×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Крадците тарашили скъпарския фризьорски салон на 30-годишната Маргарита две поредни нощи, тя го давала баровка


Крадците тарашили скъпарския фризьорски салон на 30-годишната Маргарита две поредни нощи, тя го давала баровка
Стъклата на салона на улица „Цар Калоян” 49 са покрити в момента с найлони. Обстоятелствата около абсурдния обир се разказват в квартала като виц
21 Май 2014, Сряда, 13:31 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА Снимки Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Часове хазаинът й се опитвал да се свърже с нея, за да я предупреди, че вратата е отворена. Тя обаче била захвърлила телефона си


Обирът на скъпарското фризьорско оборудване за над 10 бона от новия салон на улица „Цар Калоян” 49 всъщност е крайно абсурден, разбра Флагман.бг. Разбиването на входната врата и крупната кражба се случили в две поредни вечери в края на миналата седмица. Бандитите са действали спокойно и необезпокоявани. През първата вечер апашите разбили с твърд предмет входната врата. Това станало в събота. Тогава оттам били изнесени плазмения телевизор и други лесно преносими вещи. Самият салон е в процес на обзавеждане, а наемателка е 30-годишната Маргарита Иванова от ж.к. „Лазур”. Още рано сутринта в неделя пенсионери, които имали седянка в близост и се събирали всеки ден, забелязали, че вратата е разбита. Веднага сигнализирали на хазаина на Маргарита, който живее в същата кооперация. Той от своя страна правил цял ден опити да се свърже с наемателката си, но безуспешно. Тя не вдигала телефона, нито върнала обаждане. В неделя вечерта крадците отново дошли в салона, разказват съседи. Чак тогава отмъкнали скъпите два фризьорски стола, тузарския кожен диван, стъклената мивка и друга мебелировка. Само единият професионален стол струвал 4000 лева, разказаха доставчици на стоката. Двата стола били  единствени по Черноморието, досега никой друг не бил поръчвал такива.

„Много лесно ще ги разпознаем, ако ги сложат в някой друг обект. У нас въобще има много малко такива столове”, разказаха още от фирмата дистрибутор на обзавеждането. 

Маргарита видяла пропуснатите обаждания от хазаина чак в понеделник. През уикенда била захвърлила телефона си и нямала никакво желание да говори с когото и да е, принципно се вживявала като баровка, разказаха нейни познати. Когато разбрала за обира, било късно. Само сигнализирала в полицията. Според официални данни на МВР откраднатите вещи са на стойност над 10 300 лева . Но според търговските представители на съответното оборудване става въпрос за близо 25 000 лева.
Според съседи на Маргарита парите за скъпите мебели за фризьорския й салон дошли от богатия й любовник французин, който задоволявал всичките й прищевки.


 
Салонът на Маргарита бил в процес на обзавеждане

В категории: Крими


11
Коментара по темата
11.
n
22.05.2014 12:53:43
4
2
aaa setih se be, toq e David francuzina s edni kucheta se razhojda gol v morskata. Imat bebe teq dvamata, koga uspq da otvori salon taq.
A kolko e prosta ne e istina.
I Boicho naistina se navurta pokrai tqh ama taka i ne im razbrah igrata
10.
Коч
22.05.2014 07:35:23
5
1
АВАТАРИ пак се показаха в добра форма. Два вечера салона отворен и се краде тях ги няма.
9.
sTasKa-ta
21.05.2014 23:56:31
4
2
Не е Маргото. Тая Маргарита е друга фризьорка ... имаше салон на ул.Македония ама нещо сгъна бизнеса и сега отваря друг на друго място.
Богатия французин всъщност е една глуповата напомпана маймуна дето съмнявам се точно тя да дава парите.
8.
х
21.05.2014 20:34:57
3
2
На Маргото салона е на Гладстон.
А българин няма да даде толкова пари за столове, най-малко Б.Г
Кога е работила тази при Слава, че не се сещам сега за нея ?
7.
zapoznat
21.05.2014 18:49:17
8
2
ne otbqgvaite temata,sota awatari e palen ta6ak.2 pati vlizali i krali.ebahti sme6niq sot.te lajat horata,no skoro nqkoi hora 6te si poiskat parite vlojeni tam.avatari sa ne6to kato deizi ni6to pove4e.
6.
запозната
21.05.2014 17:49:57
5
9
Хора бъркате бръснарките става въпрос за онази повлекана където работи в "студио за красота СЛАВА" във квартал "Лазур" .
5.
Margoto
21.05.2014 16:42:43
5
10
Как е 30 годишна Маргото, като дъщеря и от Кристиян Коджуклиев е на 14?
4.
сдг
21.05.2014 16:37:18
6
11
Ще извърти още една свирка тая мома и ще и купят нов салон.
3.
Комшия
21.05.2014 16:24:11
5
13
Това тоя Бойчо с едно сиво ауди а8 ли ? Виждал съм го в салона да се върти като носеха обурудването . Тоя да не си го е обрал сам за да прибере застраховката а ?
2.
въй
21.05.2014 16:01:41
5
19
Богатия французин на Маргото да не би да е Бойчо Георгиев бившия директор на РИОСВ-Бургас . Май паричките за салона са от там А????????
1.
аз
21.05.2014 14:36:40
5
16
и сега,какво излиза сот АВАТАРИ,КАДЕ БЕШЕ.ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.НЕСТАВА САМО ДА ЛЪЖАТ КЛИЕНТИТЕ С ПО НИСКИ ЦЕНИ.ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМ ОБРАХА ПАК ГОЛЯМ МАГАЗИН,ПАК НИКОЙ НЕ ОТИДЕ НА СИГНАЛ.КАКВО ИЗЛИЗА ЛЪЖАТ ХОРАТА,СМЕШНА ФИРМА.ВЧЕРА ИЗЛЕЗЕ НА ПАЗАРА И ЗАРИБЯВАТ ХОРАТА СНИСКИ ОФЕРТИ,ПЪК НИКОЙ НЕ ОХРАНЯВА ОБЕКТИТЕ ИМ.НЯМАТ ПАТРУЛИ,ИМАТ ГОЛЕМИ ЛЪЖИ......ОТ ПОТЪРПЕШ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори