×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аз ли се подигравам с левия избирател?! Аз ли давам купони за храна в Бобов дол, или пък купувам гласове


Аз ли се подигравам с левия избирател?! Аз ли давам купони за храна в Бобов дол, или пък купувам гласове
Не познавам Атанас Зафиров, дори не знам, че има такъв депутат. Явно имат някакъв проблем в партията, който не ме интересува. Това са тесногръди хора, без чувство за хумор, каза Токмакчиев
02 Юни 2014, Понеделник, 14:48 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Архив

Да върнат едновремешната морална полиция, да сложат по една лента с пречупен кръст или сърп и да започнат да казват кой какво да прави




Защо бургаският депутат от БСП Атанас Зафиров се закани да изиска записите от „Шоуто на канала“ от миналата събота и да потърси отговорност на актьора Тончо Токмакчиев за това, че в предаването се гаврят със столетницата  /виж тук/? За да разбулим докрай мистерията, от Флагман.Бг потърсихме  и позицията на актьора, който е роден и израснал в Бургас

- Г-н Токмакчиев, какъв е Вашият коментар, от какво смятате, че се е обидил толкова много г-н Зафиров след предаването в събота?

- Питайте него на какво се е обидил, нямам представа. Аз се занимавам с това от повече от 20 години, и наистина има хора, които реагират. Не са много такива случаи обаче. Такъв човек, например, е Жорж Ганчев.
Това са хора без чувство за хумор, тесногръди. В случая обаче, ако господинът има някакви проблеми, сигурно иска да ги прехвърли в друга посока. Явно е, че имат някакъв проблем в тяхната партия, но аз не се интересувам от това. Говорят още, че съм бил част от някаква кампания на ГЕРБ, което изобщо не е вярно.


- Не сте политически ангажиран към ГЕРБ, така ли?

- Разбира се, че не съм. Да сте ме видели някъде на плакат, да изляза да говоря, да се е чуло някъде. Все пак не съм незабележим. Ако направя нещо, то ще е явно. Дори някои хора ще искат да извадят дивиденти от това, че съм на нечия страна.
Най-много ме обижда квалификацията на някакъв човек, който нито ме познава, нито аз него, че веднага да иска да ме пришие към някаква партия или движение, с което нямам нищо общо. Нито съм член на някаква партия, нито участвам в някакви инициативи. Да сте видели някъде през изминалия месец да участвам в нещо в Бургас, както той казва?

- Има ли реална възможност г-н Зафиров да изиска записите и какво би могъл да направи с тях, когато ги получи?

- Какво има да изисква, да влезе в Интернет – записите ги има там. Това са дефекти от миналото на хората от тази партия – когато забраняваха всичко. Аз съм на 51 години и знам какво правеше неговата партия – забраняваше да се слуша еди-каква си музика, как да се обличаме, какво да правим. В стремежа си да направят нещо в политиката, някои хора започват да се държат глупаво, както едно време. Търсим причина за нашия неуспех някъде другаде, а не в нас самите. Аз съм се подигравал с левия избирател. Защо аз? Откъде господинът знае какви са моите убеждения, че така категорично ме причислява някъде. Може и аз да съм с леви убеждения! Как ще се подигравам с левия избирател? Те се подиграват с левия избирател, с електората си. Нито аз давам купони за храна в Бобов дол, нито купувам гласове.
Призовавам всички да изгледат предаването от събота и да поразсъждават защо този човек се ядосва за нещо. По тази логика трябва да ми се обадят всички, освен този господин, когото не познавам. Трябва да се обадят от ГЕРБ, от ДПС, от „Атака“  и т. н. А може и да го направят, знам ли? Според мен в 21 век това е архаизъм от миналото. Прилича ми на морална полиция. Да сложат по една лента с пречупен кръст или сърп и да започнат да казват кой какво да прави. Това намирисва на други времена, на други позиции.


- Смятате ли, че има нещо, с което лично сте се изгаврили с г-н Зафиров в предаването, че той да се засегне толкова?

- Аз този човек не го познавам, дори не знам, че има такъв депутат в парламента. Ние знаем общо 20 депутата, другите са безименни – стоят там, нито се изказват, нито пък нещо зависи от тях. По-добре би било да погледнат своята работа и тогава да коментират другите.

- Освен това, не сте единственото телевизионно шоу, което прави подобни скечове, откъде дойдоха тези претенции, според Вас?

- Да, те са много. На мен това ми беше интересното – позицията, че едва ли не този господин дава парите в държавата. Какво било това нещо… Как така с пръст се заканва на телевизията? Аз много добре знам какво правя – нито съм нарушил Закона на СЕМ, нито нищо. Бил съм в конфликт на интереси. Ами нека първо те да си проверят дали при тях няма конфликт на интереси, пък после да се занимават с нас. Вече става смешно. Според тях, явно държавата се е оправила и вече се грижим за малки неща – като мен. Това са глупости. Нека да видят до какво дередже ни докараха всички политици, направиха ни на нищо.

Господина нито го познавам, нито знам кой е, нито съм го виждал. А може би това е някаква реакция – на чужд гръб той да придобие някаква популярност. И това може да е, знам ли и аз! Може би някой му казва нещо.

В България обаче си има СЕМ и ако има нещо, което е против медийния закон – те се занимават с това. Ако парламентът и депутатите искат да направят морална полиция – да кажат: „Искаме да има морална полиция, да Ви казваме какво да говорите, как да мислите, накъде да ходите, в колко часа да си лягате.“ И такива времена е имало и явно, че това искат. Аз не нося вина за неуспеха лично на някого, на някоя партия или на каквото и да било.

В категории: Лайфстайл


37
Коментара по темата
37.
Тончовист
04.06.2014 16:32:47
2
3
За актьора няма възраст. За цял живот е. А за по- младите: Тончо Токмакчиев от ученик още скачаше открито срещу неправдите. Цяла бригада комсомолска разтуриха. Един от водачите беше Тончо. В ония времена, когато уж бе страшно да се опълчат ученици срещу властта. Преди "Вчера", преди да има шоу ... Тончо винаги е бил преди другите. Що се отнася до скечовете- малко му е на Зафиров! И не, че е софиянец Тончо, бургазлия си е, ама как да знае тази звезда Зафировска?
36.
Валериан
04.06.2014 14:40:33
0
2
Явно валенсиана е за освидетелствуване...явна червена психоза със турскосини наслойки депресивни...Големо чукане ще де е било валенсианче,много ги повтарящ репликите..ша ти шложа аз диазепама,че май пощръкля да пишеш коментари за дудука гербаджийски, бай Хасан и леля Нигяр също те чакат!!!
35.
Vodolaza
03.06.2014 19:29:19
6
7
I az sam za Zafirov!!!!!
34.
На Валенсиана леля й
03.06.2014 16:51:27
3
6
Валенсияанке, колко пъти съм ти казвала леля, че не е възпитано да говориш без да са ти позволили! Ти пак си гласувай за когото си искаш, но не хули другите, че не гласуват като теб! И още нещо леля.....Не всички, които не харесват Зафиров са Гербаджии. Просто Танасчо е много прост, пък и алчен и страхлив / лични впечатления/.Разбрахме се нали!?!
Пък за Тончо говорят рейтингите по гледаемост! Ти не се кахъри за него. Той е един от малкото актЬОри, които са любимци на народа, бъди сигурна в това.
Хайде леля със здраве......
33.
12345
03.06.2014 15:28:13
8
9
Браво, Зафиров. Ние сме с теб. Такива мазници като тоя има много. Да се маха.
32.
Вaленсиaнa
03.06.2014 15:11:29
10
6
Сaмо едно не могa дa си обясня-зaщо толковa го зaщитaвaте тоя хрaненик Тончо,a другaрчетa от герб?! Отговорете, имa нещо гнило тук. Дa aз съм глaсувaлa зa БСП и никaк не ми е приятно някой кaто тоя Клоун дa ми се подигрaвa.
31.
БСП
03.06.2014 14:15:13
6
8
Преди няколко години същия този Тончо пееше за един червен кмет и поздравяваше червения електорат. Или по-точно,, Всичко за пари." Повръща ми се от такива плужеци.
30.
mapmalad
03.06.2014 08:23:43
6
18
На кой да завиждаме каун нещастен,на съсела ли ,на мушмороците които водят БСП към следващия провал или на изгряващата звезда с №15 за който никой не беше чувал освен майка му и баща му.
29.
Vodolaza
02.06.2014 22:57:53
25
11
Samo BSP! Mnogo vi e qd neshto . Zavijdate li, zlobeete li... mhm Hamilioncheta sladki. Davai Zafiriv, mahai go toq ! Samo BSP!
28.
Istinata
02.06.2014 22:43:04
6
16
Зурлестата свиня Зафиров да го духа, грозен, противен, примитивен шопар!!!
27.
Българин
02.06.2014 21:41:31
6
21
Дайте му на Зафиров за наказание да зачертава петнайски. Един голям чаршаф с квадратчета и кръгчета, и да действа! ХАААААХАХАХАХАХААХАХАХА!!!!!
26.
mapmalad
02.06.2014 21:28:25
4
29
Аман от кухи лейки като този дюмбел Зафиров.
Ега ти и простия електорат щом не му стига едно 15.
25.
Bogy
02.06.2014 21:26:49
2
6
Тогава го сложи в кавички, защото иначе е странно за човек сложил дори запетайките.
24.
hmm
02.06.2014 21:23:30
4
12
валенсияна ли си ква си, пий си хапченцата и лека нощ.
23.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:27
18
6
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
22.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:27
15
4
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
21.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:26
14
3
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
20.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:25
12
3
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
19.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:25
11
3
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
18.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:25
15
3
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
17.
Вaленсиaнa
02.06.2014 21:20:24
14
3
Нaрочно го нaписaх тaкa,не зa друго aми и aз не могa дa определя кaкъв е и кaк се пише. Искaм сaмо дa попитaм в кaнaлa нa колко ги пенсионирaт,поомръзнa мииии бaй ти Тончо. Долу герберииииии
16.
смрад
02.06.2014 21:14:02
4
25
Тончо,кво им се обясняваш на тия олигофрени.Тоя Зафироф е толкова корумпиран и затова духнахте супата в Бургас другари от БСП.Вижте си кадрите бе-олигофрен до олигофрен.
15.
комсомолец
02.06.2014 21:12:23
3
10
"ot nashite danacheta idva zaplatkata ti" той поне върши някаква работа... за разлика от дупетатите.
14.
Bogy
02.06.2014 21:11:34
2
5
Валенсиана, пише се АКТЬОР.
13.
Vodolaza
02.06.2014 20:20:37
17
4
Toncho, Toncho ami koi shte poznavash ti,ta ti veche si sofianec. Ne znaesh i pokazvash, che ne te i interisuva kakvo se sluchva v Burgas. Nqma losho, nali e na nash grab, ot nashite danacheta idva zaplatkata ti.
12.
До Тончо Т
02.06.2014 20:14:27
5
20
Т.Т. "В стремежа си да направят нещо в политиката, някои хора започват да се държат глупаво, както едно време."

- Глупавите хора не могат да се държат по друг начин освен глупаво. За Танас какво да говорим, толкова може момчето.
11.
Валенсианчо
02.06.2014 20:03:12
9
6
Той Танас сега ши въ опрай бързо! Ся ши видити вий кон боб яде ли и откъде изгрява слънцето. Голям му е размаха на Танас, веч му е тясно в Бургас. Пък и таз държавна тиливизия трябва най-накрая да се разчисти от разни деградирали хуманоиди с дясно мислене. Абе ренегати некви
10.
Вaленсиaнa
02.06.2014 19:51:15
23
7
Aз не искaм тоя aктиор ли, певец ли е и aз не могa дa определя дa получaвa зaплaтa от моите дaнъци. Повече от 20 години си в кaнaлa, нa 51 си, помисли зa пенсия. Некa реформите зaпочнaт именно от теб и държaвнaтa телевизия.
9.
електорат
02.06.2014 19:47:23
6
23
Олеее, на тези хора нещо им става когато отидат в народното събрание. Сякаш им сменят чипа. Не мога да повярвам, че в 21 век някакви депутати изискват записи от телевизии, щото се обидили от скеча. Господа народни избраници, ние НАРОДЪТ ви напомняма, че НЕ сме ви пратили в парламента за да цензурирате актьори и комедийни програми, а да работите!!!
8.
помнещ
02.06.2014 19:25:23
22
5
Тончо, заиграването с политически партии не е работа на актьори. Бих те попитал - днес, след като конкурентите ни затвориха 4 от 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй, би ли направил отново предаване, в което участва 91 - 92 година ? Тогава бяхте на "върха на славата си"... Днес не се ли срамуваш ?
7.
смешко
02.06.2014 18:10:45
8
27
Той, Зафиров, не е виновен - мозъчето му толкова може да функционира. Сигурно се пъне да се хареса на някого с тези си действия - подлезурства с цялото си сърце. Карикатура безподобна
6.
Петя
02.06.2014 18:05:36
28
12
На Тончо не му стига цял живот, че е на държавна хранилка, ами и от герб цоца. Иначе голямото самочувствие- на негов гръб някой искал популярност да добие.
5.
Егер
02.06.2014 17:29:31
8
35
Браво на Тончо!
4.
и
02.06.2014 17:27:40
5
11
Те ти Танасе "спасов ден"!
3.
maja
02.06.2014 17:27:35
35
11
A скеч с костинбротските бюлетини и бисерите ,които ръси умника Борисисов къде са?? Монетата има две страни !!
2.
Смях
02.06.2014 17:26:46
7
37
зафиров учеше заедно със станишев в москва. какви леви убеждения? типичен българоубиец и руска подлога.
1.
Господин Токмакчиев,
02.06.2014 17:06:07
7
47
Не ви и трябва да го познавате Зафировата рожба ненагледна! Не сте загубили много.Него го тресе от страх, че депутатлъка му виси на косъм. Та затова толкова се е "загрижил" за левия избирател
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори