с марихуана Спипаха 19-годишния Христо Марков с марихуана

Марихуаната е открита в джоба му

 

Хванаха меденруднишки дилър с 30 грама канабис Хванаха меденруднишки дилър с 30 грама канабис

В дома му в блок 115 в жк. "Меден рудник" е намерена найлонова торбичка с трева

Зарков, след като Караянчева му спря микрофона: Плажът на Алепу прилича на Алепо Зарков, след като Караянчева му спря микрофона: Плажът на Алепу прилича на Алепо

Това е неадекватно, заяде се депутатът от БСП с управляващите

Kуриоз: Скоба "арестува" Ферари за 200 бона Kуриоз: Скоба "арестува" Ферари за 200 бона

Водачът на тузарското возило забравило да сложи талонче за паркиране пред хотел "Маринела"

Поради липса на негри у нас, ще има протест в защита на ромите заради убития Флойд Поради липса на негри у нас, ще има протест в защита на ромите заради убития Флойд

Ако белите християни палеха и мародерстваха след всяко убийство на техен, светът щеше да потъне в развалини

Постоянен арест за търговци на нелегално оръжие и боеприпаси в Добрич Постоянен арест за търговци на нелегално оръжие и боеприпаси в Добрич

Намерени бяха над 20 пистолета със заличени фабрични номера, 50 пълнителя и 2000 боеприпаса за тях, картечни пистолети, автомати

9 растения, които прочистват въздуха в дома 9 растения, които прочистват въздуха в дома

Освен това са и красиви

Прозрачен тетрапод ще е новият символ пред Конгресния център на Морска гара в Бургас Прозрачен тетрапод ще е новият символ пред Конгресния център на Морска гара в Бургас

Скулптурата ще улавя като призма слънчевата светлина и ще я пречупва различно всеки час и ден от годината

Самолетите пълни до горе с гурбетчии без маски Самолетите пълни до горе с гурбетчии без маски

Националният превозвач не дезинфекцирал  и не предлагал ръкавици и маски, оплакват се пасажери

Възстановяват 677 дка гори в Средец Възстановяват 677 дка гори в Средец Залесяването обхваща общински горски територии в селата Момина Църква, Радойново, Кубадин, Пънчево и Факия
Ердоган се засили да връща на "Св. София" статута на джамия Ердоган се засили да връща на "Св. София" статута на джамия

На 29 май в "Света София" за пръв път от почти век беше извършена мюсюлманска молитвена церемония

Copy/Paste като в САЩ: Полицаи убиха мъж, бил без маска, Мексико скочи Copy/Paste като в САЩ: Полицаи убиха мъж, бил без маска, Мексико скочи

Трагичният инцидент, който напомня този с Джордж Флойд, стана край Гуадалахара

Коронавирусът оцелява върху ръцете 10 минути Коронавирусът оцелява върху ръцете 10 минути

Епидемиологът добави, че върху ръкавици covid-19 живее по-дълго

Турция забранява излизане от домовете в 15 провинции Турция забранява излизане от домовете в 15 провинции

Мярката е опит да се спре разпространението на коронавируса, който до момента е отнел живота на над 4 600 души в страната

Еврокомисията зове за отваряне на границите в ЕС Еврокомисията зове за отваряне на границите в ЕС

Ние сме много близо до ситуация, в която трябва да премахнем всички ограничения и проверки по вътрешните граници, заяви Илва Йохансон

Американците почетоха паметта на Джордж Флойд Американците почетоха паметта на Джордж Флойд

Церемонията започна със символичен акт от полицаи

Лекари и медицински сестри на протест във Франция Лекари и медицински сестри на протест във Франция

Медиците искат повишение на заплатите и по-добри условия на труд

Великобритания въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пристигащи Великобритания въвежда задължителна 14-дневна карантина за всички пристигащи Има заподозрян за убийството на българския гангстер Боби Манчев в Торонто Има заподозрян за убийството на българския гангстер Боби Манчев в Торонто

Изненадан съм, че той оцеля толкова дълго време, признава приятел на българина

Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий" Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"

Причината са листовки, пуснати в Северна Корея от бегълци

Тихомир Безлов Тихомир Безлов Божков прилича на покер играч, който не знае къде блъфира Виц на деня Виц на деня Апетитните жени и жените с апетит са съвършено различни неща... Виц на деня Виц на деня Какво може да бъде по-лошо от слон в стъкларски магазин?
- Таралеж в завода за презервативи.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Днес една гледачка срещу 20 лева ми каза, че съм глупак.
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори