×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Позор! Кметът на Средец Иван Жабов пусна говедата в свещения параклис на с. Светлина


Позор! Кметът на Средец Иван Жабов пусна говедата в свещения параклис на с. Светлина
Отвратени от Жабов, хората вдигнаха телена ограда и разчистиха животинските изпражнения, кметът разиграл 3-е свещени декара на търг и ги дал за пасище на бизнесмена Мирослав Чоков
28 Април 2014, Понеделник, 12:01 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Иван КОЛЕВ

Трите декара, дарени от Общинския съвет на църквата през 2005 г. Жабов дал за пасище на бизнесмена Чоков


След като забърка грозен мутренски скандал с пребити наематели от язовира в с. Загорци, кметът на община Средец Иван Жабов отврати завинаги и хората от родното си село Светлина.
„За този човек дадохме гласовете си на миналите избори, но сега не искаме да се мярка тука. Същото се отнася и за сегашния председател на Общинския съвет Петър Ангелов, който също е родом от Светлина – това са безродни, безбожни и безсъвестни хора”, заявиха местните жители пред репортер на Флагман, който бе повикан на място малко преди светия празник на параклиса „Света Петка” – първия светъл петък след Великдена.


Народът се събра в петък около чудодейния параклис, на хорото вдясно от Патриков е 76-годишната Нанка Врачева, дошла от Чирпан да види своите някогашни ученици

На този ден, от незапомнени времена, на около 5 км над странджанското село Светлина стават чудеса. Край аязмото с целебна вода и малкото параклисче,  осветено на името на „Света Петка” преди стотици години, се събират болни, хромави, бездетни, за да пренощуват и се изцерят. Благодатното влияние на мястото, през всичките тези столетия, събира народът и за курбан в този първи светъл петък. Затова в началото на този век няколко боголюбиви местни рода дават пари, а жителите на Светлина с общи усилия възстановяват над 200-годишния параклис „Света Петка”, носят строителните материали с тежкотоварна техника до височината в планинския терен и въпреки тежките условия. Успяват да направят от пустата поляна красиво място,  около което да могат нощем да останат под звездите тези, които ще се молят на Светицата да им помогне. Чудеса наистина са ставали и славата на параклиса се разнася далече извън пределите на Странджа.


Благодетелят Янчо Патриков и общинският съветник от БСП Георги Георгиев (в средата) уважиха празника

Затова през 2005 година Общинският съвет взема решение да дари на Църковното настоятелство на с. Светлина общинската земя в това землище – общо 3 декара, за пълното възстановяване на параклиса и за обособяването на свещената територия.
Какво обаче става тази пролет, когато местните отиват да подготвят светинята за петъчния празник? Крави и овце пасат наоколо, мястото е превърнато в обор, върху който предстои да се наредят казаните с курбана и да се разстелят чергите за очакваните гости.

„Гледката беше отвратителна. Оказа се, че кметът Иван Жабов не само не изпълнява решението на Общинския съвет, а е дал тази отредена църковна земя на търг за пасище. Бизнесменът, който е спечелил търга, си е пуснал животните и те пасат наоколо, това вече е светотатство”, казват хората.
Нашият екип отиде и на празника в петък, когато видяхме, че не 3 декара, а около 2 декара, около самото параклисче, са оградени с тел, посадени са храсти, но и те съвсем скоро са били изпасени от животните.

„Принудихме се да сложим тази ограда, но това не решава проблема, прогонихме младите хора от общината, прогонихме бизнеса, тук опитахме да възродим нещо, което другите нямат, но и това превърнахме в бунище”, казва един от основните благодетели Янчо Патриков, който също родом е от с. Светлина.
За празника в петък кметът Жабов и председателят на ОбС Петър Ангелов не дойдоха. Ние открихме бизнесмена, на когото църковната земя е предадена за пасище. Казва се Мирослав Чоков. Чоков заяви, че вина няма. Явил се на търг преди година в община Средец и получил тези три декара около параклиса за пасище. Платил си и си пуснал кравите.

„Разбрах проблема, готов съм да се съберем с г-н Патриков и да видим каква хубава ограда от дърво да сложим, аз самият веднъж окосих тревата, искам и пейки да сложа, но нека седнем и да се разберем”, каза Чоков, който отново повтори, че си плаща редовно наема на общината. В последствие разбрал, че декарите около малката бяла божия постройка били предоставени от ОбС на църквата.
Сред гостите на с. Светлина бе и някогашната дружинна ръководителка – 76-годишната Нанка Врачева, която пристигна от Чирпан. През 1956-1959 г. тя създала кукления театър и опитното поле в Светлина. Тук все още има хора, които я помнят.

В категории: Средец


140
Коментара по темата
140.
Ангел
18.05.2014 22:17:59
1
1
Ей, хора, замислете се и бъдете по-богоязливи ! Господ може би наистина вижда всичко.
139.
катастрофа
18.05.2014 22:11:52
0
1
Е,това е, животът е кратък...,курбан след курбан...
138.
От Драка
08.05.2014 12:52:47
0
28
Пишете за Барсалата как управлява общината ни!Какво сте ги турили тия капути пред параклиса!Касабова като искаш Жабов на колене разпитай хората които знаят какво става в Средец! И как един малограмотен може да раздава парчета от баница.Патриков е изпята песен !Ангелов ти е човека макар че малко се е объркал и той.Те около него са други лизачи.И не пиши повече непроверени неща!Ела в общината на 2 етаж. И ще ти покажа кой какви ги върши!
137.
от Дюлево
07.05.2014 19:07:09
8
9
Хубу ся,кво е що е Янчо Патриков е родом от там и е давал.Не може да са отрече.
Ама останалите двама кво общо имат със селото?Ни пари са давали, ни параклиси са строили, ни терен са чистили, ни ограда са слагали,ни курбани са правили.Само са смукали.Патриката е давал.И вземал.
Ква роля имат тез дамата до Янчо на снимката? Дремят кат недарени свати! А кажете кво общо имат със случая? И не ги ли е срам-възрастни мъже!
136.
Живота
07.05.2014 12:40:13
2
24
Остаряваш Янчо остаряваш и започваш да приличаш на злобно старче!Гледай си старините и остави младите да работят!
135.
наблюдател
06.05.2014 21:01:17
0
8
Какво ви е виновен бат ни Янчо ми другия до него по "чашка" и то директор ми го сложиха. Този е пич ви казвам и да знаете на работното си място ще да пукне. И той доста крадна ма по леко го дава. Само за почивки колко е дал да знаете през последнта година............И теб те наблюдаваме ей ...мръснико...
134.
правосъдие в мрака
06.05.2014 20:57:58
1
10
Какъв благодетел е този Янчо Патриков бе хора. Ако знаете колко окраде и още колко има да вземе този малъл разбойник от село Светлина. Ама господ си знае работата и неговото време ще дойде, пък досега не сме видели да си тръгва някой от тоз свят с ремарке.
133.
народно веселие
06.05.2014 20:38:14
0
24
Хора, на жабата му се разката гьона ,докато додрапа до Белия дом,да знаете!
Големо лизане на гъзове беше!На Чолака,на Пройков...да не ви казвам какви подаръци за рождените дни им правеше-толкова рози,на колкото години са(сякаш жена сваля).Едри букети се мъкнеха(с пари на МТУ-то).Разнежи ги!Чолака изнудваше циганята да си дават децата в МТУ-то.Ръководител на проекти го направиха.Бая хилядарки осмука при Пройков.
Да не говорим докато учеше 100 години(защото е умен) и беше нередовен учител в МТУ-то,колко софри и уискита намаза Фара,за да го държи без диплома.Разбира се,бутилките бяха от мангалите-ученици.
Тоя никога не работи на загуба.Но,допре ли се до нещо,го осира!
Няколко дни прелива басейните по СПА курортите с неговата Пиги,а днес дойде на баша и след толкоз дни почивка пак две изречения не можа да свърже по смисъл...
Гади ми се от олигофрени с амбиции,беее!
132.
Кой е Янчо Патриков
06.05.2014 13:39:10
1
22
БАЛКАНСКИ ПИГМЕЙ


Малък човек с голяма уста -
зинал,
решил да погълне света.

Иска богатство
и почетни постове.
Иска дворец
на Канарските острови.
Иска охрана
и аудитория.
Иска голяма
роля в историята...

Само че гледа
на педя от земята...
Казвам му името.
И пускам водата.
131.
131
06.05.2014 10:50:59
1
7
Ko стана сега изкарахме Надя Палова мъченица и от цялата работа печели само тя. Бас хващам, че тя ще е следващата кандидатура за кмет от ГЕРБ!
130.
До 123
06.05.2014 10:22:59
1
27
Заглавието е вярно дотолкова ,че тези три говеда на снимката са пуснати да осквернят храма чрез писанията на Касабова!Ама какво да се прави след като трябват пари за предизборната кампания на мъжа и !Поне да се беше обадила и на другия герой за да опъне и от него 400 лева! Иначе браво за всеотдайноста и разбирането към Патриков!Той може да е джудже на ръст ,но в интриганството и лъжите е ВЕЛИКАН!
129.
Предложение
06.05.2014 08:25:05
0
8
Предлагам да се самосезират отговорните органи и да се види ,как се опъват огради и как се заграждат имоти без правно основание!Статията е поръчкова но тя отваря един въпрос : Това ли са постигнали за 20 години Жителите на това село с вожд Янчо Патриков! Дали не е време да се сменят много вождове по места ?
128.
Вили
06.05.2014 02:19:00
0
20
Аз пък от цялата гнусна боза си извадих следния прост извод(щот съм проста) : една община може да съществува и без зам.кметове,без секретар,без председател на Общ.съвет.Само с тъп кмет и малоумни директор дирекции.Погледнете какво става в Средец!
Що да не се кандидатира Зоро? Ех,ако си имаше и той една Хриси...И малко в краденето и лъжите трябва да се ошлайфа...Ама има време!
127.
глас от народа
05.05.2014 17:49:37
8
7
Аз нали ви казах - върнете Палова , че да заработи общината ! Ако трябва и на колене да и се молите - тя е вашето спасение!
126.
не мога да повярвам
05.05.2014 16:30:58
3
9
Бреее,Нада взе да ми става симпатична!
125.
и сега ?
05.05.2014 16:17:48
0
13
Каква стана тя, бат' Янчо, плати си да напишат статия и да те похвалят а то стана обратното, антиреклама. Ама ние Българите може да сме прости но не сме кьорави ! Сами можем да видим кое как е !
124.
Наблюдател
05.05.2014 16:11:51
0
10
Като става въпрос за ВЛАСТ и ОБЛАГИ да попитаме г-н Жабов от чии пари са му новият АПАРТАМЕНТ в центъра на Бургас и новият джип BMV X5 ?
123.
късо съединение
05.05.2014 16:11:26
1
34
Дааа.Над 120 коментара от с.Светлина,от гр.Средец....хваща ме страх от тази нестабилност и използване на фактите само като основа.
Статията е поръчкова,това е ясно за всички.Първо се разбра,че чифтокопитни не са осквернили храма,най-малкото,защото в него няма трева.Пасли около землището му,което било оградено с бодлива тел.От бат Янчо,който не може да се примири,че му се измъква хегемонията.По рейтинга се разбира,че светлинци харесват господин Чоков. А,ние ,грудовци,разбрахме,че доста от курбаните не ги плаща Янчо,а Чоков.
Този Чоков подавал ръка,ама Янчо не щял.Я,да му подаде А.Ангелов ръка,да видите дали няма да я поеме!Зависи от зора!
Каква работа обаче имат тримата бесеопари пред параклиса?В статия с шапка"Позор!Кметът вкара говедата в храма".Явно,открито застават срещу Жабов,подписват се с кадро под статийката,пък единодушно после гласуват и му увеличават заплатата!
Сутринта срещу кмета,следобяд-за него!...Да ти се размъти мозъкът!!!
122.
даскалица,бивша
05.05.2014 15:48:18
0
9
Гошо,дете лошо,не се ли вече наяде?...То се кокала лесно не оставя, но прояви малко достойнство накрая...
121.
падение
05.05.2014 12:43:40
0
23
Жабата използва ГЕРБ като ракета-носител,защото дългото кръжене около Чолака не му донесе номинация от БСП.Нагнезди се в ГЕРБ и успя да го разцепи,за да е той кандидата.
И като типичен Бай Ганьо реши,че имитиране ходенето на Боко с ръка в джоба, го прави десен.
Тоя е готов и в ДПС да влезе,ако му гарантират власт.
Жалки ренегати...
Но, в дъното стои Хриси.
Хрисее,Хрисе,не се ли насити,ма!Додрапахте до директорство,до кметство...ми ти утре и министерски пост ще искаш,ма!А запитала ли си се колко имате в тиквите и душите?!
Какво ли обитава кифича ти?! Сигурно се виждаш президент...
Всичко е временно и тленно,Хриска.Суета на суетите!
Лекувайте се,хора!
И четете Библията!
120.
svoy
05.05.2014 09:41:44
0
7
хахахахах - че жабов винаги си е бил от БСП ! Вие от ГЕРБ що го предложихте ? Че и още го държите ...
119.
След всичко написано
05.05.2014 09:28:04
0
13
Разбрахте ли къде е проблема на държавата? Започва от малките населени места където дирибей като Патриков се правят на недосегаеми и желаят докато са живи да се съобразяват всички с тях!Няма никаква приемственост между хората!Такива хора срещу 300 лева си мислят че може да обърнат нещата!Няма как! Комунистическото мислене е загнездено в малките им душички и не могат да се отърват !Успех господа БСПари !Работливия народ ще ви го върне тъпкано!
118.
лудница
05.05.2014 01:17:59
0
26
Значи е вярно :вечната Яна-красивата ,от БСП ,предложила увеличение на кметската гербаджийска заплата.Каква грижа!Да надмогнеш партийна принадлежност и обективно да оцениш неуморния труд на изпълнителната,вражеска власт!
Спазарена работа.Жабата урежда спъването на Цъцъра,а БСП му увеличава възнаграждението-с нашите пари!(че и Плитката намазва-заплатата му е обвързана с кметската)
Това патронът бат Бойко знае ли го?!
За 150 лева на какво е способен човек!
Ха,кажете,виждали ли сте подобна порнография?!
Дали не е ред да си увеличат заплатките и съветниците?!
117.
сл.бряг
04.05.2014 21:15:49
0
7
Я.С. предложи заплата на кмета от 1800 лв.Приета беше единодушно от БСП и трима от ГЕРБ,останалите бяха напуснали.Д.Ц. беше предложен от Янков
и взе повече гласове от яшката,но ако трябва да те повторя се видя, че никой не разбира от ляво и дясно,от принципи,от почтеност, от линия на поведение,а само от схеми и пазарлъци .Ясно е ,че ГЕРБ не могат да излъчат човек,но не подкрепиха и коалиционния си партньор и така се стигна до г.георгиев.
116.
обзор
04.05.2014 19:42:07
1
24
Чета,чета ,пък си викам :"Ами,кой друг да предложат БСП? "Няма кадри.
Ами ГЕРБ? Стигнали до там да предлагат Цъцъра!При 7 души група,от друга група човек предлагат!
Хора, в тоя местен парламент няма кой да предложиш!
Някои се самопредложиха,ама не ги огря,слава Богу!
Тука няма ляво,няма дясно,няма център,няма управляващи,няма опозиция.Всякакви политологически постулати се разбиват на пух и прах в Грудово.Всичко е временно.Интересът е вечен.
От подхвърлените факти се чудя,защо Ангелов не е искал да гласува....Не се чудя.Той мечтае това положение да се задържи.Колкото повече,толкова повече...парички ще заработи.
Някой подхвърли,че дамата Я.С от БСП щяла да предложи увеличение заплатата на кмета.От БСП!!! Дано да е виц!
Вместо говедата,дето били вкарани позорно в параклиса(което видно не е точно така,ама да има патос-тъй ще пишем),наистина,разяснете на хората какво е станало на тази сесия.Да си видят представителите.Да видят,че никой не разбира от ляво и дясно,от принципи,от почтеност, от линия на поведение,а само от схеми и пазарлъци.Схемите нямат политически цвят.Те имат лична обагреност...за хората,забравили,че извън "игралната" зала стоят хиляди,за които игрите им станаха омерзение.
115.
база за сравнение
04.05.2014 19:24:12
1
5
То че училището късмет нема е верно.Че всеки е политическа фигура-шеф и това е верно.Ама,ако погледнете предшественичките му,Георгиев ,с всичките му кусури, е по-добре.Нека не сме късопаметни.
114.
Писна ми!
04.05.2014 18:37:30
1
7
георгиев е един ограничен човек,той и за даскал не става,камо ли за директор,че и за още нещо...мързелив ,нагаждач и подмазвач,затова и отрано се ориентира към политиката-там накъдето се насочват всички некадърници и търтеи, до кога ще ги търпим?!...
113.
до 112
04.05.2014 17:11:35
1
3
Той Кочо е по-дрът и от Георгиев.
112.
1 до Кочо
04.05.2014 17:00:53
2
0
Ей, Кочо що си толкова озлобен срещу Георгиев .Да не ти е писал двойки едно време?
111.
до 69
04.05.2014 15:45:19
3
24
Не съм виждал позива "Да изчистим Средец...".Много по-голяма трябва да е чистката! Погледнете колко стари мутри са все във властта.Вече 35 години прелитат от пост на пост.Другари щатни комсомолци.Незаменими!Ако трябва да останат и партии сменят , и позиции,и верую-на 180 градуса-в името на тихото местенце,добре заплатено.
Мили хора,погледнете списъците с доносниците,явочниците,резидентите...тези хора основаха опозицията : агент Борисов-шеф на БЗНС "Н.Петков"(горкия Н.Петков,как ли го преживява горе),агент Чубриков-лидер на СДС,агент Кокиче,агент Лале...и още...и още...родоначалници станаха на капитализма борците срещу капитализма!
Сега са наред техните деца-обучени,захлебени,облечени с властта на парите и влиянието.
Един тоталитарен апаратчик няма да ни донесе демокрация и почтеност.Той не знае какво е това.
Кой пробива?Който може да лази.А щом не се свини от пълзенето,помислете си как ще го избива това унижение,като лапне кокала : с надменност,безпардонност,бруталност и корупция.За да се овъзмезди за изгубеното достойнство,ще си купи материален престиж.
Да сте чули някой да иска властта ,за да реализира своята визия,своите безкористни,обществени проекти и стремежи?! Какво виждаме вече толкова години : към власт се стремят,за да забогатеят и отлетят!
Лошото е,че тези мекерета омаскариха думата "власт" и никой достоен не ще да се допре до нея!(ако изобщо бъде допуснат)
90 % от хората на нашата мини политическа сцена са индивиди без морал,без професионални качества (че и без професии),без ценз,без култура и без алтруизма и мащабното мислене за хората,дето за пореден път са се излъгали избирайки ги!
110.
Дърти
04.05.2014 15:13:50
2
6
Педераси само Ангелов липсва за да станат комплект.
109.
Ашкоолсун
04.05.2014 01:36:59
0
27
Касабова,
вземи направи един обстоен анализ на случващото се през последните месеци в Средец с точни данни и факти.Да се осведоми населението.Да придобие ясна представа за процесите в общината.Може пък да се настроим позитивно.
108.
Бравос
03.05.2014 22:29:09
9
13
Злоба ,завист,лъжи,интриги,разврат,ниско образование. Касабова ти отвори кутията на Пандора Браво момиче!
107.
до 105
03.05.2014 18:27:38
0
5
Аз пък съм за Зоро! И той ши са справи!Барем повече енергия има.
Ама той не е от БСП...Изък!
106.
До госпожата с трите тройки
03.05.2014 16:26:09
1
9
Кой мобилизира ГЕРБ в Средец ,че нещо не мога да схвана? Камалиев,Палова или Жабов ? Вие станахте толкова много течения Герберски,че и вие самите не се познавате!докато тъпата кур.а Петя Пеева клати Жабов тази община ще е пълен ташак!Може и той да и направи едно хлапе както колегата му от Малко Търново и Хрисито ще си го изгледа!!!!
Направи си труда и виж резултатите от последните избори и виж как ГЕРБ е купувал гласове!Можеш да питаш и Божидар Загорския той знае как става!А и трябва да си бил директор на МТУ за да си им дал дипломи! Много сте жалки ГЕРБ Средец След евро изборите няма и да ви има!!!!!!!!
105.
rkomentar
03.05.2014 16:25:35
9
1
По-добре Яшката за кмет,аз съм за него ще се справи
104.
Сотир
03.05.2014 13:35:45
0
11
E не Яшката кмет ли ще става . Това е края на БСП , явно нямат кой . Той Яшката го мързи да гледа камоли да работи
103.
Светла
03.05.2014 13:31:09
8
2
Жалки драскачи сте много жалки
102.
Светла
03.05.2014 13:31:08
5
1
Жалки драскачи сте много жалки
101.
до 333
03.05.2014 10:42:11
0
23
Аз едно не мога да разбера : ако изхвърлят долу цитираните ,кой остава в ГЕРБ?
А циганите-те са много важни за всяка партия първо,защото вече са наравно с българите(ако не и повече) в нашата община и второ:ходят да гласуват(вярно-срещу нещо).Нека не забравяме,че на миналите избори не бяха купени от БСП,а от Барсалата и ГЕРБ.
Грозната истина е,че която и партия да управлява,много измет се натриса във властта.Защото се иска сервилнечене,а това го могат безгръбначните.
100.
333
03.05.2014 10:16:38
1
2
Ей, тук много бъркате!ГЕРБ пак се мобилизираха и скоро тези язви като Жабов,Плитката,Калайджията( той ще отиде да си калайдисва казани по селата),Ската и тем подобни други твари ще бъдат изхвърлени като мръсни котки.Само гледайте какво им се готви.БСП пак са циганите и та тях се надяват,защото са сключили договори за общо участие в изборите.Те БСП ,ако пуснат ДПС захващат се с циганите.Сами нищо не могат да направят,пък с тях две кебапчета,малко лъжи и далавера и готово-власт!
99.
333
03.05.2014 10:16:37
1
2
Ей, тук много бъркате!ГЕРБ пак се мобилизираха и скоро тези язви като Жабов,Плитката,Калайджията( той ще отиде да си калайдисва казани по селата),Ската и тем подобни други твари ще бъдат изхвърлени като мръсни котки.Само гледайте какво им се готви.БСП пак са циганите и та тях се надяват,защото са сключили договори за общо участие в изборите.Те БСП ,ако пуснат ДПС захващат се с циганите.Сами нищо не могат да направят,пък с тях две кебапчета,малко лъжи и далавера и готово-власт!
98.
кочо
03.05.2014 09:52:57
0
7
Абе герге пакли се изтипоса на кандро бе момче очичките са малко затворени значи си на 2 ракиика.Печено момче си евала 1 явисе на''конкурса за директор на училището сам което закононарушение плюс това изтарпяваше наказанието си за алкохол.2 конфлик на интереси липсват независимо че баба Вили е притеб даскаличка и братовчедката ти е маи там .3 Председател на бсп депутат в селския парламент президент на клуба по корабомоделизам .От 4 места бозаеш пиендурнико плюс безотчетните пари от комунистите за изборите.Затова харчиш по 40000 лева в спа центара Хисаря с цялата свита зетчета внучета и баба Вили за калпак.
97.
кочо
03.05.2014 09:52:56
0
7
Абе герге пакли се изтипоса на кандро бе момче очичките са малко затворени значи си на 2 ракиика.Печено момче си евала 1 явисе на''конкурса за директор на училището сам което закононарушение плюс това изтарпяваше наказанието си за алкохол.2 конфлик на интереси липсват независимо че баба Вили е притеб даскаличка и братовчедката ти е маи там .3 Председател на бсп депутат в селския парламент президент на клуба по корабомоделизам .От 4 места бозаеш пиендурнико плюс безотчетните пари от комунистите за изборите.Затова харчиш по 40000 лева в спа центара Хисаря с цялата свита зетчета внучета и баба Вили за калпак.
96.
Наката
03.05.2014 09:25:01
2
1
Браво на Георгиев!Добре го е начукал на гербаджий.Каквото и да пишат личи си че умират от яд!
95.
Мария
02.05.2014 22:45:08
14
0
Само Жабов
94.
Желязке :
02.05.2014 18:49:22
0
13
Като си с него, по добре си го вземи у вас! Поне ще те научи как да крадеш!Ще те научи как да не си спазваш обещанията и как пиярките да ти правят се..ки !И най важното как да се оцветяваше като хамелеон !Жабов ни излъга всички в Средец!Напразно застанахме зад него!Добро момче беше но алчната му женичка го обърка.Така че си го взимай и да си го търпиш със здраве!
93.
Желязка
02.05.2014 17:22:47
15
1
Г-н Жабов какво то и да пишат ние сме с вас.Успех
92.
Елена
02.05.2014 17:19:57
1
9
Яшката кмет до там ли стигнахме.Това е най злобния човек
91.
До 74
02.05.2014 17:02:46
0
7
Нали бяхме и ни изгонихте.Като си застанал до бат' Янчо на снимката се мислиш за недосегаем ли а? Такъв ще ти го набие както го наби на Пройков! Ама за пари какво ли не се прави Дори Бат' Янчо прави свирки на Ангелов!
90.
Ко' НЬЕ
02.05.2014 16:55:13
0
6
Кво ВМРО нали в цялата страна сте 150 човека ! В Средец са 2 от които единия ,Савов ,е лъжец за двайсетима!
89.
ВМРО удря кмета на Своге с нови сигнали!
02.05.2014 15:17:23
0
1
А тука воеводи няма ли?
88.
Грудовец
02.05.2014 14:46:05
0
7
Абре колеги , те тия на снимката се на сурат от старост ,а Яшката от страх.След изборите ще им се стъжни !Бойко ща ги уреди тия тримата!А Петър плитката от светлина той отдавна е на бунището!Само циганките го оправят него,жалко за жена му!
87.
до 72 и 74
02.05.2014 11:43:24
1
14
Абе,Георгиев,за тебе точки няма ли? Май ,само запетаята ти е препинателния знак и тя-не поставена на място!
Да пише не може,да цока-може,ама претенции-бол! Ти ли си Сивия кардинал,бе?! Ти ли въртиш нещата в този град?! Как си ограмотявал децата ,като ти куцаш,бе?!
Ей,вземи си гледай здравето и спри да плетеш интриги!
86.
Факти
02.05.2014 10:31:26
0
5
Сесията е провал за Яшката - явно не става и успех за Жабока - увеличиха му заплатата тези които останаха по предложение на БСП. Видя се кой с кой е!
85.
райчо р.
02.05.2014 08:16:05
0
8
И какво сега - уж ГЕРБ на власт , а предлагат и гласуват за опонентите си - поредно доказателство , че Жабов, Георги-ската , калайджийчето , морския и всички дето са гласували НЯМАТ място в партия ГЕРБ !!!
84.
до Пешо плитката
02.05.2014 07:39:26
0
13
Защо не гласуваш ве педал Какъв к.р те е правил тебе. Селяндур със самочувствие. Помагаш на БСП щото си от тях. Или ти харесаха паричките на председател на ОС,не са малко пари 2000 лева за дъртак като тебе.
83.
КОЙ. КОЙ
02.05.2014 03:42:42
1
19
Кой мъдрец поръча тази статия? Кой я написа ? Кой е председател ? Кой -това е вечния въпрос! А то бащата като е ДС сина не е. Голям гад беше бащати Яшка.Явно за това си до тия двамата .
82.
агент на ДС
02.05.2014 01:07:54
1
25
Флагмана,пишете имената на всички хора под снимките.Писали Янчо и Герги,пък третия за къв чеп е там? Той не напразно кръстосва параклиси .Щом са е съгласил да става прецедател и за кмет щи са цани!Почна се от сега предизборната кампания.
Някои хора ги мързи да гледат,ама за кокала са на линия.Малко ли им беше завземането на целия център!
Дето е текло пак ши тече! Да живее БКП ( И ДС !)
81.
на Г.Г реалността
02.05.2014 00:51:47
3
5
Каква друга реалност?Сега пак сме на мода! ГЕРБ се осраха и ще мирише дълго.При нас разцепление няма.И електората ни е постоянен-баби и дядовци-бол!
Аз съм си оплел кошницата.Мислете му вие!Пак ще стана председател.А Яшката ще е кмет.
Пия си и ще си пия.Защото ми го позволяват.И ми е хубаво!
80.
абв
01.05.2014 23:36:13
2
5
проблема не е в това деграде г.г. а във вас самите и питам ще получат ли заплата двете приятелки които не присъстваха на сесията при положение че това е единственото им задължение за целия месец,ще потърси ли някой отговорност на тези които допуснаха г.г. и протежето му да се почустват отново силни при положение че бяха прежълтели след първото гласуване,вземайте се в ръце и се разберете защото на следващото заседание ще е наистина последния ви шанс.
79.
71,72 Г. Георгиев
01.05.2014 22:25:53
1
18
Пиеш Гьорге, пиеш. Пиенде си ти, щото вече те фаща от полвин ракия! А туй не е лицеприятно за селски първенец, какъвто си ти. Дръж се на положение, откажи ракията напълно, недей от нас да просиш шише. И не наричай нас глупаци, ами чети внимателно и си прави изводи!!! Че си бил достатъчно време председател, не те прави най-големия разбирач. Времето беше такова. Подгъзувайки на тоз, на онзи, избута бая години край общинската софра. Ама сега, ситуацията е вече друга, Гьоргееее...
78.
електорат
01.05.2014 22:20:16
0
5
Ама бъди спокоен,скоро пак ще те хванат!Не мисли,че Чечев или съдията ще те защитят.Всеки пази своята кожа!Хората не са прости г- Георгиев!А, кажи по Коледа колко пари даде в Хисаря,където беше се завлякъл с цялата челяд няколко дена- близо 4 хиляди лева,или и това не е вярно!От колко места вземаш заплата ,плюс безочетните партийни пари!Сега пак ще захлебиш по изборите!!!!!Така,че не се прави на света вода ненапита!
77.
електорат
01.05.2014 22:20:15
0
5
Ама бъди спокоен,скоро пак ще те хванат!Не мисли,че Чечев или съдията ще те защитят.Всеки пази своята кожа!Хората не са прости г- Георгиев!А, кажи по Коледа колко пари даде в Хисаря,където беше се завлякъл с цялата челяд няколко дена- близо 4 хиляди лева,или и това не е вярно!От колко места вземаш заплата ,плюс безочетните партийни пари!Сега пак ще захлебиш по изборите!!!!!Така,че не се прави на света вода ненапита!
76.
На Г.Георгиев съвеста
01.05.2014 20:56:19
0
6
Като ме хванаха Пиян да шофиран ,хубаво ли ми беше а ?
75.
електорат
01.05.2014 19:33:24
0
25
Ние ходим на работа.Нас никой не ни освобождава да ви наблюдаваме!
Макар че,би било интересно да се гледа този цирк!Еднократно.Понеже ,ако е системно ,настъпва...тъга!(меко казано)
74.
Г.Георгиев до електорат
01.05.2014 18:11:54
19
2
Заседенията на Общинския съвет са открити всеки може да присъства и да добие реално впечатление ,от действията на всеки общински съветник,направете си труда да присъствате!
73.
електорат
01.05.2014 18:02:09
0
24
Като не искаш да четеш глупости ,осведомявайте хората. Няма информация-има дезинформация,митове,легенди,пикантерии...Вие,в Общинския съвет не сте затворено общество,някаква ложа,че да се гадае що сте решили.(не, че се очаква нещо градивно,ама...знае ли човек)
Този Общ.съвет е някаква гротескна енигма.Събрани ,но не и събрание.17 човека-18 групи.Липсва държавническа отговорност.Мнозинството са политикани,дори не мечтали да се видят някога в такава роля. Сплотяването става единствено с цел мъст някому! Когато хората се обединяват от обща безнравственост,нищо добро не се ражда.
72.
Г.Георгиев
01.05.2014 17:29:47
12
2
Писна ми да чета глупости от хора които не разбират за какво става дума,аз просто завърших започналото заседанието на общинския съвет ,не съм председател ,ако това ви тревожи ,бил съм достатъчно време,и такива издънки не съм правил .Който смята че пия да ми прати шише ракия,може и вино ,ще почерпя и приятели ,Вие не сте от тях!
71.
Г.Георгиев
01.05.2014 17:29:40
10
2
Писна ми да чета глупости от хора които не разбират за какво става дума,аз просто завърших започналото заседанието на общинския съвет ,не съм председател ,ако това ви тревожи ,бил съм достатъчно време,и такива издънки не съм правил .Който смята че пия да ми прати шише ракия,може и вино ,ще почерпя и приятели ,Вие не сте от тях!
70.
Желязка
01.05.2014 16:49:39
1
3
пази си мажъ,че черната ти крои нещо тя е по кметове
69.
гражданин
01.05.2014 16:40:21
0
7
Поздравления за инициатора и разпространителя на разлепените листовки "Да изчистим Средец от сем.Лютови" - отдавна им е дошло времето да ги махнем !
68.
edinak
01.05.2014 16:35:18
1
7
Вярно е ! Жабов се страхува ,че ще бъде свален и се е договорил с БСП да си довърши мандата . Цената обаче е за сметка на цялото население на Средец.
67.
!!!
01.05.2014 16:28:37
2
4
Това е част от плана на Г.Вълчев-ската за проваляне на общ.съвет и злепоставяне на партия ГЕРБ: да се свали председателя от ГЕРБ, да се "завъртят" няколко кухи имена/ плитката , калайджията , цъцъра / да се хвърлят на кучетата да ги лаят и ръфат , за да се постигне крайната победа - комунистите да си върнат властта ! Ето това е договореното ! Вълчев и Жабов да си постелят за следващите избори....
66.
До 62
01.05.2014 15:39:46
5
3
Не знам дали е от СИК или от ВИС но само той имаше куража да се изправи срещу комунистите,иначе БСП печелеше не го ли разбирате?
65.
Последно
01.05.2014 11:44:23
3
5
А.А.
64.
И последно кой?
01.05.2014 11:05:31
3
1
Яшката или Георгиев е шеф?
63.
ДО 62
01.05.2014 11:02:51
4
5
Ами то как да е ?Какъвто вожда ( Борисов ) ,такава и паплачта надоло под него,та чак и у наше село Средец!
62.
до наблюдател
01.05.2014 10:27:22
2
8
ти май не си в час - как така стана че вие от ГЕРБ предлагате и гласувате за човек от СИК ?!?!?!?!?
я да си събирате партакешите и да се омитате - недоносчета некадърни !!!!
61.
наблюдател
01.05.2014 06:59:18
0
6
Накратко,на сесията се издигнаха две кандидатури,председателя/плитката/обяви,че няма да участва в гласуването.При това положение гласовете бяха Цъцаров–7 Яшката–6 и един невалиден.на второ гласуване 7–7,тоест ако Палова и Ковачева си бяха направили труда да дойдат на сесията и да гласуват с–у БСП момчето си ставаше от раз.След това част от съветниците напуснаха в знак на протест срещу председателя,други обаче останаха и при тази конфигурация за георгиев беше детска игра да ги изработи...
60.
Ох
01.05.2014 00:02:43
0
8
Еееей,верно ли? Как Георгиев?Нали е шеф на училището? От колко места ши взима пари тоя бе? Съвсем ще се опиянчи от имане!...........Да не е слух ,нещо?
Ама снимката много е смешна : безбожници пред храма.
Щом комуняги и наследници на доносници ще пазят светите места...
Но ,здраво плащане става.Щом се стигна да се пише "Позор!"...Не че не е позор Жабата,ама много рязко,бе!Докато беше бащица,сега позор.
И какво сега.Това ли са бъдещия кмет,председател на Общ съвет и собственика...Тез дъртаци умора нямат.
59.
?
30.04.2014 23:30:06
0
1
какво стана днес на сесията?Кой получи повече гласове?
58.
Светлинец
30.04.2014 20:33:50
0
18
Само не карайте Атанаска Шивачева за кметица ,защото ще има селски БУНТ!
57.
Иван
30.04.2014 20:30:46
0
2
Тя Пеева ще го уволни!
56.
тошо
30.04.2014 19:34:46
0
3
плитката,калайджиев,клинков!!!
55.
тошо
30.04.2014 19:34:46
0
3
плитката,калайджиев,клинков!!!
54.
гошо
30.04.2014 15:56:16
1
4
по важното е с чии гласове са го избрали,че нас ни изгониха от заседанието и не разбрахме.
53.
пешо
30.04.2014 15:12:13
0
6
Да ви е честит временно изпълняващия председател на общинския съвет - 3 в 1 - старото червено острие георги георгиев - първа дружка на жабов - събраха се !
52.
?!
30.04.2014 14:00:06
0
12
Яшката - кмет?! Ами Домата??!! По-добре доматчето, той ми се струва по-подходящ. Ученик е на Жабови ! Ще продължи делото им и ще довърши каквото е останало недовършено!!!
51.
?
30.04.2014 12:28:37
0
3
Кой стана председател ? Поне да е някой който може да вкара Жабов в пътя!
50.
Бат' Янчо
29.04.2014 23:17:25
0
14
Ти прогони младите хора от общината, защото закони има само за обикновените хора. За такива като теб и Ангелов закони няма ! Отиди в Светлина и вдигни тези който са на колене и ти целуват задника и ги попитай честно да ти кажат какво мислят за теб. Не се прави на много свят да заграждаш параклиса и да го пазиш от себе си ! Разберете се с Чоков като хора и заградете цялата поляна, не като затвор с тая бодлива тел. Той е готов, ти слез на земята и спри да се мислиш за велик, и може един ден хората да те споменават с добро.
49.
Божидаре
29.04.2014 21:51:45
0
2
а бе пий ги тия, пусти хапчета!
Губи ти се смисъла!
Не се разбира какво искаш да
48.
Едно наум
29.04.2014 21:32:04
0
2
Пуснаха от ареста тетевенския кмет у дома заради дискова херния38
47.
!!!!!!!!!!!
29.04.2014 18:48:12
1
8
притрябвало му да му дава,русото за какво е
46.
????????
29.04.2014 17:59:54
0
12
Как може да търпите такъв кмет?Краде ,руши и задоволява болната си женичка, която се е разболя от болестта "ПАРИ"!Изгонете ги с камъни!Ама какво ли не прави един послушко за жена си която даже и не му дава!
45.
БСП
29.04.2014 17:43:56
0
7
Това е партията!Жабов вън.
44.
До 43
29.04.2014 15:42:04
1
6
Божидарчо и да защитаваш Жабов смисъл няма!БСП ще е партията победител на изборите!А ти ще си седиш в Загорци
43.
...
29.04.2014 14:22:22
2
8
А Яшката, дървения философ да не е по-добър? Е..ти кривака?
42.
ГЕРБ
29.04.2014 08:46:26
0
9
Много крадлив кмет е тоя Жабов.
41.
Гроздьо
28.04.2014 21:58:23
1
8
Защо не си възвърнете старите грудовски традиции и да си гледате прасета?
40.
ФЛАГМАН
28.04.2014 21:57:25
2
24
Как можа да ги снимаш тия капути !!
Благодетеля Патриков на кое е благодетел а ? С чужда пита помен прави! Георгиев той кво ЧИКИДЖИЯ и яшката отворения кръчмар дето ще става кмет! Това ли е елита на Средец ! На това място се ходи с чисти помисли и без омраза. Всеки дръзнал да лъже на това свято място ,го настига проклятие което е заровено под параклиса!!!! Ама то идват избори и Янчо трябва да се направи колко е загрижен за партията майка !
39.
Това е селото
28.04.2014 21:43:29
0
4
https://www.facebook.com/gospodarevo
38.
До 36
28.04.2014 20:08:56
0
4
Плитка, за теб не знам! Най-добре питай направо ДАНС. Ще ти кажат и какъв багаж да си приготвиш, ако ще им клиентстваш.
37.
Много правилно
28.04.2014 19:55:40
0
22
Патриков казал :"прогоних ме младите хора от общината,превърнахме това място в бунище" Много си прав точно това направихте!Срам ме е че съм съпартиец с вас ! Пак ще гласувам за БСП но дано такива млади момчета ви изметът ВАС !!!!!
36.
До 34
28.04.2014 19:44:23
0
5
А аз дали ще здам? И аз искам хилядарки!


Петър Плитката
35.
Бай уи
28.04.2014 19:40:10
2
10
Пак си си оцапал ръчичките Жабов!Колко парички ти даде Чоков а? Или тя Петя Пеева ги прибра и ги даде на Хрисито!А впрочем къде е тая кукумявка не ти ли свири вече а ?
34.
Утре
28.04.2014 19:06:26
1
3
Како Николино, готви се! Много вероятно утре да поемеш парада! Освен ако и ти не си в "киреча".
33.
Историк
28.04.2014 18:41:03
3
28
Параклиса е построен благодарение на Атанаска Шивачева с бягането по разни институции и. Доброволния труд на жителите на селото.спонсори и съмишленици.Идеята да се направи един парк за отдих беше на г-н Чоков .Събра селото на общо селско събрание и го предложи!Маси пейки навеси барбекюта!Хората подеха идеята и останаха доволни!След 7 дена г-н Патриков постави бодлива тел и загради параклиса като концлагер!От тогава тръгна сагата с параклиса!Не ни е виновен Жабов а неразбирателството между г-н Патриков и г-н Чоков.През времето сам ставал свидетел как г-н Чоков на няколко пъти е подавал идеи и ръка за разбирателство и работа в интерес на селото но г-н Патриков не е откликвал явно!Ако двамата се разберат селото ще е добре ,но единия е влах а другия светлинец ( и двамата са малко келеши) и затова така става.Но разума ще надделей и руйно вино ще се лей ,хора ще се въртят и чевермета ще се печат! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
32.
mimi
28.04.2014 18:34:28
0
1
kakvi gluposi pishete samo tststststs
31.
Черногорчева
28.04.2014 18:09:20
0
15
ХОРАТА от лечебни места правят туризъм и бизнес. Вземете се в ръце и не се омаскарявайте... Знам, че светлинци са лудо влюбени в родното си място и това трябва да стане повод да просперира селото, а не да бъде повод за братоубийствени закани и заплахи не само в интернетпространството. Жабов, Патриков, Чоков са доказали, ако не друго, че милият за мястото , където първо мляко са засукали. Не говоря за рентата, която плащат на съселяните си за обработваните им земи, защото те са унизителни. АДМИРАЦИИ за ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ за които се борят.
30.
До Средец
28.04.2014 18:03:51
1
19
Те не са църковни а общински!Взели са някакво решение БСП по времето на пройнов да ги дарят на църковното настоятелство и до там!Всеки юрист знае че след вземане на решение започва действие .А администрацията не е направила никакви действия .Идва нов кмет и общински съвет и решението автоматически отпада.земята е държавна.В закона ясно е записано пасищата към коя категория попадат!А че Патриков е заблуден това го знае цялата община.и до сега ако са му минавали номерата сега явно си е намерил майстора.
29.
svetlinka
28.04.2014 18:03:16
1
12
bravo na Patrikov to biva naglost no negovoto ve4e e prostotiq dai na tiq hora malko vqra v teb togava se izpravi pred tqh s qsno lice tolkova godini im pi krav4icata-kaji za kolko vze TKZS-to koi si ti-borec bil ili kradec bravo nz 4OKOV
28.
Политик
28.04.2014 17:55:00
0
2
Така се прави реклама!
27.
До средец
28.04.2014 17:47:07
1
11
Ама той казва че ги е взел!Ама като няма крави и овцете са му на 5 км от мястото!Кои животни са на тази поляна!Ти мила май нещо се пъхнеш на празно!И не ги дава Жабов на търг а общинския съвет взима решение за да се пуснат на търг!А това че предния общински съвет не си е свършил работата докрай какво е виновен Жабов!Май на Патриков циганията му е голяма а ? Аз ако съм на Чоков ще ги съдя тия уронване на име и за неверни дано и лъжи !Да видим тогава Патриков ще извади ли лев за да покрие на Флагман разноските!де...а и остания Патриков задник
26.
Адмирал Нелсън
28.04.2014 17:46:39
2
14
Браво на Вас Светлинци,че не сте поканили дебелия Бахур-Жабов и Петър -Плитката.Тези,трябва да бъдат изгонени да не минават дори край селото.Ако знаех,че тоз тъпанар кмета на Средец го няма,щях да дойда ,да бяхте съобщили по рано,защото и други не дойдоха заради него!
25.
Ех ех
28.04.2014 17:37:22
0
7
Иди доказвай че нямаш сестра .Единия няма крави другия няма параклис ама на! Един платил друг го натрил и май трети ще го отнесе!
24.
Средец
28.04.2014 17:26:23
4
5
Питам дал ли е Иван Жабов на търг трите декара дето са църковни или не е дал на търг? Взел ли ги е Чоков,взел ги е! Казва ли си Чоков че неговите крави пасат на параклиса,казва си го човекът. Абе хора четете какво пишат. Проблема не ви е нито Чоков, нито Чоковиа,нито Патрокив.Проблема е тая тъпа кратуна Жабов!!!
23.
Яна
28.04.2014 17:16:39
2
22
Стига плюйте наш Янчо!Той винаги спира при мен в магазина и ми купува боклуците!Даже в петък за курбана му продадох бира в кутийка а той моя мъж си ми ги върна !Сегъ пак ще му ги продам на Янчо .А Чоков само от Рачето купова не гой срам ще гласувам за БСП
22.
Ковачев
28.04.2014 17:08:05
3
19
Познавам и двамата .Чоков даде за първи път в нашето село курбан точно на връх великден.Идват ансамбли от Средец,детски групи.Тази година стана също добър празник.Имаше около и над 350 човека .А крави има Станчо и нашите овце пасур там на фирма "агро свет" ООД Ама той началника си е виновен
21.
борец
28.04.2014 16:40:46
4
45
Я попитайте кой направи курбана миналата и по миналата година. Чоков а не бореца ! Дърта мастия е Патриков и никой не го обича в Светлина !
20.
Ванко
28.04.2014 16:35:00
6
30
Цяла България знае кой е Патрика,стар борец и комунист! На колко хора не е платил мизерните по 15лв. на декар а сега го е яд че Чоко плаща по 30лв. и му взима арендаторите.Опитва се с всички средства да омърси момчето и да го откаже.Поръчкови статии няма да помогнат! Този който е написал това нещо е подлога и боклук ! Деветдесет процента от хората в селото уважават и са на страната на Чоков. АМАН от ДЪРТИ КОМУНЯГИ И БОРЦИ !
19.
Swetlinec
28.04.2014 16:30:07
41
5
Не ми хвалеше Чоков !Той само да ги бие друго не знае!И рента ква дава а олио,захар ала бала!Янчо си е наше чадо !
18.
do "mislitel"
28.04.2014 16:21:31
2
6
ami da dobra ideq ama to s patrikov govori li se ne toi 4oveka vaob6te ne se znae toi samiq kakvo iska,kak da go razbere 4okov ili drugite okolo nego.
17.
Иван Айрянов !
28.04.2014 16:17:22
2
30
Първо не пускайте коментари от мое име, и второ статията е пълна с глупости !
Чоков крави няма, има овце който изобщо не ходят в областта на параклиса ! Планинският терен :) На Касабова сигурно и е харесал курбана щом успя да съчини такива фантасмагории :) Касабова, със хеликоптер закараха материалите до параклиса, който е на 100 метра надморска височина :)
А Георгиев не е уважил празника, по скоро е уважил ракията и курбана !
16.
Мислител
28.04.2014 16:14:34
3
15
А защо тия двамата не седнат и да направят нещо хубаво за това село!Както чета разбирам ,че едното момче е младо и амбициозно ,а Патриков го познавам лично( не съм много очарован от него) .И какво общо има Жабов ? 3 декара по 6 лева =18 лева.Гаранция давам без да познавам фермера ,но разговарях с запознати, че е взел тази поляна с друга идея а не да си пасе кравите!А той дори и няма крави.
15.
bravo
28.04.2014 16:09:49
2
4
eto takiva komentari se pi6at ne nqkoi si 4ul ne do4ul i da komentira xorata vijdat kakvo pravi 4kov i kakvo patrikov nqma nyjda ot izli6ni komentari
14.
Знаещ!
28.04.2014 16:02:56
3
31
Бях на събрание на което ,Чоков натри носа на Патриков.Момчето ясно заеви желание да направи един хубав парк около параклиса .Патриков тогава се опита да каже нещо но Чоков го обори с документи и факти Янчо млъкна като една голяма шматка!Селото подкрепя напълно действията на Чоков,дори хората на Патриков и те се възхищават от делата на това момче, което дори не е родом от това село, а е зет!Напред Бат Чоко и да не ти пука .Змията се опитва да хапе ама е за последно!Село Светлина е с теб!
13.
Знаещ
28.04.2014 15:57:19
3
31
Хахахаха, първо проверете и след това пишете. Името на бизнесмена, който си пасе кравите на тази поляна е Станчо, а другия бизнесмен "благодетел" който пък си пасе овцете е много уважавания Янчо Патриков. Същия е сложил и ограда от бодлива тел да пази параклиса от себе си.
12.
Аз
28.04.2014 15:44:14
3
19
До къде стигна г-н Патриков да си плащаш, че да пишат, че си света вода ненапита. Цялото село знае на кого са тия животни.
11.
az sega
28.04.2014 15:38:08
2
8
zemete da sprete da pi6ete aaaa ne ste na qsno apak mnogo gi to4ite.4okov tva 4okov onova ama ako ne be6e 4okov seloto 6te6e da vidi vsi4ki teq ne6ta ama na kukovo lqto
10.
Е, не
28.04.2014 15:26:12
2
10
Бахура станал и животновъд! Много го подценявате, но има нещо в това момче! Браво! Субсидии! ОП"Развитие на селските райони", мярка 112-подпомагане на млади фермери! Само така! Тамън ще си довърши и хотела!
9.
Ех Жабов
28.04.2014 15:16:04
2
10
До там ли стигна !Казах ти дръж се за Патриков ,А ти не Чоков! Чоков бил по честен и по точен от Патриков ! А сега доказвай , че нямаш стадо крави на партия с Чоков!
8.
А може би
28.04.2014 14:49:57
2
13
Янчо патриков иска да купи земята от църквата след като стане нейна собственост А?
7.
COVEDO ZA GOVEDO
28.04.2014 14:39:15
2
10
GERBERSKOTO GOVEDO, MISLI ZA SEBEPODOBNITE SI CIFTOKOPITNI ... KAKVO DRUGO OCAKVATE OT GERBER.
6.
nabludatel
28.04.2014 14:31:52
4
25
Parvo tazi statiq e palna glupost otidete ne po vreme na kurbana a prez drugoto vreme i vijte 4ii jivotni pasat tam ni6to 4e zemqta e dadena na Miroslav 4okov negovite jivotni ne sa tam a na Patrikov.Vie iskaraxte Patrikov svetec za6to ne popitate xorata ot koga toi dava kurabani koga e napravil ne6to za tova selo osven da krade ot xorata i ot darjavata drugo ne e napravil za tova selo.Da toi e edin ot golemite sponsori za paraklisa no samo tova i ako tova da si spponsor te pravi sobstvenik moje da slaga6 ogradi ina4e ne.Aide ne go prevaznasqite tomkova mnogo nqma smisal znaem koi kakvo i kak.
5.
Барсалата
28.04.2014 14:29:41
2
5
Ванка,обзаведе ли се?
4.
до 3
28.04.2014 14:23:50
16
3
Бъдещия кмет на Средец !
Яшката !!!
3.
....
28.04.2014 14:12:55
2
19
Като плаща Патриков, защо да плаща и Жабов? А този кой е до Георгиев и Патриков? Прилича ми на агент от ДС.
2.
Браво
28.04.2014 13:58:27
14
17
Една истинска и професионално написана статия.Г-н Патриков е гордост за нашето село той ще ни оправи ,а не някакъв си Жабов!Гласувайте за БСП

Иван Айрянов
1.
123
28.04.2014 13:34:59
6
28
Жабов, плати си за да те остави на мира Катя Касабова! Има ли парички за нея и за мъжлето и ще има и спокойствие за теб. Казвам ти го като препатил. Иначе ще разлайва кучетата докато не и платиш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори