×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекари сензационно! Има лечение за рак, но то е най-пазената тайна в света


Лекари сензационно! Има лечение за рак, но то е най-пазената тайна в света
Целта била да се редуцира населението на земята, а лекарството пазел фондът " Рокфелер"
06 Юни 2014, Петък, 21:19 ч.

Фармацевтичните фирми печелели милиарди от лечение на симптомите, но не и от пълното лекуване


Всяка година от рак умират 8 милиона души в света. Очакванията на специалистите са, че до 2030 г. броят им ще се увеличи и ще достигне 12 милиона. "Хората продължават да боледуват и да умират от заболявания, които елитни фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват", пише британският журналист и писател Дейвид Айк.

В своя статия той разказва интригуващ случай от 1969 година, свързан с д-р Ричард Дей - ръководителят на организация "Планирано родителство", занимаваща се предимно с евгеника, и контролирана от Рокфелер.
Пред лекари в Питсбърг д-р Дей говорил за наближаваща трансформация на глобалното общество. Той помолил всички присъстващи да изключат своите записващи устройства и да не си водят бележки. Тогава прочел дълъг списък с планирани мерки, целящи изменение на обществото на планетата. Все пак един от присъстващите лекари си водил записки, благодарение на които днес мнозина са наясно с този таен проект на социалното инженерство.
"Можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация за лечението се пази във фонда "Рокфелер", но може да бъде обнародвана само при наличието на съответното разрешение", заявява д-р Дей по време на конференцията през 1969 г. Той допълнил, че ако хората умират бавно от онкологично и друго заболяване, то това ще забави прираста на населението...

Всъщност на практика се оказва, че фармацевтичната индустрия няма за цел да лекува рака. Защо да се лекува заболяването, след като може да се печели от борбата със симптомите? Според Айк това дори не се прави само заради парите.

Крайната цел на елита е редуциране на населението.
Именно по тази причина хората трябва да умират по-рано... А ако някой учен или лекар открие работещ и надежден метод за лечение на рак, то той веднага попада под обстрела на официалната медицина.

Един от лекарите, които съвсем открито тръгват срещу системата, е италианецът д-р Тулио Симончини. /pik.bg

В категории: Здраве


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
WillardtOK
20.12.2023 16:50:37
0
0
<p>Куплю Герцептин 440 мг в Усть-Катаве Привиджен дорого в любом городе. Продать #Тецентрик, Вайдаза, Афинитор 5 мг, Халавен у вас дорого в Видном.
</p>
<p><a href="https://ostatki77.blogspot.com">Продать лекарства с рук в Кинеле. Продать лекарства с рук в Вилюйске выгодно</a></p>
<ul><li>Мы осуществляем скупку лекарств безопасно и на выгодных условиях;</li>
<li>Принимаем широкий перечень препаратов;</li>
<li>Предлагаем выгодные цены.</li></ul>
<p>Продать лекарства с рук в Петровском. Продать лекарства с рук в Миассе. Продать лекарства с рук.
</p>
Покупаю лекарства с руквыгодно Кстанди
Продать остатки препаратов дорого
12.
*********
29.07.2023 21:02:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
RobertAgose
14.07.2023 15:41:19
0
0
5509140000 / Мастурбатор с 3мя функциями. Diva My Diletto - компактный тренажёр для секс-фитнеса, 65 см. Секс куклы и интим игрушки в Кириллове.
<ul><li><a href="https://katalog-dlya-doma.ru/product/bior-toys-realistik-s-vozvratno-postupatelnymi-dvizheniyami-i-pultom-du-17h4-2-sm/">Bior Toys - Реалистик с возвратно-поступательными движениями и пультом ДУ, 17х4.2 см</a></li></ul>
<p>Dame Eva ll - Вибратор, 4,1 см (розовый).</p>
<ul>
<li>Вибратор с клиторальным отростком Svakom - Alice, 17 см. (фиолетовый).</li>
<li>Strap-On-Me 3 Moteurs L - Вибрострапон, 15,8 см (черный).</li>
<li>Вибромассажер реалистичый, 21,5 см (телесный).</li>
</ul>
XISE - Мастурбатор реалистичный, 20 см (телесный). Секс куклы и интим игрушки в Далматово. Nipple Play Rechargeable Nipplettes перезаряжаемые зажимы для сосков, 7х3.25 см (фиолетовый).
10.
*********
20.06.2023 20:39:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
*********
16.05.2023 14:02:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
*********
02.03.2023 16:45:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
Грешка
09.06.2014 19:48:00
0
4
От световната здравна организация данните са следните за 2008 година от онкологични заболявания са починали 12,7 млн. души, а през 2012 година починалите вече са 14,1 млн. души.
Становище :
1. Не са в основата на нелечението на рака при заболелите единици богати фамилии.
2. Нелечението се дължи на пълната некомпетентност на нашите лекари и нежеланието им да практикуват новите методи на лечение на рака.
3. Има нови методи, които изключват лечението на рака с химиотерапия и лъчетерапия, защото те : ПЪРВО - убиват освен болните и здравите клетки в човешкия организъм; ВТОРО - сриват тотално имунитета на болния и дават възможност на всякакъв вид други заболявания да го довършат; ТРЕТО - не се обучават и не се образоват медиците на България в насока превенция, откриване в начален етап и лечение на рака преди да е преминал в последен етап; ЧЕТВЪРТО - има апаратури, които са в състояние да открият онко-белтъка преди той още да се е заселил някъде в човешкия организъм и при срив на защитните сили на организма да предизвика тумурен процес. Човек се среща с причинителя на рака около 8 (осем) пъти през живота си. Ако е в кондиция или има добра защитна система човека побеждава рака, ако ли не ...
Правени са експерименти и е научно доказано, че пациент със силна психика може сам да се пребори с рака, но в тази насока коментари и действия сред медиците в България няма.
Горко им на пациентите в родината ни.
6.
Батето
09.06.2014 19:24:34
0
2
Малко по-компетентен е напълно наясно с повдигнатия въпрос относно рака, като допълвам само следното:
В същото това време Р. Райф е доказал, че микроорганизмите на рака имат 4 (четири) форми, а именно:
1. BX(карцинома) – (carcinoma);
2. BY(саркома – по-голям, отколкото ВХ);
3. Монококкоидна форма на рака, която се намира в моноцитите на кръвта при повече от 90% при болните от рак. Monococcoid form in the monocytes of the blood of over 90% of cancer patients).
4. Гъбичката критомицис плеоморфиа (Crytomyces pleomorphia fungi) — идентична морфологически на орхидеята и гъбичките. (identical morphologically to that of the orchid and of the mushroom).
Съгласно статията съм напълно съгласен, че съвременната медицина се е превърнала в придатък на фармацевтичната индустрия .
Много от българските лекари дори не осъзнават, макар, че и много от тях напълно разбират какво допринасят за неблагоприятното и незадоволителното здравно състояние на българските граждани. Почти не познавам терапевт или джипи, които да не са представители на фармацевтични фирми или други фирми за хранителни добавки. Много от лекарите (особено кожните) са и представители на козметични и др. фирми.
Министерство на здравеопазването се е превърнало от държавен орган в законспирирана търговска компания, раздаваща субсиции и премии на държавните служители, като част от парите идват освен от джоба на данъкоплатците и от фармацевтичните тръстове.
В скоро време надали ще има промяна в начина на лечението на българските граждани!
5.
Малко по-компетентен 2
09.06.2014 17:53:54
0
1
Модерните електронни микроскопи убиват моментално всичко, което е под тях и изучават само мумифицирани остатъци. Изобретеният от Райф можел да види и движението на живи вируси, докато те си променят формата, за да се нагодят към околната среда. Той дори наблюдавал процеса на преобразуване на здрави клетки в туморни. Райф определил индивидуален спектроскопичен подпис на всеки микроб, използвайки спектроскопичен визьор. Той изследвал микроорганизма с кварцови призми (принцип, използван във вирусния микроскоп за филтрация на монохроматична светлина - Противовъртящи се призми на Райсли), които при въртене фокусират светлината на една единствена дължина на вълна върху обекта. Тази дължина на вълна е избрана защото резонира със спектроскопичния честотен подпис на микроба.
Той се базира на факта, че всяка молекула трепти със своя честота. Атомите в молекулата са свързани помежду си с ковалентна връзка, която едновременно излъчва и поглъща електромагнитна енергия. В организмите няма две молекули с еднакво електромагнитно трептене, което всъщност е техният енергетичен подпис.
езонансът увеличава светлината, както две вълни в океана стават по-силни, когато се съединят в една. Резултатът от използването на резонантна дължина на вълната е че микроорганизмите, които са невидими при бяла светлина, могат да бъдат видяни когато се изложат на цветна, която резонира със тяхния собствен спектрографски подпис. Райф успял да види тези невидими при други условия организми и наблюдавал тяхното поведение. 75 % от организмите, които Райф можел да види, са видими само с ултравиолетова светлина. Тя обаче е извън обсега на човешкото зрение. За да преодолее този проблем, той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина, която резонира със спектралния подпис на микроба. Тези две дължини на вълните предизвикват смущения там където те се съединяват. Това смущение е всъщност трета по-дълга вълна, която попада във видимия диапазон от електромагнитния спектър (Ултравиолетова хетеродинна микроскопия). Така Райф успял да направи невидимите микроби видими без да ги убива. Стъпка, която днешните електронни микроскопи не могат да повторят.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ : д-р Йозеф Менгеле и неговите последователи – Кьониг, Тилон, Клайн и др. са първите успели научно да установят и докажат съществуването на енергийни (по подобието на кръвоносните) съдове по които протича енергията в човешкото тяло. Енерго информационната медицина е ново направление в медицината. В Русия, САЩ, Япония и други страни (Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка) това е отделна медицинска специалност.
За съжаление в Р България има само няколко кабинета, които работят с такъв вид апаратура, за разлика от ЕС, Япония, Русия, САЩ и др. държави по света.
4.
Малко по-компетентен 1
09.06.2014 17:38:22
0
1
Д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.
За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".
Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани. Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота. Той открива, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с над 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им, след това организмът сам абсобира нездравата тъкан.
Използвайки този метод Райф успява да излекува онкоболни, без обаче да унищожава здравите клетки.
За да докаже правотата си, изследователят се наел да излекува 16 болни в крайна фаза на рак. През 1934г. Южнокалифорнийският унирверситет назначил изследователска комисия, която да проследи лечението и след 90 дни да прегледа пациентите, ако те са все още живи. Три месеца по-късно лекарите и патолозите констатирали, че 14 от пациентите са излекувани. След 4 седмици и другите двама били напълно здрави.
Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др. За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.
3.
Малко по-компетентен
09.06.2014 17:21:38
0
1
Чета и не вярвам на очите си. Наистина ли толкова изпростя народа ни? Защо ли ?
Статията е пълен бълвоч - не по смисъла си, а по изложените в нея факти и почти никакви доказателства.
Макар, че се съмнявам, че някой ще прочете изложеното от мен считам, че съм длъжен да Ви уведомя.
Истината е следната:
1. На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя, и това събитие.
2. Райф работил упорито години наред, понякога и по 48 часа без прекъсване, докато установил МОЕ за огромен брой микроорганизми, допринасящи за развитието на различни, понякога опасни заболявания - грип, менингит, тетанус, полиомиелит и др. След като в своите опити излекувал много раково болни животни, унищожавайки безболезнено съответния вирус със специфична електромагнитна честота, Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия. Какво ще стане с всички официално наложени терапии, след като хората разберат, че някой може да предложи безболезнено, без нежелани въздействия и много по-евтино лечение? И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което "не можеш да откажеш". Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).
През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията "Бърнет Лаб" в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена. Единствената компания - "Бийм Рей Корпорейшън", произвеждаща частите за микроскопа и уреда, използван за лечение, чрез скалъпен съдебен процес била принудена да фалира. Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд.
Следва продължение!
2.
!
06.06.2014 23:37:14
0
4
Четох една статия наскоро,че представител на фамилия Рокфелер е новият антихрист и съвсем скоро ще се прояви искайки обединение на религиите.Постепенно цялото население на земята щяло да бъде лишено от собственост и всеки жив човек ще работи без пари за тях.
1.
Копелета мръсни!
06.06.2014 20:17:42
2
14
И със спина стана така. Пуснаха го, за да си продават лекарствата. Гадове!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори