×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: България ще има патриоти в Европарламента, зад нас няма мръсни пари и външни сили


Валери Симеонов: България ще има патриоти в Европарламента, зад нас няма мръсни пари и външни сили
В Европейския парламент трябва да отидат истински патриоти, т.е. всеотдайни борци, които да извоюват по-добри условия за страната ни. Това е нашата мисия, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.
20 Май 2014, Вторник, 13:19 ч.

Смятаме да влезем в Европейския парламент с отговорна мисия, за да бъдат извоювани по-добри условия за България, каза лидерът на НФСБ

В Европейския парламент трябва да отидат истински патриоти, т.е. всеотдайни борци, които да извоюват по-добри условия за страната ни. Това е нашата мисия, каза съпредседателят на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов в студиото на „Гореща точка“ по ТВ7.
„Трябва да се борим за по-високи субсидии. Предстои да бъде направено предоговаряне на условията. Досега в Европейския парламент имаше само един българин с отговорна мисия и това бе Слави Бинев. Не слагайте знак за равенство между нас и тези, които са били там до момента и са разнасяли едни скъпи костюми по лъскавите коридори! През 2016 г. ще има предоговаряне. Тогава родината ни може да получи допълнителни средства. Българите не можаха да разберат, че през 2013 г. Гърция си предоговори 1,3 млрд. евро към техните 300 милиарда, а Испания - 1,8 млрд. евро. Богата Германия дори ще получи 800 млн. евро, а България нито евро, защото няма хора, които да мислят за народа си“, заяви Симеонов. Той подчерта, че целта на НФСБ, не е да изпрати свои хора в Брюксел заради парите.
„Искаме да използваме това, което може, от Европа за България. Политиката трябва да е морално деяние. Ако стремежът ни са парите, е ясно, че няма смисъл да членуваме в ЕС. До момента сме взели от съюза толкова, колкото сме дали. Получихме обаче предимства като правото на свободно движение на хора, а и това българи да работят на пазара на Европа. ЕС ни дава по-широки възможности. Не трябва да забравяме, че от Евросъюза сме получили толкова пари, колкото и от преводите на българите, работещи в чужбина“, добави лидерът на НФСБ. Според него, страната ни е бедна, защото по време на 45-годишното управление на БКП бе унищожена ценностната система на българина.
„Той е бил трудолюбив, но сега българите станаха нещо като господстваща нация. Те нямат желание да работят така, както техните баби и дядовци. Задачата на всеки отговорен политик е да се върнем към здравите корени на традицията. Трудът трябва да е в основата на всеки успех“, подчерта патриотът. Според него, строителите на най-мащабните строежи през последните 25 години на са българи. Той даде пример с огромния град, наречен Слънчев бряг, който вече е по-голям и от Бургас. „Построиха го турци и цигани. Българите станаха постоянно оплакващи се хора, които искат да управляват, но няма какво“, заяви съпредседателят на НФСБ.
„Атака“ са националисти, но руски. Те нямат работа при нас. Затова Сидеров откри кампанията си в Москва. Някой, на който му липсват първите седем години, не е нормално да ни говори за християнски ценности. Нашата предизборна кампания е построена върху прагматизма. НФСБ не е създадена като другите с политическо генно инженерство. Зад нас не стоят нито банки, нито мръсни капитали, нито външни сили. Не искам да обидя столичани, но партията ни се роди извън столицата“, добави Симеонов.
Той припомни, че „Атака“ се е родила като патриотичен проект и като продължение на програмната политика на телевизия СКАТ от 1999 г. „Тогава се запознах с Николай Хайтов и се оттогава ние се обрекохме на българщината. До 2009 г. не можеше да има забележки към „Атака“ като партия“, уточнява Валери Симеонов.
„НФСБ влиза в тази предизборна надпревара с Националната доктрина на Григор Велев, която представлява стратегическите цели на България в един продължителен период. Гордеем се с нашите завършени и отвоювани каузи, с каквито другите партии не могат да се похвалят. Проектът за нефтопровода Бургас — Александруполис вече го няма заради нас. Освобождаването на шестимата моряци, задържани за конрабанда на цигари, също е наше дело. Тези хора са тук, въпреки че Външно министерство, Бойко Борисов и Плевнелиев не си мръднаха пръста за това. Спасихме и граничния полицай Михаил Цонков, който при защита на българската граница простреля турски бракониер и цялата държава тръгна да го съди . 330 000 подписа събрани срещу членството на Турция в ЕС“, добавя Симеонов. Според него, проектът „Южен поток“ прилича на сапунен мехур.
„Газта не е основен източник за България, а и нямаме никаква полза от проекта. Лъжа е, че ще го прави българска фирма. За какво ни е „Южен поток“ като България води класацията на страните, които купуват най-скъпа газ? Няма да има транспортни такси 22 години. Каква ни е ползата? Същата газ, която получаваме през Украйна, ще ни се доставя през Черно море на същата цена“, коментира патриотът от НФСБ. Той прогнозира, че партията ще има свои депутати в парламента на Европа. За да не бъдат манипулирани пак данните от вота, партията ще има представители във всички избирателни комисии, които ще се борят да "опазят" гласовете и да не се стига до кражба, както стана на парламентарните избори.

В категории: Политика


5
Коментара по темата
5.
валентин
20.05.2014 23:08:58
0
0
АХ, НЕДЕЙ
4.
Тина
20.05.2014 13:42:59
5
5
Ако върне земята в Зорница ще е на далавера а общината губеща щото не може да вземе вече тея пари за тоя краен квартал на Бургас.Сградата и преди си беше собственост на Скат от време оно."Стефко" кажи на твоя авер Волен да върне милиона за златния пръст :-)
3.
Мунчо
20.05.2014 13:11:36
5
6
Валери Симеонов: Зад нас няма мръсни пари и външни сили. Освен Москва ама не толкова явно като при Атака.
2.
Стефко
20.05.2014 12:44:20
4
8
Валери -Върни сградата ,която купи за ТВ СКАТ в Зорница на Община Бургас-НЕМОРАЛНО е да си оправяш бизнеса,чрез използване на служебното си положение като председател на Общинския съвет-един ден може да те съдят за това ако променят закона!
1.
1
20.05.2014 12:35:09
0
8
Slavi Binev nali e tam znache i sega imate vashi hora tam
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Президентът обяви, че започва от днес срещи с всички посочени в Конституцията потенциални служебни министър-председатели Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори